Rakibim harikasin.5
Bu günkü menüm
Sabah 6.30
1 domates
1 kk peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
Öğle
14.30
4 yk biber kavurması. Bir kaşık zeytinyaģı ole kızarttım.
Akşam 20.00
1 servis kaşıği ciğer
1 kase yoğurtlu semizotu
1 dilim ekmek
2 litre su ve 35 dk yürüyüş bandında yürüyüş
teşekkür edermHayırdır Havvacım? Geçmiş olsun.
Tubacım geçmiş olsun.
Yaaa... Gelmeyin gelmeyin, sonra "Neden kimseler yok?"
Sen gelmezsen, o, bu, şu gelmezse nasıl çıkar bu takım aydınlığa?
Takımda bir sürü firari var.
akşam az daha şeytana uyuyordum arkadaşım tavuk yiyorum deyince canım kfc çekti tam sipariş verecekken son onay tuşuna basmadım ve kendimle gurur duydum :) bi kaç ceviz ve badem yedim
Kizlar menum
Sabah 2 dilim ekmege krem peynir suruo yedim,kahve
Ogle 2 dilim peynir,domates,salatalik,2 dilim ekmek,8-9 zeytin
Ara light yogurt
Aksam tavuk bir parca,3kasik pirinc
Pilavi
Spor 45 dk,50 melik,50 bel hareketi
Su 2,5 lt
Gunaydin kizlar..:)
Rakibim harikasin.
1-2 gun disinda icerde yada disarda yurudum cnm.
cayimi icim yine yurumeye basliyacam k.bandinda.:)
teşekkür ederm
hepatit aşısı oldum canım bu son doz acıtır demişti hemşire yaparken şimdi bile yanıyor kolum:S
akşam az daha şeytana uyuyordum arkadaşım tavuk yiyorum deyince canım kfc çekti tam sipariş verecekken son onay tuşuna basmadım ve kendimle gurur duydum :) bi kaç ceviz ve badem yedim
Dunku menum
11:00
Avuc icinden fazla ekmek
1 haslanmis yumurta
Biraz surk,peynir
Domates,salatalik
2 zeytin
Minik 1 lokma helva
1 kupa yesil cay
16:30
2-3 servis kasigi kadar kısır
Salatalik,domates biber
Biraz sac ekmegi
3 c.bardagi cay
3 turk kahvesi
2 minik cubuk krakerde var
2,5 L su
25 dk.bebek arabasiyla sıcak havada yuruyus:)
canım güzel olmuş menün aralarda da birşeyler olabilir ama çok uzun öğün araların5
Bu günkü menüm
Sabah 6.30
1 domates
1 kk peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
Öğle
14.30
4 yk biber kavurması. Bir kaşık zeytinyaģı ole kızarttım.
Akşam 20.00
1 servis kaşıği ciğer
1 kase yoğurtlu semizotu
1 dilim ekmek
2 litre su ve 35 dk yürüyüş bandında yürüyüş
Bravvvvooooo :) TeBrİk EdErİmMm :)akşam az daha şeytana uyuyordum arkadaşım tavuk yiyorum deyince canım kfc çekti tam sipariş verecekken son onay tuşuna basmadım ve kendimle gurur duydum :) bi kaç ceviz ve badem yedim
kız akşam acıkmadınmııı az ve erken bu öğünDunku menum
11:00
Avuc icinden fazla ekmek
1 haslanmis yumurta
Biraz surk,peynir
Domates,salatalik
2 zeytin
Minik 1 lokma helva
1 kupa yesil cay
16:30
2-3 servis kasigi kadar kısır
Salatalik,domates biber
Biraz sac ekmegi
3 c.bardagi cay
3 turk kahvesi
2 minik cubuk krakerde var
2,5 L su
25 dk.bebek arabasiyla sıcak havada yuruyus:)
geçmiş olsun canımÇok hastayım kızlar grip aldı başını gidiyo
hemdeeee paylaşımların az olduğu bir zamanda :) :)Havva, Tuba ve Eda geçmiş olsun sizlere. Çok önemli sorunlar değil ama yine de etkiliyor insanı. Umarım biran önce sağlıklarınıza kavuşursunuz.
Eda' cım Hamilelik düşünüyorsun galiba. İnşallah hayırlısı olur canım. Keşke birazcık daha kilo verebilseydin. Hem senin için hem de bebek için daha iyi olurdu.
Tek tek alıntı yapamadım ama ufak tefek kaçamaklar var. Bu hafta inşallah çok daha iyi olur hepimiz için.
Ayrıca takım ve ekip çalışmasının çok güzel bir örneği olduk bu hafta. Hiç yeni üye olmadan bu haftanın da birincisi biziz. Hepimizi kocaman tebrik ediyorum.
Sagol kaptan..hamileliği düşünmekten ziyade süphelerim var..bide yaş geciyo 28 im ilk çocuk için gec oldu biraz korkular oluştu ondan akışına bıraktım ne zamana nasip olursa dedim açıkçası..en az bi on kilo vermeliydim ama hamileysem yapacak bişey yok dikkat etmek dışındaHavva, Tuba ve Eda geçmiş olsun sizlere. Çok önemli sorunlar değil ama yine de etkiliyor insanı. Umarım biran önce sağlıklarınıza kavuşursunuz.
Eda' cım Hamilelik düşünüyorsun galiba. İnşallah hayırlısı olur canım. Keşke birazcık daha kilo verebilseydin. Hem senin için hem de bebek için daha iyi olurdu.
Tek tek alıntı yapamadım ama ufak tefek kaçamaklar var. Bu hafta inşallah çok daha iyi olur hepimiz için.
Ayrıca takım ve ekip çalışmasının çok güzel bir örneği olduk bu hafta. Hiç yeni üye olmadan bu haftanın da birincisi biziz. Hepimizi kocaman tebrik ediyorum.
sagol kuzum..canım güzel olmuş menün aralarda da birşeyler olabilir ama çok uzun öğün araların
Bravvvvooooo :) TeBrİk EdErİmMm :)
kız akşam acıkmadınmııı az ve erken bu öğün
geçmiş olsun canım
hemdeeee paylaşımların az olduğu bir zamanda :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?