Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlarr annemlerden eve kadar 30dk yurudum.
Evdede biraz daha yurur oyle dusa girerim diyordum ama k.bandina cikmaya useniyorum.
Acillll kendimi toparlamam lazim.:)

Kızlar menüm,

Sabah 9,00 peynir iki dilim,çay,1 dilim kepek ekmeği

Öğle 13,00 bir kase corba,2 dilim tavuk,1 kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği

Ara 1 meyveli light yoğurt

Akşam 20,00 4 köfte,ayran,1 dilim kepek ekmeği

2,5 lt su - 45 dk tempolu yürüyüş

Geçmiş olsun, umarım iyileşir.

Çok sağol Fatmacım, çok kötüymüş durumu ama elimizden geleni yapıyoruz.

4
Kızlar 35 dakika yürüyüşümü de tamamladım çok mutluyum gece zor geliyor miniğim uyumuşken yürüdüm çok şükür

İstenince fırsat yaratılacağının kanıtı buyrun bakınız: Zeynep :)

Tebrikler canım. :)

Bizim evde çocuk falan olmadığı için bu açıdan da yararlı olabileceği hiç aklıma gelmemişti.

Galiba biz de trambolin takımı olazağız.

Merhaba kizlarrr nasilsiniz?
Ben kendimi cok bitkin hissediyorum.hic birsey yapasim yok.

merhaba herkese
nasılsınız kızlar?

Merhaba kızlar. Herkes gibi yorgunum ama iyiyim. :) Sizler nasılsınız? Gerçi ben bu muhabbetlere biraz geç kalmışım.

50 gram dondurma ne kadar ediyor?
Fazla değildir herhalde, kilo aldırmaz tabi ama tatlı isteğinin hortlamasına neden olur. O açıdan iyi değil.
Onun dışında güzel menü.

Güzel menü Dilaracım. :)

Menüm

08:00
2 dilim ekmek
biraz domates-salatalık
5 zeytin

14:00
1 açma
1/2 poğaça (Bunları ben de yemek istemezdim yumurtalı yumurtalı... Ama sabah 9 dan beri yollardaydık, daha da önümüzde saatler vardı. Yakınlarda yiyebileceğimiz en uygun şey buydu.)

19:00
Tavada kabak-havuç-domatesli kavurma.
2 dilim ekmek
5 zeytin

22:00
1 şeftali

Saatlerce de yürüyüş

Aksilikler öyle üst üste geliyor ki bugünün suyunu yine tamamlayamadım. 2 lt ye yakın olmuştur. Yatana kadar yine içeceğim.

Ebrucuğum (kaptan olan Ebrucuğum :)),
Eski takımımdan bir arkadaşım tekrar cuma yarışmasına girmek istiyor. Benim ayrıldığım zamanlarda o da mezun olmuştu. Menüleri hep çok düzenli olurdu, parmakla gösterirdik. Şimdi yeni anne oldu o da, hamilelikten kalan kilolarını vermek istiyor, takım arayışında şu an... Ne dersin, senin için uygun mudur?

canım abur cubur hiç ama hiç olmamış.

biliyorum canım da moralim bozukken kendimi tutamıyorum malesef

ebru :) ama kaptanda ebru o yüzden ece diyebilirsin canım :) iyi geçmişti ama çok yüksek kapattı.101 en düşük puan..olmadı yani hayırlısı artık..bencede dünü hiç değerlendirmeyelim bide kolayı hiç sevmem stresten içtim valla bugün toparladım ama menümü :)
sınav sonucunu merakla bekliyoruz canım :)

olmadı canım malesef kısmet değilmiş

Ebrucum bazen hayat bizden habersiz bizim için planlar yapar. O gün kapıya geldiğinde de "İyi ki başka bir şey yapmamışım." deriz. Belki senin için de çok hoşuna gidecek başka planlar vardır.

bugünkü menüm:

sabah: 1 yumurta,peynir,zeytin,dmates,1 dilim ekmek
öğle:tavuklu salata
akşam:mercimek çorbası, 3 kaşık pilav,salata,yoğurt
ara:sıcak çikolata

önemli değil Özlemcim. Ayakları katlanmıyor malesef, çıkarılabiliyor ama her defasında uğraşmak gerek. Ayakları takıp çıkarmak 10 dakikayı alır. Yüksekliği 21 cm. Çapı 90 cm.
Kanepenin altına koymayı planlamıştım ben ama sığmadı. Şimdi ortada duruyor. Gelen giden zıplıyor üstünde. Ben delta marka almıştım. Sayaçlı ve tutacak yerleri olandan. Hepsiburada.com dan aldım. Daha iyi olanları var ama en ucuzu buydu ve bu markayı kullananlar memnundu o nedenle tercih ettim. Bağlantı yerleri kumaş benimkinin zamanla aşınıyormuş, metal olanlar daha iyi ama daha pahalı. Açıkçası ben genelde heves edip alırım sonra kullanmam diye kendime güvenemedim, en uygun olanını tercih ettim. Aklına takılan birşey varsa yine sorabilirsin.

Ebrucum bazen hayat bizden habersiz bizim için planlar yapar. O gün kapıya geldiğinde de "İyi ki başka bir şey yapmamışım." deriz. Belki senin için de çok hoşuna gidecek başka planlar vardır.

inşallah canım benim hepimiz için herşey çok güzel olur inşallah :) ilk öğrendiğimde çok üzüldüm ama sonra bende böyle düşündüm canım demekki daha güzel daha mutlu olacağım bir iş olacak :)

Kızlar ben yarın da veterinerlerde koşturacağım için gündüz giremeyeceğim. O yüzden eğer Ebru gelip mesajımı görmezse siz ona hatırlatabilir misiniz benim için? Çok sağolun. :)

Kızlar video ekleyemedim ama trambolin fotolarını ekledim. Kızım biraz hızlı zıplıyor. ben o kadar yükselemiyorum malesef.

15.9 msj sayım 6.

Kızlar gruptada bir durgunluk var, ben de var. Bugün hiç doymadım. Sürekli aklımda tatlı birşeyler vardı, yemedim tabiki. Kaçamak yapmamak için ekmeği bol kaçırdım. Yada bu zeytinli kekikli ekmek iştahımı açtı. Çözemedim.

15.Eyl
07:30
peynirli omlet(1 yumurta+1 dlm kaşar)
3 dlm zeytinli & kekikli ekmek
1 çb keçi sütü
11:30
1 latte
1 pk wassa ( 75 kalori)
13:30
4 köfte
2 dlm zeytinli & kekikli ekmek
yoğurt, közlenmiş biber
16:00
2 dlm zeytinli & kekikli ekmek
yoğurt, közlenmiş biber
16:30
yeşil çay
18:00
6 kaşık kepekli ton balıklı domatesli makarna

2 lt su, 2. regl günü, çok sancım vardı, spor yapamadım yarın telafi edicem.

2
Fatmacım menün fena değil latte ve yanındaki bozmuş biraz tabi latte şekerliyse

3
Dünkü menümü yazayım akşam gelemedim

Sabah 6.30
1 kk peynir
1 domates
2 dilim ekmek
2 ceviz

Öğle 13.30
1 kase metcimek çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Akşam 19.30
Yarım ızgara çupra
Bol salata
1 közlenmiş biber
Maalesef 2 dilim ekmek. Ekmek tazeydi çok lezzetli geldi

Ara 23.30
1 adet incir . Çok gereksizdi ama bağırsaklarımı çalıştırsın diye yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…