Arkadaslar heyecan dorukta :) kan tahlili yaptırdım beta hcg 37,82 çıktı hamileyim sanırsam :) daha çok yeni belki üç haftalık daha adetimde gecmedi ama merakıma yenik düşüp baktırdın bi iki haftaya netleşir sanırım
Şimdi kızlar ben artık diyet yapamayacak mıyım hamileysem yani saglıklı beslensem su içsem yürüyüş yapsamda kilo veremez miyim yada vermemeli miyim..?
Sagol canım benim :) emin olmadan sevinmek de istemiyorum ama karı koca tuhaf hallere girdik bugün :)
Çok kilo almak istemiyorum zaten yıllardır olan kilomun bi kısmını yeni vermiştim tekrar alıcam demek ki..hayırlısı olsun kilo verilir önemli olan sağlık diye düşünüyorum :)
Arkadaslar heyecan dorukta :) kan tahlili yaptırdım beta hcg 37,82 çıktı hamileyim sanırsam :) daha çok yeni belki üç haftalık daha adetimde gecmedi ama merakıma yenik düşüp baktırdın bi iki haftaya netleşir sanırım
Şimdi kızlar ben artık diyet yapamayacak mıyım hamileysem yani saglıklı beslensem su içsem yürüyüş yapsamda kilo veremez miyim yada vermemeli miyim..?
Eda'cim hayirli olsun.Sagol canım benim :) emin olmadan sevinmek de istemiyorum ama karı koca tuhaf hallere girdik bugün :)
Çok kilo almak istemiyorum zaten yıllardır olan kilomun bi kısmını yeni vermiştim tekrar alıcam demek ki..hayırlısı olsun kilo verilir önemli olan sağlık diye düşünüyorum :)
5
Hadi özlemcim artık kaçamak yok . Şimdiye kadar yaptıkların boşa gitmesin ideal kilomuza gelmeden bırakmayalım
Haklisin zeynep şu 2 gunu cok iyi degerlendirmem lazim.6
fatmacım diyetisyene şu an gitmiyorum ama 4 yıl önce gitmiştim çok güzel kilo vermiştim o listeleri tekrar uygulamaya çalışıyorum.
2.5 ayda 16 kilo vermiştim. Çpk değişmiştim.bir de hepsini yağdan verdiğim için çok zayıf duruyordum
canım az mı yedin ki vücudun halsiz düştü
eda hayırlısı olsun kuzum
Ne güzel. Rabbim isteyen herkese versin.
Aynen tubacım fetret devrine girdik.
Bu ara herkes yoğun herhalde. Okulların da ilk haftası olduğu içinde çocuklular yoģun
bi 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum canım kese ancak o zaman oluşurmuş..ablam dogum hastanesinde ebe hemşire artık onun takibindeyim yönlendiriyo sagolsun..15 gün sonra ultrasona gidince görüşücem artık drla..hayırlısı inş stressiz mutlu maneviyatlı bi hamilelik gecirmek istiyorum..kendime söz vermiştim hamile kaldıgımda 9 ayda 9 hatim indiricem diye inş. Yapabilirim..ama şimdiden mutlu hissediyorum kendimi :)Eda'cim hayirli olsun.
Eger bir sıkıntı yoksa yuruyus yapabilirsin cnm doktorun herseyi soyler sana.
Eger hamileyim deyip herseyden abartarak yersen bebek degil
sen cok kilo alirsin!!ozellikle.ekmek hamurisii,tatli falan..
Kendini kısıtlamadan,saglikli beslenerek(diyet degil),hafif yuruyus yaparak cok kilo almadan,saglikli bir sekilde hamileligini tamamlarsin cnm.:)
K.D doktoruna gittin mi cnm? Gitmediysen bir an once git.1-2 vitamin ilaci verecektir sana onlari ihmal etmemen lazim.:)
insallah hamilesindir ve Allah'im saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip eder insallah.:)
Ahah benim gibi biri daha varmıs:) ben de dokuz ayda dokuz hatim demiştim, ama öğrendiğimde zaten 5 haftası bitmişti, ben 7 hatim indirebilmiştim ilkinde:)bi 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum canım kese ancak o zaman oluşurmuş..ablam dogum hastanesinde ebe hemşire artık onun takibindeyim yönlendiriyo sagolsun..15 gün sonra ultrasona gidince görüşücem artık drla..hayırlısı inş stressiz mutlu maneviyatlı bi hamilelik gecirmek istiyorum..kendime söz vermiştim hamile kaldıgımda 9 ayda 9 hatim indiricem diye inş. Yapabilirim..ama şimdiden mutlu hissediyorum kendimi :)
Haklisin zeynep şu 2 gunu cok iyi degerlendirmem lazim.
Dun sonuc kotuydu.
Bugun carsida cok yurudum,az yedim,bol su ictim az once tartildim dune gore daha iyi.:)
Menulerin diyetisyenin eskiden verdigi liste ile aynimi?
Menüm
09:00
3 dilim ekmek
salata
5 zeytin
14:00
Bir kase denebilecek patates kızartması
salata
19:00
Bir tabak makarna
hayırlısı olsun canım benim çok sevindim :) :) :)Arkadaslar heyecan dorukta :) kan tahlili yaptırdım beta hcg 37,82 çıktı hamileyim sanırsam :) daha çok yeni belki üç haftalık daha adetimde gecmedi ama merakıma yenik düşüp baktırdın bi iki haftaya netleşir sanırım
Özlem az önce tartıldım keyfim kaçtı, buraya geldim ve senin bu yazdıgını okudum:) bana dedin galiba..:)Gunaydin kizlar.
Cumaya koskoca 2 gun var.
Tartidaki rakami degistirmek icin gec degil.
:)
bi 15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum canım kese ancak o zaman oluşurmuş..ablam dogum hastanesinde ebe hemşire artık onun takibindeyim yönlendiriyo sagolsun..15 gün sonra ultrasona gidince görüşücem artık drla..hayırlısı inş stressiz mutlu maneviyatlı bi hamilelik gecirmek istiyorum..kendime söz vermiştim hamile kaldıgımda 9 ayda 9 hatim indiricem diye inş. Yapabilirim..ama şimdiden mutlu hissediyorum kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?