Bu arada bende senin gibiyim. Kilo aldığım zaman her yerden alır verdiğim zaman her yerden veririm. Dediğin gibi ayak numaram bile değişir. Şanslı insanlarız vesselam
canım kahve malesef kremalı yani kalorili. kalorisinde değilim de krema tüketmememiz gerekiyorBen de bitirdim suyumu sonunda canım. :) 2,5 lt. Yarın da menümün altına yazarım. :)
09:00 yazmışsın, gören de kahvaltı var sanacak. Nerde kız kahvaltı?
Kahvenin kalorisi yok yahu, yapmayın etmeyin.
Bence genel olarak yine az olmuş...
Zeynepcim bence senin menün de biraz az. Arada bir olur ama hep böyle yapmayın. Ara öğün falan yapın. :)
kaymak direkt yağ canım ama sonuçta eger dogalsa bence tüketmende bir sakınca yok. miktarı ayarlaman önemli.selam herkese kızlar bişey sorcam kaymak yiyebilir miyiz?
slm kızlar nasılsınız. bugun aylık muhasebesel ne kadar beyanname varsa hepsi hazırladım. cumartesimi iş yoğunluguyla geçirdim. sizler neler yapıyorsunuz. nasılsınız bakalım. özledim grubumu. akşam da ödemişe kayınvalidecime gidicez. yarın internet paketim bitiyor. büyük ihtimal pazartesi alabilirim.
canım kahve malesef kremalı yani kalorili. kalorisinde değilim de krema tüketmememiz gerekiyor
kaymak direkt yağ canım ama sonuçta eger dogalsa bence tüketmende bir sakınca yok. miktarı ayarlaman önemli.
Edacımın gelinlikli fotoğraflarını gördüm ya çok çok çok güzeller..... darısı tüm bekarlarımızın başına
Gidiyor musun rakibecim?
Görüşürüz o zaman pazartesi günü...
Tam "neden?" diyecektim, cevabını vermişsin.Doğru valla. Kahveye krema yerine süt atmak lazım o zaman... Ama o sütün içinde antibiyotik içtiğinizi de unutmayın. :)
Amin!
Teşekkürler Özlem' cim ihmal etme canım mutlaka git doktora.
Teşekkürler Eda' cım
Teşekkürler Nazmiye' cim.Aslında çok bir şikayetim yokken gittim doktora. İyi ki de gitmişim. Ben şikayetim yok sanıyordum ama diş etlerimin durumu sandığımdan daha kötüymüş. Çok ihmal etmemek lazım.
Kilona ben bakarım. Söylerim ona göre takibini de siz yaparsınız.
Teşekkürler Zeynep' cimİnşallah atlatırım dediğin gibi sorun çıkmadan.
Biz iyiyiz Nur' cum hoş geldinUzun oldu bu kez gidişin. Nerelerdeydin? Neler yaptın? İzinden dönebilirsin ama biliyorsun ki izin kilondan aşağıda olman lazım. Kaç kiloyla ayrılmıştın?
Bilmiyorum cnm.2
bravo özlemcim
yürüyüş bandına başlamak zor donrası geliyor bur dd benim yürüyüş bandımın karşısında televizyonum var güzel de program yakalarsam çok çabuk geçiyor
Ebru diyetisyenin verdiği listede öğle yazıyordu ben de ona uyumaya çalışıyorum
ama doyuyorum ebru
birde ben sana bir kaç konuda fikir danışıcağım
bir yeşil çay içsem kızımı emzirdiğim için ona zararı olur mu
iki benim üst bacaklarım kalın onları eritmek için ne yaoabilirim
Hayrola özlem
Aman sakın kaçamak yapma al kızını çık yürü soda iç dışarıda
Hosgeldin Nurcugum.nasilsin gorusmeyeli?Hosbuldum sorma anlatirim. Kilomu hatirlamiyorum
Gozumden bisey kacmadiysa eski menulerine gore guzel gorunuyor.en azindan abartmadan yemissin,erken kalkmissin,spor yapmissnKızlaar 2 saatten fazla yurudum bunun 20 dksı yokuş+merdıvendı.. Sımdı yorgun dustum uyku bastırıyor bıseyler dıyın baanaa yesılcay acar mı mesela..
Gunduz boyle yazmıstım ama mesajı yollayamamıstım :) buraya yazınca bıraz kendıme geldım bunu fırsata cevırıp kalktım yesılcay yaptım hemen ve kıyafetlerımı duzenledım.Gunun sonunda kacamak yapmıs bulunuyorum sanırım son gunlerde tatlı konusunda kendımı cok sıkmamdan dolayı ayaklarımın agrısı bıle durduramadı. Sucumu kabul edıyorum ve bundan sonra dıkkatlı olmak adına annemın cantaya koymus oldugu abur cuburları arkadaslarımla paylasıyorum :) bugunku raporum: ece gururla (suclu bı gururla) sunarr
8.40 uyandım
30 dakıka yuruyus
10.15 4 yesıl zeytıın 2 kk peynır 1 dl salam 2 kucuk patates kızartması az domates salatalık şekersız cay 2 dl ekmek
11.30 1.5 saat yuruyus
16.00 1 kase corba, yr tabak makarna 1 adet karnıyarık(kabakla yapılmıstı adı var mı bılmıyorum) yogurt
18.00 2 saat yuruyus
2 yesılcay
1 lt su (sımdılık) bu aksam en az 1.5 tamamlayacam yarın tekrar bıldırırım
Zeynep ve Ebru, özendim size valla.
Fotoğraf koysanız da görsek. :)
slm kızlar nasılsınız. bugun aylık muhasebesel ne kadar beyanname varsa hepsi hazırladım. cumartesimi iş yoğunluguyla geçirdim. sizler neler yapıyorsunuz. nasılsınız bakalım. özledim grubumu. akşam da ödemişe kayınvalidecime gidicez. yarın internet paketim bitiyor. büyük ihtimal pazartesi alabilirim.
Bugunku menum
11 gibi
1 dilim kadar ekmek peynir
18:00
2 dilim ekmek
Peynir,5 zeytin
cok az helva
1 yesil cay,kahve
2,5 L su
Soda
20dk tempolu yuruyus
kizlar ne oldu bilmiyorum hem cok yiyesim var,hemde hic bise yiyesim yok.
Boyle bir gun cikti ortaya.
Aksamda yurumeye calisirim.:)
Kizlar nerelerdesiniz?
1 aydir boyle tenha olmamisti burasi.:)
Niye kizimki cnm.gorunen koy klavuz istemez.7
özlem düzensiz bir menü olmuş
beğenmedim canım ben
kızma bana
Özlemcim haftasonu geldi yaa herkese bir rahatlık geldi bence
Canım sabahla akşamın arasına hafif bir nenü olsaydı daha güzel olabilirdi benceBende begenmedim menumu cnm.
8
Bu günkü menüm
Sabah 09.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
2 ceviz
Yarım dilim incecik salam
Öğle 14.00
1 tabak ıspanak yemeği
2 küçük parça tavuk
1 kase yoğurt
1 domates söğüş
1 dilim ekmdk
Ara 15.00 1 incir
Ara 17.00
1 adet hurma
Akşam 19.00
1 dilim ekmek
1 tabak ıspanak
1 kk peynir
1 kase yoğurt
1 domates
2.5 litre su ve 35 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?