Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben yuruyus yaparken yazmissin cnm.
30 dk k.bandinda orta tempoda yuruyusum az oncr bitti cnm.
Simdi bisiklet suruyorum.
Inan isteksiz isteksiz bindim ama iyi geldi.
Komsulara ses gitmesin diye 4.te yurudum 2km kadar yurumus oldum cnm.
Bisiklet surerkende sana cvp yaziyorum.buda simdilik 8 dk olmusdevam:)
Kumpir icinde

Persembe msj. sayim:4
Cuma msj.sayim:16

30dk yuruyus+15dk bisiklet tamamdir.

Afiyet olsun cnm.Zero disinda guzel.

Selam kizlar ve özellikle Ebrucum,
Nasilsiniz?

Ebru ben uzun zamandir izinliyim 6ay dolmadan dönmek istiyorum sanirim dolmak üzere. Gecen yazmamdan bu yana biraz kilo verdim.
Sabah 71.6kgdim.
Izinden ayrilmadanki kilomu unuttum.
Gruba geri dönmek istiyorum yardimci olursan sevinirim

Günaydın kızlar,
Dün yine çok yoğundum ve maalesef kaptanın yasaklarından şuanda haberim oldu. Herkesin bu hafta çok hırslı asılacağını seziyorum. Birazdan menümde göreceğiniz gibi benim için artık çok geç.

12.9 menüm
09:30 4 kaşık yağsız kıymalı yumurta, 2 dlm çavdar ekm, domates, yarım dlm ekmek üzerine bal, kaymak

12:30 1 avuç içi kadar karpuz

13:30 1 dlm çavdar ekm (vakit bulamadığım için yemek yiyemedim)

19:00 1 dlm çavdar ekm, 4 kaşık et sote, domates

20:00 1 dlm çikolata soslu kek

Yarın regl olacağım, Funda senin geçen hafta yaşadığın yemek yeme sendromunu yaşıyorum. Ama sizlere söz veriyorum kızlar bu hafta menümde asla kırmızı yiyecek görmeyeceksiniz.

Ebrucum gecmis olsun.dislerle ugrasmak zordur
Bende 1-2 tane curuk var sanirim gitmedim doktora.
Teşekkürler Özlem' cim ihmal etme canım mutlaka git doktora.

geçmiş olsun kaptan :)
Teşekkürler Eda' cım

Ebrucum ben 75 kusurdum gam hatırlamıyorum ama 75.4 olabilir.
Ebrucum çok geçmiş olsun canim insanın ağrısı sizisi nerdeyse tüm canı da orda oluyor.
Teşekkürler Nazmiye' cim. Aslında çok bir şikayetim yokken gittim doktora. İyi ki de gitmişim. Ben şikayetim yok sanıyordum ama diş etlerimin durumu sandığımdan daha kötüymüş. Çok ihmal etmemek lazım.

Kilona ben bakarım. Söylerim ona göre takibini de siz yaparsınız.

Ebrucum geçmiş olsun. Diş zor umarım işin yolunda gider.
Teşekkürler Zeynep' cim İnşallah atlatırım dediğin gibi sorun çıkmadan.

Biz iyiyiz Nur' cum hoş geldin Uzun oldu bu kez gidişin. Nerelerdeydin? Neler yaptın? İzinden dönebilirsin ama biliyorsun ki izin kilondan aşağıda olman lazım. Kaç kiloyla ayrılmıştın?

Çok güzel olmuş menü de merak ettim köfte neden bir tane? Çok mu büyük? Büyük değilse 3-4 tane yiyebilirsin. Afiyet olsun.

Bu günkü menünü beğenmedim Özlem. Bisküvi, börek, patates tam kaçamak günü olmuş. Cumaya kadar başka kaçamak görmek istemiyorum menünde. Ona göre ayarla kendini.

İyi başlamışsın ama akşamın olmamış canım. Hele zero hiç ama hiç olmamış. Yürüyüşün ve suyun çok güzel.

1
Günaydın takımımın güzel insanları
Herkese iyi haftasonları
Günaydın Zeynep' cim

Bal, kaymak ve akşamki kek olmamış canım. Bunların haricinde öğleyi atlamışsın o da hiç olmamış. Su ve spor yok. Cumaya kadar senin de toparlayacağına inanıyorum.

Günaydın kıZlar :) herkese iyi tatiller.. Ben bugün çalışıyorum ama :) hoşgeldin canım :)

fatma seninle işim zor benim seni nasıl gecicem bu hafta
Buarada cezam var ya kaçamakların tadına dahi bakmayacagım..akşam misafirim var onlara bir sürü sey yapıcam tadına tuzuna bakabilir miyim

Günaydııııın canlarım yurdun modemi değişicekmiş dolayısıyla bı süre bılgısayardan girsem bile acil işler için girebilicem ama burdan elimden geldiğince yazarım :) dün yolculuk nedeniyle bugün ise tamamen kendi iradem isteğimle erken kalkmış bulunuyorum hatta şimdi yavaş tempoyla yürüyorum birazdan kahvaltı yapiciim dün cok yoğun bir gündü sanırım bu sayede biraz uykum düzelicek.. Öpüldünüz fıstıklarım

Merhaba kizlar..
Kendimi iyi hissetmiyorum.
Sıra bana geldi sanirim.dunden beri canim biseyler yemek istiyor.
Oyle buyuk seyler degil ama bende bilmiyorum.
En iyisi biraz yuruyus yapim.ne yurursem kârdır.:)

2

bravo özlemcim
yürüyüş bandına başlamak zor donrası geliyor bur dd benim yürüyüş bandımın karşısında televizyonum var güzel de program yakalarsam çok çabuk geçiyor

Ebru diyetisyenin verdiği listede öğle yazıyordu ben de ona uyumaya çalışıyorum
ama doyuyorum ebru
birde ben sana bir kaç konuda fikir danışıcağım
bir yeşil çay içsem kızımı emzirdiğim için ona zararı olur mu
iki benim üst bacaklarım kalın onları eritmek için ne yaoabilirim

Merhaba kizlar..
Kendimi iyi hissetmiyorum.
Sıra bana geldi sanirim.dunden beri canim biseyler yemek istiyor.
Oyle buyuk seyler degil ama bende bilmiyorum.
En iyisi biraz yuruyus yapim.ne yurursem kârdır.:)

Hayrola özlem
Aman sakın kaçamak yapma al kızını çık yürü soda iç dışarıda

Günaydın diyen herkese kocaman günaydınlar gerçi öğle oldu ama olsun.

Hımm tamam o zaman. Doyuyorsan sorun yok. Öncelikle emzirirken ne yiyorsan ne içiyorsan hepsi sütüne geçiyor. Yeşil çayın normal çaydan hiç bir farkı yok bence. Biz siyahını içmeye alışmışız o da yeşili. Normalde çayların hepsini ben zararlı olarak görüyorum ama diyet süresince yeşil çay işe yarıyor. Ben ilk 24 kilomu verdiğimde yeşil çay içmiştim. Artık içmiyorum çünkü canım içmek istemiyor. Normal çay içiyorsan eğer onun yerine yeşilini içebilirsin. Ama yine de bebek için araştırma yap derim. Doktoru varsa ona da danışabilirsin. Üst bacaklarını eritmek için şu aşamada hiç bişey yapmana gerek yok. Boyunu tam hatırlamıyorum ama 65-70 arası olana kadar sporun sadece yürüyüş ya da kardio ağırlıklı olsun. Sakın sıkılaştırıcı ya da kas yapıcı sporlar yapma. Onun için daha erken. Vücudun zaten nerden vermesi gerektiğini biliyor. Merak etme ideal kilona ulaştığında zaten süper olacak vücudun.

selam herkese kızlar bişey sorcam kaymak yiyebilir miyiz?
Yeme canım. Kaymağın kendisi yağ zaten. Sütün yağından elde ediliyor. Diyet süresince uzak dursan iyi olur. Ama sonrasında bir miktar tüketmek faydalı bile olabilir.

3

Teşekkür ederim ebrucum açıklamalar için
Yeşil çay konusunda araştırayım birazcık o zaman
Ebru canım 170 cm boyundayım vücudüm orantılı sayılır ama bana hep üst bacaklarım kalın gelir.
Kendimi bazen de şanslı hissederim kilo verince vücudumun her yerinden orantılı olarak veriyorum inanmıyacaksın ayakkabı numaram bile 1 numara küçülür
Bu sefer ki azmime herkes hayran kesin karar vermişsin sen diyorlar ve çok ısrar etmiyorlar
Ebru sizle birlikte bu kiloları veticam inşallah canım

İnşallah canım. Yeter ki iste yapamayacağın hiç bişey yok. Kendine inan. Hayal et zayıflayınca her şeyin ne kadar güzel olacağını. Öğretmen arkadaşların, öğrencilerin, eşin ve çocukların herkes hayran olacak sana. Ben önüme gelen herkesten övgüler alıyorum. Neredeyse üç yıl olacak ama insanlar hala benim nasıl zayıfladığımı konuşuyor. Senin benden bir eksiğin yok. Ben yapabildiysem eminim sende yaparsın. Yeter ki pes etme yarım bırakma.

Bu arada bende senin gibiyim. Kilo aldığım zaman her yerden alır verdiğim zaman her yerden veririm. Dediğin gibi ayak numaram bile değişir. Şanslı insanlarız vesselam

4
Teşekkür ederim ebrucum desteģin için bu sefer olucak en çok da kızlarım için istiyorum
Övgüler insanı gaza getiriyor zaten 3-5 kilo daha versem övgüler başlıyacak. şimdiden bile sen bayağı zayıfladın diyorlar arkadaşlarım. Onlar da destek veriyor saolsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…