Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şimdi kızlar ben artık diyet yapamayacak mıyım hamileysem yani saglıklı beslensem su içsem yürüyüş yapsamda kilo veremez miyim yada vermemeli miyim..?

Şimdi kızlar ben artık diyet yapamayacak mıyım hamileysem yani saglıklı beslensem su içsem yürüyüş yapsamda kilo veremez miyim yada vermemeli miyim..?

Eda'cim hayirli olsun.
Eger bir sıkıntı yoksa yuruyus yapabilirsin cnm doktorun herseyi soyler sana.
Eger hamileyim deyip herseyden abartarak yersen bebek degil
sen cok kilo alirsin!!ozellikle.ekmek hamurisii,tatli falan..
Kendini kısıtlamadan,saglikli beslenerek(diyet degil),hafif yuruyus yaparak cok kilo almadan,saglikli bir sekilde hamileligini tamamlarsin cnm.:)
K.D doktoruna gittin mi cnm? Gitmediysen bir an once git.1-2 vitamin ilaci verecektir sana onlari ihmal etmemen lazim.:)
insallah hamilesindir ve Allah'im saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder insallah.:)

5
Hadi özlemcim artık kaçamak yok . Şimdiye kadar yaptıkların boşa gitmesin ideal kilomuza gelmeden bırakmayalım

Haklisin zeynep şu 2 gunu cok iyi degerlendirmem lazim.
Dun sonuc kotuydu.
Bugun carsida cok yurudum,az yedim,bol su ictim az once tartildim dune gore daha iyi.:)
Menulerin diyetisyenin eskiden verdigi liste ile aynimi?

bi 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum canım kese ancak o zaman oluşurmuş..ablam dogum hastanesinde ebe hemşire artık onun takibindeyim yönlendiriyo sagolsun..15 gün sonra ultrasona gidince görüşücem artık drla..hayırlısı inş stressiz mutlu maneviyatlı bi hamilelik gecirmek istiyorum..kendime söz vermiştim hamile kaldıgımda 9 ayda 9 hatim indiricem diye inş. Yapabilirim..ama şimdiden mutlu hissediyorum kendimi :)

Ahah benim gibi biri daha varmıs:) ben de dokuz ayda dokuz hatim demiştim, ama öğrendiğimde zaten 5 haftası bitmişti, ben 7 hatim indirebilmiştim ilkinde:)

7
Haklisin zeynep şu 2 gunu cok iyi degerlendirmem lazim.
Dun sonuc kotuydu.
Bugun carsida cok yurudum,az yedim,bol su ictim az once tartildim dune gore daha iyi.:)
Menulerin diyetisyenin eskiden verdigi liste ile aynimi?

Bence de canım koca 2 gün var iyi değerlendirelim ben de geçen haftadan 100 gram aşağıdayım bu iki gün ümitliyim kaćamsk yapmıyorum çünkü
Birde özlemcim ana öğünler aynı hemen hemen de araları çıkardım. Listeye göre sabahla öğlen arasında 1 dilim ekmek ve 1 meyve öğlenle akşam arasında bir meyve akşam yemeğinden sonra da 2 porsiyon meyve veriyor. Aslında meyve yerken şunu fark ettim daha dinç oluyosun

Edacım hayırlısı olsun. :)
Diyetisyene gidersin canım, o ne zaman ne yapman gerektiğini sana ayarlar. Bence bu konuda herhangi bir doktoru da dinleme, sonuçta bu işin uzmanı da diyetisyenler... O seni gerektiği gibi yönlendirir. :)

9
Bu günkü menüm
Sabah 6.30
1 domates
1 kk peynir
2 ceviz
2 dilkm ekmek

Ara 10.00
1 küçük süt
4 tane yulaflı bisküvi

Öğle 14.30
1 dilim ekmek
1 tabak semizotlu yoğurt
1 kk peynir
1 söğüş domates

Ara 17.00
2 küçük hurma

Akşam 19.00
5-6 tane kuşbaşı haşlanmış kırmızı et
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Yarım domates

2 litre su ve 40 dk yürüyüş bandında yürüyüş

hayırlısı olsun canım benim çok sevindim :) :) :)

menüm:

kahvaltı:2 yumurta,peynir,zeytin,domates,biber,yarım simit
ara:türk kahvesi şekersiz,1 kase puding
akşam: 3 sebzeli köfte,1 kase yoğurt
ara:1 kase kadar kavun

3,5 lt su
30 dk yürüyüş

Gunaydin kizlar.
Cumaya koskoca 2 gun var.
Tartidaki rakami degistirmek icin gec degil.
:)

gözün aydın canımmmmm:)

diyet değil de sağlıklı beslenip düzenli yürüyüş yapabilirsin bence canım..doktorun en iyisi söyleyecektir.ama yürüyüşü öneriyorlar herzaman.yürüyebildiğin kadar yürü canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…