tubacım önemli bir şey değildir umarım can sıkıntısının sebebi
kilo vermiş olman da ayrıca süper
bu sabahın köründe spora gitmen de ayrıca takdire şayan tebrik ederim
Edacım zararın neresinden dönersen kar canım biraz daha azimli davranırsan arada ki farkı kspatırsın spor spor sporu sakın eksik etme yoksa çok zor gidiyor
Aç spor yapılmaması gerektiğini biliyordum ama açıkçası bazen sabahları kahvaltı yapamadan yürüyüşe gidiyordum. Kesinlikle yapmamak gerekmiş demek ki.
Olsun Eda daha zayıf bir anne olursun, zararın neresinden dönsen kardır.
keyfinin yerine gelmesine sevindim canım..keyifsizken motivasyon her türlü düşüyo çünkü..misal ben
Badem peynirinin kalorisini bilmediğim için korkutuyor beni, o yüzden yiyemedim. Ama bugün son parçayı da bitirdim, biraz daha yerim artık. :)
Artık hayatta aç gitmezsin.
Biz de sayende bu konunun önemibi daha da iyi anlamış olduk, sağol Tubacım.
---------------
Günaydın herkese. :)
Ebrucum kaç kilo vermiştin sen? Bayağı bir fark var.Birkaç kilo daha versen hiçbir şey kalmayacak artık.
Bu arada kızıl saçlı halini çok sevdim.
Sabahtan beri iş yapmaktan sıkıldım
Akşama kayınvalideme kaynımın kız arkadaşının ailesi gelicek biz gitmiştik tanışmaya onlarda bize gelecekmiş ev görmeye
Tabii işin zor kısmı bana düştü pasta börek çörek bir de 14 aylık bebi suyum çıktı kızlar bu gün onca şey yaptım hiç yemedim hani alkış bana akşama zaten yemem misafirlerin yanında
Bu günü kazasız atlattık mi kork benden cuma tartı
Fundacım 2. baskı olabilir :) ama, biraz sebzeyle zenginleştirsen menünü daha iyi olacak. Türlü falan yapsan mesela. Pişirmesi de kolay oluyor.
Bu arada trambolin maceralarımdan bahsedeyim biraz sizlere. Çok eğlenceli ve yorucu. Çalışırken bacaklarımın yandığını hissediyorum. iyi birşey mi bu bilmiyorum gerçi. Youtube dan trambolinle zayıflama diye videolar buldum onları yapmaya çalıştım. çok keyif aldım diyebilirim. kızımla çekişiyoruz adeta. hatta dün bir ara baktım misafirim de çıkmış zıplıyor üzerinde :) onun o görüntüsünü görünce hep birlikte gülmeye başladık. çocuklar gibi şendi :)
size video göndermeye çalışıyorum ancak bu siteye video direk yüklenmiyor sanıyorum. youtuba falan yüklemek gerekiyormuş. Daha önce video yükleyen oldu mu bu siteye? Yoksa biraz daha daha uğraşayım.
şuanda 10 dk dayanabiliyorum, bakalım zaman geçtikçe süre uzar herhalde.
Aslinda cok severim kahvaltiyi.:)Özlemcin kahvaltı yapmayı pek sevmiyorsun sen galiba.
Ben pek suçlu olacak birşey göremedim ama Ece. Bugün herkes ço
Etrafi acik ya sence 3 yasindaki cocuklar icin uygun olurmu cnm?Ebrucum geçmiş olsun biraz gecikmeli olarak. Umarım dişlerin en kısa zamanda tamamlanır ve mutlu mesut kullanırsın hayat boyu. Diş sağlığı çok önemli. şarjlı ve duşlu olan diş fırçalarından aldım. çok etkin fırçalıyor. özellikle çocuklar için çok kullanışlı. dişlerin tamamlandıktan sonra kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada trambolin maceralarımdan bahsedeyim biraz sizlere. Çok eğlenceli ve yorucu. Çalışırken bacaklarımın yandığını hissediyorum. iyi birşey mi bu bilmiyorum gerçi. Youtube dan trambolinle zayıflama diye videolar buldum onları yapmaya çalıştım. çok keyif aldım diyebilirim. kızımla çekişiyoruz adeta. hatta dün bir ara baktım misafirim de çıkmış zıplıyor üzerinde :) onun o görüntüsünü görünce hep birlikte gülmeye başladık. çocuklar gibi şendi :)
size video göndermeye çalışıyorum ancak bu siteye video direk yüklenmiyor sanıyorum. youtuba falan yüklemek gerekiyormuş. Daha önce video yükleyen oldu mu bu siteye? Yoksa biraz daha daha uğraşayım.
şuanda 10 dk dayanabiliyorum, bakalım zaman geçtikçe süre uzar herhalde.
Oturdugun zaman gobegin one katlaniyormu cnm.
Ben en cok sirtimdan ve gobegimden korkuyorum.:)
canım bugünde misafirim vardı yeni gördüm mesajını maalesef..Hoşgeldin Nur. Ben Fatma.
Edacım ben mesajını şimdi görebiliyorum, cevap veremedim kusura bakma. E misafire yapınca tadına bakmadan olmaz. Dün ne yaptın çok merak ediyorum arkadaşım. Acil menünü bekliyorum :)
Ebrucum ben 75 kusurdum gam hatırlamıyorum ama 75.4 olabilir.
Yani güzel olmuş da alkolle kraker siritmis ama cuma cozurtmasiymis telafi edilir
Canim merhaba ben Nazmiye 25 yaşındayım 79 kgyim. İzmirliyim. Yarın sınavın vardı yanlış hatırla.diyorsam. başarılar dilerim.
Kola mi var orda :'(
Ebrucum çok geçmiş olsun canim insanın ağrısı sizisi nerdeyse tüm canı da orda oluyor.
kızlar iki gündür giremedim sınav stresindenmenü paylaşımıda yapamadım o yüzden iki günlük paylaşıcam şimdi :
cumartesi:
sabah:2 dilim ekmek,peynir,zeytin
öğle:3 kaşık bulgur pilavı,salata,tavuk eti,yoğurt çorbası,1 lavaş
akşam:salata,çorba
pazar:
sabah:yarım paket bisküvi,1 bardak kola
öğle:melemen,5 zeytin,2 dilim ekmek,peynir
akşam:bir avuç çekirdek,1 bardak kola,1 kek
ara:üzüm (stresten böyle saçma bi gün geçirdim yarın düzenli diyete başlıyorum kızlar )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?