Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

5
Bu arada bende senin gibiyim. Kilo aldığım zaman her yerden alır verdiğim zaman her yerden veririm. Dediğin gibi ayak numaram bile değişir. Şanslı insanlarız vesselam

bence de şanslıyız kuzum
benim şu anki hedefim ilk etapta 40-42 beden olmak sonrasında 38
ondan zayıfını da istemiyorum. Çok zayıflığı da beğenmiyorum ben.

slm kızlar nasılsınız. bugun aylık muhasebesel ne kadar beyanname varsa hepsi hazırladım. cumartesimi iş yoğunluguyla geçirdim. sizler neler yapıyorsunuz. nasılsınız bakalım. özledim grubumu. akşam da ödemişe kayınvalidecime gidicez. yarın internet paketim bitiyor. büyük ihtimal pazartesi alabilirim.

canım kahve malesef kremalı yani kalorili. kalorisinde değilim de krema tüketmememiz gerekiyor

Gidiyor musun rakibecim?
Görüşürüz o zaman pazartesi günü...

canım kahve malesef kremalı yani kalorili. kalorisinde değilim de krema tüketmememiz gerekiyor

kaymak direkt yağ canım ama sonuçta eger dogalsa bence tüketmende bir sakınca yok. miktarı ayarlaman önemli.

Tam "neden?" diyecektim, cevabını vermişsin. Doğru valla. Kahveye krema yerine süt atmak lazım o zaman... Ama o sütün içinde antibiyotik içtiğinizi de unutmayın. :)

Edacımın gelinlikli fotoğraflarını gördüm ya çok çok çok güzeller..... darısı tüm bekarlarımızın başına

Amin!

evet canım kayınvalidem gelin demiş. gitmemiz lazım. aksi internet paketimde bitiyor. denk gelirse yaparım bida ordan paket yenileme :)

Hosbuldum sorma anlatirim. Kilomu hatirlamiyorum

Edacigim eski rakibim fotograflar harika.
Omur boyu mutlu olursunuz insallah..:)

Bilmiyorum cnm.
20dk k.bandinda yurudum cnm.:)

Hosbuldum sorma anlatirim. Kilomu hatirlamiyorum
Hosgeldin Nurcugum.nasilsin gorusmeyeli?

Son düzenleme:
Bugunku menum
11 gibi
1 dilim kadar ekmek peynir

18:00
2 dilim ekmek
Peynir,5 zeytin
cok az helva

1 yesil cay,kahve
2,5 L su
Soda

20dk tempolu yuruyus

kizlar ne oldu bilmiyorum hem cok yiyesim var,hemde hic bise yiyesim yok.
Boyle bir gun cikti ortaya.
Aksamda yurumeye calisirim.:)

Kizlar nerelerdesiniz?
1 aydir boyle tenha olmamisti burasi.:)

Kızlaar 2 saatten fazla yurudum bunun 20 dksı yokuş+merdıvendı.. Sımdı yorgun dustum uyku bastırıyor bıseyler dıyın baanaa yesılcay acar mı mesela..
Gunduz boyle yazmıstım ama mesajı yollayamamıstım :) buraya yazınca bıraz kendıme geldım bunu fırsata cevırıp kalktım yesılcay yaptım hemen ve kıyafetlerımı duzenledım.Gunun sonunda kacamak yapmıs bulunuyorum sanırım son gunlerde tatlı konusunda kendımı cok sıkmamdan dolayı ayaklarımın agrısı bıle durduramadı. Sucumu kabul edıyorum ve bundan sonra dıkkatlı olmak adına annemın cantaya koymus oldugu abur cuburları arkadaslarımla paylasıyorum :) bugunku raporum: ece gururla (suclu bı gururla) sunarr
8.40 uyandım
30 dakıka yuruyus
10.15 4 yesıl zeytıın 2 kk peynır 1 dl salam 2 kucuk patates kızartması az domates salatalık şekersız cay 2 dl ekmek
11.30 1.5 saat yuruyus
16.00 1 kase corba, yr tabak makarna 1 adet karnıyarık(kabakla yapılmıstı adı var mı bılmıyorum) yogurt
18.00 2 saat yuruyus

2 yesılcay
1 lt su (sımdılık) bu aksam en az 1.5 tamamlayacam yarın tekrar bıldırırım

Gozumden bisey kacmadiysa eski menulerine gore guzel gorunuyor.en azindan abartmadan yemissin,erken kalkmissin,spor yapmissn
sade kahve ic cnm iyi gelir.:)

6
Zeynep ve Ebru, özendim size valla.
Fotoğraf koysanız da görsek. :)

kız ben foto koyma işlerinden hiç anlamam

Geçmiş olsun canım yoğun bir günü atlatmışsın gelsin tatil

7

özlem düzensiz bir menü olmuş
beğenmedim canım ben
kızma bana

Kizlar nerelerdesiniz?
1 aydir boyle tenha olmamisti burasi.:)

Özlemcim haftasonu geldi yaa herkese bir rahatlık geldi bence

8
Bu günkü menüm
Sabah 09.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
2 ceviz
Yarım dilim incecik salam

Öğle 14.00
1 tabak ıspanak yemeği
2 küçük parça tavuk
1 kase yoğurt
1 domates söğüş
1 dilim ekmdk

Ara 15.00 1 incir

Ara 17.00
1 adet hurma

Akşam 19.00
1 dilim ekmek
1 tabak ıspanak
1 kk peynir
1 kase yoğurt
1 domates

2.5 litre su ve 35 dk yürüyüş

Supersin cnm.
Sabah peyniri cogaltabilir yada yumurta ekleyebilirsin menune bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…