Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3
Kizlar hepiniz harikasiniz.herkes kilo vermis.tebrikler.
Bende birazdan tartilacam.ZEYNEPPP amacezalari hazirla.

özlemcim kıyamam ceza vermeye ben şimdi
bence senin az vermene sebep bu hafta düzenli spor yapamadın
birde bu gün misafirlerle çok yeme sakın


kuzum sabah kahvaltısı alışkanlığı edinsen çok daha kolay kilo verirsin


ebrucum spor yapmayınca zor gidiyor kilolar ben bu kısa sürede bunu anladım
o yüzden yürüyüş yapabilsen haftada 4-5 gün o bile çok işe yarıyacak

Gecen hafta : 75

Bu hafta: 74.8

Fark: 200 gr

Özlemcim sevgili rakibem bu hafta sen her zamandan az vermişsin ama önemli olan vermek canım
 
Cnm misafirler bugun gelmiyor haftaya gelceklermis..
Ceza vermiyecen mi bana.
Sen spor yapmismiydin cnm bi hafta.:)
 
Edacım bu hafta sana börek ve tatlı, pasta türü şeyler yememe cezası veriyorum. Hangi şart altında olursa olsun tadına bile bakmaman lazım. Anlaştık mı?
beni can evimden vurdun fatma :) anlaştık tabi ki :)

sadece bu mesajı kaptan görmesin derim :)

iradene hayran kaldım canım :)
 
bakıyorum da benim aklımdan gecenler aynen fundanın da aklından geciyormus:) bence de cuma cozurtma gunu funda, ben senin arkandayım:) ama kaptan gormesin yine de:) ben regl öncesinde oldugum için bugun kacamagımı yaptım, hala onun rahatsızlıgını yasıyorum midemde.. resmen kuculmus midem. hafif bi pasta yaptım, içinde yag filan yok.. cok hafif, kızlarla yaptık.. erkenden yedim ki gun içinde erisin gitsin. öğleden önce yedim gitti bitti.. :)
 
ha bu arada, ebrum yaa, gecmiş olsun, diş tedavisi cok zor. bir an önce bitsin de kurtul insallah. gel aramıza da sana söyle agız tadıyla bi ceza vereyim, sen böyle hastayken yufka yureğim el vermez simdi cezalandırmaya:)kıyamam
:)
 

Saklana saklana olur mu hiç yahu? Hem bugün günlerdir tırsıp durduğum bir iş yapacağım ve takviye gıdaya ihtiyacım var. Başta ben de pasta tarifi baktım netten. Ama hem vaktimi hem paramı çok alacağını görünce mecburen vazgeçtim. Afiyet olsun sana canım. Ben de geç saate bırakmayacağım, merak etme.
 
*** 13. Takım 378. Etap***

Akkat (79.8/79/0.8/%1) Yeni üye hedef kilo: 65
cerenberen16 (86.1/85.2/0.9/%1.05)
dilarasahra (92.1/91.1/1/%1.09)
Funda08 (79.4/79.1/0.3/%0.38)
LAydLiNe (64.8/64.5/0.3/%0.0.46)
mavera87 (67.5/67/0.5/%0.74)
Ozlem (75/74.8/0.2/%0.27)
24saat (66.8///%) Kendi isteğiyle ayrıldı.


13. Takım ortalaması : % 0.62
 
Kızlar sanırım cuma cozutma günü gibisinden konuşulmuş. Arada gözüme çarptı. Eğer bu gün bu derece ile ilk üçe girersek abartmamak şartıyla izin veriyorum cozutmanıza ama eğer ilk üçten daha aşağıda bir derece alırsak kimsenin kaçamak yapmasına iznim yok.
 

Ebrucum utanarak söylüyorum ki benim için artık çok geç.
İnşallah ilk 3 e gireriz, ne diyeyim artık.
Giremesek de telafi ederim, söz.
 
Ebrucum utanarak söylüyorum ki benim için artık çok geç.
İnşallah ilk 3 e gireriz, ne diyeyim artık.
Giremesek de telafi ederim, söz.

Gördüğüm kadarıyla ilk üçe giremiyoruz. O nedenle telafi etmen gerekli. Şuan saat 14:21 bu saatten sonra kaçamak yapmayın sakın kızarım. Bundan önce yapanlarda telafisini yapsın lütfen. Ortalamamız kötü değil fakat biraz motivasyon eksikliğimiz var. Üzerine bir de kaçamak eklersek haftaya daha kötü bir sonuç alabiliriz. O nedenle tedbirimizi alalım ve haftaya ilk üçe girmek için uğraşalım lüften. Eda, Nazmiye ve Havva sizlerin eski kilolarınıza ulaşmanıza ne kadar var?
 

Sorma Tuba' cım ben cezamı çekiyorum zaten hiç bişey yiyemiyorum. Yediğim içtiğim hiç bişeyin tadı yok. Sanırım bu gidişle kendiliğinden zayıflayacağım. Allah kimseyi dişsiz bırakmasın. Ama sen yine de istediğin cezayı verebilirsin. Bu arada cezaları takip edeceğim. Ona göre.
 
Hedefe ulaştığın zaman zayıf olmamın verdiği hazzı yaşayınca emin ol bir lokmayla kalabilirsin. Senin umudun yok ama benim senden umudum çok. Önce kendine inan güven gerisi geliyor.
 

Motivasyon eksikliği mi bilmiyorum. Ama takımın yarısının gram gram verme durumu var. Normal bence, arada böyle oluyor. :) Haftaya yine veririz gibime geliyor. 2 hafta önceki gibi kaçamak yapılmadı çünkü bu hafta... Hiçkimsede gözüme çok fazla gelen bir şey görmedim.

Benim menülerim normalde de iyi (en azından bana göre iyi ) Aynı menüler ve aynı spor, yanına da fazladan 2 saatlik bir yürüyüş eklerim. :) Kalori yönünden çok sıkıntısı olmayacak bugünkü menümün, ama metabolik etkiler yönünden biraz sıkıntısı olacak. Ama bence iyi bile gelebilir. Arada iyi geldiği oluyordu. :) Neyse boş konuşmayayım, ben şimdilik kaçıyorum. Birkaç saate dönerim.

Hepimiz kendimizi sevelim, mutlu olalım, ait olduğumuz yeri bulalım ve kiloları verelim. :)
 
ben geldimm gittim hastaneye bu gün sonuçlarımı hiç incelememiştim endokrin uzmanı cildiyeciye bir güzel giydirdi onlarda kan sonucu bakmaktan bile anlamıyorlar diye TSH ım hiç de düşük değilmiş alt sınıra yakınmış ama norm değerleri arasındaymış çok sevindirik oldum yinede bi bakalım dedi pko kaynaklı insülin direnci olabilir dedi onun için de kan verdim birde annemde şeker hastası diye şekerim için de kan verdim anlayacağınız iki gr kanım vardı onuda hastaneye verdim geldim
 
Hedefe ulaştığın zaman zayıf olmamın verdiği hazzı yaşayınca emin ol bir lokmayla kalabilirsin. Senin umudun yok ama benim senden umudum çok. Önce kendine inan güven gerisi geliyor.

Eski rejimlerimin hayaleti peşime takıldı galiba Ebrucum. Son yarıştığım 1-2 ayda da böyle gram gram veriyordum, "Yine öyle olursa?" korkusu sardı. Bu hafta geçen haftaki güvenimi geri getirmek için elimden geleni yapacağım, keyifli olacağım. :)
 

Menüler konusunda bir yorumum olamayacak çünkü geçmişi okuyamadım. Ama genel olarak iyi verenlerin yanında veremeyenlerde var. Kilo verirken arada yapılan küçük bir kaçamak bile bazen bir haftada ancak telafi edilebiliyor. Demek istiyorum ki bu hafta hiç kaçamağımız olmasın eğer iyi kilo verirsek demek ki başka sorun var, yok kaçamaksız olduğumuz halde kilo veremiyorsak başka sebepler arayabiliriz. O zaman şöyle birşey daha diyelim. Haftaya ilk üçe girersek bu cozutma işini birlikte yapalım. Ama dediğim gibi abartmamak kaydıyla. Hatta herkes haftaya cuma yemek istediği kaçamağı yazzın buraya.
 

Ay canım benim... Değmiyor işte kafaya takmaya. Zaten doktorda da hata var. "Şu olabilir." denmez insana. Testi yapar, kesinse söyler. Ama bu ülkede herkes kafasına göre takılıyor.

pko'yu çok duyuyorum ama ne olduğunu pek bilmiyorum ama insülin direnci uzun süredir çok kilolu olanların çoğunda var ne yazık ki... Neyse ki çözümü var. :)
 

Ay ben bu işi sevdim.
Ama haftaya en fazla makarna yerim 1-1,5 tabak. :) Ama beraber cozurtmak iyi olur.
Ben regle yordum açıkcası... Ama biraz sudan da şüpheliyim. Ama haftaya ikisi de olmayacak.
Gidiyorum dedim, bir türlü gidemedim, hadi şimdi gittim. Görüşürüz. :)
 

uyku düzensizliğinin alası bende hala alışamadım zombi gibi geziyorum ortalıkta sabahın köründe kalkıyorum akşamda erkenden tavuk gibi yatıyorum ona rağmen uykusuzluk hat safhada:d ama benm diyetisyenim uykunun diyet yaparken çok önemli olduğunu söylemişti ben denemiştim uykusz kalınca ödemli gibi şiş şiş oluyorsun tartıyada yansıyor bu


canım senin boyun kaç ki bence o fotoda gayet hoş duruyor abartıp kendine haksızlık etme 90 ne ki :S
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…