Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Edacım misafirler de bittiğine göre artık cezaya kaldığımız yerden devam edebiliriz, yoksa bu haftaki ceza daha ağır olur. Ben de menülerimi paylaşacağım birazdan bu hafta ben belki ceza yerim, bilmiyorum.

selam Ece. Umarım sınavın iyi geçmiştir. Kola çok fena olmuş. Bugünü değerlendirmeyelim. Sınavdan sonraki menülerini konuşuruz.

Haftasonları ben de çok düzensiz besleniyorum. Güne iyi başlamışsın Tubacım ama en azından çok kalori almamışsın.

Güzel menü.

Geçmiş olsun, umarım iyileşir.

Aslinda cok severim kahvaltiyi.:)

Etrafi acik ya sence 3 yasindaki cocuklar icin uygun olurmu cnm?
Birde ziplarken nekadar yukseliyorsunuz?
Yükseklik zıplayan kişinin hıozına bağlı Özlemcim. Yani 5 cm de olabilir 20 cm de onu kendim ayarlayabiliyorsun. ben önce korkuyordum düşersem diye o nedenle tutacak ipleri olandan aldım ama onu kullanmıyorum şimdi, kendi dengeni sağlayabiliyorsun. 3 yaşındaki bir çocuk tek başına bırakılmaz ama büyük gözetiminde kullanabilir bence. şu videoyu yükleyebilirsem daha iyi anlatmış olacağım.

Şimdi görebilirsin canım.
20 yaş gençleşmiş gibisin Ebru, hatta ilk fotoğrafların şuanki durumunun annesi gibi duruyor. Tam ifade edemedim ama annem diye göstersen eski fotoları inanırdım. Tebrik ediyorum, gerçekten tam bir başarı hikayesi. Umarım biz de böyle fotolar ekleyeceğiz.

haftasonu internete giremeğim için menülerimi gecikmeli olarak yazıyorum.
13.9 Menüm (c.tesi)
10:00
2 dlm tb ekm
1 h. yumurta
2 dlm peynir
domates
yeşil biber
çay

14:00
yarım tabak patates (actifryda)
1 dlm ekmek
domates sosu

17:00
1 dlm tb ekmek (dışarda olduğum için atıştıracak daha masum birşey bulamadım)

19:00
2 yk pilav
4 köfte
cacık

45 dk yürüyüş - 10 dk trambolin - 15 dk stretching
2 lt su
mesaj sayım :1

14.9 menüm
10:30
patatesli omlet
2 dlm peynir
domates
ÇAY

15:30
2 dlm tb ekmeği
domates sosu
yeşil biber
5 yk et kavurma (yağsız)

19:00
2 dlm tb ekmeği
8 kaşık sebze yemeği

2 lt su, regl oldum çok ağrılarım vardı, spor yapamadım, kitap kapladım. O da spor yerine geçmez herhalde :)

sınav sonucunu merakla bekliyoruz canım :)

2
Selam kızlar
Bugun okulların ilk gunu, kızımı goturduk , oralardaydık yeni geldim eve, kahvaltım bunun için gecikmiş oldu biraz.. Yaz kızım ebru sınav sonucunu merak ediyorum ben de:) cok heyecanlııı

Tubacım bire mi başladı kızın
Benim kızçem de bire başladı bu gün
Rabbim tüm evlatlarımıza zihin açıklığı sağlık mutluluk versin

4
Kızlar 35 dakika yürüyüşümü de tamamladım çok mutluyum gece zor geliyor miniğim uyumuşken yürüdüm çok şükür

Cnm ya tutma yeri varsa iyi.minnosum tutunarak ziplayabilir.:)
cadi koltuklarin uzerinde zipliyor,zıp zıp diye:)
Ayaklari,kendisi katlaniyormu?
Kusurabakma cnm cok soru sordum.memnunsan senin aldigina bakalim.
Marka-modeline yazarsan internetten bakariz.
Gerci bunlardan once esimi ikna etmem lazim.

Merhaba kizlarrr nasilsiniz?
Ben kendimi cok bitkin hissediyorum.hic birsey yapasim yok.

bende öyle canım...keyifsizim,birşey yapasım yok..pazartesi sendromu bide..niye böyle olduk biz anlamadım

bittim yorgunluktan bende canım yaa saatlerdir kursun ihtiyacları için alış veriş yaptık ayaklarım şişti daha evde yemek ütü vs beni bekliyo
Oyy calisanlarin isi zordur kizlar.
Is,ev birde cocuk varsa..:)
Kolay gelsin sizlere..

menüm
kahvaltı 7:45
1 yumurta
1/2 kk peynir
5 zeytin
1 domates
2 dilim çok tahıllı
1 kupa 10lu çay

ara
yarım paketten nescafe

öğlen 12:30
1 kase sebze çorba
2 yk pilav
1 porsiyon susuz tas kebap
dondurma 50gr

akşam 17:45
1 tabak nohut susuz
1 kase salata
1 bardak ayran
2 litre su içtim daha da içerim

Afiyet olsun cnm.dondurma disinda goze batan bisey yok.onuda abartmamissin zaten.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…