Kizlar hepiniz harikasiniz.herkes kilo vermis.tebrikler.
Bende birazdan tartilacam.ZEYNEPPP amacezalari hazirla.
dünkü menüm
9:00 3 tane mini eti cin
1 ikisi bir arada nescafe (şekersiz)
12:30 4 yk piliç sufle
4 yk bulgur pilavı
1 kepçe cacık
20:00 5 piliç nugget
2 yk pilav
2 yk yayla çorbası.
yarım saat yürüyüş. su belki bir bardak bile içmemişimdir. şimdi farkettim. gidip bi bardak su alayım hemen
Bugün kendimi kötü hissediyorum kızlar. O nedenle gelemedim daha önce. Dünde uğrayamadım. Dişlerimin tedavisine başlandı. Dün çok acı verici bir gündü. Akşam da erkenden uyumuşum. Tuba' cım tebrik ederim bana ceza vereceksin. Çünkü benden daha çok kilo vermişsin.
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta : 64.5
Kilom çok yavaş gitmeye başladı. Hafta içi daha düşük kilolar gördüm tartıda ama bugün kalkar kalkmaz tartılmak zorunda kaldım. Neden böyle yavaş gittiğini de bir türlü anlamış değilim. Sanırım spor lazım. Yoksa gram gram gitmeye devam edecek.
Bildirim yapanların kilolarını not aldım. Listeyi 11:30 dan sonra hazırlarım. Merak etmeyin.
Gecen hafta : 75
Bu hafta: 74.8
Fark: 200 gr
Cnm misafirler bugun gelmiyor haftaya gelceklermis..3
özlemcim kıyamam ceza vermeye ben şimdi
bence senin az vermene sebep bu hafta düzenli spor yapamadın
birde bu gün misafirlerle çok yeme sakın
kuzum sabah kahvaltısı alışkanlığı edinsen çok daha kolay kilo verirsin
ebrucum spor yapmayınca zor gidiyor kilolar ben bu kısa sürede bunu anladım
o yüzden yürüyüş yapabilsen haftada 4-5 gün o bile çok işe yarıyacak
Özlemcim sevgili rakibem bu hafta sen her zamandan az vermişsin ama önemli olan vermek canım
beni can evimden vurdun fatma :) anlaştık tabi ki :)Edacım bu hafta sana börek ve tatlı, pasta türü şeyler yememe cezası veriyorum. Hangi şart altında olursa olsun tadına bile bakmaman lazım. Anlaştık mı?
sadece bu mesajı kaptan görmesin derim :)Kızlar...
Bugün hazır cumayken ve 300 gram vermişken ben bugün biraz cozurtmak istiyorum. Çok değil ama 1600 kaloriyi falan bulayım diyorum. Belki bir günlük yemenin ardından vücut daha kolay kilo verir. Bakarsın kıtlık psikolojisi vardır da ondan çıkarım. Kızartma falan yemem ama bakarsınız birkaç buz parmak falan yerim.Belki büyükçe bir tost, belki bir-iki bira...
Ne dersiniz? İtirazı olan var mı? Ya da kaçamak önerisinde bulunmak isteyen?
iradene hayran kaldım canım :)Canının istediği şeyi ölçüyü kaçırmadan ye yada iç. Seversen dondurma da olabilir. Ben de 1 haftadır bal kaymak koyuyorum kahvaltıya, eşimle kızım yiyorlar. Bir lokma bile atmamıştım ağzıma. Tuba'nın menüsünde da iki defadır bal kaymak görüyorum. Nasıl canım istedi anlatamam. Sabah kendimi ödüllendirdim, yarım dilim ekmek üzerine bal kaymak yaptım.
sadece bu mesajı kaptan görmesin derim :)
bakıyorum da benim aklımdan gecenler aynen fundanın da aklından geciyormus:) bence de cuma cozurtma gunu funda, ben senin arkandayım:) ama kaptan gormesin yine de:) ben regl öncesinde oldugum için bugun kacamagımı yaptım, hala onun rahatsızlıgını yasıyorum midemde.. resmen kuculmus midem. hafif bi pasta yaptım, içinde yag filan yok.. cok hafif, kızlarla yaptık.. erkenden yedim ki gun içinde erisin gitsin. öğleden önce yedim gitti bitti.. :)
Kızlar sanırım cuma cozutma günü gibisinden konuşulmuş. Arada gözüme çarptı. Eğer bu gün bu derece ile ilk üçe girersek abartmamak şartıyla izin veriyorum cozutmanıza ama eğer ilk üçten daha aşağıda bir derece alırsak kimsenin kaçamak yapmasına iznim yok.
Ebrucum utanarak söylüyorum ki benim için artık çok geç.
İnşallah ilk 3 e gireriz, ne diyeyim artık.
Giremesek de telafi ederim, söz.
ha bu arada, ebrum yaa, gecmiş olsun, diş tedavisi cok zor. bir an önce bitsin de kurtul insallah. gel aramıza da sana söyle agız tadıyla bi ceza vereyim, sen böyle hastayken yufka yureğim el vermez simdi cezalandırmaya:)kıyamam
:)
Hedefe ulaştığın zaman zayıf olmamın verdiği hazzı yaşayınca emin ol bir lokmayla kalabilirsin. Senin umudun yok ama benim senden umudum çok. Önce kendine inan güven gerisi geliyor.Ben beğendim canım menünü. :)
Patlıcan köftesinin tarifini ben de istiyorum, inşallah içinde kıyma falan yoktur. Çok severim patlıcanı.
Yoğun olduğu belli canım, bırak sporu yemeğe bile zaman bulamamışsın.Ama böyle günlere kar olarak bakıyorum ben. :)
Hiç başlamasak da olur, değil mi Ebrucuğum?Ben öyle yapmayı planlıyorum da... Bir gün başlayınca bırakan biri olabileceğime dair umudum yok. Siz ne güzel bırakıyorsunuz bir parçayla.
Gördüğüm kadarıyla ilk üçe giremiyoruz. O nedenle telafi etmen gerekli. Şuan saat 14:21 bu saatten sonra kaçamak yapmayın sakın kızarım. Bundan önce yapanlarda telafisini yapsın lütfen. Ortalamamız kötü değil fakat biraz motivasyon eksikliğimiz var. Üzerine bir de kaçamak eklersek haftaya daha kötü bir sonuç alabiliriz. O nedenle tedbirimizi alalım ve haftaya ilk üçe girmek için uğraşalım lüften. Eda, Nazmiye ve Havva sizlerin eski kilolarınıza ulaşmanıza ne kadar var?
Hedefe ulaştığın zaman zayıf olmamın verdiği hazzı yaşayınca emin ol bir lokmayla kalabilirsin. Senin umudun yok ama benim senden umudum çok. Önce kendine inan güven gerisi geliyor.
Motivasyon eksikliği mi bilmiyorum. Ama takımın yarısının gram gram verme durumu var. Normal bence, arada böyle oluyor. :) Haftaya yine veririz gibime geliyor. 2 hafta önceki gibi kaçamak yapılmadı çünkü bu hafta... Hiçkimsede gözüme çok fazla gelen bir şey görmedim.
Benim menülerim normalde de iyi (en azından bana göre iyi) Aynı menüler ve aynı spor, yanına da fazladan 2 saatlik bir yürüyüş eklerim. :) Kalori yönünden çok sıkıntısı olmayacak bugünkü menümün, ama metabolik etkiler yönünden biraz sıkıntısı olacak. Ama bence iyi bile gelebilir. Arada iyi geldiği oluyordu. :) Neyse boş konuşmayayım, ben şimdilik kaçıyorum. Birkaç saate dönerim.
Hepimiz kendimizi sevelim, mutlu olalım, ait olduğumuz yeri bulalım ve kiloları verelim. :)
ben geldimm gittim hastaneye bu gün sonuçlarımı hiç incelememiştim endokrin uzmanı cildiyeciye bir güzel giydirdi onlarda kan sonucu bakmaktan bile anlamıyorlar diyeTSH ım hiç de düşük değilmiş alt sınıra yakınmış ama norm değerleri arasındaymış çok sevindirik oldum yinede bi bakalım dedi pko kaynaklı insülin direnci olabilir dedi onun için de kan verdim birde annemde şeker hastası diye şekerim için de kan verdim anlayacağınız iki gr kanım vardı onuda hastaneye verdim geldim
Menüler konusunda bir yorumum olamayacak çünkü geçmişi okuyamadım. Ama genel olarak iyi verenlerin yanında veremeyenlerde var. Kilo verirken arada yapılan küçük bir kaçamak bile bazen bir haftada ancak telafi edilebiliyor. Demek istiyorum ki bu hafta hiç kaçamağımız olmasın eğer iyi kilo verirsek demek ki başka sorun var, yok kaçamaksız olduğumuz halde kilo veremiyorsak başka sebepler arayabiliriz. O zaman şöyle birşey daha diyelim. Haftaya ilk üçe girersek bu cozutma işini birlikte yapalım. Ama dediğim gibi abartmamak kaydıyla. Hatta herkes haftaya cuma yemek istediği kaçamağı yazzın buraya.
Ya nefret ediyorum geç kalkmaktan. Ben istiyorum ki hep 7:30 da kalkayım. Ama biz kentsel dönüşüm yüzünden evi taşıyıp birkaç aylığına kiraya taşınmak zorunda kaldık. Kimse de az kalacak kişiye ev kiralamak istemiyor, mecburen 130 m2 lik evden çıkıp 50 m2 eve girdik. Göçebeler gibi yaşıyoruz, her şey kutularda, eşyaların anca 1/15 ini açabildik. O kadar küçük ev olunca da bir sürü rahatsız durum yaşanıyor. Onlardan biri yüzünden ben de geç yatmaya başladım. Geç yatınca da geç kalkmaya başladım. Ama geçen kural koydurdum, 23:30 da ışıklar kapanacak diye... Anca haftasonu 1 saat esneklik olur dedim. İnşallah artık düzelecek bu sayede. Bütün günüm gidiyor ve uyumaktan nefret eden biriyim.
12 yaşında kızın enerjisiyle baş etmek kolay mı? :) O kilolar olmasaydı bile yenerdi seni. :)
Yüzümde bir yağlanma durumu oluyor ne yazık ki... :) Bu foto yılbaşındaki halim, yani neredeyse 1 yıl oldu. Bir de üstümdeki kazak çok iri gösteriyor. Ama aslında o halimle aramda kilo olarak bir fark olmamasına rağmen şu an çok daha zayıf duruyorum, yüzümde yine inceldi. Yazın 3 hafta boyunca her gün 3 saat yürüyüp kilo verememiştim, kas mı yapmışım o ara, artık ne olmuş bilmiyorum. Tartıda çok fark yok ama görüntüde fark var. 70 kilo halimi de ekleyeyim buraya, onu da görün. :) Hiç ince değildim yine ama en ince halimdi.
Düzeltme: Eski bilgisayarım çökünce düzgün fotolarım da onunla beraber çökmüş.Geride bir tek saçımın-başımın dağınık olduğu ve dil çıkardığım zayıf fotolarım kalmış. Artık kilo verdikçe albüme eklerim, ordan bakarsınız.
Kız ben koca adayını buldum da 4 yıldır evlenecek parayı biriktiremedik gitti.
İnşallah zayıflayınca üstümüzdeki bu uğursuzluk ortadan kalkar.
Evlenmeye hiç hevesli değildim, ama kendime göre birini bulunca işler değişti.
3 dakikada 90 kelime fazla gelmedi bana... Bence yapılabilir, bol şans diliyorum sana... :)
Olmuş olmuş. :)
Şemsiyeli fotoğrafınızı çok sevdim. :) Çok yakışıyorsunuz ayrıca...
Fatmacım bak en yeni halim bu. Geçen hafta size avatar fotosu yapayım diye anneme fotoğraf çektirmiştim. Onların arasından en vücudumu gösteren bu. İki fotoda da pantolonlar pot cenneti olmuş.Normalde o kadar bol ve biçimsiz pantolon giymiyorum tabi, anca fotonun belden altını kesip atacakken giyiyorum.
80 kilo olduğumu düşünürsek hiç de ince durmuyorum, hatta aynı kilodaki ve aynı boydaki çoğu insandan fazla duruyorum, resmen 90 gibiyim.Bunun nedeni de aygır boyutundaki kemiklerim. Pantolonun potluğunu saymazsak o gördüğünüz kalçanın ve göğüsün yanlarında hiç yağ yok bayanlar, direkt kemik var. Yani 45 kilo bile olsam enim o kadar geniş olacak. Zayıfken fit görünmek kolay olacak ama böyle şişmanken de çok daha şişman görünüyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?