Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar gündüz çok yogunum akşamda eşimden dolayı vaktim olmuyo..haftasonu kpss sınavı var beraber çalışıyoruz..
Dün ki menüm
08:00
Yarım bardak süt
3 ceviz( yine geciktim)
09:00
Nescafe

12:30
Bir kepçe susuz bamya
Bir kase yogurt
Bir servis kaşıgı bulgur pilavı

18:30
Bir tabak taze fasulye
Bir kase sarımsaklı yogurt
Bir servis kaşıgı acılı domates sos
2 dilim tb

Su 1 bucuk lt ancak olmuştur..

bol karbonhidratlı bi gün olmuş canım..gerci bu halinle bile on kez gecersin beni :)
Canım lattede seker olmasa bile bol bol krema var..hatta bi ıslak hamburger=latte diye okumuştum bi yerde

Gunaydin kizlar kotu gecen 1 haftanin ardindan bu sabah az ve saglikli beslenerek guzel bir baslangic yaptim.
Bunu sporla destekledigimde kendimi daha iyi hissedecegime,daha verimli ve daha enerjik olacagima inaniyorum.:)

Günaydın kızlar günaydın zeynep :)

Günaydın edacım
Menün çok güzel olmuş
Afiyet olsun

Gunaydin kizlar kotu gecen 1 haftanin ardindan bu sabah az ve saglikli beslenerek guzel bir baslangic yaptim.
Bunu sporla destekledigimde kendimi daha iyi hissedecegime,daha verimli ve daha enerjik olacagima inaniyorum.:)
5
Hadi özlemcim artık kaçamak yok . Şimdiye kadar yaptıkların boşa gitmesin ideal kilomuza gelmeden bırakmayalım

Güzel. Zeynepcim sen diyetisyene mi gidiyordun?
yemekler dengeli olmuş Eda.

bol karbonhidratlı bi gün olmuş canım..gerci bu halinle bile on kez gecersin beni :)
Canım lattede seker olmasa bile bol bol krema var..hatta bi ıslak hamburger=latte diye okumuştum bi yerde
Haklısın Edacım, bir arkadaşımla buluşmuştuk orada yiyebileceğim e

Mesajlarım yarım çıkıyor anlamadım. En masum tercihi yaptım demek istemiştim.

Arkadaslar heyecan dorukta :) kan tahlili yaptırdım beta hcg 37,82 çıktı hamileyim sanırsam :) daha çok yeni belki üç haftalık daha adetimde gecmedi ama merakıma yenik düşüp baktırdın bi iki haftaya netleşir sanırım

Merhaba hanımlar
Takımımız yine duruldu.. Benim internetim bitti, onun için eskiden oldugu gibi her dakika giremiyorum, 10 gun daha boyle devam edicek, ama arkadaslar cok iyi gidiyorduk niye böyle fetret devrine gectik ki?

Ayyyy canım hadi hayırlısı bakalım, cok sevindim sizin adınıza:)

6

fatmacım diyetisyene şu an gitmiyorum ama 4 yıl önce gitmiştim çok güzel kilo vermiştim o listeleri tekrar uygulamaya çalışıyorum.
2.5 ayda 16 kilo vermiştim. Çpk değişmiştim.bir de hepsini yağdan verdiğim için çok zayıf duruyordum

kızlar selam..üzerimde sürekli yorgunluk ve uyku hissi var..çok halsizim ne yapsam bilemedim.

canım az mı yedin ki vücudun halsiz düştü

eda hayırlısı olsun kuzum
Ne güzel. Rabbim isteyen herkese versin.

Merhaba hanımlar
Takımımız yine duruldu.. Benim internetim bitti, onun için eskiden oldugu gibi her dakika giremiyorum, 10 gun daha boyle devam edicek, ama arkadaslar cok iyi gidiyorduk niye böyle fetret devrine gectik ki?

Aynen tubacım fetret devrine girdik.
Bu ara herkes yoğun herhalde. Okulların da ilk haftası olduğu içinde çocuklular yoģun

Ayyyy canım hadi hayırlısı bakalım, cok sevindim sizin adınıza:)

amin kızlar sagolasınız emin olmadan kimseye söylememe kararı aldık eşimle ilk sizle paylaştım valla :)

Şimdi kızlar ben artık diyet yapamayacak mıyım hamileysem yani saglıklı beslensem su içsem yürüyüş yapsamda kilo veremez miyim yada vermemeli miyim..?

bu kepekli makarnayı hep merak etmişimdir yemekte sakınca varmı acabaa??*

ekmek pek olmamış gibi inciride bolca laf söyleyen olmuştur muhakkak:) ama onların dışında gayet sağlıklı bi menü olmuş:)

acı iştah açar canım dikkat et :) afiyet olsun:)

ayy bebiş geliyor benim takımımın ilk bebişi Allah hayırlı evlat nasip eder inşallah bi sevindrik oldum ki:))

Merhaba hanımlar

benimde tel bozuk pek uğrayayamıyorum gün içinde servisten gelince artık eskisi gibi gelebilirim akşamları girebiliyorun eve gelince:)

Şimdi kızlar ben artık diyet yapamayacak mıyım hamileysem yani saglıklı beslensem su içsem yürüyüş yapsamda kilo veremez miyim yada vermemeli miyim..?
sen artık anne olcan kilo vermeyi unut bence bebişin için herşeyden yemelisin ve zaten kilo da alırsın bildiğim kadarıylada 10 12 kilo normal alman gereken :) birde ilk aylar kahve falan az tüket bazı yiyecekler çok yenmemesi gerekiyor onlarada dikkat et canım

menüm
kahvaltı 7:45
1 sosis ve 1yumurtadan omlet
1/2 kk kadar peynir
yarım domates
yarım slaatalık
2 dilim çok tahıllı ekmek
1 kupa 10lu çay

öğlen12:30
1 kase mercimek çorba
2yk bulgır pilav
1 but
1 bardak ayran
küçük 1 dilim tahıllı ekmek
1 çatak baklava

akşam 18:00
1 tabak ıspanak ve yoğurt
salata
2.5 lt su içmişimdir daha da içerim:)

Sagol canım benim :) emin olmadan sevinmek de istemiyorum ama karı koca tuhaf hallere girdik bugün :)
Çok kilo almak istemiyorum zaten yıllardır olan kilomun bi kısmını yeni vermiştim tekrar alıcam demek ki..hayırlısı olsun kilo verilir önemli olan sağlık diye düşünüyorum :)

kesinlikle canım yeterki bebişin sağlıcakla gelsin :) ben bile heycan yaptım kim bilir sen ne haldesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…