Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günyadın kızlar. cuma günü tartıldım ben de yazamadım ama.
2 hafta önce 79.100
bu hafta 78.100
fark1 1 kilo

KK nın uygulamasını ne zaman tamir edecekler. özledim sizleri. geçmişi okuyayım dedim ama. yine çok konuşmuşsunuz bakamadım bile :)

Fundacigim ekmeklerde olmasa yediklerin cok az.:)

Badem peynirinin kalorisini bilmediğim için korkutuyor beni, o yüzden yiyemedim. Ama bugün son parçayı da bitirdim, biraz daha yerim artık. :)

Artık hayatta aç gitmezsin.
Biz de sayende bu konunun önemibi daha da iyi anlamış olduk, sağol Tubacım.

---------------
Günaydın herkese. :)

Ebrucum kaç kilo vermiştin sen? Bayağı bir fark var. Birkaç kilo daha versen hiçbir şey kalmayacak artık.
Bu arada kızıl saçlı halini çok sevdim.

Gönülcüm bir türlü göremiyoruz seni...
Çok güzel kilo vermişsin ama, tebrik ederim. :)

tubacım önemli bir şey değildir umarım can sıkıntısının sebebi
kilo vermiş olman da ayrıca süper
bu sabahın köründe spora gitmen de ayrıca takdire şayan tebrik ederim

Edacım zararın neresinden dönersen kar canım biraz daha azimli davranırsan arada ki farkı kspatırsın spor spor sporu sakın eksik etme yoksa çok zor gidiyor

Gönülcüm bir türlü göremiyoruz seni...
Çok güzel kilo vermişsin ama, tebrik ederim. :)

Canım gündüz iş yerinden giremiyorum. 2 haftadır da neredeyse her gün akşam dışarıdayım :) hafta sonları bakabiliyorum. Hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz. Tebrik ederim.

Sabahtan beri iş yapmaktan sıkıldım
Akşama kayınvalideme kaynımın kız arkadaşının ailesi gelicek biz gitmiştik tanışmaya onlarda bize gelecekmiş ev görmeye
Tabii işin zor kısmı bana düştü pasta börek çörek bir de 14 aylık bebi suyum çıktı kızlar bu gün onca şey yaptım hiç yemedim hani alkış bana akşama zaten yemem misafirlerin yanında
Bu günü kazasız atlattık mi kork benden cuma tartı

canım kaçamak yapmadım zatende biraz miktarlarım abartılıydı..

buyrun alkışınız

Funda' cım o ilk şişman fotoğraflarda yaklaşık 85 kilolardayım. Yani en çok 85 i gördüm. Arkasından 61,8 e kadar indim ve hemen ardından hamile kalıp yeniden 83 e kadar çıktım. Düşünün artık hamileyken bile 85 i göremedim. Doğumdan sonra bebeğim emmeyi bırakınca yeniden diyete başladım. Ve 61 e kadar indim. O zayıf olduğum fotoğraflarda yaklaşık 64-65 kiloyum yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü aradan neredeyse 1 yıl geçti. 61 e kadar indim ikinci defa mezun oldum takımdan. Diyeti bıraktıktan sonra çok fazla da dikkat etmeyince yeniden bir kaç kilo aldım. Şuan 64,5 olmama rağmen resimlerden daha inceyim. En uygun zamanda yenileri çekip eklerim.

Kızıl saça gelince de en sevdiğim saç rengi. O resimdekiler ne ki (o zaman kendim boyuyordum) daha sonra tam bomba kızıldı saçlarım. Fotoğraf varsa bulur eklerim. Şimdi çikolata kahve kullanıyorum. Ama aklım hala kızılda. Kuaförümle aramda sorun oluştu. Başka kuaförlere de güvenemiyorum.

Tuba' cım cezamı bugünden itibaren çekmeye başlıyorum. İnşallah bu cuma ben ceza veririm sana

Herkese gunaydin kizlarr.iyi pazarlar

Ebru harikasin.
Genc kiz masaallah seni bekar zannedip evlenme teklifi bile ederler
Bu sac rengide cok yakismis cnm.:)
Teşekkürler Özlem' cim o kadar da değil ama yaaa çocuklu olup taş gibi olanlar var ben daha onlar gibi olamadım. Hala balık etli hissediyorum kendimi. Ama inşallah taş gibi olcam yakında

Darısı hepinize inşallah

canım kaçamak yapmadım zatende biraz miktarlarım abartılıydı..

buyrun alkışınız

Teşekür ederim alkış için

Maşallah ebrucum çıtir annesin bence sen artık
Her zaman söylüyorum idolümsün

Oturdugun zaman gobegin one katlaniyormu cnm.
Ben en cok sirtimdan ve gobegimden korkuyorum.:)

Insallah cnm.:)

Selam kızlar.. Çok özledim sizleri.. 2 gündür misafirim var, giremedim bir türlü internete. şöyle bir göz atayım eskilere.
selam Havva.
Tebrikler...

Aç spor yapılmaması gerektiğini biliyordum ama açıkçası bazen sabahları kahvaltı yapamadan yürüyüşe gidiyordum. Kesinlikle yapmamak gerekmiş demek ki.

Olsun Eda daha zayıf bir anne olursun, zararın neresinden dönsen kardır.

Fundacım 2. baskı olabilir :) ama, biraz sebzeyle zenginleştirsen menünü daha iyi olacak. Türlü falan yapsan mesela. Pişirmesi de kolay oluyor.

beğendim canım. Hurmayı ben de bir ara tüketiyordum. 1 adet hurma hem tatlı isteğini baskılıyor, hem de tok tutuyor. İyi oldu hatırladığım ben de alayım bari.

Bana göre çok az yiyorsun Dİlara. Bunlarla doyabiliyorsan gerçekten iyi.

Özlemcin kahvaltı yapmayı pek sevmiyorsun sen galiba.
Ben pek suçlu olacak birşey göremedim ama Ece. Bugün herkes ço

Hoşgeldin Nur. Ben Fatma.

Edacım ben mesajını şimdi görebiliyorum, cevap veremedim kusura bakma. E misafire yapınca tadına bakmadan olmaz. Dün ne yaptın çok merak ediyorum arkadaşım. Acil menünü bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…