Herkese haftasonu rehaveti çöktü heraldeKizlar nerelerdesiniz?
1 aydir boyle tenha olmamisti burasi.:)
Kızlar bir sürü fotoğraf ekledim. BakabilirsinizGöremeyenler söylesin izlemeye alayım.
Supersin cnm.
Sabah peyniri cogaltabilir yada yumurta ekleyebilirsin menune bence
Bugün kü menüm
Sabah 10,00 yumurta 1 tane,1 dilim kepek ekmeği,2 dilim peynir,5 zeytin
Öğle 1 tabak bamya az yağlı,2 kase cacıl,2 dilim ekmek
Akşam 19,30 ton balıklı salata büyük bir tabak,2 kaşık bamya
1 lt su,45 dk leslie,50 mekik
Yarın kahvaltıya gidiyorum kızlar adaya arkadaşımla..ama kaçırmıcam fazla yağsız omlet fln yerim artık
Saat saat hatırlamasam da menüm
Sabah
1 tabak mercimek yemeği
Öğle
2 dilim ekmek
1 kk badem peynir
domates-zeytin
Akşam
2 dilim ekmek
1 kk badem peynir
domates-zeytin
Annem sarma yaptı, birkaç tane de ondan yedim. Yaprakları da dokundu herhalde, hazımsızlıktan ölüyorum resmen.
2,5 LT DE SU
Afiyt olsn guzel gorunuyor cnm.Bugün kü menüm
Sabah 10,00 yumurta 1 tane,1 dilim kepek ekmeği,2 dilim peynir,5 zeytin
Öğle 1 tabak bamya az yağlı,2 kase cacıl,2 dilim ekmek
Akşam 19,30 ton balıklı salata büyük bir tabak,2 kaşık bamya
1 lt su,45 dk leslie,50 mekik
Fundacigim ekmeklerde olmasa yediklerin cok az.:)Saat saat hatırlamasam da menüm
Sabah
1 tabak mercimek yemeği
Öğle
2 dilim ekmek
1 kk badem peynir
domates-zeytin
Akşam
2 dilim ekmek
1 kk badem peynir
domates-zeytin
Annem sarma yaptı, birkaç tane de ondan yedim. Yaprakları da dokundu herhalde, hazımsızlıktan ölüyorum resmen.
2,5 LT DE SU
Ebru harikasin.Kızlar bir sürü fotoğraf ekledim. BakabilirsinizGöremeyenler söylesin izlemeye alayım.
Edacımın gelinlikli fotoğraflarını gördüm ya çok çok çok güzeller..... darısı tüm bekarlarımızın başına
tesekkurler kızlar..biraz daha erken başlasaydım diyete daha zayıf bi gelin olacaktım diye kendime kızıyorum bendeEdacigim eski rakibim fotograflar harika.
Omur boyu mutlu olursunuz insallah..:)
Bilmiyorum cnm.
20dk k.bandinda yurudum cnm.:)
Hosgeldin Nurcugum.nasilsin gorusmeyeli?
keyfinin yerine gelmesine sevindim canım..keyifsizken motivasyon her türlü düşüyo çünkü..misal benKızlar gecmişi okumaya calıstım ama atlamıs da olabilirim, cok fazla birikmiş.. Dün hiç ama hiç havamda degildim, evde ruh gibi gezindim, cok kötü bir gundu, neyseki bugun öyle değil..
Dun sabah spora gittim, saat 6:45 gibi cıktıgım için evden, kahvaltı da yapamadım , ama yanıma yarım avuc ceviz aldım. Önce spor salonunda tartılayım da öyle yiyeyim diye. Ama spor hocam olmaz dedi, ac karnına spor yag yaktırmaz hem de hastalıklara kapı aralar dedi. Yaptırmadı resmen,
Geldim bu kadar geri mi döneyim dedim, iyi ozaman 20 dk dusuk hızda yuru sadece yeterli dedi, bir dahaki gelişine acısını cıkarırız dedi:)
Öyle yani, ac karnına spor olmaması gerektiğinin önemini anlamıs oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?