Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim cezam hazır... :)

hergün 2.5 lt su içiyosun bunu da her akşam menünün altına BÜYÜK HARFLERLE belirtiyorsun .

Bende aynısını yapacağım. rakibemi yalnız bırakmam.

Sağolasın canım.
Rakibelerin rakibesi...
İnşallah haftaya güzel kilolar veririz.

Ebrucum geçmiş olsun.
Hareketsizlikten tıkandıysa 30 dk bile yürüsen hızlanmasına yardım edecektir bence. :)

Evet canım sayaçlı.

geçen hafta kaç kiloydum hatırlamıyorum o yüzden başlangıçtakini yazdım kızlar:

1.09.2014--- 83.5
12.09.2014---80
fark:3.5
hedef:75(ilk hedefim)-60(asıl hedefim)
boy:1.68

Kg:91,10 (onceki,92,20)

Farki:1,10 kg

Daha fazla veririm sanmistim ama regl donemi diye heralde..neyse 1 kg da olsa eksi sonuc almak guzel:)

Günaydın kızlar..
Gecen hafta 78.500
Bu hafta 77.900
Fark -600

1
Geçen hafta : 86.1
Bu hafta : 85.2
Fark :900 gram
Çok sevindim
Bu kadar beklemiyordum
Yuppiiiiii

slm kızlar. gecen hafta 79.4
bu hafta 79.0
fark 400 gr

Gecen hafta : 75

Bu hafta: 74.8

Fark: 200 gr

1.09.2014--- 83.5
12.09.2014---80

Aylarca bir ileri bir geri 80 kg ın altına girememiş biri olarak, 200 g ın bile büyük başarı olduğu düşünüyorum. Hepinizi tebrik ediyorum.

Gecen hafta : 75

Bu hafta: 74.8

Fark: 200 gr

Özlemcim takımın talihsiz yarısı olarak bu hafta uzun vadede verdiğimiz kilolara bakma taraftarıyım ben. :)
Bir de bir hafta az giderse, peşindeki hafta daha çok gider diye düşünüyorum. :)
En azından yerimizde saymıyoruz, bu da güzel.

1.09.2014--- 83.5
12.09.2014---80

Güzel bir başlangıç canım. Tebrikler. :)

Kızlar...
Bugün hazır cumayken ve 300 gram vermişken ben bugün biraz cozurtmak istiyorum. Çok değil ama 1600 kaloriyi falan bulayım diyorum. Belki bir günlük yemenin ardından vücut daha kolay kilo verir. Bakarsın kıtlık psikolojisi vardır da ondan çıkarım. Kızartma falan yemem ama bakarsınız birkaç buz parmak falan yerim. Belki büyükçe bir tost, belki bir-iki bira...

Ne dersiniz? İtirazı olan var mı? Ya da kaçamak önerisinde bulunmak isteyen?

merhaba hoşbuldum canım :) çok teşekkür ederim :) ayy benimde ilk hedefim 75 :) ne kadar sürede 75 oldun canım? inşallah kurtuluruz valla ya yapıştı kaldılar sinir etmekten başka birşeyede yaramıyorlar evet öğlen yedim gece biraz acıktım ama yemedim süt içtim sadece şu sınavım geçsin erken yatıp erken kalıcam zaten feleğim şaştı

ayy kıyamam inşallah hem zayıflarsın hemde parayı biriktirirsiniz düğününde zayıf gelin olursun tatlımm :) bende evlenmeye hiç hevesli değilim inşallah senin dediğin gibi olurda biri çıkar bu düşüncemi değiştirir :) canım ama imlalı büyük harf küçük harf ? -!'^+/() hepsi var onlar sıkıntı yoksa 100 ü gecerim :) çok teşekkürler :)

Canının istediği şeyi ölçüyü kaçırmadan ye yada iç. Seversen dondurma da olabilir. Ben de 1 haftadır bal kaymak koyuyorum kahvaltıya, eşimle kızım yiyorlar. Bir lokma bile atmamıştım ağzıma. Tuba'nın menüsünde da iki defadır bal kaymak görüyorum. Nasıl canım istedi anlatamam. Sabah kendimi ödüllendirdim, yarım dilim ekmek üzerine bal kaymak yaptım.

kızlar hepsini alıntılayamadım ama hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz tebrik ederiimm az kilo verenlerde üzülmeyin bence spor yapmıyosanız haftada 2 3 gün spora başlayın daha çok verirsiniz hemde sıkılaşırsınız :)

Sağol canım. Doğru çevreye girince doğru kişiyi bulma ihtimali de yükseliyor bence... Belki de o fırsatı biraz da bizim yaratmamız lazım. Bir de iç gözümüzü açık tutup karşıdakinin ne mal olduğunu çabucak anlayabilmek lazım.

Dili düzgün kullanmanın bilinmeyen faydaları da varmış demek...
İmla önemli bir şey değil. Çok korkunçmuş gibi yaklaşılır, çok abartılır ama sadece alışkanlık meselesi aslında... Fazla problem olacağını sanmıyorum. Eksik olduğunu düşündüğün yer varsa şimdi bile netten bakabilirsin.

Oh valla, afiyet olsun.
Cuma günleri bu işler için çok uygun.

Evet canım sayaçlı.
Bende istiyoruuuumm kizimda cok seviyor her gun zip zip diyor:)
Sagol cnm son 2 gun pek iyi beslenememe ragmen gitti.
Ama hafta ici okadar cok dikkat ettimki.
Hic Eksiye inmemistim.dun bisey dokundu sanirim,ishal oldum aksam
Yoksa sabit yada + cikabilirdim
Neyse bugunden itibaren yuruyuse baslicam.
Gecen hafta hic spor yapamadim.
Doktor her gun 50 dk tempolu yuru demisti.:)

Cnm istikrarli olursan 1 ayda olur bence.:)
Bende insulin direnci var biraz ara vermistim kilo veremiyorum diye.
Uzun surdu benimki.
Ama 3.2 kilosunu son 3-4 haftada verdim.
direncim cogalmadan once gecen yillarda ayda 6-7kg belki daha fazla verdigimde oldu.
Istikrarki olursan en kisa Zamanda gider cnm.canini sıkma.

*** 13. Takım 378. Etap***

Akkat (79.8/79/0.8/%1) Yeni üye hedef kilo: 65
cerenberen16 (86.1/85.2/0.9/%1.05)
dilarasahra (92.1/91.1/1/%1.09)
Funda08 (79.4/79.1/0.3/%0.38)
LAydLiNe (64.8/64.5/0.3/%0.0.46)
mavera87 (67.5/67/0.5/%0.74)
Ozlem (75/74.8/0.2/%0.27)
24saat (66.8///%)

13. Takım ortalaması : %

Ebrucugumm 24saat yani Yagmur ben takimdan ayriliyorum yazmis bir kac gun once.gecmise bakinirken gormustum.

Son düzenleme:
Hayırlı geceler kızlar...
Ben takımdan çıkmak istiyorum..

Ebrucuğum, bunları yazmıştı Yağmur. Sanırım bir daha gelmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…