Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebrucum geçmiş olsun biraz gecikmeli olarak. Umarım dişlerin en kısa zamanda tamamlanır ve mutlu mesut kullanırsın hayat boyu. Diş sağlığı çok önemli. şarjlı ve duşlu olan diş fırçalarından aldım. çok etkin fırçalıyor. özellikle çocuklar için çok kullanışlı. dişlerin tamamlandıktan sonra kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.

Bu arada trambolin maceralarımdan bahsedeyim biraz sizlere. Çok eğlenceli ve yorucu. Çalışırken bacaklarımın yandığını hissediyorum. iyi birşey mi bu bilmiyorum gerçi. Youtube dan trambolinle zayıflama diye videolar buldum onları yapmaya çalıştım. çok keyif aldım diyebilirim. kızımla çekişiyoruz adeta. hatta dün bir ara baktım misafirim de çıkmış zıplıyor üzerinde :) onun o görüntüsünü görünce hep birlikte gülmeye başladık. çocuklar gibi şendi :)
size video göndermeye çalışıyorum ancak bu siteye video direk yüklenmiyor sanıyorum. youtuba falan yüklemek gerekiyormuş. Daha önce video yükleyen oldu mu bu siteye? Yoksa biraz daha daha uğraşayım.
şuanda 10 dk dayanabiliyorum, bakalım zaman geçtikçe süre uzar herhalde.

can sikintim ev halleri iste zeynepcim, oluyor arada.. sabahlari spor cok iyi hissettiriyor kendimi, evden cikana kadar zor oluyor ama cikinca kim tutar beni diyorum:)

evet fatmacim, ben de okurdum duyardim ac karnina spor yapilmayacagini, ama onemini simdi anladim_:)

evet fundacim artik ac gitmem:) konunun onemini ben de ancak anladim..

ebrucum iyisin yine insafli anima denk geldin, aslinda 100er tane atla dicektim ama hastasin diye kiyamadim, iyiles de bi daha ki cezayi oyle yapariz.. nasilsa yine ben yenicem_:))

kizlar bugun cooookk yoruldum. esim kizlari alip kayinvalideme gitti. ben de cikip bazi islerimi hallettim, hep yollardaydim, hic bise yiyemedim kahvaltidan sonra, guvenemiyorum disarida herhangi biryerde bise yemeye, bildigim biryer olmazsa yemiyorum, bugun de onun icin eve gelene kadar durdum bise yemedim, evde de yemek olmadigi icin ufak bi kacamak yaptik. birazdan yazarim menumu, cok yurumustum diye belki bir nebze affedilebilir kacamagim...

sabah 9:30
1 yumurta
domates salatalik
peynir zeytin
1 avuc ceviz

minicik bir parca kek

18:45
1 tane kiymali pide (sampi)

esim dondurma yerken ondan bir kac kere otlandim. sagolsun ben yemeyim diye hadi bana ver sen de benden yersin dedi, yoksa hepsini kendim yiyebilirdim belki.. neyseki hafif atlattim:)

ssu henuz 1 litre bile icmemisimdir, ama yatana kadar en az 2 ye cikarmaya calisicam.
spor olarak butun gun yurudum., bagdat caddesindeydim, cok yurudum coookk

Menümü yazayım

Sabah 10,00 peynir,omlet bir tane az yağlı,zeytin 7 tane,2 dilim kepek ekmeği

Öğle 14,30 1 orta boy çipura,bol salata,1 dilim ekmek

Akşam 1 tabak fasulye az yağlı,1 kase yoğurt
Su 1 lt bıgün hep dısardaydım

Umarım kazasız biter canım. :) Misafirler kanına girmesin, dikkat et. :)
Fundacım 2. baskı olabilir :) ama, biraz sebzeyle zenginleştirsen menünü daha iyi olacak. Türlü falan yapsan mesela. Pişirmesi de kolay oluyor.

Elimden geldiğince bir şeyler hazırlamaya çalışıyorum ama her zaman vaktim olmuyor. Dün anneme yardım ettim, yemek hazırlamaya vaktim olmadı. Bazen de birkaç gün üst üste bir şeyler hazırlayınca tembellik yapasım geliyor. Eskiden de bu yüzden eleştiri alırdım. Ne kadar "daha iyi olacak" desem de kademe kademe daha iyi oluyor sanırım. Bir anda düzelecek sözü veremiyorum, gerçekçi olmuyor. :) 3 gün sebze yedim, dün de öyle oldu. Sen daha bugünü gör.

Ay ne güzelmiş öyle, zıplaya misafirler. Ben hiç video yüklemedim canım. O yüzden bilemiyorum. Deneyecek videom da yok. 10 dk demişsin ama ilk gün anca 5 dk idi. Şimdiden iki katına çıkmışsın. :)

Menüm

11:00
3 dilim ekmek
1 kk badem peynir
2 zeytin
Yarım domates

15:00
1 paket altın başak

17:00
Limonlu soda

19:30
1,5 simit

Sabah hariç hep dışardaydım, kısa süreceğini düşündüğüm için hazırlıksız çıktım ama akşama kadar uzadı. Tüm o gördükleriniz mecburiyetten yenildi. Simit hiç yemezdim ama bir ara tansiyonum düştü, merdivenlerden inip çıkarken düşecek gibi olmaya başladım ben de mecburen aldım.

2,5 litre su ise içemedim maalesef... Gittiğim yerlerde hep dandik sular vardı. Bir ara su arıtma işi yaptığım için ben de su konusunda hassasım, her suyu içemiyorum içindeki pislikleri bildiğim için... Şu ana kadar 1 lt içtim, ama yine yatana kadar yarım litre daha içmeye çalışacağım.

Spor yerine sayılabilecek de 12:00 den 21:00 e kadar arada otursam ya da ayakta dursam da genelde yürüdüm.

Yarın giremeyebilirim, kusuruma bakmayın. Erkek arkadaşımın kedilerinden biri hastalanmış sabah erkenden onu veterinere götürmeye gideceğiz. Akşama kadar daha gelemem. O da benim en sevdiğim kediydi. Erkek kedi olduğu için eve alınmıyor, dışarda bakılıyordu. Son zamanlarda pek ortalarda yoktu, bu aralar çıktı. Mahalledekilerin söylediğine göre 1 aydır bir şey yemiyormuş. Şimdi eve tıktık mecburen, suyu bile çok içmek istemesine rağmen azıcık içiyor. O güzelim cengaver kedi şimdi dengede bile yürüyemiyor. Aslında sanırım durumu hiç iyi değil ama ben yine de umutlu olmak istiyorum. Ona şans dileyin kızlar.

Özlemcin kahvaltı yapmayı pek sevmiyorsun sen galiba.
Ben pek suçlu olacak birşey göremedim ama Ece. Bugün herkes ço
Aslinda cok severim kahvaltiyi.:)
Etrafi acik ya sence 3 yasindaki cocuklar icin uygun olurmu cnm?
Birde ziplarken nekadar yukseliyorsunuz?

Oturdugun zaman gobegin one katlaniyormu cnm.
Ben en cok sirtimdan ve gobegimden korkuyorum.:)

Katlanıyor mu derken tam anlamadım canım ama oturunca göbeğim oluyor öyle abartı değil ama hiç olmasın istiyorum. Onun içinde spor lazım biliyorum ama neresinden başlayacağım onu bilemiyorum. Büyük ihtimal çocukların okul işlerini yoluna koyunca evde pilatese başlayacağım.

canım bugünde misafirim vardı yeni gördüm mesajını maalesef..
Menüm
07:30
Bir dilim tb Üstüne acı domates sos (gecikmiştim detaylı kahvaltı yapamadım)

12:00
Bir kase mercimek çorbası
İki ızgara tavuk pirzola

16:00
Bi parça havuçlu tarcınlı kek
Bi yk tavuklu sehriye salatası
Bi minik parca kıbrıs tatlısı
Ve bi ısırk peynirli börek
Uyy ne çok gözüktü öyle :)

19:00
Bir servis kaşıgı tavuklu sehriye salatası
Çay çay çay :)

merhaba canım bende ebru 24 yaşındayım izmirliyim kilomuzda nerdeyse aynı ben 80 kgyim :) çok teşekkür ederim iki gündür giremedim siteye..teldede giremedim siteye anca gördüm kusura bakma..sınav nasıl geçti anlamadım hiç bişey zaten 3 dk dı başladı bitti yarın açıklanıcak bakalım hayırlısı artık :)

kızlar iki gündür giremedim sınav stresinden menü paylaşımıda yapamadım o yüzden iki günlük paylaşıcam şimdi :
cumartesi:
sabah:2 dilim ekmek,peynir,zeytin
öğle:3 kaşık bulgur pilavı,salata,tavuk eti,yoğurt çorbası,1 lavaş
akşam:salata,çorba

pazar:
sabah:yarım paket bisküvi,1 bardak kola
öğle:melemen,5 zeytin,2 dilim ekmek,peynir
akşam:bir avuç çekirdek,1 bardak kola,1 kek
ara:üzüm (stresten böyle saçma bi gün geçirdim yarın düzenli diyete başlıyorum kızlar )

Selam kızlar
Bugun okulların ilk gunu, kızımı goturduk , oralardaydık yeni geldim eve, kahvaltım bunun için gecikmiş oldu biraz.. Yaz kızım ebru sınav sonucunu merak ediyorum ben de:) cok heyecanlııı

canım abur cubur hiç ama hiç olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…