Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun canım ya o kadar kiloyu ver sonra geri al çok zor bi durum ama bozma moralini bak ilaçtan sonra yine vermeye başlamışsın inşallah bu sefer kalıcı kilolar verirsin :) bende kışın 7 kilo verdim ama dikkat etmediğim için hepsini geri aldım, çok sinir bozucu o kadar zorlanıp verip sonra geri almak ama herşey bizim elimizde :) ayrıca o 3 ayı boşa geçti diye düşünme çünkü sporda yapmışsın eminim sıkılaşmışsındır, aslında tartıdaki rakamlara çok takılıyoruz biz aynaya baktığımızda nasıl göründüğümüz önemli.. spor yapıp sıkılaşıncada zayıflamış gibi durabiliyorsun ama tartıda bi değişiklik olmuyor ve bizim moralimiz bozuluyor.. o yüzden üzülme canım kurtulcaz hepbirlikte bu kilolardan :)

saat farkı etkilemiştir mutlaka nerden başlandı dişlerine çekimle mi yoksa köprülerden mi başlandı
İlk köprüleri söktü canım. Elle çıkartamayınca kesti hepsini tek tek. Eskisi neyle yapıştırdıysa çok zor çıktı. 09:45 te başladı 12:00 gibi ancak sökebildi. Öğleden sonra da geçicileri taktı. Sonrasında neyle devam edecek bilmiyorum telefon açıp haber verecek. Yani randevu günü bile vermedi daha. Umarım uzun sürmez. Geçicilerin düşmesinden korkuyorum inşallah sorun çıkmadan halledilir. İlgin için teşekkürler. Sen kaçıncı sınıftın?

5. sınıfım ben bu sene bitiyor inşallah:) geçiciler düşebilir dikkat et onlar çiğnemek için değiller sadece dişlerini korumak ve acımasın diyeler çok basınç uygulama onlara:)

5. sınıfım ben bu sene bitiyor inşallah:) geçiciler düşebilir dikkat et onlar çiğnemek için değiller sadece dişlerini korumak ve acımasın diyeler çok basınç uygulama onlara:)

Uyarı için teşekkürler canım ama şuan ağzımda 9 tane diş eksik (3 tane köprü vardı) ve arkalarla çiğnemesem hiç bir şey yiyemiyorum
Mecburen çiğnemek zorunda kalıyorum ama o bile işkence zaten
Benim dişlerimi yapan doktorda 5. sınıf

o zaman sert şeyler yememeye çalış da bi dahaki randevuya kadar idare etsin seni :)

o zaman sert şeyler yememeye çalış da bi dahaki randevuya kadar idare etsin seni :)

Tamam canım çok teşekkürler. İnşallah hepsi bittiğinde sağlıklı bir ağıza sahip olacağım. Bunca yıl çok çektim inşallah bundan sonra daha güzel olacak.

Aksam acikmadin mi Fundaa.
yarindan itibaren dikkat edelim kizlar.bugun cogumuz costurdu sanirim.
Insallah cnm.:)
Ebrucum gecmis olsun.dislerle ugrasmak zordur
Bende 1-2 tane curuk var sanirim gitmedim doktora.

Selam kızlar, ben geldim ama çok yorgunum çok uykum var. Bir taraftan da kızım baskı yapıyor onunla ilgilenmem için, ama ona hiç enerjim kalmadı. Okuduğumu anlayamıyorum bile. Mesajları yarın okuyacağım. Hepinize iyi geceler şimdiden.

Yarın görüşürüz. Bu 9.mesajım. iyi geceler.

Aman ne bileyim, hiç söylemedin, burda da herkes evli, seni de öyle düşündüm.
Ben bu aralar çalışmıyorum canım. :)

Bu ne kız? Azıcık... Gerçi sebze ne kadar yoğurt ne kadar yazmıyor ama yine de az bence..

----

Kim bilir kaç sayfa birikmiştir dedim ama pek konuşmamışsınız. :)

Canlarım menucum

09:00 1 fincan ikisi bir arada nescafe

13:30 3 fırın köfte
4 yk bulgur pilavı
1 kepçe cacık

19:30 1 kepçe yayla corbasi
1 haslanmis patates
SU 2.5 LT FUNDACİM

Ebrucum ben 75 kusurdum gam hatırlamıyorum ama 75.4 olabilir.

Yani güzel olmuş da alkolle kraker siritmis ama cuma cozurtmasiymis telafi edilir

Canim merhaba ben Nazmiye 25 yaşındayım 79 kgyim. İzmirliyim. Yarın sınavın vardı yanlış hatırla.diyorsam. başarılar dilerim.

Kola mi var orda :'(

Tamam canım çok teşekkürler. İnşallah hepsi bittiğinde sağlıklı bir ağıza sahip olacağım. Bunca yıl çok çektim inşallah bundan sonra daha güzel olacak.
Ebrucum çok geçmiş olsun canim insanın ağrısı sizisi nerdeyse tüm canı da orda oluyor.

5
Bu günkü menüm
Sabah 08.30
1 kk peynir
Yarım haşlanmış yumurta
1 domates
2 dilim ekmek
2 cevuz

Öğle 14.00
1 köfte
2 tane közlenmiş kırmızı biber
1 kase yoğurt
Söğüş domates
1 dilim ekmek

Akşam 19.00
Öğlenin synısı

2.5 litre su ve 35 dakika yürüyüş

Canlarım menucum

4 yk bulgur pilavı
1 kepçe cacık

1 haslanmis patates
SU 2.5 LT FUNDACİM
Sabah niye yemedin cnm?

Afiyet olsun cnm.daha menu yazmayan var ama gunun en guzel menusu sana ait simdilik cnm.tebrikler.

Canlarım menucum

4 yk bulgur pilavı
1 kepçe cacık

1 haslanmis patates
SU 2.5 LT FUNDACİM

Ben de bitirdim suyumu sonunda canım. :) 2,5 lt. Yarın da menümün altına yazarım. :)

09:00 yazmışsın, gören de kahvaltı var sanacak. Nerde kız kahvaltı?
Kahvenin kalorisi yok yahu, yapmayın etmeyin.
Bence genel olarak yine az olmuş...

Zeynepcim bence senin menün de biraz az. Arada bir olur ama hep böyle yapmayın. Ara öğün falan yapın. :)

Bugunku menum
10:45
Firinlanmis borek sigara boregi gibi 3 tane peynir,domates,biberli
3 tane zeytin
Salatalik

13:45
4-5 tane kucuk bskuvi

18:30
5 yk kadar patatesli kofte
Salata
(biraz haslanmis patates bulgur ve az salcayla yogruluyor,kisir gibi bisey:))

Suyu hesplayamadim
2 soda,1 kahve

Kızlar menüm

Sabah 9 kepekli tost,cay

Ara ceviz birkaç tane

Öğle 12,30 mantarlı et sote bir tabak,yoğurt

Akşam 19,00 yumurtalı patates fırında yağsız bir kaç kaşık,bol salata,bir bardak zero

1 saat yürüyüş tempolu,2,5 lt su

6

özlemcim yılmayacağıź vereceğiz bu kiloları canım. Hedefe varana kadar spor diyet yapılması gereken ne varsa yapalım sevgili rakibdm

sabah hariç diğerleri güzel
afiyet oldun

Ebrucum geçmiş olsun. Diş zor umarım işin yolunda gider.

Canlarım menucum

4 yk bulgur pilavı
1 kepçe cacık

1 haslanmis patates
SU 2.5 LT FUNDACİM

afiyet olsun canım
kahvaltı yapmaya alışmalıyız

Afiyet olsun cnm.daha menu yazmayan var ama gunun en guzel menusu sana ait simdilik cnm.tebrikler.

teşekür ederim canım
bu gün okulda ki tüm arkadaşlarım kumpir ısmarkadı tek ben almadım. Hani alkış bana

Kahve kalori için değil sağlıksız canım
Fundacım acıkmıyorum inan

özlem bu gün azıcık cozutmuşsun yarın telafi et kuzum yürüyüşünü goremedim
özellikle baktım

Dilara harikasın
Tdbrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…