Psikoloji de çok etkiliyor. "Veremiyorum." diye düşününce de veremeyebilirsin. Bu hafta yapacaklarının yanına bir de olumlu telkinler ekle bence... Gün içinde içinden sürekli "kilo veriyorum, keyifliyim, inceliyorum." gibi cümeleler tekrarla.
İşin ilginç kısmı her gören çok zayıflamışsın diyor. Görünüşte ince görünüyorum ama kilo gitmiyor. Psiklojik telkin konusunda haklısın sanırım çünkü bu aralar biraz taktım kilo olayına. Ama güzel tarafı çok az vermeme rağmen pes etmedim. Eninde sonunda gideceğini biliyorum. Birde cuma günleri işe gitmek için 07:40 ta evden çıkmam gerekiyor. Kalkar kalkmaz tartılmak zorunda kalıyorum. Belki bir saat felan beklesem biraz daha az bir sonuç göreceğim ama olmuyor. Mesela dün akşam yemekten sonra tok karnına tartı 64,9 u gösteriyordu. Sadece 0,5 eksilmiş olması imkansız bence. Ödeme de çözüm bulmam lazım galiba.
Ebrucum takım ortalaması %0,87393'ten %0, 87 çıkıyor.
Püsküüt hesaplarını yuvarlanmamış yüzdelerle yapar, o yüzden kontrol bize denk gelirse takım ortalaması yanlış görünecek. Eski takımımda aynısı olmuştu bir kere...
Eğer yüzdelerimizi (tek tek üyeleri) yuvarlamadan toplarsan %0,87 çıkıyor.
Kas mı yapıyorsun diyeceğim ama spor yapmıyorum diyorsun... Cumaları hemen tartılıyorsan en azından cumadan cumaya olan sonuçların istikrarlı olur. Yani şişsen bile haftaya da aynı oranda şiş sonucu görürsün. Kaybettiğin kiloda yanıltıcı olmaz gibime geliyor.
Kabızlık çok baş belası bir problem. Ben de yıllarca çektim, hatta hemoroid ameliyatı oldum sırf o yüzden.kayısıyı biliyorum ama ayranı yeni duydum.sağol canım denicem.
tebrik ederim canımDün sevgilim kocaman gözlerle karnıma doğru bakıp "Senin göbeğine ne oldu?" dedi.
Enteresan bir soruydu, üzerimde iltifatla aynı etkiyi gösterdi.
rakibem çok iyisin yinede..Slm kızlar
Geçen hafta 79 kg
Bu hafta 78.1 kg
Fark 900 g.
Beni dünkü kaçamaklar mahvetti. Şuan cepten yazıyorum, o nedenle dünkü menüyü paylaşamıyorum.
kedi peşinde koşmak işe yaramış :)Kilo bildirimim
Geçen hafta: 79.1
Bu hafta: 78.2
Fark: 900 gr
% 1,1378
vay bee gercekten helal olsun aynı kilolara yakındık ama süper fark attın özlem :)Gecen hafta : 74.8
Bu hafta: 74
Fark:800gr
9 kg geride kaldi kizlar.
canım hamilelik durumu var ama net degil ne hamileyim diyebiliyorum ne degilim arada kaldım bende şimdilik..su içiyorum ekmek yememeye çalışıyorum ama bu kadar başka bişey yapmıyorumHavva' cım en son bildirimin 92.1 bu nedenle bu hafta listeye giremedin. Haftaya inşallah ayrıldığın kilonun altına inebilirsin.
Eda' cım sende 76.6 kiloyla ayrılmışsın. Listeye girmek için biraz daha uğraşman gerekiyor.
Gecen hafta : 74.8
zeynepçim süpersin.kaç kg ile başlamıştın sen unuttum ben.
3
Sevgili rakibem güzel kilo vermişsin tebrikler
Dilaracım 93.2 ile başlamıştım
9.2 kg verdim süper
Kabızlık çok baş belası bir problem. Ben de yıllarca çektim, hatta hemoroid ameliyatı oldum sırf o yüzden.
Şuanda çok dikkat etmem gerekiyor.
Ben şunları yapıyorum canım,
1. 3-4 kuru kayısıyı 1 bardak suda kaynatıp suyu ılıkken aç karnına içiyorum. Kayısıları da yiyorum. Üzerine 2 bardak ılık su içiyorum.
2.aç karnına yeşil çay
3. Çok sağlıklı değil ama arada bir zor durumda kalınca başvurduğun bir yöntem, aç karnına fuse tea şekersiz içmek 1 bardak.
Bunların dışında lifli gıdalar, özellikle lifli ekmek tüketmek gerekiyor.
Bamya kabızlığa çok iyi geliyor.
Bir de Fundanın dediği gibi hergün aynı saatte ihtiyacın olsada olmasada 10-15 dk wcde oturmam gerekiyor.
Kızlar nerdesiniz yaaaa saat kaç olmuş gelen giden yok.Geçmişe bakmadım ama ben yokkende böyleyse takım durum vahim
maşallah canım bende 8 kg verdim..ama durmak yok inş devam edicez.
2
Kızlar kilo bildirimimi yaoayım
Geçen hafta : 85.1
Bu hafta : 84.0
Fark : 1.1 kg
Yuppıiiiı
Çok sevindirik oldum kızlar.
Kızlar geçen hafta 91,10
Bu hafta 90,00
Fark;1,10
İnş böyle devam ederim kızlar
Günaydın kızlar..
Gecen hafta 77.900
Bu haftada 78.900
+1 im ama adet günüm yarın çok şişkin hissediyorum ona bağladım hoş extra bi çaba sarfetmedimde belkide normal almışımdır
Selam canlarım.Gelemiyorum bir kaç gündür Bazı ufak tefek sorunlarım var. Ama aklım hep burda. Şimdiye kadar yapılan bildirimler harika. Tebrik ediyorum Zeynep, Dilara ve Havva yı. Maşallah size
Liste işini halledeceğim merak etmeyin sakın. Bildirimimi yapayım. Son bir ayda durumum çok kötü. Toplamda sadece 600 gr verebildim. En yakın zamanda kan tahlillerimi yaptıracağım. Çünkü normal değil. Belki fazla kilom olmadığı için gitmiyor ama daha öncede bu kilodayken zayıfladım hiç bu kadar az gitmemişti.
Geçen hafta : 64.5
Bu hafta : 64.4
Yani sadece 100 gr
Gunaydın hanımlar
Gecen hafta 67
Bu hafta 67
Fark 0
Bu hafta reglzede oldum...
Slm kızlar
Geçen hafta 79 kg
Bu hafta 78.1 kg
Fark 900 g.
Beni dünkü kaçamaklar mahvetti. Şuan cepten yazıyorum, o nedenle dünkü menüyü paylaşamıyorum.
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 79.1
Bu hafta: 78.2
Fark: 900 gr
% 1,1378
Gecen hafta : 74.8
Dün sevgilim kocaman gözlerle karnıma doğru bakıp "Senin göbeğine ne oldu?" dedi.
Enteresan bir soruydu, üzerimde iltifatla aynı etkiyi gösterdi.
Havva' cım en son bildirimin 92.1 bu nedenle bu hafta listeye giremedin. Haftaya inşallah ayrıldığın kilonun altına inebilirsin.
Eda' cım sende 76.6 kiloyla ayrılmışsın. Listeye girmek için biraz daha uğraşman gerekiyor.
Kızlar nerdesiniz yaaaa saat kaç olmuş gelen giden yok.Geçmişe bakmadım ama ben yokkende böyleyse takım durum vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?