Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar günaydınnn
merhaba cnm

Gunaydin kizlarr:)
Star tv'de canan karatay konusuyor.
Musait olan karataycilar izler belki.:)
Ama ekmegi tamamen hayatimizdan cikartmak olmazki.:)

ah ahhh makarnayı bile ekmekle yemeye alışmış tek toplumuz nasıl olacak ki o:S

canım bende pko hastasıyım ve bende 6 ay kullandım diane 35 ve ancore birini sabah 8 diğerini akşam 8de alıyordum alarm kurdum saat 8:00 olduğunda aldım en son kontrole gittiğimde doktor bu kadar sık kontorle gelmene gerek yok dedi ve ultrasonlarımda temiz çıktı hatta ultrason ve kan sonuçlarıma göre doktor sen pko değilsin bile dedi.:) yani başlarda oluyor ama adeti kesinlikle düzenliyor benim adetlerim çok ağrılı ve çok yoğun olurdu onu düzene soktu bence doktorun ne diyorsa yap ve bildiğim kaadrıyla doğum kontrol hapları hep aynı saatte alınmalı. dikkat edersen inşallah sende iyileşirsin ihmal etme lütfen
Selam kızlar..yarın tartı günü heyecan var mo :) kızlar bişey dicem sabahtan beri midem bulanıyo erken degil mi üç haftalıkken acaba psikolojik mi diye düşünüyorum..?

ayy kıyamam ya erken gibi geldi bana da psikolojikdir o :) taze hamiş :)))

ayy ben geldim ama bu gün klinikte canım çıktı resmen yorgunluktan ölüyorum hemen oturmadan yemeğimi koydum geçmişi okudum biraz ders çalışmam lazım bu gün

menümm

kahvaltı 7:30
2 yumurtadan omlet
yarım domates
1 dilim çok tahıllı ekmek

öğlen 12:30
1 kase şehriye çorba
1.5 tavuk baget (fırında)
2 yk bulgur pilavı
3-4 tane fırında elma dilim patates
1 kase salata (tuzsuz yağsız)

ara
1 bardak çikolatalı kahve (şekersiz)

akşam 18:20
1 tabak pırasa yemeği
1 bardak ayran

Gunaydin kizlarr:)
Star tv'de canan karatay konusuyor.
Musait olan karataycilar izler belki.:)
Ama ekmegi tamamen hayatimizdan cikartmak olmazki.:)
ekmek konusu benim için çok hassas. Çünkü ekmek yemeyince bu defa daha kalorili şeylere yöneliyorum. Dün de Ayça Kaya vardı. O da ekmeğinize kimseyi karıştırmayın, diyette mutlaka tüketin diyordu. :)

Kızlar ben de büyük bir suç işledim. Bu sabah tartıldığımda 1,5 kg düşmüştüm. Bunun sarhoşluğu içinde 1 dilim browni yedim, hem de akşam saatinde.

4

Kız ben on kere idrar testi yapmıştım şimdiye kadar. Maşallah çok sabırlısın.
adet gecikmeden idrar testinde görünmezmiş canım öyle duydum yoksa emin ol bende on kez yapmıştım :)))

:))

çikolatalı kahve dışında çok istikrarlı bi menü :)

Kızlar ben de büyük bir suç işledim. Bu sabah tartıldığımda 1,5 kg düşmüştüm. Bunun sarhoşluğu içinde 1 dilim browni yedim, hem de akşam saatinde.
1,5 kilo mu wuuu :))

Evet Edacım, bu hafta regl olmuştum. Onun etkisi var. Kaçamak da yapmamıştım, ama bu akşam işi berbat ettim. Bakalım yarın kaç çıkacak??? Şuan da deli gibi bir hamur işi yeme isteğim var. Ne oldu bana böyle?

Kizlar menum

Sabah 9,30 1 yumurta,1 dilim hellim peyniri,5 zeytin,domates,1 dilim kepek ekmegi

Oglen izgarada 3 kofte,2 kanat,1 tabk salata

Heyyooo

Tartıdan önce son dakika golü attım, spora gittim, yeni geldim dusumu aldım huzur içinde yazıyorum:)
Bugunku menumu yazayım

Sabah 10:15 (kan vermeye gittiğim için ac karnına cıkmam gerekiyordu evden, kan verdikten sonra da dısarıda yemem gerekti , eve gitmeme daha cok vardı)

1 tane pogaca

Oğlen 14:45
1 tabak patlıcan-biber yemegi

Ara
1 bardak sekersiz neskafe
1 tane ceviz

Aksam 19:15
2-3 yk patlıcan biber yemegi
2 yk pilav
1 tane tavuk pirzola
Patates püresi 1 kase (bu iyi olmadı)

Dondurma yapmıstım, tadına baktım 2 tatlı kasıgı kadar

Su henuz 1,5 lt filandır, yatana kadar içerim daha

Gelelim sporuma

41 dk --> 4,5 km --> 440 kalori
50 ip atlama
150 mekik
Ve simit egzersizleri bir kaç çeşit

Bu arada bugun kendimi iyi tuttum aslında, kurabiye yapmamak için... Bir de üstelik evde malze yoktu markete gitmem gerekiyordu, eskiden olsa cıkar alır gelir yapar yerdim... Şimdi yapmadım:) reglime ragmen iyi dayandım.. Bu arada gunduz de 3 saat kadar dısarılardaydım, pazara filan gittim hep ayakta ve hareket halindeydim.. Bugun pek oturamadım, simdi oturayım da kitap keyfi yapayım :)

Kızlaaaar burayı unutmadım ama ınternete baglanamıyorum .. Ustelık henuz tartı bulamadım ama kendımı duzene almaya calısıyorum yemek saatlerım falan 1 haftadır erken kalkıp klasık kahvaltı yapıyorum falan aksam yemegımı erken yıyorum arkadaslarıma kapılıp abur cubura kacmasam cok ıyıydı ama bunu duzeltıyorum yavastan hergun en az 1 saat yuruyorum hatta daha fazla yokus merdıven de var guzergahımda.. Tekrar gelıcem kızlar opuldunuz.. Edacım (ıns yanlıs hatırlamıyorumdur) hayırlı olsun

Geçmiş olsun canım.

Bazen kendimizi düşünmek gerekiyor. Hep fedakarlık, hep fedakarlık nereye kadar?
Ben yapamazdım herhalde senin yaptığını, takdir ettim valla. Ama ben kayınpeder birkaç ayda bir geliyor gibi düşündüm tabi... Sürekli geliyorsa normal tabi... :)

Anaaamm... Bak şimdi...
Kim bu kızın rakibesi? Ebru ve Zeynep gibi hatırlıyorum ama... Bence şimdiden bir ceza lazım sana.
Perşembe akşamı tatlı mı olur kız?
Kaçamakları cuma yapın, hele perşembe hiç yapmayın.

Kizlar kabizliga karsi ne onerirsiniz ?

İlaç alınmadığı sürece mucizeyi bir gıda olacağını sanmam. Bol bol lifli yenmeli. Şöyle birkaç tabak sebze yemeği, biraz da meyve... Akşama çıkartır tuvalete...

Tekrar ediyorsa da düzenli lifli yemek önemli. Bir de gelen tuvaleti asla tutmayın. Her gün aynı saatte çıkmaya çalışın. Bir süre sonra vücut otomatiğe bağlar. Her gün düzenli en az bir kere çıkılır. Tabi bir de yeterli su içmek gerek ki dışkı sertleşmesin.

Menüm

Sabah
3 dilim ekmek
2 salatalık
1 domates
15 zeytin

Ara
2 mandalina

Öğle (Hiçbir savunmam yok, istediğiniz gibi topa tutabilirsiniz.)
5 dilim ekmek (yağlı)

Akşam
1 tabak (daha doğrusu konserve) fasulye
1 dilim ekmek

Ara
1 mandalina

2 LT DE SU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…