Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar telefondan yazıyorum, alıntı yapamıyorum. Herkesi tebrik ediyorum.
Ben de dün diyetisyene gittim. Aslında yaşadığım şehirde gitmediğim diyetisyen birtek bu vardı, nerdeyse bir diyetisyen kadar bilgin var. Ben de hamilelik düşünüyorum o nedenle gittim. Kilo verip hamile kalmayı çok istiyordum ama zamanım kalmadı. Yaşım ve ilk çocuğumun taşı nedeniyle uzatmamam gerekiyor. Bana hamileliliğin ilk üç ayında kilo verebilirsin hiç sakıncası yok dedi. Liste çok az geldi gözüme, deniycem bakalım. Umarım iyi olur.

11,15: 2 kk peynir, 2 dl domates, 4 zeytin 2 dl ekmek çay
14,30: 2 çatal pasta 2 yudum kola
16,15: 1 kase cacık
18,00: 1 kase çorba, 2 yk pirinç pilavı, 2 yk ciğer, 2 dl domates yr dilim ekmek
2 saat yürüyüş
şimdilik 0,75 lt su
haftasonu olduğu için geç kalktım geç yedim.. su da aklıma pek gelmedi şimdi tamamlamaya çalışıyorum

Kizlar gelemedim gunduz.haftasonu olunca eve giresim gelmedi.Menum,

Sabah 9,30 1 yumurta,1 dilim ekmek,domates,5 zeytin,cay

Oglen buyuk tabak salata disardaydim,zero cola

Aksam balik cipura orta boy,salata,2 dilim ekmek

45 dk leslie,oglende bayagi yurudum gezerken,su 1,5 lt

Günaydın herkese
Dün geceden beri giremedim kızlar siteye.
Ancak girebildim. Sorun vardı herhalde.

Dilaracım menün çok güzel olmuş. Menülerini takip ediyorum harikasın sakın bozma dilara. 8 kiloda bile insan ne kadar mutlu oluyor bir de düşün 28 kilo verdiğini bomba gibi llucağız.

Fagnacım hakkında hayırlısı olsun. Bursadaydın herhalde ben şu anda düşünmüyorum ama kilo vermem yavaşladıktan sonra gitmeyi düşünüyorum.
Kime gidiyorsun acaba.

Gunaydin kizlar,gunaydin rakibim iyi pazarlar:)
Dunku menum
07:00
Ceyrek simit
Peynir,salatalik

11:00
Avuc ici kadar ekmek arasi peynir
2 zeytin,salatalik

19:30
Ince bir parca ekmege sarilmis tavuk tantuni
Mor laha salatasi

2,5 L su
Kahve,yesil cay

08:00
30 dk k.bandinda yuruyus
10 dk k.bisikleti
Aksam 20 dk dans

Günaydın takımcım. Keyifli pazarlar...

Kedimizi dün sabah kaybettik ne yazık ki...

Ben de o psikolojide yediklerimin kalitesine çok dikkat edemedim. Ama vahim bir durum yok, kalorisi de düşük. Sadece buraya yazmak istemiyorum, sizin de canınızı çektirmek istemiyorum. Yürüyüş de yaptım dün, merak etmeyin. :)

sanada iyi pazarlar rakibim.
menün gayet güzel tebrikler.
yürüyüş de yapmışsın süpersin. Benim de bu hafta çok dikkat etmem gerekiyor çünkü bu cumaya regl olursam şişlik de olur. Artık bir çözüm üretmem gerek. Yürüyüşü artıracağım bu hafta.

Dün dünde kaldı. Sen bu güne bak funda. Bu gün dengelemeye çalış.

canım menün iyi ama ara eklemen gereken bi menü olmuş..

dün akşam 20 dk 6,0 temposunda yürüdüm spor salonu çok kalabalıktı dayanamadım indim bugün daha erken inicem

gündüzden yürüyüşüm vardı ama

Funda'cim basiniz sagolsun..
Ben ilk okudugumda kendimizi kaybettik cok yedik diye anladim.:)
Cumanin ve 1.olmamizin serefinedir dedim.ama yanlis anlamisim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…