Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar..
Gecen hafta 77.900
Bu haftada 78.900
+1 im ama adet günüm yarın çok şişkin hissediyorum ona bağladım hoş extra bi çaba sarfetmedimde belkide normal almışımdır

Maşallah zeynep ve dilara her hafta bir kilo veriyosunuz bu düzenli menülerin ve sporların size hediyesi :)

Selam canlarım. Gelemiyorum bir kaç gündür Bazı ufak tefek sorunlarım var. Ama aklım hep burda. Şimdiye kadar yapılan bildirimler harika. Tebrik ediyorum Zeynep, Dilara ve Havva yı. Maşallah size

Liste işini halledeceğim merak etmeyin sakın. Bildirimimi yapayım. Son bir ayda durumum çok kötü. Toplamda sadece 600 gr verebildim. En yakın zamanda kan tahlillerimi yaptıracağım. Çünkü normal değil. Belki fazla kilom olmadığı için gitmiyor ama daha öncede bu kilodayken zayıfladım hiç bu kadar az gitmemişti.

Geçen hafta : 64.5

Bu hafta : 64.4

Yani sadece 100 gr

Gunaydin kizlar.. sonuclar guzel gorunuyor bende birazdan tartilip bildirim yaparim.:)

Günaydın takımcım.

Ebrucum eski takımımdan bir arkadaşım tekrar cuma yarışmasına girmek istediğini söyledi. Bizim takıma gelmesi senin için uygun mudur? İyi bir yarışmacıdır, benim ayrıldığım hafta mezun olmuştu. İlk bebeğini doğurdu daha yeni, hamilelikten kalan kilolarını vermek istiyor.

Kilo verenler çok güzel vermiş. Hep 1 kg civarı gitmiş, tebrik ederim kızlar.
Veremeyenler de canlarını sıkmasın, arada öyle haftalar oluyor.

Ebrucum sen de madem gereğini yaptığın halde veremediğini düşünüyorsun, dediğin gibi doktora git canım. :)

Gelebilir tabii ki canım bir sakıncası yok. Sizin yaptığınız gibi kuralları okusun. Onun içinde uygunsa aynı şekilde başlasın.

Aynen canım bir haftadır çok düzenli besleniyorum. Ara ara minik kaçamaklar olmuyor değil ama onları fazlasıyla dengelediği mi düşünüyorum. Bu hafta hiç kaçamaksız tekrar deneyeceğim. Hatta üzerine 35 dk yürüyüşte ekleyip deneyeceğim. Yine oynamazsa cuma sabahı işe aç gelip kan vereceğim. İnşallah önemli bir sorun yoktur. Çünkü hiç böyle olmamıştı.

Psikoloji de çok etkiliyor. "Veremiyorum." diye düşününce de veremeyebilirsin. Bu hafta yapacaklarının yanına bir de olumlu telkinler ekle bence... Gün içinde içinden sürekli "kilo veriyorum, keyifliyim, inceliyorum." gibi cümeleler tekrarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…