Edacım misafirler de bittiğine göre artık cezaya kaldığımız yerden devam edebiliriz, yoksa bu haftaki ceza daha ağır olur. Ben de menülerimi paylaşacağım birazdan bu hafta ben belki ceza yerim, bilmiyorum.canım bugünde misafirim vardı yeni gördüm mesajını maalesef..
Menüm
07:30
Bir dilim tb Üstüne acı domates sos (gecikmiştim detaylı kahvaltı yapamadım)
12:00
Bir kase mercimek çorbası
İki ızgara tavuk pirzola
16:00
Bi parça havuçlu tarcınlı kek
Bi yk tavuklu sehriye salatası
Bi minik parca kıbrıs tatlısı
Ve bi ısırk peynirli börek
Uyy ne çok gözüktü öyle :)
19:00
Bir servis kaşıgı tavuklu sehriye salatası
Çay çay çay :)
selam Ece. Umarım sınavın iyi geçmiştir. Kola çok fena olmuş. Bugünü değerlendirmeyelim. Sınavdan sonraki menülerini konuşuruz.kızlar iki gündür giremedim sınav stresindenmenü paylaşımıda yapamadım o yüzden iki günlük paylaşıcam şimdi :
cumartesi:
sabah:2 dilim ekmek,peynir,zeytin
öğle:3 kaşık bulgur pilavı,salata,tavuk eti,yoğurt çorbası,1 lavaş
akşam:salata,çorba
pazar:
sabah:yarım paket bisküvi,1 bardak kola
öğle:melemen,5 zeytin,2 dilim ekmek,peynir
akşam:bir avuç çekirdek,1 bardak kola,1 kek
ara:üzüm (stresten böyle saçma bi gün geçirdim yarın düzenli diyete başlıyorum kızlar )
Haftasonları ben de çok düzensiz besleniyorum. Güne iyi başlamışsın Tubacım ama en azından çok kalori almamışsın.sabah 9:30
1 yumurta
domates salatalik
peynir zeytin
1 avuc ceviz
minicik bir parca kek
18:45
1 tane kiymali pide (sampi)
esim dondurma yerken ondan bir kac kere otlandim. sagolsun ben yemeyim diye hadi bana ver sen de benden yersin dedi, yoksa hepsini kendim yiyebilirdim belki.. neyseki hafif atlattim:)
ssu henuz 1 litre bile icmemisimdir, ama yatana kadar en az 2 ye cikarmaya calisicam.
spor olarak butun gun yurudum., bagdat caddesindeydim, cok yurudum coookk
Güzel menü.Menümü yazayım
Sabah 10,00 peynir,omlet bir tane az yağlı,zeytin 7 tane,2 dilim kepek ekmeği
Öğle 14,30 1 orta boy çipura,bol salata,1 dilim ekmek
Akşam 1 tabak fasulye az yağlı,1 kase yoğurt
Su 1 lt bıgün hep dısardaydım
Geçmiş olsun, umarım iyileşir.Menüm
11:00
3 dilim ekmek
1 kk badem peynir
2 zeytin
Yarım domates
15:00
1 paket altın başak
17:00
Limonlu soda
19:30
1,5 simit
Sabah hariç hep dışardaydım, kısa süreceğini düşündüğüm için hazırlıksız çıktım ama akşama kadar uzadı. Tüm o gördükleriniz mecburiyetten yenildi. Simit hiç yemezdim ama bir ara tansiyonum düştü, merdivenlerden inip çıkarken düşecek gibi olmaya başladım ben de mecburen aldım.
2,5 litre su ise içemedim maalesef... Gittiğim yerlerde hep dandik sular vardı. Bir ara su arıtma işi yaptığım için ben de su konusunda hassasım, her suyu içemiyorum içindeki pislikleri bildiğim için... Şu ana kadar 1 lt içtim, ama yine yatana kadar yarım litre daha içmeye çalışacağım.
Spor yerine sayılabilecek de 12:00 den 21:00 e kadar arada otursam ya da ayakta dursam da genelde yürüdüm.
Yarın giremeyebilirim, kusuruma bakmayın. Erkek arkadaşımın kedilerinden biri hastalanmış sabah erkenden onu veterinere götürmeye gideceğiz. Akşama kadar daha gelemem. O da benim en sevdiğim kediydi. Erkek kedi olduğu için eve alınmıyor, dışarda bakılıyordu. Son zamanlarda pek ortalarda yoktu, bu aralar çıktı. Mahalledekilerin söylediğine göre 1 aydır bir şey yemiyormuş. Şimdi eve tıktık mecburen, suyu bile çok içmek istemesine rağmen azıcık içiyor. O güzelim cengaver kedi şimdi dengede bile yürüyemiyor. Aslında sanırım durumu hiç iyi değil ama ben yine de umutlu olmak istiyorum. Ona şans dileyin kızlar.
Yükseklik zıplayan kişinin hıozına bağlı Özlemcim. Yani 5 cm de olabilir 20 cm de onu kendim ayarlayabiliyorsun. ben önce korkuyordum düşersem diye o nedenle tutacak ipleri olandan aldım ama onu kullanmıyorum şimdi, kendi dengeni sağlayabiliyorsun. 3 yaşındaki bir çocuk tek başına bırakılmaz ama büyük gözetiminde kullanabilir bence. şu videoyu yükleyebilirsem daha iyi anlatmış olacağım.Aslinda cok severim kahvaltiyi.:)
Etrafi acik ya sence 3 yasindaki cocuklar icin uygun olurmu cnm?
Birde ziplarken nekadar yukseliyorsunuz?
20 yaş gençleşmiş gibisin Ebru, hatta ilk fotoğrafların şuanki durumunun annesi gibi duruyor. Tam ifade edemedim ama annem diye göstersen eski fotoları inanırdım. Tebrik ediyorum, gerçekten tam bir başarı hikayesi. Umarım biz de böyle fotolar ekleyeceğiz.Şimdi görebilirsin canım.
sınav sonucunu merakla bekliyoruz canım :)kızlar iki gündür giremedim sınav stresindenmenü paylaşımıda yapamadım o yüzden iki günlük paylaşıcam şimdi :
cumartesi:
sabah:2 dilim ekmek,peynir,zeytin
öğle:3 kaşık bulgur pilavı,salata,tavuk eti,yoğurt çorbası,1 lavaş
akşam:salata,çorba
pazar:
sabah:yarım paket bisküvi,1 bardak kola
öğle:melemen,5 zeytin,2 dilim ekmek,peynir
akşam:bir avuç çekirdek,1 bardak kola,1 kek
ara:üzüm (stresten böyle saçma bi gün geçirdim yarın düzenli diyete başlıyorum kızlar )
Selam kızlar
Bugun okulların ilk gunu, kızımı goturduk , oralardaydık yeni geldim eve, kahvaltım bunun için gecikmiş oldu biraz.. Yaz kızım ebru sınav sonucunu merak ediyorum ben de:) cok heyecanlııı
haklısın canım ben de yazarken fark ettim.Rakibim patatesler batıyo bi tek göze..onun dışında çok çok iyi
Hayırlı olsun kızlar, başarılı bir eğitim yılı olsun.2
Tubacım bire mi başladı kızın
Benim kızçem de bire başladı bu gün
Rabbim tüm evlatlarımıza zihin açıklığı sağlık mutluluk versin
Canımbenimki ikinci sınıf:) tecrubeliyiz bu sene2
Tubacım bire mi başladı kızın
Benim kızçem de bire başladı bu gün
Rabbim tüm evlatlarımıza zihin açıklığı sağlık mutluluk versin
haklısın canım ben de yazarken fark ettim.
Hayırlı olsun kızlar, başarılı bir eğitim yılı olsun.
Canımbenimki ikinci sınıf:) tecrubeliyiz bu sene
Cnm ya tutma yeri varsa iyi.minnosum tutunarak ziplayabilir.:)Haftasonları ben de çok düzensiz besleniyorum. Güne iyi başlamışsın Tubacım ama en azından çok kalori almamışsın.
Güzel menü.
Geçmiş olsun, umarım iyileşir.
Yükseklik zıplayan kişinin hıozına bağlı Özlemcim. Yani 5 cm de olabilir 20 cm de onu kendim ayarlayabiliyorsun. ben önce korkuyordum düşersem diye o nedenle tutacak ipleri olandan aldım ama onu kullanmıyorum şimdi, kendi dengeni sağlayabiliyorsun. 3 yaşındaki bir çocuk tek başına bırakılmaz ama büyük gözetiminde kullanabilir bence. şu videoyu yükleyebilirsem daha iyi anlatmış olacağım.
Merhaba kizlarrr nasilsiniz?
Ben kendimi cok bitkin hissediyorum.hic birsey yapasim yok.
bittim yorgunluktan bende canım yaa saatlerdir kursun ihtiyacları için alış veriş yaptık ayaklarım şişti daha evde yemek ütü vs beni bekliyoMerhaba kizlarrr nasilsiniz?
Ben kendimi cok bitkin hissediyorum.hic birsey yapasim yok.
bende öyle canım...keyifsizim,birşey yapasım yok..pazartesi sendromu bide..niye böyle olduk biz anlamadım
Oyy calisanlarin isi zordur kizlar.bittim yorgunluktan bende canım yaa saatlerdir kursun ihtiyacları için alış veriş yaptık ayaklarım şişti daha evde yemek ütü vs beni bekliyo
menüm
kahvaltı 7:45
1 yumurta
1/2 kk peynir
5 zeytin
1 domates
2 dilim çok tahıllı
1 kupa 10lu çay
ara
yarım paketten nescafe
öğlen 12:30
1 kase sebze çorba
2 yk pilav
1 porsiyon susuz tas kebap
dondurma 50gr
akşam 17:45
1 tabak nohut susuz
1 kase salata
1 bardak ayran
2 litre su içtim daha da içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?