- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
gecmiş olsun ne aşısı havvacım :)ben geldim kızlar bgn aşı oldum kolum fena yanıyor
bu hafta okulların açılması vurdu takımı sanırım :)Kızlaaaar şimdilik internet işini hallettim yarından itibaren rapor vermeye başlıyorum :) neden kimseler yok ya durgunluk gelmiş takıma
hadi bakalım haftaya iyi bi sonuç bekliyoruz :)1 haftadır erken kalkıyordum bugün biraz keyif yaptım :) çok iyi geldi yaa akşama spora çıkıcam bu sefer hedefim +1 saat .. suyu da artırdım mutluyummm
tubacım gecmiş olsun ne kadar zamandır var rahatsızlıgın haşimoto demiştin sanırım yüksek mi oluyo düşük mü pek bilmiyorum benKızlar bugun kan sonuclarımı aldım, ilacımın dozunu arttırmalıymısız, 2 ay sonra tekrar ölçtürcem in
inşallah canım hep birlikte toparlanıcaz kendi nazarımız değdi kendimize..bu hafta okulların açılması vurdu takımı sanırım :)
hadi bakalım haftaya iyi bi sonuç bekliyoruz :)
gecmiş olsun ne aşısı havvacım :)
bu hafta okulların açılması vurdu takımı sanırım :)
hadi bakalım haftaya iyi bi sonuç bekliyoruz :)
ben geldim kızlar bgn aşı oldum kolum fena yanıyor
Kızlar bugun kan sonuclarımı aldım, ilacımın dozunu arttırmalıymısız, 2 ay sonra tekrar ölçtürcem in
Kızlaaaar şimdilik internet işini hallettim yarından itibaren rapor vermeye başlıyorum :) neden kimseler yok ya durgunluk gelmiş takıma
Tesekkurler fundacım:)Hayırdır Havvacım? Geçmiş olsun.
Tubacım geçmiş olsun.
Yaaa... Gelmeyin gelmeyin, sonra "Neden kimseler yok?"
Sen gelmezsen, o, bu, şu gelmezse nasıl çıkar bu takım aydınlığa?
Takımda bir sürü firari var.
ben buraya geldiğimde bulamazsam sizi göstericem sizeYaaa... Gelmeyin gelmeyin, sonra "Neden kimseler yok?"
Sen gelmezsen, o, bu, şu gelmezse nasıl çıkar bu takım aydınlığa?
Takımda bir sürü firari var.
spor ve su başarılı :) canım öğünlerden ziyade saatleri yazmak bana göre daha iyi fikir verir gibi geliyor.. öyle büyük büyük kaçamak yok en azındanKizlar menum
Sabah 2 dilim ekmege krem peynir suruo yedim,kahve
Ogle 2 dilim peynir,domates,salatalik,2 dilim ekmek,8-9 zeytin
Ara light yogurt
Aksam tavuk bir parca,3kasik pirinc
Pilavi
Spor 45 dk,50 melik,50 bel hareketi
Su 2,5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?