- 7 Eylül 2013
- 1.896
- 475
- 198
Fundacigim ekmeklerde olmasa yediklerin cok az.:)
Kızlar gecmişi okumaya calıstım ama atlamıs da olabilirim, cok fazla birikmiş.. Dün hiç ama hiç havamda degildim, evde ruh gibi gezindim, cok kötü bir gundu, neyseki bugun öyle değil..
Dun sabah spora gittim, saat 6:45 gibi cıktıgım için evden, kahvaltı da yapamadım , ama yanıma yarım avuc ceviz aldım. Önce spor salonunda tartılayım da öyle yiyeyim diye. Ama spor hocam olmaz dedi, ac karnına spor yag yaktırmaz hem de hastalıklara kapı aralar dedi. Yaptırmadı resmen,
Geldim bu kadar geri mi döneyim dedim, iyi ozaman 20 dk dusuk hızda yuru sadece yeterli dedi, bir dahaki gelişine acısını cıkarırız dedi:)
Öyle yani, ac karnına spor olmaması gerektiğinin önemini anlamıs oldum
Günyadın kızlar. cuma günü tartıldım ben de yazamadım ama.
2 hafta önce 79.100
bu hafta 78.100
fark1 1 kilo
KK nın uygulamasını ne zaman tamir edecekler. özledim sizleri. geçmişi okuyayım dedim ama. yine çok konuşmuşsunuz bakamadım bile :)
Selam hanımlaaaarrkeyfim yerine geldi:) bugun tartıya bi cıktım sonra baktım havalardayımmm:) ucmusum:) ebru hala rakibiz dimi? Dur önce bu haftaki cezayı vereyim de haftaya artık baska bişe düşünürüm..
Sevgili rakibim kaptanım ebru, bu hafta benden sana bir spor cezası gelsin, gunde 50 tane olmak üüzere, cumaya kadar her gun ip atlama cezası veriyorum. Kolay gelsin:)
Kızlar gecmişi okumaya calıstım ama atlamıs da olabilirim, cok fazla birikmiş.. Dün hiç ama hiç havamda degildim, evde ruh gibi gezindim, cok kötü bir gundu, neyseki bugun öyle değil..
Dun sabah spora gittim, saat 6:45 gibi cıktıgım için evden, kahvaltı da yapamadım , ama yanıma yarım avuc ceviz aldım. Önce spor salonunda tartılayım da öyle yiyeyim diye. Ama spor hocam olmaz dedi, ac karnına spor yag yaktırmaz hem de hastalıklara kapı aralar dedi. Yaptırmadı resmen,
Geldim bu kadar geri mi döneyim dedim, iyi ozaman 20 dk dusuk hızda yuru sadece yeterli dedi, bir dahaki gelişine acısını cıkarırız dedi:)
Günaydın kızlar :) dün baya bi misafirim vardı onlarda gec gidince yazmaya ne fırsatım ne mecalim kaldı..
tesekkurler kızlar..biraz daha erken başlasaydım diyete daha zayıf bi gelin olacaktım diye kendime kızıyorum bende
Gönülcüm bir türlü göremiyoruz seni...
Çok güzel kilo vermişsin ama, tebrik ederim. :)
canım kaçamak yapmadım zatende biraz miktarlarım abartılıydı..tubacım önemli bir şey değildir umarım can sıkıntısının sebebi
kilo vermiş olman da ayrıca süper
bu sabahın köründe spora gitmen de ayrıca takdire şayan tebrik ederim
Edacım zararın neresinden dönersen kar canım biraz daha azimli davranırsan arada ki farkı kspatırsın spor spor sporu sakın eksik etme yoksa çok zor gidiyor
buyrun alkışınızSabahtan beri iş yapmaktan sıkıldım
Akşama kayınvalideme kaynımın kız arkadaşının ailesi gelicek biz gitmiştik tanışmaya onlarda bize gelecekmiş ev görmeye
Tabii işin zor kısmı bana düştü pasta börek çörek bir de 14 aylık bebi suyum çıktı kızlar bu gün onca şey yaptım hiç yemedim hani alkış bana akşama zaten yemem misafirlerin yanında
Bu günü kazasız atlattık mi kork benden cuma tartı
Funda' cım o ilk şişman fotoğraflarda yaklaşık 85 kilolardayım. Yani en çok 85 i gördüm. Arkasından 61,8 e kadar indim ve hemen ardından hamile kalıp yeniden 83 e kadar çıktım. Düşünün artık hamileyken bile 85 i göremedim.Badem peynirinin kalorisini bilmediğim için korkutuyor beni, o yüzden yiyemedim. Ama bugün son parçayı da bitirdim, biraz daha yerim artık. :)
Artık hayatta aç gitmezsin.
Biz de sayende bu konunun önemibi daha da iyi anlamış olduk, sağol Tubacım.
---------------
Günaydın herkese. :)
Ebrucum kaç kilo vermiştin sen? Bayağı bir fark var.Birkaç kilo daha versen hiçbir şey kalmayacak artık.
Bu arada kızıl saçlı halini çok sevdim.
Teşekkürler Özlem' cim o kadar da değil ama yaaa çocuklu olup taş gibi olanlar var ben daha onlar gibi olamadım. Hala balık etli hissediyorum kendimi. Ama inşallah taş gibi olcam yakındaHerkese gunaydin kizlarr.iyi pazarlar
Ebru harikasin.
Genc kiz masaallah seni bekar zannedip evlenme teklifi bile ederler
Bu sac rengide cok yakismis cnm.:)
canım kaçamak yapmadım zatende biraz miktarlarım abartılıydı..
buyrun alkışınız
Maşallah ebrucum çıtir annesin bence sen artıkTeşekkürler Özlem' cim o kadar da değil ama yaaa çocuklu olup taş gibi olanlar var ben daha onlar gibi olamadım. Hala balık etli hissediyorum kendimi. Ama inşallah taş gibi olcam yakında
Darısı hepinize inşallah
Oturdugun zaman gobegin one katlaniyormu cnm.Teşekkürler Özlem' cim o kadar da değil ama yaaa çocuklu olup taş gibi olanlar var ben daha onlar gibi olamadım. Hala balık etli hissediyorum kendimi. Ama inşallah taş gibi olcam yakında
Darısı hepinize inşallah
Insallah cnm.:)Sabahtan beri iş yapmaktan sıkıldım
Akşama kayınvalideme kaynımın kız arkadaşının ailesi gelicek biz gitmiştik tanışmaya onlarda bize gelecekmiş ev görmeye
Tabii işin zor kısmı bana düştü pasta börek çörek bir de 14 aylık bebi suyum çıktı kızlar bu gün onca şey yaptım hiç yemedim hani alkış bana akşama zaten yemem misafirlerin yanında
selam Havva.selam kızlar
Tebrikler...Sabahtan beri iş yapmaktan sıkıldım
Olsun Eda daha zayıf bir anne olursun, zararın neresinden dönsen kardır.Günaydın kızlar :) dün baya bi misafirim vardı onlarda gec gidince yazmaya ne fırsatım ne mecalim kaldı..
tesekkurler kızlar..biraz daha erken başlasaydım diyete daha zayıf bi gelin olacaktım diye kendime kızıyorum bende
ben göremiyorum Ebru.Kızlar bir sürü fotoğraf ekledim. BakabilirsinizGöremeyenler söylesin izlemeye alayım.
Fundacım 2. baskı olabilir :) ama, biraz sebzeyle zenginleştirsen menünü daha iyi olacak. Türlü falan yapsan mesela. Pişirmesi de kolay oluyor.Saat saat hatırlamasam da menüm
Sabah
1 tabak mercimek yemeği
Öğle
2 dilim ekmek
1 kk badem peynir
domates-zeytin
Akşam
2 dilim ekmek
1 kk badem peynir
domates-zeytin
Annem sarma yaptı, birkaç tane de ondan yedim. Yaprakları da dokundu herhalde, hazımsızlıktan ölüyorum resmen.
2,5 LT DE SU
beğendim canım. Hurmayı ben de bir ara tüketiyordum. 1 adet hurma hem tatlı isteğini baskılıyor, hem de tok tutuyor. İyi oldu hatırladığım ben de alayım bari.8
Bu günkü menüm
Sabah 09.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
2 ceviz
Yarım dilim incecik salam
Öğle 14.00
1 tabak ıspanak yemeği
2 küçük parça tavuk
1 kase yoğurt
1 domates söğüş
1 dilim ekmdk
Ara 15.00 1 incir
Ara 17.00
1 adet hurma
Akşam 19.00
1 dilim ekmek
1 tabak ıspanak
1 kk peynir
1 kase yoğurt
1 domates
2.5 litre su ve 35 dk yürüyüş
Bana göre çok az yiyorsun Dİlara. Bunlarla doyabiliyorsan gerçekten iyi.Bugün kü menüm
Sabah 10,00 yumurta 1 tane,1 dilim kepek ekmeği,2 dilim peynir,5 zeytin
Öğle 1 tabak bamya az yağlı,2 kase cacıl,2 dilim ekmek
Akşam 19,30 ton balıklı salata büyük bir tabak,2 kaşık bamya
1 lt su,45 dk leslie,50 mekik
Özlemcin kahvaltı yapmayı pek sevmiyorsun sen galiba.Bugunku menum
11 gibi
1 dilim kadar ekmek peynir
18:00
2 dilim ekmek
Peynir,5 zeytin
cok az helva
1 yesil cay,kahve
2,5 L su
Soda
20dk tempolu yuruyus
kizlar ne oldu bilmiyorum hem cok yiyesim var,hemde hic bise yiyesim yok.
Boyle bir gun cikti ortaya.
Aksamda yurumeye calisirim.:)
Ben pek suçlu olacak birşey göremedim ama Ece. Bugün herkes çoKızlaar 2 saatten fazla yurudum bunun 20 dksı yokuş+merdıvendı.. Sımdı yorgun dustum uyku bastırıyor bıseyler dıyın baanaa yesılcay acar mı mesela..
Gunduz boyle yazmıstım ama mesajı yollayamamıstım :) buraya yazınca bıraz kendıme geldım bunu fırsata cevırıp kalktım yesılcay yaptım hemen ve kıyafetlerımı duzenledım.Gunun sonunda kacamak yapmıs bulunuyorum sanırım son gunlerde tatlı konusunda kendımı cok sıkmamdan dolayı ayaklarımın agrısı bıle durduramadı. Sucumu kabul edıyorum ve bundan sonra dıkkatlı olmak adına annemın cantaya koymus oldugu abur cuburları arkadaslarımla paylasıyorum :) bugunku raporum: ece gururla (suclu bı gururla) sunarr
8.40 uyandım
30 dakıka yuruyus
10.15 4 yesıl zeytıın 2 kk peynır 1 dl salam 2 kucuk patates kızartması az domates salatalık şekersız cay 2 dl ekmek
11.30 1.5 saat yuruyus
16.00 1 kase corba, yr tabak makarna 1 adet karnıyarık(kabakla yapılmıstı adı var mı bılmıyorum) yogurt
18.00 2 saat yuruyus
2 yesılcay
1 lt su (sımdılık) bu aksam en az 1.5 tamamlayacam yarın tekrar bıldırırım
Hoşgeldin Nur. Ben Fatma.Selam kizlar ve özellikle Ebrucum,
Nasilsiniz?
Ebru ben uzun zamandir izinliyim 6ay dolmadan dönmek istiyorum sanirim dolmak üzere. Gecen yazmamdan bu yana biraz kilo verdim.
Sabah 71.6kgdim.
Izinden ayrilmadanki kilomu unuttum.
Gruba geri dönmek istiyorum yardimci olursan sevinirim
Edacım ben mesajını şimdi görebiliyorum, cevap veremedim kusura bakma. E misafire yapınca tadına bakmadan olmaz. Dün ne yaptın çok merak ediyorum arkadaşım. Acil menünü bekliyorum :)Günaydın kıZlar :) herkese iyi tatiller.. Ben bugün çalışıyorum ama :) hoşgeldin canım :)
fatma seninle işim zor benim seni nasıl gecicem bu hafta
Buarada cezam var ya kaçamakların tadına dahi bakmayacagım..akşam misafirim var onlara bir sürü sey yapıcam tadına tuzuna bakabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?