- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
günaydın zeynep :)1
Kızlar günaydın
bol karbonhidratlı bi gün olmuş canım..gerci bu halinle bile on kez gecersin beni :)15.9 msj sayım 6.
Kızlar gruptada bir durgunluk var, ben de var. Bugün hiç doymadım. Sürekli aklımda tatlı birşeyler vardı, yemedim tabiki. Kaçamak yapmamak için ekmeği bol kaçırdım. Yada bu zeytinli kekikli ekmek iştahımı açtı. Çözemedim.
15.Eyl
07:30
peynirli omlet(1 yumurta+1 dlm kaşar)
3 dlm zeytinli & kekikli ekmek
1 çb keçi sütü
11:30
1 latte
1 pk wassa ( 75 kalori)
13:30
4 köfte
2 dlm zeytinli & kekikli ekmek
yoğurt, közlenmiş biber
16:00
yoğurt, közlenmiş biber
16:30
yeşil çay
18:00
6 kaşık kepekli ton balıklı domatesli makarna
2 lt su, 2. regl günü, çok sancım vardı, spor yapamadımyarın telafi edicem.
Günaydın kızlar günaydın zeynep :)
Kızlar gündüz çok yogunum akşamda eşimden dolayı vaktim olmuyo..haftasonu kpss sınavı var beraber çalışıyoruz..
Dün ki menüm
08:00
Yarım bardak süt
3 ceviz( yine geciktim)
09:00
Nescafe
12:30
Bir kepçe susuz bamya
Bir kase yogurt
Bir servis kaşıgı bulgur pilavı
18:30
Bir tabak taze fasulye
Bir kase sarımsaklı yogurt
Bir servis kaşıgı acılı domates sos
2 dilim tb
Su 1 bucuk lt ancak olmuştur..
5Gunaydin kizlar kotu gecen 1 haftanin ardindan bu sabah az ve saglikli beslenerek guzel bir baslangic yaptim.
Bunu sporla destekledigimde kendimi daha iyi hissedecegime,daha verimli ve daha enerjik olacagima inaniyorum.:)
Güzel. Zeynepcim sen diyetisyene mi gidiyordun?3
Dünkü menümü yazayım akşam gelemedim
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 domates
2 dilim ekmek
2 ceviz
Öğle 13.30
1 kase metcimek çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam 19.30
Yarım ızgara çupra
Bol salata
1 közlenmiş biber
Maalesef 2 dilim ekmek. Ekmek tazeydi çok lezzetli geldi
Ara 23.30
1 adet incir . Çok gereksizdi ama bağırsaklarımı çalıştırsın diye yedim.
yemekler dengeli olmuş Eda.Kızlar gündüz çok yogunum akşamda eşimden dolayı vaktim olmuyo..haftasonu kpss sınavı var beraber çalışıyoruz..
Dün ki menüm
Yarım bardak süt
3 ceviz( yine geciktim)
Nescafe
Bir kepçe susuz bamya
Bir kase yogurt
Bir tabak taze fasulye
2 dilim tb
Haklısın Edacım, bir arkadaşımla buluşmuştuk orada yiyebileceğim ebol karbonhidratlı bi gün olmuş canım..gerci bu halinle bile on kez gecersin beni :)
Canım lattede seker olmasa bile bol bol krema var..hatta bi ıslak hamburger=latte diye okumuştum bi yerde
Mesajlarım yarım çıkıyor anlamadım. En masum tercihi yaptım demek istemiştim.Güzel. Zeynepcim sen diyetisyene mi gidiyordun?
yemekler dengeli olmuş Eda.
Haklısın Edacım, bir arkadaşımla buluşmuştuk orada yiyebileceğim e
Ayyyy canım hadi hayırlısı bakalım, cok sevindim sizin adınıza:)Arkadaslar heyecan dorukta :) kan tahlili yaptırdım beta hcg 37,82 çıktı hamileyim sanırsam :) daha çok yeni belki üç haftalık daha adetimde gecmedi ama merakıma yenik düşüp baktırdın bi iki haftaya netleşir sanırım
Güzel. Zeynepcim sen diyetisyene mi gidiyordun?
yemekler dengeli olmuş Eda.
Haklısın Edacım, bir arkadaşımla buluşmuştuk orada yiyebileceğim e
kızlar selam..üzerimde sürekli yorgunluk ve uyku hissi var..çok halsizim ne yapsam bilemedim.
Arkadaslar heyecan dorukta :) kan tahlili yaptırdım beta hcg 37,82 çıktı hamileyim sanırsam :) daha çok yeni belki üç haftalık daha adetimde gecmedi ama merakıma yenik düşüp baktırdın bi iki haftaya netleşir sanırım
Merhaba hanımlar
Takımımız yine duruldu.. Benim internetim bitti, onun için eskiden oldugu gibi her dakika giremiyorum, 10 gun daha boyle devam edicek, ama arkadaslar cok iyi gidiyorduk niye böyle fetret devrine gectik ki?
Ayyyy canım hadi hayırlısı bakalım, cok sevindim sizin adınıza:)
amin kızlar sagolasınız emin olmadan kimseye söylememe kararı aldık eşimle ilk sizle paylaştım valla :)6
fatmacım diyetisyene şu an gitmiyorum ama 4 yıl önce gitmiştim çok güzel kilo vermiştim o listeleri tekrar uygulamaya çalışıyorum.
2.5 ayda 16 kilo vermiştim. Çpk değişmiştim.bir de hepsini yağdan verdiğim için çok zayıf duruyordum
canım az mı yedin ki vücudun halsiz düştü
eda hayırlısı olsun kuzum
Ne güzel. Rabbim isteyen herkese versin.
Aynen tubacım fetret devrine girdik.
Bu ara herkes yoğun herhalde. Okulların da ilk haftası olduğu içinde çocuklular yoģun
15.9 msj sayım 6.
Kızlar gruptada bir durgunluk var, ben de var. Bugün hiç doymadım. Sürekli aklımda tatlı birşeyler vardı, yemedim tabiki. Kaçamak yapmamak için ekmeği bol kaçırdım. Yada bu zeytinli kekikli ekmek iştahımı açtı. Çözemedim.
15.Eyl
07:30
peynirli omlet(1 yumurta+1 dlm kaşar)
3 dlm zeytinli & kekikli ekmek
1 çb keçi sütü
11:30
1 latte
1 pk wassa ( 75 kalori)
13:30
4 köfte
yoğurt, közlenmiş biber
16:00
yoğurt, közlenmiş biber
16:30
yeşil çay
18:00
6 kaşık kepekli ton balıklı domatesli makarna
2 lt su, 2. regl günü, çok sancım vardı, spor yapamadımyarın telafi edicem.
3
Dünkü menümü yazayım akşam gelemedim
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 domates
2 dilim ekmek
2 ceviz
Öğle 13.30
1 kase metcimek çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Akşam 19.30
Yarım ızgara çupra
Bol salata
1 közlenmiş biber
Maalesef 2 dilim ekmek. Ekmek tazeydi çok lezzetli geldi
Ara 23.30
1 adet incir . Çok gereksizdi ama bağırsaklarımı çalıştırsın diye yedim.
Kızlar gündüz çok yogunum akşamda eşimden dolayı vaktim olmuyo..haftasonu kpss sınavı var beraber çalışıyoruz..
Dün ki menüm
Yarım bardak süt
3 ceviz( yine geciktim)
Nescafe
Bir kepçe susuz bamya
Bir kase yogurt
Bir tabak taze fasulye
2 dilim tb
Arkadaslar heyecan dorukta :) kan tahlili yaptırdım beta hcg 37,82 çıktı hamileyim sanırsam :) daha çok yeni belki üç haftalık daha adetimde gecmedi ama merakıma yenik düşüp baktırdın bi iki haftaya netleşir sanırım
Merhaba hanımlar
Takımımız yine duruldu.. Benim internetim bitti, onun için eskiden oldugu gibi her dakika giremiyorum, 10 gun daha boyle devam edicek, ama arkadaslar cok iyi gidiyorduk niye böyle fetret devrine gectik ki?
sen artık anne olcan kilo vermeyi unut bence bebişin için herşeyden yemelisin ve zaten kilo da alırsın bildiğim kadarıylada 10 12 kilo normal alman gereken :) birde ilk aylar kahve falan az tüket bazı yiyecekler çok yenmemesi gerekiyor onlarada dikkat et canımŞimdi kızlar ben artık diyet yapamayacak mıyım hamileysem yani saglıklı beslensem su içsem yürüyüş yapsamda kilo veremez miyim yada vermemeli miyim..?
kesinlikle canım yeterki bebişin sağlıcakla gelsin :) ben bile heycan yaptım kim bilir sen ne haldesindirSagol canım benim :) emin olmadan sevinmek de istemiyorum ama karı koca tuhaf hallere girdik bugün :)
Çok kilo almak istemiyorum zaten yıllardır olan kilomun bi kısmını yeni vermiştim tekrar alıcam demek ki..hayırlısı olsun kilo verilir önemli olan sağlık diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?