Geçmiş olsun canım.
Bazen kendimizi düşünmek gerekiyor. Hep fedakarlık, hep fedakarlık nereye kadar?
Ben yapamazdım herhalde senin yaptığını, takdir ettim valla.Ama ben kayınpeder birkaç ayda bir geliyor gibi düşündüm tabi... Sürekli geliyorsa normal tabi... :)
Sağol canım benim
Anaaamm... Bak şimdi...
Kim bu kızın rakibesi? Ebru ve Zeynep gibi hatırlıyorum ama... Bence şimdiden bir ceza lazım sana.
Perşembe akşamı tatlı mı olur kız?
Kaçamakları cuma yapın, hele perşembe hiç yapmayın.
İlaç alınmadığı sürece mucizeyi bir gıda olacağını sanmam. Bol bol lifli yenmeli. Şöyle birkaç tabak sebze yemeği, biraz da meyve... Akşama çıkartır tuvalete...
Tekrar ediyorsa da düzenli lifli yemek önemli. Bir de gelen tuvaleti asla tutmayın. Her gün aynı saatte çıkmaya çalışın. Bir süre sonra vücut otomatiğe bağlar. Her gün düzenli en az bir kere çıkılır. Tabi bir de yeterli su içmek gerek ki dışkı sertleşmesin.
Maşallah zeynep ve dilara her hafta bir kilo veriyosunuz bu düzenli menülerin ve sporların size hediyesi :)
Dilaracım kayısı İYi gelir derler, taze ya da kuru..
Bir de ayran
2
Kızlar kilo bildirimimi yaoayım
Geçen hafta : 85.1
Bu hafta : 84.0
Fark : 1.1 kg
Yuppıiiiı
Çok sevindirik oldum kızlar.
Günaydın takımcım.
Ebrucum eski takımımdan bir arkadaşım tekrar cuma yarışmasına girmek istediğini söyledi. Bizim takıma gelmesi senin için uygun mudur? İyi bir yarışmacıdır, benim ayrıldığım hafta mezun olmuştu. İlk bebeğini doğurdu daha yeni, hamilelikten kalan kilolarını vermek istiyor.
Kilo verenler çok güzel vermiş.Hep 1 kg civarı gitmiş, tebrik ederim kızlar.
Veremeyenler de canlarını sıkmasın, arada öyle haftalar oluyor.
Ebrucum sen de madem gereğini yaptığın halde veremediğini düşünüyorsun, dediğin gibi doktora git canım. :)
Aynen canım bir haftadır çok düzenli besleniyorum. Ara ara minik kaçamaklar olmuyor değil ama onları fazlasıyla dengelediği mi düşünüyorum. Bu hafta hiç kaçamaksız tekrar deneyeceğim. Hatta üzerine 35 dk yürüyüşte ekleyip deneyeceğim. Yine oynamazsa cuma sabahı işe aç gelip kan vereceğim. İnşallah önemli bir sorun yoktur. Çünkü hiç böyle olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?