- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
benim cezam hazır... :)
hergün 2.5 lt su içiyosun bunu da her akşam menünün altına BÜYÜK HARFLERLE belirtiyorsun .
Bende aynısını yapacağım. rakibemi yalnız bırakmam.
Bugün kendimi kötü hissediyorum kızlar. O nedenle gelemedim daha önce. Dünde uğrayamadım. Dişlerimin tedavisine başlandı. Dün çok acı verici bir gündü. Akşam da erkenden uyumuşum. Tuba' cım tebrik ederim bana ceza vereceksin. Çünkü benden daha çok kilo vermişsin.
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta : 64.5
Kilom çok yavaş gitmeye başladı. Hafta içi daha düşük kilolar gördüm tartıda ama bugün kalkar kalkmaz tartılmak zorunda kaldım. Neden böyle yavaş gittiğini de bir türlü anlamış değilim. Sanırım spor lazım. Yoksa gram gram gitmeye devam edecek.
Bildirim yapanların kilolarını not aldım. Listeyi 11:30 dan sonra hazırlarım. Merak etmeyin.
Evet canım sayaçlı.cnm evet haklisin iyiki meslegine eline almissin.insalah esinle birlikte ustesinde gelirsiniz cnm.
Merhaba cnm hos geldin..
83 ile baslamistim simdi 75:)
Insallah birlikte kurtulacagiz.
Insallaah sinavda basarili olursn cnm.:)
Kizartma pek onerilmesede yeni baslamana ragmen fena degil menun.
O gevrekleri oglen yedin sanirim gec kalktigin icin.
Yoksa oglen ac kalman dogru olmamis.:)
Sayacida mi var cnm.
Hedef kilom 65 Ebru. Söz veriyorum siz beni bırakmadığınız sürece ben de size bırakmayacağım :)Fatma' cım seni listeye almak istiyorum. Tabii ki hep burda bizimle kalmaya söz verirsen. Birde hedef kilonu yazar mısın? Bildirmemiz gerekli.
günaydın kızlar reg oldum felakate bi şişliğim var birde normalde 7:45de tartılıyordum bgn 6da tartıldım
geçen hafta 94.7
bu hafta 93.7
fark 1
hastayene yetişcem grşrz herkes tartıda kendi mutlu edeni görür inşallah
Kg:91,10 (onceki,92,20)
Farki:1,10 kg
Daha fazla veririm sanmistim ama regl donemi diye heralde..neyse 1 kg da olsa eksi sonuc almak guzel:)
Günün ilk (ve umarım tek) kötü haberi de benden olsun.
Geçen hafta: 79,4
Bu hafta: 79,1
Fark: 300 gr
% 0,3778
78'leri görmeyi isterdim ama artık yapacak bir şey yok. Umarım gerçekten şişlikten böyle olmuştur da haftaya fazlasıyla kilo veririm. Bir de geçen hafta çok su içmiştim, bu hafta hiç de çok içtiğimi sanmıyorum, sanırım ortalama anca 1 lt olmuştur gün başına... Bilmiyorum etkisi olmuş mudur ama bu hafta daha çok içeceğim.
Günaydın kızlar..
Gecen hafta 78.500
Bu hafta 77.900
Fark -600
1
Geçen hafta : 86.1
Bu hafta : 85.2
Fark :900 gram
Çok sevindim
Bu kadar beklemiyordum
Yuppiiiiii
slm kızlar. gecen hafta 79.4
bu hafta 79.0
fark 400 gr
Gecen hafta 67,5
Bu hafta 67
Fark 500 gr
Benn 1 kilo veririm diyordum ama reglim yakın oldugundan evdeki hesap carsıya uymadı. Bir de tabi ebrunun duaları kabul olmus olabilir, ben ona ceza vermiyim diye ac yatıp ac kalkıcaktı, kesin ondan ... :)
Bugün kendimi kötü hissediyorum kızlar. O nedenle gelemedim daha önce. Dünde uğrayamadım. Dişlerimin tedavisine başlandı. Dün çok acı verici bir gündü. Akşam da erkenden uyumuşum. Tuba' cım tebrik ederim bana ceza vereceksin. Çünkü benden daha çok kilo vermişsin.
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta : 64.5
Kilom çok yavaş gitmeye başladı. Hafta içi daha düşük kilolar gördüm tartıda ama bugün kalkar kalkmaz tartılmak zorunda kaldım. Neden böyle yavaş gittiğini de bir türlü anlamış değilim. Sanırım spor lazım. Yoksa gram gram gitmeye devam edecek.
Bildirim yapanların kilolarını not aldım. Listeyi 11:30 dan sonra hazırlarım. Merak etmeyin.
Gecen hafta : 75
Bu hafta: 74.8
Fark: 200 gr
geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyorum o yüzden başlangıçtakini yazdım kızlar:
1.09.2014--- 83.5
12.09.2014---80
fark:3.5
hedef:75(ilk hedefim)-60(asıl hedefim)
boy:1.68
Gecen hafta : 75
Bu hafta: 74.8
Fark: 200 gr
geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyorum o yüzden başlangıçtakini yazdım kızlar:
1.09.2014--- 83.5
12.09.2014---80
fark:3.5
hedef:75(ilk hedefim)-60(asıl hedefim)
boy:1.68
Edacım bu hafta sana börek ve tatlı, pasta türü şeyler yememe cezası veriyorum. Hangi şart altında olursa olsun tadına bile bakmaman lazım. Anlaştık mı?Rakibem fatma nerdesin dört gözle cezamı bekliyorum :)
cnm evet haklisin iyiki meslegine eline almissin.insalah esinle birlikte ustesinde gelirsiniz cnm.
Merhaba cnm hos geldin..
83 ile baslamistim simdi 75:)
Insallah birlikte kurtulacagiz.
Insallaah sinavda basarili olursn cnm.:)
Kizartma pek onerilmesede yeni baslamana ragmen fena degil menun.
O gevrekleri oglen yedin sanirim gec kalktigin icin.
Yoksa oglen ac kalman dogru olmamis.:)
Sayacida mi var cnm.
Ya nefret ediyorum geç kalkmaktan. Ben istiyorum ki hep 7:30 da kalkayım. Ama biz kentsel dönüşüm yüzünden evi taşıyıp birkaç aylığına kiraya taşınmak zorunda kaldık. Kimse de az kalacak kişiye ev kiralamak istemiyor, mecburen 130 m2 lik evden çıkıp 50 m2 eve girdik. Göçebeler gibi yaşıyoruz, her şey kutularda, eşyaların anca 1/15 ini açabildik. O kadar küçük ev olunca da bir sürü rahatsız durum yaşanıyor. Onlardan biri yüzünden ben de geç yatmaya başladım. Geç yatınca da geç kalkmaya başladım. Ama geçen kural koydurdum, 23:30 da ışıklar kapanacak diye... Anca haftasonu 1 saat esneklik olur dedim. İnşallah artık düzelecek bu sayede. Bütün günüm gidiyor ve uyumaktan nefret eden biriyim.
12 yaşında kızın enerjisiyle baş etmek kolay mı? :) O kilolar olmasaydı bile yenerdi seni. :)
Yüzümde bir yağlanma durumu oluyor ne yazık ki... :) Bu foto yılbaşındaki halim, yani neredeyse 1 yıl oldu. Bir de üstümdeki kazak çok iri gösteriyor. Ama aslında o halimle aramda kilo olarak bir fark olmamasına rağmen şu an çok daha zayıf duruyorum, yüzümde yine inceldi. Yazın 3 hafta boyunca her gün 3 saat yürüyüp kilo verememiştim, kas mı yapmışım o ara, artık ne olmuş bilmiyorum. Tartıda çok fark yok ama görüntüde fark var. 70 kilo halimi de ekleyeyim buraya, onu da görün. :) Hiç ince değildim yine ama en ince halimdi.
Düzeltme: Eski bilgisayarım çökünce düzgün fotolarım da onunla beraber çökmüş.Geride bir tek saçımın-başımın dağınık olduğu ve dil çıkardığım zayıf fotolarım kalmış. Artık kilo verdikçe albüme eklerim, ordan bakarsınız.
Kız ben koca adayını buldum da 4 yıldır evlenecek parayı biriktiremedik gitti.
İnşallah zayıflayınca üstümüzdeki bu uğursuzluk ortadan kalkar.
Evlenmeye hiç hevesli değildim, ama kendime göre birini bulunca işler değişti.
3 dakikada 90 kelime fazla gelmedi bana... Bence yapılabilir, bol şans diliyorum sana... :)
Olmuş olmuş. :)
Şemsiyeli fotoğrafınızı çok sevdim. :) Çok yakışıyorsunuz ayrıca...
Kızlar...
Bugün hazır cumayken ve 300 gram vermişken ben bugün biraz cozurtmak istiyorum. Çok değil ama 1600 kaloriyi falan bulayım diyorum. Belki bir günlük yemenin ardından vücut daha kolay kilo verir. Bakarsın kıtlık psikolojisi vardır da ondan çıkarım. Kızartma falan yemem ama bakarsınız birkaç buz parmak falan yerim.Belki büyükçe bir tost, belki bir-iki bira...
Ne dersiniz? İtirazı olan var mı? Ya da kaçamak önerisinde bulunmak isteyen?
ayy kıyamam inşallah hem zayıflarsın hemde parayı biriktirirsiniz düğününde zayıf gelin olursun tatlımm :) bende evlenmeye hiç hevesli değilim inşallah senin dediğin gibi olurda biri çıkar bu düşüncemi değiştirir :) canım ama imlalı büyük harf küçük harf ? -!'^+/() hepsi var onlar sıkıntı yoksa 100 ü gecerim :) çok teşekkürler :)
Canının istediği şeyi ölçüyü kaçırmadan ye yada iç. Seversen dondurma da olabilir. Ben de 1 haftadır bal kaymak koyuyorum kahvaltıya, eşimle kızım yiyorlar. Bir lokma bile atmamıştım ağzıma. Tuba'nın menüsünde da iki defadır bal kaymak görüyorum. Nasıl canım istedi anlatamam. Sabah kendimi ödüllendirdim, yarım dilim ekmek üzerine bal kaymak yaptım.
Bende istiyoruuuummEvet canım sayaçlı.
Sagol cnm son 2 gun pek iyi beslenememe ragmen gitti.Özlemcim takımın talihsiz yarısı olarak bu hafta uzun vadede verdiğimiz kilolara bakma taraftarıyım ben. :)
Bir de bir hafta az giderse, peşindeki hafta daha çok gider diye düşünüyorum. :)
En azından yerimizde saymıyoruz, bu da güzel.
Güzel bir başlangıç canım. Tebrikler. :)
Cnm istikrarli olursan 1 ayda olur bence.:)merhaba hoşbuldum canım :) çok teşekkür ederim :) ayy benimde ilk hedefim 75 :) ne kadar sürede 75 oldun canım? inşallah kurtuluruz valla ya yapıştı kaldılar sinir etmekten başka birşeyede yaramıyorlarevet öğlen yedim gece biraz acıktım ama yemedim süt içtim sadece şu sınavım geçsin erken yatıp erken kalıcam zaten feleğim şaştı
ayy kıyamam inşallah hem zayıflarsın hemde parayı biriktirirsiniz düğününde zayıf gelin olursun tatlımm :) bende evlenmeye hiç hevesli değilim inşallah senin dediğin gibi olurda biri çıkar bu düşüncemi değiştirir :) canım ama imlalı büyük harf küçük harf ? -!'^+/() hepsi var onlar sıkıntı yoksa 100 ü gecerim :) çok teşekkürler :)
Hayırlı geceler kızlar...
Ben takımdan çıkmak istiyorum..
Evet ama biraz ara vermeye ihtiyacım var... Diyet değilde daha çok hareket edip zayıflamaya çalışacağım daha çok yürüyüp daha çok ders çalışarak... Bitirmem gereken Arapça kitaplarım var üniversite vs... Bi de diyetler moralimi bozamam çünkü gercekten yasaklardan sıkıldım tatlıyı çok arayan bir insan olmamama rağmen diyette hep tatlı istedim bunun gibi haftada 1kg vermektense istediğimi yiyeyim rahat olayım ama 200gr vereyim daha iyi...
Canım diyet modundan çıktım ama sağlıklı yemeyi sporu birakmıyorum tabii ki :) artık daha yavaş kilo verebilirim bu da takımı etkiler o yüzden çıktım.. Şu an sadece 5kilo fazlam var bunuda yavaş yavaş kendimi kasamdan vermek istiyorum.. Mesajla şimdi misafirlikten geldim orada 4elif böreği ve 1dilim kek yedim.. Bunu kafama takmıyorum çünkü takınca rahatsız oluyorum olumsuz düşüncelere sarıyorum ben onu yedim diye kilo veremeyecek değilim ki verebilirim eminim bundan sadece 2saat daha çok yürürüm ev temizliğini derinleştiririm vs... Ama şu yasak diyip üzülmek onu kendime sorun etmek istemiyorum... Geçen sene kreşte çalışırken hergün tatlı vs yiyip içerdik ben dönüşte yürüyerek gelirdim eve 1saat... Hiç kilo almazdım... Hiç takmadım çünkü tıka basa yerdim ama yemesem kilo verirdim kilo vermedim halde hep beni zayıfladı sandılar... Halbuki 100gr bile gitmemişti... Şimdide hergün sporuma devam edeceğim daha çok hareket yapmaya çalışacağım ama canım istiyorsa gidip çukalatamı da yiyeceğim.. Bu bana kilo yapmaz :) böyle düşünüyorum ya bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?