uyku düzensizliğinin alası bende hala alışamadım zombi gibi geziyorum ortalıkta sabahın köründe kalkıyorum akşamda erkenden tavuk gibi yatıyorum ona rağmen uykusuzluk hat safhada:d ama benm diyetisyenim uykunun diyet yaparken çok önemli olduğunu söylemişti ben denemiştim uykusz kalınca ödemli gibi şiş şiş oluyorsun tartıyada yansıyor bu
canım senin boyun kaç kibence o fotoda gayet hoş duruyor abartıp kendine haksızlık etme 90 ne ki :S
değmiyor da benimkide salaklık resmen elinde sonuçlar al bi bak akşam tüm oalsılıkları internetten arştırdım bi dünya üzüldümAy canım benim...Değmiyor işte kafaya takmaya. Zaten doktorda da hata var. "Şu olabilir." denmez insana. Testi yapar, kesinse söyler. Ama bu ülkede herkes kafasına göre takılıyor.
pko'yu çok duyuyorum ama ne olduğunu pek bilmiyorum ama insülin direnci uzun süredir çok kilolu olanların çoğunda var ne yazık ki... Neyse ki çözümü var. :)
Canım 90 fazla değil tabi ki... Bence morbid obez seviyesine ulaşmadığı sürece hiçkimse çok şişman sayılmaz. Ben de bir zamanlar 88 kiloydum. :) 90 la aramda 2 kilo fark vardı. :)
Ama olduğun kilodan fazla göstermek başka bir şey... :) Ben fazla gösteriyorum. Birkaç ay önce çalışırken 74 kiloydum, o kadar fazla duruyordum ki ayıoğlu ayının biri (afedersiniz) "Hangi 74, 174 mü?" bile demişti.Kabullendim fazla durduğumu artık. Ne insanlar var 80 kiloda balık etki duruyorlar.
Boyum 1.66 canım.
Bu arada ben gidemeyeceğim galiba.Mail'den çıkmadığım için yeni mesaj olunca dayanamayıp giriyorum.
tebrikler canım:)800 g vermişim kızlar.
5.9 => 79.8 kg
12.9 => 79.0 kg
Fark => 800 g
Kg:91,10 (onceki,92,20)
Farki:1,10 kg
Daha fazla veririm sanmistim ama regl donemi diye heralde..neyse 1 kg da olsa eksi sonuc almak guzel:)
Günün ilk (ve umarım tek) kötü haberi de benden olsun.
Geçen hafta: 79,4
Bu hafta: 79,1
Fark: 300 gr
% 0,3778
78'leri görmeyi isterdim ama artık yapacak bir şey yok. Umarım gerçekten şişlikten böyle olmuştur da haftaya fazlasıyla kilo veririm. Bir de geçen hafta çok su içmiştim, bu hafta hiç de çok içtiğimi sanmıyorum, sanırım ortalama anca 1 lt olmuştur gün başına... Bilmiyorum etkisi olmuş mudur ama bu hafta daha çok içeceğim.
Günaydın kızlar..
Gecen hafta 78.500
Bu hafta 77.900
Fark -600
Kız bir de iki tane bahane yazmışsın, 1 kilo vermişsin, daha ne olsun. Tebrik ederim. :)
Çok güzel sonuç canım.:)
Daha fazlası pek gerçekçi olmayabilir Dilaracım. Her gün 1000 kalori az alsak haftada anca 1 kg yağ veririz. Daha fazla giden ya sudur ya kas. O yüzden gayet güzel bir sonuç, tebrikler. :)
Birler basamağı küçülmüş.
Tebrikler Edacım. :)
1
Geçen hafta : 86.1
Bu hafta : 85.2
Fark :900 gram
Çok sevindim
Bu kadar beklemiyordum
Yuppiiiiii
slm kızlar. gecen hafta 79.4
bu hafta 79.0
fark 400 gr
Gecen hafta 67,5
Bu hafta 67
Fark 500 gr
Benn 1 kilo veririm diyordum ama reglim yakın oldugundan evdeki hesap carsıya uymadı. Bir de tabi ebrunun duaları kabul olmus olabilir, ben ona ceza vermiyim diye ac yatıp ac kalkıcaktı, kesin ondan ... :)
En azından aramızdaki fark açılmadı.
Benim yaptıklarım standart, değiştirecek pek bir şeyim yok. Ama belki su içip, uykuyu da düzene koyunca daha iyi olabilir. Başta regle yormuştum ama baksana bizim hatunlara... Onlar da regl olmalarına rağmen 1 kg vermişler maşallah.:)
Demek ki ben de bir hata var.
Bugün kendimi kötü hissediyorum kızlar. O nedenle gelemedim daha önce. Dünde uğrayamadım. Dişlerimin tedavisine başlandı. Dün çok acı verici bir gündü. Akşam da erkenden uyumuşum. Tuba' cım tebrik ederim bana ceza vereceksin. Çünkü benden daha çok kilo vermişsin.
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta : 64.5
Kilom çok yavaş gitmeye başladı. Hafta içi daha düşük kilolar gördüm tartıda ama bugün kalkar kalkmaz tartılmak zorunda kaldım. Neden böyle yavaş gittiğini de bir türlü anlamış değilim. Sanırım spor lazım. Yoksa gram gram gitmeye devam edecek.
Bildirim yapanların kilolarını not aldım. Listeyi 11:30 dan sonra hazırlarım. Merak etmeyin.
Gecen hafta : 75
Bu hafta: 74.8
Fark: 200 gr
Cnm misafirler bugun gelmiyor haftaya gelceklermis..
Ceza vermiyecen mi bana.
Sen spor yapmismiydin cnm bi hafta.:)
*** 13. Takım 378. Etap***
Akkat (79.8/79/0.8/%1) Yeni üye hedef kilo: 65
cerenberen16 (86.1/85.2/0.9/%1.05)
dilarasahra (92.1/91.1/1/%1.09)
Funda08 (79.4/79.1/0.3/%0.38)
LAydLiNe (64.8/64.5/0.3/%0.0.46)
mavera87 (67.5/67/0.5/%0.74)
Ozlem (75/74.8/0.2/%0.27)
24saat (66.8///%) Kendi isteğiyle ayrıldı.
13. Takım ortalaması : % 0.62
Funda ne eli çabuk hatunsun ya hemen yiyivermişsinEbrucum utanarak söylüyorum ki benim için artık çok geç.
İnşallah ilk 3 e gireriz, ne diyeyim artık.
Giremesek de telafi ederim, söz.
Ebrucum utanarak söylüyorum ki benim için artık çok geç.
İnşallah ilk 3 e gireriz, ne diyeyim artık.
Giremesek de telafi ederim, söz.
Gördüğüm kadarıyla ilk üçe giremiyoruz. O nedenle telafi etmen gerekli. Şuan saat 14:21 bu saatten sonra kaçamak yapmayın sakın kızarım. Bundan önce yapanlarda telafisini yapsın lütfen. Ortalamamız kötü değil fakat biraz motivasyon eksikliğimiz var. Üzerine bir de kaçamak eklersek haftaya daha kötü bir sonuç alabiliriz. O nedenle tedbirimizi alalım ve haftaya ilk üçe girmek için uğraşalım lüften. Eda, Nazmiye ve Havva sizlerin eski kilolarınıza ulaşmanıza ne kadar var?
Tmm cnm bende oyle dusunmustum 40-50 dk yuruyus ve olursa baska egzersizler4
Özlem canım ben bu hafta pazartesinden beri her gün 40 dakika yürüdüm sana da her gün 40 dakika yürüyüş cezası veriyorum ve her gün de takip edicam
ebrucum eline sağlık canım
Funda ne eli çabuk hatunsun ya hemen yiyivermişsin
Bundan sonra bir hafta kaçamak yok bir de yürüyüş bak nasıl gidiyor haftaya
insallah cnm.ne yedin kikaçamak değil yazdıkalrını okuyunca aklıma gelen ilk şey bir gün /öğün diyet dışına çıkma isteği gördüm orda ben:)
ben haftaya izne ayrıldığım kilodayım inşallah:)
inşallah:) evet canım saçım dökülüyor diye gittim de insülin direnci olabilir dedi bu gün gittiğim doktorTmm cnm bende oyle dusunmustum 40-50 dk yuruyus ve olursa baska egzersizler
I
insallah cnm.
Cildiyeye niye gitmistin cnm sac dokulmesi icin mi?
değmiyor da benimkide salaklık resmen elinde sonuçlar al bi bak akşam tüm oalsılıkları internetten arştırdım bi dünya üzüldüm
polikistik over yumurtalıklarda kist oluşuyor aslında kadınların %50sinde var ama çok azı teşhisli oluyor vücudun tüm dengesini değiştiriyor vücudunda ki kıl oranndan hamileliğe kadar herşeyi etkiliyor benim ilk doktorum bu kısır döngü demişti hormonların kilo almana sebep oluyor kilo da hormon dengeni bozuyor demişti aslında zayıflamam bu yüzden de çok şart kilo verdikçe hormon seviyem de düşüyor ilk pko teşhisi koyulduğunda 19 yaşında falandım saatlerce ağlamıştım çocuğum olmayacak diye tabi ki yine internetten araştırmıştım
ayılara hakaret etmemk lazım o bir tür tanımlanamayan yaratıkmış insanlar ya o kadar patavatsız ki boşver sen yakın zamanda çıtır bi hatun olacaksın o zaman o da arkandan anca ıslık çalar
Funda ne eli çabuk hatunsun ya hemen yiyivermişsin
Bundan sonra bir hafta kaçamak yok bir de yürüyüş bak nasıl gidiyor haftaya
ne yedin kikaçamak değil yazdıkalrını okuyunca aklıma gelen ilk şey bir gün /öğün diyet dışına çıkma isteği gördüm orda ben:)
Insallah bisey cikmaz cnm.inşallah:) evet canım saçım dökülüyor diye gittim de insülin direnci olabilir dedi bu gün gittiğim doktor
i.direnci ve b 12 eksikligi var.Özlemcim insülin direncini daha bir sürü belirtisi var, gerçi çoğu yorgunluk gibi her tarafa çekilebilen şeyler... Netten bakarsan görürsün. :) Belli bir saç dökülmesi normal, hatta günde 50-100 tel normal bile diyorlar. Bir de uzun saçlıysan daha çok göze batar. :)
bugün itibariyle bir kilom var canım..verecegime inanıyorum :)Gördüğüm kadarıyla ilk üçe giremiyoruz. O nedenle telafi etmen gerekli. Şuan saat 14:21 bu saatten sonra kaçamak yapmayın sakın kızarım. Bundan önce yapanlarda telafisini yapsın lütfen. Ortalamamız kötü değil fakat biraz motivasyon eksikliğimiz var. Üzerine bir de kaçamak eklersek haftaya daha kötü bir sonuç alabiliriz. O nedenle tedbirimizi alalım ve haftaya ilk üçe girmek için uğraşalım lüften. Eda, Nazmiye ve Havva sizlerin eski kilolarınıza ulaşmanıza ne kadar var?
ait oldugumuz yeri bulalım... Derin bi cümle olmuş..amiiin :)Motivasyon eksikliği mi bilmiyorum. Ama takımın yarısının gram gram verme durumu var. Normal bence, arada böyle oluyor. :) Haftaya yine veririz gibime geliyor. 2 hafta önceki gibi kaçamak yapılmadı çünkü bu hafta... Hiçkimsede gözüme çok fazla gelen bir şey görmedim.
Benim menülerim normalde de iyi (en azından bana göre iyi) Aynı menüler ve aynı spor, yanına da fazladan 2 saatlik bir yürüyüş eklerim. :) Kalori yönünden çok sıkıntısı olmayacak bugünkü menümün, ama metabolik etkiler yönünden biraz sıkıntısı olacak. Ama bence iyi bile gelebilir. Arada iyi geldiği oluyordu. :) Neyse boş konuşmayayım, ben şimdilik kaçıyorum. Birkaç saate dönerim.
Hepimiz kendimizi sevelim, mutlu olalım, ait olduğumuz yeri bulalım ve kiloları verelim. :)
çok gizemli olmuş bu diger önemli işin :) şahsen bende bi merak uyanmadı diil :)Havva senin profilde bekar yazıyor, ben evli biliyordum seni ama sanırım hiç konusu açılmadı...
Aman çalmasın lütfen.
Evliydi bir de utanmaz, herkese asılmıştı. (O lafı demeden önce ben de dahil) Zaten öyle boktan bir yerdi ki herkes herkese yazıyordu. Gözümün önünde hakkımda konuşuyorlardı ama atlamak istemiyordum, "başka bir funda" der işin içinden çıkarlar diye... Bir tanesine arkadaşça yaklaşacak oldum, başka şeylere heves etti o.ç.
Ben de "sevgilim var" deyince kimse inanmıyordu, sinir oluyordum.Çok güzel değilim ama çok çirkin de değilim. Gerçi orda forma giyiyorduk ve ben bedenime uymayan bir forma giyiyordum, bir garip duruyordum ama yine de eşek kadar kadın neden yalan söylesin ki? 18 yaşımda değilim ki hayali sevgili uydurma ihtiyacı hissedeyim.
Olanlara dayanamayınca benimki iki kere iş çıkışıma geldi. Ama öyle bir yerdi ki kimsenin saati bir diğerini tutmuyordu, o yüzden kimseyle rastlaşamadı, zaten Allahtan rastlaşamadı...Sağı solu belli değil, biraz manyak benimki, otobüste 50 yaşında adamlar bana bakınca gidip adamları tehdit ediyor. Bir kere bir tanesinin kulağını ısıracaktı resmen. Of, zor valla işim.
Neyse, çok konuştum.
Kısacası insanın psikolojisini darmadağın eden bir yerdi. Zaten ben de o yüzden ayrıldım ordan, dayanamadım.
Hazır önümde duruyordu valla, bende 2 de başlayıverdim.Kız zaten ben haftanın 5 günü step çekiyorum, ağırlık çalışıyorum. Bu hafta başka bir tuhaflık oldu ama anlayamadım.
1 paket çubuk kraker yedim. Ama o önemli değil, yanına 50'lik efes extra içtim.Aslında menü dışına çıkmak da değildi amacım, hatta canım neredeyse hiç istemiyordu. Ama yapmak istediğim bir şey var, kendileri de biraz yaratıcılık istiyor. Ben de günlerdir boşladım, o kadar ara verince de "Yapamazsam?" korkusu gelişti. Cesaret versin ve kafamı rahatlatsın diye içtim. Uyuşturucuya bulaşmayacağım için alkolle bu tip ihtiyaçlarımı gideriyorum. Aslında 1 kutu daha lazımdı, pek etki etmedi (sülalecek alışkınız da, genlerimde var galiba ve bundan nefret ediyorum), ama rejim yapıyorum diye ikinciyi almaya ayaklarım gitmedi. Neyseki yaptığım işe tekrar bir başlangıç yapmama yetti. :) İyi oldu o yüzden. Çünkü en az kilo vermek kadar önemli bir konu benim için. O yüzden pek pişman değilim. Ama çok konuştum, sizin başınız ağrıdı. Kusura bakmayın.
Sağol canım.Doğru çevreye girince doğru kişiyi bulma ihtimali de yükseliyor bence... Belki de o fırsatı biraz da bizim yaratmamız lazım. Bir de iç gözümüzü açık tutup karşıdakinin ne mal olduğunu çabucak anlayabilmek lazım.
Dili düzgün kullanmanın bilinmeyen faydaları da varmış demek...
İmla önemli bir şey değil. Çok korkunçmuş gibi yaklaşılır, çok abartılır ama sadece alışkanlık meselesi aslında... Fazla problem olacağını sanmıyorum. Eksik olduğunu düşündüğün yer varsa şimdi bile netten bakabilirsin.
Oh valla, afiyet olsun.
Cuma günleri bu işler için çok uygun.
Bende istiyoruuuummkizimda cok seviyor her gun zip zip diyor:)
Sagol cnm son 2 gun pek iyi beslenememe ragmen gitti.
Ama hafta ici okadar cok dikkat ettimki.
Hic Eksiye inmemistim.dun bisey dokundu sanirim,ishal oldum aksam
Yoksa sabit yada + cikabilirdim
Neyse bugunden itibaren yuruyuse baslicam.
Gecen hafta hic spor yapamadim.
Doktor her gun 50 dk tempolu yuru demisti.:)
Cnm istikrarli olursan 1 ayda olur bence.:)
Bende insulin direnci var biraz ara vermistim kilo veremiyorum diye.
Uzun surdu benimki.
Ama 3.2 kilosunu son 3-4 haftada verdim.
direncim cogalmadan once gecen yillarda ayda 6-7kg belki daha fazla verdigimde oldu.
Istikrarki olursan en kisa Zamanda gider cnm.canini sıkma.
ait oldugumuz yeri bulalım... Derin bi cümle olmuş..amiiin :)
çok gizemli olmuş bu diger önemli işin :) şahsen bende bi merak uyanmadı diil :)
Havva senin profilde bekar yazıyor, ben evli biliyordum seni ama sanırım hiç konusu açılmadı...
Aman çalmasın lütfen.
Evliydi bir de utanmaz, herkese asılmıştı. (O lafı demeden önce ben de dahil) Zaten öyle boktan bir yerdi ki herkes herkese yazıyordu. Gözümün önünde hakkımda konuşuyorlardı ama atlamak istemiyordum, "başka bir funda" der işin içinden çıkarlar diye... Bir tanesine arkadaşça yaklaşacak oldum, başka şeylere heves etti o.ç.
Ben de "sevgilim var" deyince kimse inanmıyordu, sinir oluyordum.Çok güzel değilim ama çok çirkin de değilim. Gerçi orda forma giyiyorduk ve ben bedenime uymayan bir forma giyiyordum, bir garip duruyordum ama yine de eşek kadar kadın neden yalan söylesin ki? 18 yaşımda değilim ki hayali sevgili uydurma ihtiyacı hissedeyim.
Olanlara dayanamayınca benimki iki kere iş çıkışıma geldi. Ama öyle bir yerdi ki kimsenin saati bir diğerini tutmuyordu, o yüzden kimseyle rastlaşamadı, zaten Allahtan rastlaşamadı...Sağı solu belli değil, biraz manyak benimki, otobüste 50 yaşında adamlar bana bakınca gidip adamları tehdit ediyor. Bir kere bir tanesinin kulağını ısıracaktı resmen. Of, zor valla işim.
Neyse, çok konuştum.
Kısacası insanın psikolojisini darmadağın eden bir yerdi. Zaten ben de o yüzden ayrıldım ordan, dayanamadım.
Hazır önümde duruyordu valla, bende 2 de başlayıverdim.Kız zaten ben haftanın 5 günü step çekiyorum, ağırlık çalışıyorum. Bu hafta başka bir tuhaflık oldu ama anlayamadım.
1 paket çubuk kraker yedim. Ama o önemli değil, yanına 50'lik efes extra içtim.Aslında menü dışına çıkmak da değildi amacım, hatta canım neredeyse hiç istemiyordu. Ama yapmak istediğim bir şey var, kendileri de biraz yaratıcılık istiyor. Ben de günlerdir boşladım, o kadar ara verince de "Yapamazsam?" korkusu gelişti. Cesaret versin ve kafamı rahatlatsın diye içtim. Uyuşturucuya bulaşmayacağım için alkolle bu tip ihtiyaçlarımı gideriyorum. Aslında 1 kutu daha lazımdı, pek etki etmedi (sülalecek alışkınız da, genlerimde var galiba ve bundan nefret ediyorum), ama rejim yapıyorum diye ikinciyi almaya ayaklarım gitmedi. Neyseki yaptığım işe tekrar bir başlangıç yapmama yetti. :) İyi oldu o yüzden. Çünkü en az kilo vermek kadar önemli bir konu benim için. O yüzden pek pişman değilim. Ama çok konuştum, sizin başınız ağrıdı. Kusura bakmayın.
Menüm
9:30
1 tabak yeşil mercimek yemeği
11:30
1 dilim çavdar
1 kk badem peyniri
1 domates
14:00
1 paket çubuk kraker
1 kutu efes extra 50 cl
16:00
1 tabak fasulye
1 dilim çavdar
2 saat de yürüyüş olacak
Bugün daha yemeyeceğim kızlar. Sonraya bırakmayıp bugün yürümeye karar verdim. Bu saatten sonra da dışarda bir yere girip de yemem. Böyle olsun artık.
Ama akşam gelince suyumu yazacağım büyük harflerle Nazmiyecim. :)
Insallah bisey cikmaz cnm.
Benimde sacim coook dokuluyor i.direncinden mi acaba?
bende de var b12 demir eksikliği malasef ve sürekli ilaç kullanmak gerekiyor yada o kan yapan pekmek kuru üzümden düzenli yemek gerekI.i.direnci ve b 12 eksikligi var.
Gecen yilda bu aylarda cok dokulmustu sanki.
Evett yerlere dokulmesi her gun cok sinir bozucu.:)
bencede doğru çevre ve doğru zaman şart ee bide gönül gözüde açık olmalı dediğin gibi..:) imlada normalde sorun yaşamıyorum zaten ama klavyeye hiç bakmadan yazdığımız için hepsinin yerini ezberleyip oturtmak çok zor..klavyeye bakarsamda zaman kaybederim o yüzden zorluyor imla
bende bir ayda olsun istiyorum canım inş veririz birlikte :) sporada başlıcam ki kalıcı gitsin kilolar :) ayda 6 7 kilo çok iyiymiş inş yine öyle verebilirsin :) sende insulin direnci öncedende varmıydı? yoksa diyetten dolayı mı ortaya çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?