Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese iyi geceler..
Bugunku msj. sayim : 10

Bugün kü menüm

Sabah 10,00 yumurta 1 tane,1 dilim kepek ekmeği,2 dilim peynir,5 zeytin

Öğle 1 tabak bamya az yağlı,2 kase cacıl,2 dilim ekmek

Akşam 19,30 ton balıklı salata büyük bir tabak,2 kaşık bamya

1 lt su,45 dk leslie,50 mekik

Dökülmüş takım yine. Hadi bakim bırakmayın kendinizi.

Kızlar bir sürü fotoğraf ekledim. Bakabilirsiniz Göremeyenler söylesin izlemeye alayım.

Saat saat hatırlamasam da menüm

Sabah
1 tabak mercimek yemeği

Öğle
2 dilim ekmek
1 kk badem peynir
domates-zeytin

Akşam
2 dilim ekmek
1 kk badem peynir
domates-zeytin

Annem sarma yaptı, birkaç tane de ondan yedim. Yaprakları da dokundu herhalde, hazımsızlıktan ölüyorum resmen.

2,5 LT DE SU

10
Supersin cnm.
Sabah peyniri cogaltabilir yada yumurta ekleyebilirsin menune bence

olabilir aslında ama çok olur diye de bu sefer tedirgin oluyorum
ama peyniri artırabilirim

dilara afiyet olsun menün çok güzel

Yarın kahvaltıya gidiyorum kızlar adaya arkadaşımla..ama kaçırmıcam fazla yağsız omlet fln yerim artık

aman dilaracım dikkat et abartma sakın adada yemeği.

Afiyet olsun canım menün güzrl

Afiyt olsn guzel gorunuyor cnm.
Fundacigim ekmeklerde olmasa yediklerin cok az.:)

Herkese gunaydin kizlarr.iyi pazarlar
Kızlar bir sürü fotoğraf ekledim. Bakabilirsiniz Göremeyenler söylesin izlemeye alayım.
Ebru harikasin.
Genc kiz masaallah seni bekar zannedip evlenme teklifi bile ederler
Bu sac rengide cok yakismis cnm.:)

Selam hanımlaaaarrkeyfim yerine geldi:) bugun tartıya bi cıktım sonra baktım havalardayımmm:) ucmusum:) ebru hala rakibiz dimi? Dur önce bu haftaki cezayı vereyim de haftaya artık baska bişe düşünürüm..

Sevgili rakibim kaptanım ebru, bu hafta benden sana bir spor cezası gelsin, gunde 50 tane olmak üüzere, cumaya kadar her gun ip atlama cezası veriyorum. Kolay gelsin:)

Kızlar gecmişi okumaya calıstım ama atlamıs da olabilirim, cok fazla birikmiş.. Dün hiç ama hiç havamda degildim, evde ruh gibi gezindim, cok kötü bir gundu, neyseki bugun öyle değil..
Dun sabah spora gittim, saat 6:45 gibi cıktıgım için evden, kahvaltı da yapamadım , ama yanıma yarım avuc ceviz aldım. Önce spor salonunda tartılayım da öyle yiyeyim diye. Ama spor hocam olmaz dedi, ac karnına spor yag yaktırmaz hem de hastalıklara kapı aralar dedi. Yaptırmadı resmen,
Geldim bu kadar geri mi döneyim dedim, iyi ozaman 20 dk dusuk hızda yuru sadece yeterli dedi, bir dahaki gelişine acısını cıkarırız dedi:)
Öyle yani, ac karnına spor olmaması gerektiğinin önemini anlamıs oldum

Günaydın kızlar :) dün baya bi misafirim vardı onlarda gec gidince yazmaya ne fırsatım ne mecalim kaldı..
Edacımın gelinlikli fotoğraflarını gördüm ya çok çok çok güzeller..... darısı tüm bekarlarımızın başına

Edacigim eski rakibim fotograflar harika.
Omur boyu mutlu olursunuz insallah..:)

Bilmiyorum cnm.
20dk k.bandinda yurudum cnm.:)

Hosgeldin Nurcugum.nasilsin gorusmeyeli?
tesekkurler kızlar..biraz daha erken başlasaydım diyete daha zayıf bi gelin olacaktım diye kendime kızıyorum bende

keyfinin yerine gelmesine sevindim canım..keyifsizken motivasyon her türlü düşüyo çünkü..misal ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…