Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım 90 fazla değil tabi ki... Bence morbid obez seviyesine ulaşmadığı sürece hiçkimse çok şişman sayılmaz. Ben de bir zamanlar 88 kiloydum. :) 90 la aramda 2 kilo fark vardı. :)

Ama olduğun kilodan fazla göstermek başka bir şey... :) Ben fazla gösteriyorum. Birkaç ay önce çalışırken 74 kiloydum, o kadar fazla duruyordum ki ayıoğlu ayının biri (afedersiniz) "Hangi 74, 174 mü?" bile demişti. Kabullendim fazla durduğumu artık. Ne insanlar var 80 kiloda balık etki duruyorlar.

Boyum 1.66 canım.
Bu arada ben gidemeyeceğim galiba. Mail'den çıkmadığım için yeni mesaj olunca dayanamayıp giriyorum.

değmiyor da benimkide salaklık resmen elinde sonuçlar al bi bak akşam tüm oalsılıkları internetten arştırdım bi dünya üzüldüm
polikistik over yumurtalıklarda kist oluşuyor aslında kadınların %50sinde var ama çok azı teşhisli oluyor vücudun tüm dengesini değiştiriyor vücudunda ki kıl oranndan hamileliğe kadar herşeyi etkiliyor benim ilk doktorum bu kısır döngü demişti hormonların kilo almana sebep oluyor kilo da hormon dengeni bozuyor demişti aslında zayıflamam bu yüzden de çok şart kilo verdikçe hormon seviyem de düşüyor ilk pko teşhisi koyulduğunda 19 yaşında falandım saatlerce ağlamıştım çocuğum olmayacak diye tabi ki yine internetten araştırmıştım

ayılara hakaret etmemk lazım o bir tür tanımlanamayan yaratıkmış insanlar ya o kadar patavatsız ki boşver sen yakın zamanda çıtır bi hatun olacaksın o zaman o da arkandan anca ıslık çalar

800 g vermişim kızlar.

5.9 => 79.8 kg
12.9 => 79.0 kg
Fark => 800 g
tebrikler canım:)

Kg:91,10 (onceki,92,20)

Farki:1,10 kg

Daha fazla veririm sanmistim ama regl donemi diye heralde..neyse 1 kg da olsa eksi sonuc almak guzel:)

ahh bu regl dönemi şişliği başa bela aynı dertten bende muzdaribim

su önemli içmek lazım şişliktir şişliktir sen yeni başladın duraklamaya geçemmişsindir diye düşünüyorum ara ara olur öyle az veridlidği dönemler önemli olan devamlı gitmesi canım tebrik ederim

Günaydın kızlar..
Gecen hafta 78.500
Bu hafta 77.900
Fark -600

tebrik ederim canım

vermem gerekiyor vermeliyim gitmeli hepsi geçen hafta 4 olunca bu hafta 1 çokk az geldi

1
Geçen hafta : 86.1
Bu hafta : 85.2
Fark :900 gram
Çok sevindim
Bu kadar beklemiyordum
Yuppiiiiii

tebrikler canım maşallah :)

slm kızlar. gecen hafta 79.4
bu hafta 79.0
fark 400 gr

gitmiş olması önemli olan canım haftaya daha iyi bi sonuç alırsın inşallah

1 regl vakası daha ödemden öyledir canım tebrik ederim

öyle deme kız uykusuzluk çok etkiliyor denedim ben onu uykusuzken sabah bi şişlik hissediyor insan sabit saat uyuycaksın ki bünyen toparlasın kendini:)

saat farkı etkilemiştir mutlaka nerden başlandı dişlerine çekimle mi yoksa köprülerden mi başlandı

Gecen hafta : 75

Bu hafta: 74.8

Fark: 200 gr

tebrikler canım:)

4
Cnm misafirler bugun gelmiyor haftaya gelceklermis..
Ceza vermiyecen mi bana.
Sen spor yapmismiydin cnm bi hafta.:)

Özlem canım ben bu hafta pazartesinden beri her gün 40 dakika yürüdüm sana da her gün 40 dakika yürüyüş cezası veriyorum ve her gün de takip edicam

ebrucum eline sağlık canım

Ebrucum utanarak söylüyorum ki benim için artık çok geç.
İnşallah ilk 3 e gireriz, ne diyeyim artık.
Giremesek de telafi ederim, söz.
Funda ne eli çabuk hatunsun ya hemen yiyivermişsin
Bundan sonra bir hafta kaçamak yok bir de yürüyüş bak nasıl gidiyor haftaya

Ebrucum utanarak söylüyorum ki benim için artık çok geç.
İnşallah ilk 3 e gireriz, ne diyeyim artık.
Giremesek de telafi ederim, söz.

ne yedin ki kaçamak değil yazdıkalrını okuyunca aklıma gelen ilk şey bir gün /öğün diyet dışına çıkma isteği gördüm orda ben:)

ben haftaya izne ayrıldığım kilodayım inşallah:)

Tmm cnm bende oyle dusunmustum 40-50 dk yuruyus ve olursa baska egzersizler

I insallah cnm.
Cildiyeye niye gitmistin cnm sac dokulmesi icin mi?

Havva senin profilde bekar yazıyor, ben evli biliyordum seni ama sanırım hiç konusu açılmadı...

ayılara hakaret etmemk lazım o bir tür tanımlanamayan yaratıkmış insanlar ya o kadar patavatsız ki boşver sen yakın zamanda çıtır bi hatun olacaksın o zaman o da arkandan anca ıslık çalar

Aman çalmasın lütfen.
Evliydi bir de utanmaz, herkese asılmıştı. (O lafı demeden önce ben de dahil) Zaten öyle boktan bir yerdi ki herkes herkese yazıyordu. Gözümün önünde hakkımda konuşuyorlardı ama atlamak istemiyordum, "başka bir funda" der işin içinden çıkarlar diye... Bir tanesine arkadaşça yaklaşacak oldum, başka şeylere heves etti o.ç.

Ben de "sevgilim var" deyince kimse inanmıyordu, sinir oluyordum. Çok güzel değilim ama çok çirkin de değilim. Gerçi orda forma giyiyorduk ve ben bedenime uymayan bir forma giyiyordum, bir garip duruyordum ama yine de eşek kadar kadın neden yalan söylesin ki? 18 yaşımda değilim ki hayali sevgili uydurma ihtiyacı hissedeyim.

Olanlara dayanamayınca benimki iki kere iş çıkışıma geldi. Ama öyle bir yerdi ki kimsenin saati bir diğerini tutmuyordu, o yüzden kimseyle rastlaşamadı, zaten Allahtan rastlaşamadı... Sağı solu belli değil, biraz manyak benimki, otobüste 50 yaşında adamlar bana bakınca gidip adamları tehdit ediyor. Bir kere bir tanesinin kulağını ısıracaktı resmen. Of, zor valla işim.

Neyse, çok konuştum.
Kısacası insanın psikolojisini darmadağın eden bir yerdi. Zaten ben de o yüzden ayrıldım ordan, dayanamadım.

Funda ne eli çabuk hatunsun ya hemen yiyivermişsin
Bundan sonra bir hafta kaçamak yok bir de yürüyüş bak nasıl gidiyor haftaya

Hazır önümde duruyordu valla, bende 2 de başlayıverdim. Kız zaten ben haftanın 5 günü step çekiyorum, ağırlık çalışıyorum. Bu hafta başka bir tuhaflık oldu ama anlayamadım.

ne yedin ki kaçamak değil yazdıkalrını okuyunca aklıma gelen ilk şey bir gün /öğün diyet dışına çıkma isteği gördüm orda ben:)

1 paket çubuk kraker yedim. Ama o önemli değil, yanına 50'lik efes extra içtim. Aslında menü dışına çıkmak da değildi amacım, hatta canım neredeyse hiç istemiyordu. Ama yapmak istediğim bir şey var, kendileri de biraz yaratıcılık istiyor. Ben de günlerdir boşladım, o kadar ara verince de "Yapamazsam?" korkusu gelişti. Cesaret versin ve kafamı rahatlatsın diye içtim. Uyuşturucuya bulaşmayacağım için alkolle bu tip ihtiyaçlarımı gideriyorum. Aslında 1 kutu daha lazımdı, pek etki etmedi (sülalecek alışkınız da, genlerimde var galiba ve bundan nefret ediyorum), ama rejim yapıyorum diye ikinciyi almaya ayaklarım gitmedi. Neyseki yaptığım işe tekrar bir başlangıç yapmama yetti. :) İyi oldu o yüzden. Çünkü en az kilo vermek kadar önemli bir konu benim için. O yüzden pek pişman değilim. Ama çok konuştum, sizin başınız ağrıdı. Kusura bakmayın.

Özlemcim insülin direncini daha bir sürü belirtisi var, gerçi çoğu yorgunluk gibi her tarafa çekilebilen şeyler... Netten bakarsan görürsün. :) Belli bir saç dökülmesi normal, hatta günde 50-100 tel normal bile diyorlar. Bir de uzun saçlıysan daha çok göze batar. :)

I. i.direnci ve b 12 eksikligi var.
Gecen yilda bu aylarda cok dokulmustu sanki.
Evett yerlere dokulmesi her gun cok sinir bozucu.:)

bugün itibariyle bir kilom var canım..verecegime inanıyorum :)

ait oldugumuz yeri bulalım... Derin bi cümle olmuş..amiiin :)

çok gizemli olmuş bu diger önemli işin :) şahsen bende bi merak uyanmadı diil :)

Menüm

9:30
1 tabak yeşil mercimek yemeği

11:30
1 dilim çavdar
1 kk badem peyniri
1 domates

14:00
1 paket çubuk kraker
1 kutu efes extra 50 cl

16:00
1 tabak fasulye
1 dilim çavdar

2 saat de yürüyüş olacak

Bugün daha yemeyeceğim kızlar. Sonraya bırakmayıp bugün yürümeye karar verdim. Bu saatten sonra da dışarda bir yere girip de yemem. Böyle olsun artık.

Ama akşam gelince suyumu yazacağım büyük harflerle Nazmiyecim. :)

bencede doğru çevre ve doğru zaman şart ee bide gönül gözüde açık olmalı dediğin gibi..:) imlada normalde sorun yaşamıyorum zaten ama klavyeye hiç bakmadan yazdığımız için hepsinin yerini ezberleyip oturtmak çok zor..klavyeye bakarsamda zaman kaybederim o yüzden zorluyor imla

bende bir ayda olsun istiyorum canım inş veririz birlikte :) sporada başlıcam ki kalıcı gitsin kilolar :) ayda 6 7 kilo çok iyiymiş inş yine öyle verebilirsin :) sende insulin direnci öncedende varmıydı? yoksa diyetten dolayı mı ortaya çıktı?

ait oldugumuz yeri bulalım... Derin bi cümle olmuş..amiiin :)

çok gizemli olmuş bu diger önemli işin :) şahsen bende bi merak uyanmadı diil :)

Derin duygularla yazdım zaten. :) Laf olsun diye yazmadım. :)

Edacığım eğer planlarım tutar da başarılı olursam yazarım onun ne olduğunu. Bahsedince o enerjiyi atmış oluyorum, sonra harekete geçemiyorum. Ama eğer olursa hala yarışmada olan herkese söylerim o gün geldiğinde. :)

yok kız ne evlisi öğrenciyim ben daaa aman ya boşver insanların ağzına laf vermeye değmez iyikide görmemişler sevgide güzellik çirkinlik yok bence o ayrı bi uyum işi:)

afiyet olsun da bira cx olmamış göbek yapar anamm o göbekkkkk :/ yapamazsam diye bişey yok sil onu aklından başkaları nasıl yapıyorsa bizde yapcaz o kadar! kafanı rahatlatmak istersen deniz kenarına git o dalgaların sesini dinle o senin kafanı rahatlacaktır malasef ankarada deniz yok
o değilde sen ne iş yapıyorsun

menüne daha da bişi demem

Insallah bisey cikmaz cnm.
Benimde sacim coook dokuluyor i.direncinden mi acaba?

inşallah canım saç dökülmesiyle insülinin alakası var mı bilmiyorum ama tiroid etkiliyor ben banyo yapmaktan nefret eder hale geldim dökülen saçlarım yüzünden

I.i.direnci ve b 12 eksikligi var.
Gecen yilda bu aylarda cok dokulmustu sanki.
Evett yerlere dokulmesi her gun cok sinir bozucu.:)
bende de var b12 demir eksikliği malasef ve sürekli ilaç kullanmak gerekiyor yada o kan yapan pekmek kuru üzümden düzenli yemek gerek

Cnm en bastan anlatim en iyisi
Aslinda ben cok zayif bir insandim 45-50 arasi.uzun vadede 35-40 arasi kilo aldim.83u gectim dogumdam sonra.
Dedimki 4 yilda falan bu kiloyu aldiysan ilerde 100u gecersin.
2,5 yil once doktora gittim.insulin direncin var,kilo vermen zor dedi. ilac verecekti emzirdigim icin veremedi bol,spor yap sutten kesince tekrar gel dedi ilac icin.
Her neyse ben 16-17 kilo verdim aman i.direnci tuzakmis dedim ilac satmak icin.inanmadim tekrar dr.a gitmedim.
Neyse ben kendimi birakinca tekrar kilo aldim.
Ocak ayinda tekrar takima girdim 83.2 ile.
Okadar dikkat ediyorum,spor yapiyorum kilo gitmiyor.3 ay ugrastim.esim dayanamayip yiyim diye cikolatalari,lokumlari agzima surmeye calisirdi.yine yemezdim.Kiloda veremezdim.ayda yarim kg 1 kilo gider gelirdi.
Mecbur dr.a gittim.meger degerler cok yukselmis 2,5 yil oncesine gore.
Ilaca basladim.
Amaaa o 3 aydaki gosterdigim istikrar kalmamisti bende.agir ilerliyordum.Diyet,spor ara ara yapiyordum.
Ama simdi 3-4 haftadir dikkat ediyorum,sporda yapiyorum abartmadan.
Iyi gidiyor.yanlis yazmisim 3.7 kilo gitmis.
Biraz uzun oldu ama bu sekilde.kilo veremeyince 3 ay o kadar ugrasa ragmen pskolojm coook bozulmustu.
Daha yeni yeni toparliyorum kendimi cnm.
Insallah kurtulacagiz.:)

menüm

10:30 (kan verdim sonra tekrar verecektim o yüzden )
1 kek
1 meyve suyu

öğlen 12:30
1 kase tarhana çorba
2 küçük kıymalı biber dolma ve yoğurt
2 3 çatal börek

akşam 16:45
fırında karışık sebze yoğurt
kola zero

kötü bi menü oldu canım deli gibi karışık kızartma çekti ama fırında yapmak geldi aklıma böylede güzel oldu azcık yağ koydum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…