- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
merhaba cnmkızlar günaydınnn
Gunaydin kizlarr:)
Star tv'de canan karatay konusuyor.
Musait olan karataycilar izler belki.:)
Ama ekmegi tamamen hayatimizdan cikartmak olmazki.:)
kızlar yumurtalıkta kiste iyi gelen bir şey biliyor musunuz acaba?ikinci ayım doğum kontrol ilacı verdi doktor.kullanmak istemiyorum çok baş ağrısı yapıyo bisürü yan etki..güya en hafifini verdi..ama başka çaremde yok adet düzensizliği,sinir,şişkinlik bisürü sıkıntım var.3 kutu kullan doktor dedi yanı aralık sonuna kadar içmek zorundayım..erimezse belki daha fazla.en son doktora gittiğimde küçülme yoktu doktorda şaşırdı..valla bıraksam mı bırakmasam mı bilemedim ilacı 1 ay kullandım sonuçta..anlayacağınız kafam karışık.soğan kürünü denicem.başka fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim
Selam kızlar..yarın tartı günü heyecan var mo :) kızlar bişey dicem sabahtan beri midem bulanıyo erken degil mi üç haftalıkken acaba psikolojik mi diye düşünüyorum..?
ekmek konusu benim için çok hassas. Çünkü ekmek yemeyince bu defa daha kalorili şeylere yöneliyorum. Dün de Ayça Kaya vardı. O da ekmeğinize kimseyi karıştırmayın, diyette mutlaka tüketin diyordu. :)Gunaydin kizlarr:)
Star tv'de canan karatay konusuyor.
Musait olan karataycilar izler belki.:)
Ama ekmegi tamamen hayatimizdan cikartmak olmazki.:)
Rahatsız ediyorsa doktoruna danışarak değiştirebilirsin hapını Canım.sağol canım kullanıyorum bende mecbur..inş düzelir gittiğimde.
adet gecikmeden idrar testinde görünmezmiş canım öyle duydum yoksa emin ol bende on kez yapmıştım :)))4
Kız ben on kere idrar testi yapmıştım şimdiye kadar. Maşallah çok sabırlısın.
:))merhaba cnm
ah ahhh makarnayı bile ekmekle yemeye alışmış tek toplumuz nasıl olacak ki o:S
canım bende pko hastasıyım ve bende 6 ay kullandım diane 35 ve ancore birini sabah 8 diğerini akşam 8de alıyordum alarm kurdum saat 8:00 olduğunda aldım en son kontrole gittiğimde doktor bu kadar sık kontorle gelmene gerek yok dedi ve ultrasonlarımda temiz çıktı hatta ultrason ve kan sonuçlarıma göre doktor sen pko değilsin bile dedi.:) yani başlarda oluyor ama adeti kesinlikle düzenliyor benim adetlerim çok ağrılı ve çok yoğun olurdu onu düzene soktu bence doktorun ne diyorsa yap ve bildiğim kaadrıyla doğum kontrol hapları hep aynı saatte alınmalı. dikkat edersen inşallah sende iyileşirsin ihmal etme lütfen
ayy kıyamam ya erken gibi geldi bana da psikolojikdir o :) taze hamiş :)))
çikolatalı kahve dışında çok istikrarlı bi menü :)menümm
kahvaltı 7:30
2 yumurtadan omlet
yarım domates
1 dilim çok tahıllı ekmek
öğlen 12:30
1 kase şehriye çorba
1.5 tavuk baget (fırında)
2 yk bulgur pilavı
3-4 tane fırında elma dilim patates
1 kase salata (tuzsuz yağsız)
ara
1 bardak çikolatalı kahve (şekersiz)
akşam 18:20
1 tabak pırasa yemeği
1 bardak ayran
1,5 kilo mu wuuu :))Kızlar ben de büyük bir suç işledim. Bu sabah tartıldığımda 1,5 kg düşmüştüm. Bunun sarhoşluğu içinde 1 dilim browni yedim, hem de akşam saatinde.
nazar nazarEvet Edacım, bu hafta regl olmuştum. Onun etkisi var. Kaçamak da yapmamıştım, ama bu akşam işi berbat ettim. Bakalım yarın kaç çıkacak???Şuan da deli gibi bir hamur işi yeme isteğim var. Ne oldu bana böyle?
Dilaracım kayısı İYi gelir derler, taze ya da kuru..Kizlar kabizliga karsi ne onerirsiniz ?
Evet fundacım haşimato var bende, ilaç kullanıyorum gunluk.. 6 ayı gecti degerlerime baktıralı, onun için gittim, birde burda sizden duydum unutkanlık için b12 filan diye, onu da soyledim bakıcaklar, yarın alıcam sonucları insallah
Kızlar kayınpederim gelicek cocukları gormeye, kurabiye yapıcaktım onun için.. Ama yarın tartı gunu, vazgectim yapmaktan, yarın yaparım artık cocuklara, ben de yerim o zaman:) kayınpederime de artık kahve yaparım sadece, ne yapayım... Diyetteyim:)
Kızlar ben de büyük bir suç işledim. Bu sabah tartıldığımda 1,5 kg düşmüştüm. Bunun sarhoşluğu içinde 1 dilim browni yedim, hem de akşam saatinde.
Kizlar kabizliga karsi ne onerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?