Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2
Öğlen vardı da, ne olduğunu unuttum.
Son birkaç yıldır unutkan biri oldum çıktım. Yediklerimi anında yazacağım bundan sonra ki size hepsini yazabileyim. :)

fundacım yediklerinin fotoğrafını çek. Sonra oradan bakarsın. Eşimde de çok unutkanlık vardı doktor tahlil ysptı b12 vitamini neredeyse yokmuş. Çok uzun zamandır onu kullanıyor faydası var çok.
sende bir tahlil yaptır istersen.

Menüm

Sabah9 iki yumurtadan omlet,2 dilim kepek ekmegi,domates,5 zeytin

Ara ceviz birkac tane

Ogle 12,30 tavuk sote birkac kasik,1 kase mercimek corbasi yagsiz,1 kase salata

Aksam19,30 1 orta boy cioura,nol salata

dilara menü düper olmuş
pek uğrayamadın bu ara yoğunsun herhalde.

Kizlar telefondan girmek sikinti nedense bu aksam..1 cipura demek istedim..

2,5 lt su ve 45 dk tempolu yuruyus

Yürüyüş harika. Tebrikler.

Basarili menu canim afiyet olsun

Teşekkur ederim canım.

Gunaydın hanımlar
İstanbul bol yagmurlu bugun, kahvaltıdan önce gidip kan testi yaptırmam lazım, tiroidim ne alemde diye.. Hergun 7 de uyanan kızım bugun 9 u bulacak galiba:) uyansın onu yedirip hemen cıkıcam inş.

Ben de hiperaktivite ve dikkat bozukluğu var canım, o yüzden oluyor unutkanlık. :)

Netten de baktığımda b12 eksikliğinde 10 belirtiden 3'ü tutuyorsa, dikkat bozukluğunda 10 belirtiden 9 u tutuyor.

Çocukluğumdan beri var, kronik oldu artık. Küçükken tedavi edilmeyince ilerde tamamen düzelmek neredeyse imkansız oluyor.

Günaydın Tubacım. :)
Tiroid var mıydı sende? Yoksa önlem olsun diye mi yaptıracaksın?

zeynepcim sorma işler çok yoğun birkaç gündür..bide telefondan giremedim pek fazla hata verdi..bu aralar kimse yok nedense sonbahar geldi herkesin işleri çoğaldı sanki :)

Öğlen vardı da, ne olduğunu unuttum.
Son birkaç yıldır unutkan biri oldum çıktım. Yediklerimi anında yazacağım bundan sonra ki size hepsini yazabileyim. :)

o unutkanlık bende de var bi ara b12 ilacı kullandım sonra bıraktım canım..doktora gitmekte fayda var.

4

Fatma önerin için çok teşekkür ederim. Diyetisyen önerisi olması da süper.
Yanıma da alınabilecek şeyler hepsi.

Fatma harika bilgiler vermişsin teşekkür ederim..Bende öğlenleri genelde aç kalanlardanım ofiste olunca çok fazla uyum sağlayamıyorsun pişirilen yemeklere mecburen pratik şeyler yiyorsun..

Gunaydin kizlarr:)
Star tv'de canan karatay konusuyor.
Musait olan karataycilar izler belki.:)
Ama ekmegi tamamen hayatimizdan cikartmak olmazki.:)

kızlar yumurtalıkta kiste iyi gelen bir şey biliyor musunuz acaba?ikinci ayım doğum kontrol ilacı verdi doktor.kullanmak istemiyorum çok baş ağrısı yapıyo bisürü yan etki..güya en hafifini verdi..ama başka çaremde yok adet düzensizliği,sinir,şişkinlik bisürü sıkıntım var.3 kutu kullan doktor dedi yanı aralık sonuna kadar içmek zorundayım..erimezse belki daha fazla.en son doktora gittiğimde küçülme yoktu doktorda şaşırdı..valla bıraksam mı bırakmasam mı bilemedim ilacı 1 ay kullandım sonuçta..anlayacağınız kafam karışık.soğan kürünü denicem.başka fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim

ofisteyim maalesef ben canan Karatay'ın söylediklerine inanıyorum tamamen.ama ekmek konusunu sanki fazla mı abartıyor?gerçi söyledikleri doğru çok zararlı ekmek yerine yiyebilecek çok şey sayıyo.ama ekmeği çok tüketen toplumuz tamamen hayatımızdan çıkartmak zor sanki.

Doktorun dediğine uymalısın kesinlikle. Bende kist yoktu ama düzensizlik vardı, 6 ay bana da doğum kontrol hapı verdi doktor. Kullandığında zaten düzeliyor, biliyorsunuz. Bıraktığım zaman da düzene girdi. İlk zamanlar baş ağrısı, mide bulantısı olabilir demişti gibi hatırlıyorum ama bende olmamıştı. Zaten şurda 2 ayın kalmış. Kullanman gerekir bence... Yine kist yüzünden kullanan bir arkadaşım da olmuştu. Birkaç ay kullandı, kistleri yok olmuştu. Bence kendi düşündüğünle hareket etme. Sonuçta her işin bir uzmanı var ve bu işin uzmanı da doktorlar. :)

Selam kızlar..yarın tartı günü heyecan var mo :) kızlar bişey dicem sabahtan beri midem bulanıyo erken degil mi üç haftalıkken acaba psikolojik mi diye düşünüyorum..?

sağol canım kullanıyorum bende mecbur..inş düzelir gittiğimde.

3

Canım karatay bir çok konuda haklı bence de ama ekmek dediğin gibi çok zor. Özellikle hormonlu gıdaları çocuklara yedirmeyin diyor. Sürekli gezen tavuğu nerede bulacaksın. Köy yumurtasını kayın pederim getiriyor saolsun. Yazlıkta tavukları var o da 8 ay kışın burada.

Selam kızlar..yarın tartı günü heyecan var mo :) kızlar bişey dicem sabahtan beri midem bulanıyo erken degil mi üç haftalıkken acaba psikolojik mi diye düşünüyorum..?

Heyecan olmaz mı.
Canım bulantı konusunda çok erken bence psikolojik olabilir. 8. Haftadan sonra başlıyor asıl bulantı. Eda sen idrar tahlili de yaptın mı. Gördün mü çift çizgiyi.

Evet fundacım haşimato var bende, ilaç kullanıyorum gunluk.. 6 ayı gecti degerlerime baktıralı, onun için gittim, birde burda sizden duydum unutkanlık için b12 filan diye, onu da soyledim bakıcaklar, yarın alıcam sonucları insallah

Dilaracım bence de doktorun dediğinin dısına cıkma, için rahat etsin diye baska doktora da gorunebilirsin..

Karatay bana da cok mantıklı geliyor, ben ekmegi bırakmakta zorlanmadım hiç.. Ama hamur işi borektir simittir onlar olunca yeniyor, ama önümde cıtır cıtır sıcak ekmek olsa bile yemeyebiliyorm.. Ama malesef beni yakan diğer hamurişleri..

Edacım bulantıların bence de paikolojik gibi, idrar testini de yaptırdın mı? Kesinleşti mi? Cok heyecanlısınızdır siz simdiii....:)

Kızlar kayınpederim gelicek cocukları gormeye, kurabiye yapıcaktım onun için.. Ama yarın tartı gunu, vazgectim yapmaktan, yarın yaparım artık cocuklara, ben de yerim o zaman:) kayınpederime de artık kahve yaparım sadece, ne yapayım... Diyetteyim:)

heyecan cok tabi :) yok kızlar evde başka test yapmadım bizde zaten kesin hamileyim diye bakmıyoruz çünkü daha adet günüm gecmedi 15 gün sonra netleşecek sanırım hamile olup olmadıgım..ama insanın zihnini kurcalıyo ister istemez :)

4

Kız ben on kere idrar testi yapmıştım şimdiye kadar. Maşallah çok sabırlısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…