Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zeynepcim bence de ceviz fındık kuru incir kuru kayısı gibi seyler atıstırabilirsin..

Takımın toplanması lazım evet , benim reglimden dolayı bu hafta hiç verimli olamadım hem takım için hem kendim için.. Bu aksam insallah cocukları yatırıp yuruyuse cıkmam lazım, cunku biraz kaçamak yaptım

Tam buğday unlu makarna (sadece Migrosta bir markanın var, o da biraz pahalı) ve kepekli makarna; beyaz makarna ile aynı kaloride. Yalnızca bu grup beyaz makarnaya göre daha tok tutuyor ve kan şekerini hızlı düşürmüyor. benim gibi insülin direnci olanlarda özellikle beyaz unlu gıdalar tüketilince daha çok yeme istediği oluşuyor. Diyette tb yada kepekli makarna veriliyor. Tb, daha az işlem gördüğü için daha iyi aslında. Ancak porsiyon kontrolü yapmak gerekiyor. 2 kaşık makarna = 1 dilim ekmek.

bgn bende kepekli makarna aldım ama ankara markası çok da incelemedim hergün birileri yiyor birde yemek ne yapsam diye düşünmektense bir gün haşlayıp üzeirne yoğurt koyup yerim diye düşündüm:d

4

Fatma önerin için çok teşekkür ederim. Diyetisyen önerisi olması da süper.
Yanıma da alınabilecek şeyler hepsi.

Ahah benim gibi biri daha varmıs:) ben de dokuz ayda dokuz hatim demiştim, ama öğrendiğimde zaten 5 haftası bitmişti, ben 7 hatim indirebilmiştim ilkinde:)
hemen başlamak lazım :)

dogru söylüyosun canım ipin ucunu kaçırmamak için şart..

hayırlısı olsun canım benim çok sevindim :) :) :)
çok sagol canım inş hamileyimdir :)

gözün aydın canımmmmm:)
sagolasın kuzum

diyet değil de sağlıklı beslenip düzenli yürüyüş yapabilirsin bence canım..doktorun en iyisi söyleyecektir.ama yürüyüşü öneriyorlar herzaman.yürüyebildiğin kadar yürü canım.
başlicam inş canım ama hep erteliyorum

evet yaa takıma girmek uzun bi süre hayal.. Hayırlısı olsun takımda olmasamda bu süre içinde desteginize çok ihtiyacım olacak buralardayım ben yinede :)

Kızlar ya çok yogun bi hafta inanın hep yazmak istiyorum ama akşama kadar kurs sonra ev eş derken dengeyi kuramadım bu hafta...

menüm
7:45
1 yumurta
1 kk kadar peynir
1 domates
1 kutu süt

ara
1 sade neskafe

öğlen 12:30
1 kase yayla çorba
1 dilim dalyan köfte
1 çatal makarna
1çatal kadayıf

ara
5 adet kepekli bisküvi
1 bardak ayran
ara
domatesli peynirli tost ayran

akşam 17:45
2kepçe ıspanak
2 yk yoğurt
2 tavuk baget

5
Bu günkü menüm
Sabah 6.30
1 domates
1 kk peynir
2 ceviz
2 dilim ekmrk

Ara 10.30
Elma

Öğle 14.00
5 yk bamya
1 kase yoğurt
2 köfte
1 fomates
1 dilkm yoğurt

Akşam 19.00
5 yk bamya
1 köfte
1 bardak ayran
Yarın domates
1 dilim ekmek

6

geçmiş olsun canım üzüldüm kedicik için

oo sen yoksun kimseler yok burda in cin top oynuyor

Sağol canım. :)

Ben giriyorum, bakıyorum kimse yok, yeni bir mesaj yok, sonra ben de çıkıyorum.
Bir de geçmişi pek okumuyoruz nedense... O yüzden pek fazla konuşma olmuyor. Hep hızlı hızlı taranıyor mesajlar. Ya da bana öyle geliyor.

Süpermarketlerden birinde kepekli makarna vardı. Bir ara ben de almıştım. Ama tadını beğenmemiştim. Gerçi belki siz beğenirsiniz. Bir de ben 3 kaşık makarna = 1 dilim ekmek diye billiyorum. 2 kaşık pirinç = 1 dilim ekmek. Tabi ikisinin de yağsız olması gerekiyor. :)

-------

Zeynep 7 saatlik boş zamanda neler yiyebileceğini sormuş. İki ara öğün yapabilirsin bence canım. Ama sanırım kalorileri 200'den aşağı tutmamak gerekir. 2-2,5 saat aralıklarla yersin.

Diyet bisküvi + kuru meyve olabilir (yarım paket sunta cinsinden + 2 porsiyon meyve gibi...)

Kuruyemiş olabilir.

Hatta iki dilim ekmeğin arasına hazırlanmış küçük bir sandviç de olabilir. O da 200 kalori eder.

Sabah ve öğle az olmuş. Ara ögün de ana göğün gibi olmuş daha çok. :) Yine de fena değil.

1 dilim yoğurtun ne demek olduğunu pek çözemedim.
Öğün ayarlamaları harika ama bir ara öğün daha istiyor ve de o elmanın yanına bir şeyler daha... :)

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 tabak mercimek çorbası

Ara
1 mandalina
3 büyük erik (mor)

Öğle
----

Akşam
1 büyük tabak salata
5 zeytin
2 dilim ekmek

2.5 LT DE SU

Ya bir şeyler daha vardı ama hatırlamıyorum. Gün içinde yediğim gibi yazmazsam sonra unutuyorum, bundan sonra yazmam gerekecek sanırım. :)

6

fundacım hızlı yazıcam diye yanlış yazıyorum. Elmayı bile zor yedim. Pek vaktim kalmıyor. Bu gün arada bir ders boşum olduğu için yedim.

Canım guzel mdnü de bir öğlen ekleyeydin daha iyi olurdu bence

Öğlen vardı da, ne olduğunu unuttum.
Son birkaç yıldır unutkan biri oldum çıktım. Yediklerimi anında yazacağım bundan sonra ki size hepsini yazabileyim. :)

Menüm

Sabah9 iki yumurtadan omlet,2 dilim kepek ekmegi,domates,5 zeytin

Ara ceviz birkac tane

Ogle 12,30 tavuk sote birkac kasik,1 kase mercimek corbasi yagsiz,1 kase salata

Aksam19,30 1 orta boy cioura,nol salata

Tost olmasaymis cok iyi menuymus sanki canim..tost yerine grisini yeseydin keske birkac kucuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…