Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar..:) Rakibim harikasin.
1-2 gun disinda icerde yada disarda yurudum cnm.
cayimi icim yine yurumeye basliyacam k.bandinda.:)

teşekkür ederm
hepatit aşısı oldum canım bu son doz acıtır demişti hemşire yaparken şimdi bile yanıyor kolum:S

Dunku menum
11:00
Avuc icinden fazla ekmek
1 haslanmis yumurta
Biraz surk,peynir
Domates,salatalik
2 zeytin
Minik 1 lokma helva
1 kupa yesil cay

16:30
2-3 servis kasigi kadar kısır
Salatalik,domates biber
Biraz sac ekmegi

3 c.bardagi cay
3 turk kahvesi

2 minik cubuk krakerde var

2,5 L su

25 dk.bebek arabasiyla sıcak havada yuruyus:)

2
Kizlar menum

Sabah 2 dilim ekmege krem peynir suruo yedim,kahve

Ogle 2 dilim peynir,domates,salatalik,2 dilim ekmek,8-9 zeytin

Ara light yogurt

Aksam tavuk bir parca,3kasik pirinc
Pilavi

Spor 45 dk,50 melik,50 bel hareketi

Su 2,5 lt

Dilaracım menün yine güzel
Aflyet olsun

Gunaydin kizlar..:)
Rakibim harikasin.
1-2 gun disinda icerde yada disarda yurudum cnm.
cayimi icim yine yurumeye basliyacam k.bandinda.:)

Teşekkür ederim rakibim
Bu haftaki cezan da yine yürümek
Yürüyüşün müthiş faydasını gördüm ben.
Kesinlikle boşverme. Gece çocukları uyutunca yürüyorum ben. Gündüz vaktim kalmıyor çoğuna.

teşekkür ederm
hepatit aşısı oldum canım bu son doz acıtır demişti hemşire yaparken şimdi bile yanıyor kolum:S

Havvacım bir kaç gün kolunu kaldıramıyor insan. Çok feci acıyor. Geçmiş klsun kuzum.

akşam az daha şeytana uyuyordum arkadaşım tavuk yiyorum deyince canım kfc çekti tam sipariş verecekken son onay tuşuna basmadım ve kendimle gurur duydum :) bi kaç ceviz ve badem yedim

Alkışlar havvaya .

Özlemcim afiyet olsun menün gayet güzel

Gunaydın herkese

Gecmiş olsun edacım, havvacım sana da gecmiş olsun

Dün berbat bi menum oldu. Unutalım önümüze bakalım,

Havva, Tuba ve Eda geçmiş olsun sizlere. Çok önemli sorunlar değil ama yine de etkiliyor insanı. Umarım biran önce sağlıklarınıza kavuşursunuz.

Eda' cım Hamilelik düşünüyorsun galiba. İnşallah hayırlısı olur canım. Keşke birazcık daha kilo verebilseydin. Hem senin için hem de bebek için daha iyi olurdu.

Tek tek alıntı yapamadım ama ufak tefek kaçamaklar var. Bu hafta inşallah çok daha iyi olur hepimiz için.

Ayrıca takım ve ekip çalışmasının çok güzel bir örneği olduk bu hafta. Hiç yeni üye olmadan bu haftanın da birincisi biziz. Hepimizi kocaman tebrik ediyorum.

Tuba senin cezanı daha bulmuş değilim. Geçmişteki mesajımı okudun mu?

canım güzel olmuş menün aralarda da birşeyler olabilir ama çok uzun öğün araların
akşam az daha şeytana uyuyordum arkadaşım tavuk yiyorum deyince canım kfc çekti tam sipariş verecekken son onay tuşuna basmadım ve kendimle gurur duydum :) bi kaç ceviz ve badem yedim
Bravvvvooooo :) TeBrİk EdErİmMm :)
kız akşam acıkmadınmııı az ve erken bu öğün

Çok hastayım kızlar grip aldı başını gidiyo
geçmiş olsun canım

hemdeeee paylaşımların az olduğu bir zamanda :) :)

bugün kahvaltım bu saati buldu ama tereyağı ve çikolatayı yemedim ekmeğide abartmadım mutluyum :) öğleden sonra arkadaşımızın doğum gününü kutlayacağız ama ben olabildiğince kurtarıcam günü :) dün akşam spora çıkmadım

Günaydın'ım eksik kalmış :) Günaydın ve mutlu haftasonları kızlar :) buraya gelebilmek çok iyi geldi kendimi iyi hissediyoruum :) şimdi çıkıyorum akşam tekrar görüşürüz

Sagol kaptan..hamileliği düşünmekten ziyade süphelerim var..bide yaş geciyo 28 im ilk çocuk için gec oldu biraz korkular oluştu ondan akışına bıraktım ne zamana nasip olursa dedim açıkçası..en az bi on kilo vermeliydim ama hamileysem yapacak bişey yok dikkat etmek dışında
Ayrıca kocaman tebrikler takımıma :)

sagol kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…