Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. TAKIM 379. ETAP***

Akkat (79/78.1/0.9/%1.14)
cerenberen16 (85.2/84/1.2/%1.41)
dilarasahra (91.1/90/1.1/%1.21)
Funda08 (79.1/78.2/0.9/%1.14)
LAydLiNe (64.5/64.4/0.1/%0.16)
mavera87 (67/67/0/%0) Kilosu sabit
Ozlem (74.8/74/0.8/%1.07)

13. Takım ortalaması : % 0.88

İşin ilginç kısmı her gören çok zayıflamışsın diyor. Görünüşte ince görünüyorum ama kilo gitmiyor. Psiklojik telkin konusunda haklısın sanırım çünkü bu aralar biraz taktım kilo olayına. Ama güzel tarafı çok az vermeme rağmen pes etmedim. Eninde sonunda gideceğini biliyorum. Birde cuma günleri işe gitmek için 07:40 ta evden çıkmam gerekiyor. Kalkar kalkmaz tartılmak zorunda kalıyorum. Belki bir saat felan beklesem biraz daha az bir sonuç göreceğim ama olmuyor. Mesela dün akşam yemekten sonra tok karnına tartı 64,9 u gösteriyordu. Sadece 0,5 eksilmiş olması imkansız bence. Ödeme de çözüm bulmam lazım galiba.

Ebrucum takım ortalaması %0,87393'ten %0, 87 çıkıyor.
Püsküüt hesaplarını yuvarlanmamış yüzdelerle yapar, o yüzden kontrol bize denk gelirse takım ortalaması yanlış görünecek. Eski takımımda aynısı olmuştu bir kere...
Eğer yüzdelerimizi (tek tek üyeleri) yuvarlamadan toplarsan %0,87 çıkıyor.

Kas mı yapıyorsun diyeceğim ama spor yapmıyorum diyorsun... Cumaları hemen tartılıyorsan en azından cumadan cumaya olan sonuçların istikrarlı olur. Yani şişsen bile haftaya da aynı oranda şiş sonucu görürsün. Kaybettiğin kiloda yanıltıcı olmaz gibime geliyor.

Ben hep böyle yapıyorum canım yuvarlıyorum. Şimdiye kadar hiç bir sorun çıkmadı. Kontrol denk gelirde sorun çıkarsa uyarır zaten. O zaman düzeltiriz. Ama dediğim gibi şimdiye kadar hiç sorun çıkmadı hesaplamalarımızda.

Haklısın canım. Bakalım haftaya cumaya ne olacak. Kendi açımdan sorun yok yavaşta olsa gidiyor ama takım listesini kötü etkiliyorum. Listeden çıksam diyeceğim bu kez diyeti de cozuturum kesin. Şimdi listedeyim diye frenliyorum kendimi.

Bu arada unutmadan söyleyeyim. Tuba' cım geçen haftanın cezasını yapamadım canım. Bu hafta başlayacağım inşallah. Akşam eve gider gitmez ilk işim sporumu yapıp sana rapor vermek olacak. Bu haftada ben sadece ve sadece 100 gr vererek yarışı kazandım. Sana şöyle okkalı bir ceza düşünüp akşama yazarım. Seni seviyorum sevgili rakibem

Bir sitenin sağlık bildirimlerine üyeyim maille. Bugün geleni paylaşayım sizlerle kızlar. :)

Metabolizma Hızlandırma Mitleri ve Gerçekleri

1- Uyuma zamanına yakın yemek: Gündüz de, gece de yeseniz kaloriler vücuda aynı şekilde işler. Bir pasta gündüz daha çabuk, gece daha geç yakılır diye bir şey yoktur. Gece yemelerindeki asıl problem, genellikle yediğini düşündüğünden fazlasını yemektir.

2- Su içmek: Su içmek sağlık için çok önemlidir. Ama metabolizmayı hızlandırmaz. Aynı şekilde, hiçbir yiyecek ya da içecek de metabolizmayı hızlandırmaz.

3- Her gün aynı saatte yemek: Metabolizmayı hızlandırmaz.

4- Kahvaltı yapmak: Kahvaltıyı ya da başka öğünleri atlamak metabolizmayı yavaşlatır. Ama atlamamak hızlandırmaz, normal seyrinde devam ettirir.

5- Kas Yapın: Metabolizmayı gerçekten hızlandıran tek bir yol vardır, o da kas yapmaktır. Kaslar diğer hücrelerden daha fazla enerjiye ihtiyaç duyarlar.

kayısıyı biliyorum ama ayranı yeni duydum.sağol canım denicem.
Kabızlık çok baş belası bir problem. Ben de yıllarca çektim, hatta hemoroid ameliyatı oldum sırf o yüzden.
Şuanda çok dikkat etmem gerekiyor.
Ben şunları yapıyorum canım,
1. 3-4 kuru kayısıyı 1 bardak suda kaynatıp suyu ılıkken aç karnına içiyorum. Kayısıları da yiyorum. Üzerine 2 bardak ılık su içiyorum.
2.aç karnına yeşil çay
3. Çok sağlıklı değil ama arada bir zor durumda kalınca başvurduğun bir yöntem, aç karnına fuse tea şekersiz içmek 1 bardak.

Bunların dışında lifli gıdalar, özellikle lifli ekmek tüketmek gerekiyor.
Bamya kabızlığa çok iyi geliyor.
Bir de Fundanın dediği gibi hergün aynı saatte ihtiyacın olsada olmasada 10-15 dk wcde oturmam gerekiyor.

Havva' cım en son bildirimin 92.1 bu nedenle bu hafta listeye giremedin. Haftaya inşallah ayrıldığın kilonun altına inebilirsin.

Eda' cım sende 76.6 kiloyla ayrılmışsın. Listeye girmek için biraz daha uğraşman gerekiyor.

Kızlar nerdesiniz yaaaa saat kaç olmuş gelen giden yok. Geçmişe bakmadım ama ben yokkende böyleyse takım durum vahim

Slm kızlar
Geçen hafta 79 kg
Bu hafta 78.1 kg
Fark 900 g.

Beni dünkü kaçamaklar mahvetti. Şuan cepten yazıyorum, o nedenle dünkü menüyü paylaşamıyorum.
rakibem çok iyisin yinede..

Kilo bildirimim

Geçen hafta: 79.1
Bu hafta: 78.2
Fark: 900 gr
% 1,1378
kedi peşinde koşmak işe yaramış :)

Gecen hafta : 74.8
Bu hafta: 74
Fark:800gr

9 kg geride kaldi kizlar.
vay bee gercekten helal olsun aynı kilolara yakındık ama süper fark attın özlem :)

canım hamilelik durumu var ama net degil ne hamileyim diyebiliyorum ne degilim arada kaldım bende şimdilik..su içiyorum ekmek yememeye çalışıyorum ama bu kadar başka bişey yapmıyorum

sağol cnm denicem hepsini

4
Kızlar nerdesiniz yaaaa saat kaç olmuş gelen giden yok. Geçmişe bakmadım ama ben yokkende böyleyse takım durum vahim

ebru hoşgeldin kuzum
Bu ara burası bayağı sakin sinbahar sendromuna girdik herhalde çoğumuz

maşallah canım bende 8 kg verdim..ama durmak yok inş devam edicez.

Süperiz dilara. Bırakmak yok sakın hep beraber vereceğız bu kiloları ve çıtır olarak yaza merhaba diyeceğiz.

2
Kızlar kilo bildirimimi yaoayım
Geçen hafta : 85.1
Bu hafta : 84.0
Fark : 1.1 kg
Yuppıiiiı
Çok sevindirik oldum kızlar.

tebrikler canım

Kızlar geçen hafta 91,10

Bu hafta 90,00

Fark;1,10

İnş böyle devam ederim kızlar

inş canım tebrik ederim:)

Günaydın kızlar..
Gecen hafta 77.900
Bu haftada 78.900
+1 im ama adet günüm yarın çok şişkin hissediyorum ona bağladım hoş extra bi çaba sarfetmedimde belkide normal almışımdır

ayyy şişliktir heralde:)

teşekkürler canım:)
azaldı kilon gidecek bişey kalmadı belkide:S

Gunaydın hanımlar

Gecen hafta 67
Bu hafta 67
Fark 0

Bu hafta reglzede oldum...

regl öyle oluyor ya veremiyorsun bende bu gün hala onun şişliğini hissediyorum

Slm kızlar
Geçen hafta 79 kg
Bu hafta 78.1 kg
Fark 900 g.

Beni dünkü kaçamaklar mahvetti. Şuan cepten yazıyorum, o nedenle dünkü menüyü paylaşamıyorum.

tebrik ederim canım

Kilo bildirimim

Geçen hafta: 79.1
Bu hafta: 78.2
Fark: 900 gr
% 1,1378

tebrikler:))

Gecen hafta : 74.8
Bu hafta: 74
Fark:800gr

9 kg geride kaldi kizlar.

tebrik ederim canım yolu yarıladın sayılır:))

Dün sevgilim kocaman gözlerle karnıma doğru bakıp "Senin göbeğine ne oldu?" dedi.
Enteresan bir soruydu, üzerimde iltifatla aynı etkiyi gösterdi.

ahaha demi ama bide böyle ilginç tepkiler geliyor

inşallah canım az kaldı haftaya listedeyim inşallah

3 gündür falan böyle geliyorum kimse yok gelip gidiyorum gelen yine yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…