Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2
Gunaydin kizlar.
Cumaya koskoca 2 gun var.
Tartidaki rakami degistirmek icin gec degil.
:)

bence de özlemcim. Cumaya daha iki gün var. Bırakmak yok. Tartıda ki rakamı yürüyüş de yaparsan kesinlikle değıştirebilirsin.

Gunaydın hanımlar

Regl oldum, bu hafta galiba ben ceza yicem
Canım fark eder biraz ama sen yine de rehavete kapılma. Kaçamak yapmassan haftaya bomba bir kiloyla gelirsin tartıya

Çok sevindim Edacım, umarım hamilesindir ve sağlıkla mutlulukla tamamlarsın.
Şimdi kızlar ben artık diyet yapamayacak mıyım hamileysem yani saglıklı beslensem su içsem yürüyüş yapsamda kilo veremez miyim yada vermemeli miyim..?
Edacım hamilelik döneminde diyet yapmak doğru değil, ama sağlıklı beslenmen de lazım. Ben yıllarca yediklerine dikkat etmiş bir insan olarak hamile olunca herşeyi yemeye başladım üstelik porsiyon kontrolü yapmadan. Hamur işleri, pastalar, börekler. Tabi çok kilo aldım ve üstelik bebeğe bunların hiç faydası olmadı. Bundan 11 yıl önceydi. Beslenme konusunda çok bilinçli değildim. O nedenle imkanın varsa beslenme uzmanına danış derim. Senin şuanda dengeli beslenmen çok önemli. Bu arada rakibem gidiyor, kötü oldu benim için.

Özlem az önce tartıldım keyfim kaçtı, buraya geldim ve senin bu yazdıgını okudum:) bana dedin galiba..:)
Aslinda kendimi baz alarak yazmistim cnm.
1 gun onceye kadar +2 kilo bile ciktigim oldu tartida.
neyseki dikkat ederek topladim kendimi.simdi ya 100gr fazlayim ya sabitim.
bu 2 gunude inebildigim kadar eksiye inmek ugrasacagim.
Sende bol spor yapmaya calis,kacamak yapma cnm.
Eksi cikarsin.:) insallah:)
Ne kadar fazlasin?

ben geldim kızlar benim telefonum bozuldu pek gelemz oldum gün içinde nasılsınız ?
iyilik Havva, sen nasılsın.

Menüm

09:00
3 dilim ekmek
salata
5 zeytin

14:00
Bir kase denebilecek patates kızartması
salata

19:00
Bir tabak makarna
Fundacım sana ne oldu? Çok demoralize gördüm seni.

menüm:

kahvaltı:2 yumurta,peynir,zeytin,domates,biber,yarım simit
ara:türk kahvesi şekersiz,1 kase puding
akşam: 3 sebzeli köfte,1 kase yoğurt
ara:1 kase kadar kavun

3,5 lt su
30 dk yürüyüş
Ebru az yemişsin, öğün atlamışsın. Ama rafine şeker ve kavun var listede. Kavun miktarını çok anlayamadım ama onun da şeker oranı çok yüksek.

16 eylül menüm
08:30
yarım yumurta
yeşil çay tarçınlı
1 yumurta
1 dlm zeytinli & kekikli ekmek
1 dlm peynir
domates sosu
11:00
şekersiz türk kahvesi
13:30
4 kaşık kepekli ton balıklı domatesli makarna
1 kase yoğurt
17:30
6 adet patlıcan köftesi (yağsız)
1 dlm ekmek
domates

2,5 lt su, 10 dk zıplama

Günaydın kızlar. Sonunda dinlenmek için bir gün ayırabildim.

8

Funda bu nasıl bir menü
Hiç olmamış kızartma makarna aman allahım hemen telafi funda acil

Canım dışarılarda kedinin peşinde koştururken pek fazla seçim şansım olmuyor. Yakınlarda neresi varsa oraya giriyorum mecbur.

Fundacım sana ne oldu? Çok demoralize gördüm seni.

İki gündür pek girmeye vaktim olmuyor Fatmacım, acele yazıp yazıp çıkıyorum belki ondan öyle gelmiştir. Çok moralsiz değilim. Ama biraz moralsizim. Çok büyük ihtimal böbrek yetmezliği varmış. Gözlerimizin önünde ölüyor, ona çok üzülüyorum. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. Ama hala yaşamaya çalışmasını, pes etmediğini görmek en çok üzüyor. O kadar su kaybetmiş ki deri denen bir şey kalmamış resmen, sanki bir canlıya değil de kalın bir cekete dokunuyormuşsun hissi veriyor.

Bugün evdeyim. Normal bir menü çıkaracağımı ve bol su içeceğimi düşünüyorum. Cumaya 2 gün kaldı ve hala istediğim yerde değilim, iki günde yarım kilo verebilir miyim acaba?

İki günde verilir yarım kilo ama yağdan gider mi bilmiyorum.

İki günde verilir yarım kilo ama yağdan gider mi bilmiyorum.

2-3 gün önce tartılmıştım, bugün tartıldığımda da aynı kiloyu gördüm. 3 gündür popom yer görmedi resmen. Niye verememişim anlamadım. Belki hep karbonhidrat yememden dolayıdır, belki de bugün şişeceğim tutmuştur da cumaya gider. İlk hafta çok iyi vermiştim bakliyat yiye yiye... Bugün yine hemen mercimek yaptım.

3 gündür hiç konuşamadım sizlerle... Sen neler yapıyorsun? :)

Aslında gecen haftaki bildirimime gore fazla değilim, ama haftasonu 1 kilo eksiktim. Simdi yine aynı gibiyim. Ben oyle 1 kilo eksik olarak kalır diye dusunmustum.. Suan reglim ve canım bişeler cekiyor deli gibi.. Dayanmaya calısıyorum, spor yapayım bugun...

Canım

Canım gecmiş olsun ya, benim de bir kedim vardı, onunla yatar onunla kalkardım.. İnsan cok uzuluyor, elinden de birsey gelmiyor...

Senin yoklugun takımda cok belli oldu gercekten:)

Normal aldığından 100-200 kalori daha fazla almayı deneyebilirsin bence. Çünkü öyle zamanlarda dayanamadığında patlaması kötü oluyor. :) Bence biraz biraz ye.

Canım gecmiş olsun ya, benim de bir kedim vardı, onunla yatar onunla kalkardım.. İnsan cok uzuluyor, elinden de birsey gelmiyor...

Senin yoklugun takımda cok belli oldu gercekten:)

Teşekkür ederim Tubacım.

Normal aldığından 100-200 kalori daha fazla almayı deneyebilirsin bence. Çünkü öyle zamanlarda dayanamadığında patlaması kötü oluyor. :) Bence biraz biraz ye.

Teşekkür ederim Tubacım.
Dogru soyluyorsun sonradan acısı kötü cıkabiliyor

3
Kızlar size bir sorum olucak
Ben okula erken gittiğim için sabahla öğlen arasında çok ara oluyor. Dile kolay 7 saat var arda. Ve sürekli hareket halinde de olduğum için acıkıyorum. Nasıl bir ara öğün seçebilirim. Öneri bekliyorum lütfen.

pratik şeyler olabilir süt ayran yoğurt yada sandaviç hazırlayıp onu yiyebilirsin ben bi ara yapıyordum ekmek arası pynir domates ceviz badem leblebi fındık da olabilir

4
pratik şeyler olabilir süt ayran yoğurt yada sandaviç hazırlayıp onu yiyebilirsin ben bi ara yapıyordum ekmek arası pynir domates ceviz badem leblebi fındık da olabilir

canım küçük bir sandviç ve ayran çok mu olur diye düşündüm. Bu gün elma yedim ama açlığımı pek gidermedi.

merak ettiğim bişey var herkes nerdeeeeeeee???????????????????????????

Canım bu aralar tenha burası. Okullarda başladı onun dz etkisi vardır muhakkak.

niye çok olsun ki yenebilir bence aç kalıp şekerin düşmesindense onu yersin ama diğer öğünlerde de dengelersen bi sıkıntı olmaz bence
gekiyorum kimse yok sonra tekrar bakıyorum yine kimse yok herkes bi yerlerde

Böyle durumlar için diyetisyenin bana verdiği öneriler şu şekildeydi Zeynepcim,
Tam buğday ekmeği ile yağsız tost yada sandviç + 1 ayran
1 avuç ceviz,
3-4 Kuru kayısı yada 1-2 hurma
1 kefir + birkaç çubuk kraker,
1 süt + 3-4 kepekli bisküvi

Menüm

3 dilim ekmek
salata
5 zeytin

14:00
Bir kase denebilecek patates kızartması
salata

19:00
Bir tabak makarna

makarnalar kızartmalar:(

sağol canım iyiyim:)

kepekli makarna en çok yenebilir mi diye merak ettiğim şey:)

geçmiş olsun canım üzüldüm kedicik için

oo sen yoksun kimseler yok burda in cin top oynuyor

regl dönemi tam baş belası bi dönem doymak nedir bilmiyor insan

Çok olmaz. Boş mideye elma yiyince benim daha çok midem kazınıyor.

Umarım bu sessizlik geçicidir. Ortam hareketli olunca motivasyon da yükseliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…