umudumuz haftaiçinden artık fundacım :)
Funda'cim basiniz sagolsun..
Ben ilk okudugumda kendimizi kaybettik cok yedik diye anladim.:)
Cumanin ve 1.olmamizin serefinedir dedim.ama yanlis anlamisim.:)
Cnm bulgur uzun sure tok tuttu acikmadim.:)canım güzel olmuş menün aralarda da birşeyler olabilir ama çok uzun öğün araların
Bravvvvooooo :) TeBrİk EdErİmMm :)
kız akşam acıkmadınmııı az ve erken bu öğün
geçmiş olsun canım
Bu aralar kendimi cok yemis gibi hissediyorum.canım menün iyi ama ara eklemen gereken bi menü olmuş..
Sagol kaptan..hamileliği düşünmekten ziyade süphelerim var..bide yaş geciyo 28 im ilk çocuk için gec oldu biraz korkular oluştu ondan akışına bıraktım ne zamana nasip olursa dedim açıkçası..en az bi on kilo vermeliydim ama hamileysem yapacak bişey yok dikkat etmek dışında
Ayrıca kocaman tebrikler takımıma :)
sagol kuzum..
canım aslında sabah aklıma paylaşımla ilgili bi fikir gelmişti daha sonra gereksiz gibi düşünüp vazgeçtim söylemekten şimdi de detaylar aklımda değil ama paylaşım işinde de ceza uygulaması koysak fena olmaz gibi..Funda' cım kediniz için üzüldüm.Bende önce Özlem gibi anladım. Kendimizi kaybettik gibi. Sonra Özlem in mesajı okuyunca durum aydınlığa kavuştu.
Geçmişi okuyamadım ama takım da paylaşım sorunu var gibi geldi. Biran önce düzelteceğimize inanıyorum. Ayrıca canım sıkılıyor çünkü ben ne zaman azıcık ortalıklardan kaybolsam paylaşım sorunu çıkıyor. Bunu halletmemiz lazım biran önce. Allahtan bazı temel taşlar hep burda da daha kötü duruma düşmüyoruz.
Funda' cım kediniz için üzüldüm.Bende önce Özlem gibi anladım. Kendimizi kaybettik gibi. Sonra Özlem in mesajı okuyunca durum aydınlığa kavuştu.
Geçmişi okuyamadım ama takım da paylaşım sorunu var gibi geldi. Biran önce düzelteceğimize inanıyorum. Ayrıca canım sıkılıyor çünkü ben ne zaman azıcık ortalıklardan kaybolsam paylaşım sorunu çıkıyor. Bunu halletmemiz lazım biran önce. Allahtan bazı temel taşlar hep burda da daha kötü duruma düşmüyoruz.
Canım evin muhtelif yerlerine su şişelerimi dolduruyorum ben. Gözümün önüne gelfikçe içiyorum.bugün geç kalkınca düzene aykırı davranmış oldum :) ama pazar gününe bağlıyorum bu seferlik.. şimdi ara yaptım 6 gibi de yemek yerim diye düşünüyorum su içemiyorum ben yine yaaonu nasıl başarıcam
Cnm bulgur uzun sure tok tuttu acikmadim.:)
Bu aralar kendimi cok yemis gibi hissediyorum.
Kilo veremeyecek gibi hissediyorum.
Sağol Ebrucum.Funda' cım kediniz için üzüldüm.Bende önce Özlem gibi anladım. Kendimizi kaybettik gibi. Sonra Özlem in mesajı okuyunca durum aydınlığa kavuştu.
canım aslında sabah aklıma paylaşımla ilgili bi fikir gelmişti daha sonra gereksiz gibi düşünüp vazgeçtim söylemekten şimdi de detaylar aklımda değil ama paylaşım işinde de ceza uygulaması koysak fena olmaz gibi..
bugün geç kalkınca düzene aykırı davranmış oldum :) ama pazar gününe bağlıyorum bu seferlik.. şimdi ara yaptım 6 gibi de yemek yerim diye düşünüyorum su içemiyorum ben yine yaaonu nasıl başarıcam
Dilaracım menün çok güzel olmuş. Menülerini takip ediyorum harikasın sakın bozma dilara. 8 kiloda bile insan ne kadar mutlu oluyor bir de düşün 28 kilo verdiğini bomba gibi llucağız.
Bugunku menum
09:30
Avuc ici kadar ekmek
Biraz peynir,surk,salatalik
14:30
Dolu 1 tabak mercimek corbasi
16:00
1 kase mercimek corbasi
17:30
1 salatalik
18:30
Yarim kase yogurt
2 catal kiymali makarna
Minik bir lokma ekmek
Makarnadan 5 yk yemeyi dusunmustum ama istahim kacti.:)kendime koymadim esimin tabagindan 2 catal yedim sadece.
2,5 L su
3 sade turk kahvesi
Spor olarak ogleden sonra 30dk kadar belki daha fazla danss
Aksam yurursem paylasirim
O kadarcik mi?Özlemcim çok az olmuş.
Gözüme o kadar az göründü ki, bir hesaplayım dedim 600 kcal tuttu.
O kadarcik mi?
Ama kendimi şiş hissediyorum.
Hatta az once tartildim 77 kilo ciktim uzerimdeki kiyafetlerle tabi.
Mercimek corbasinin kalorisi az mi?
O kadar olmanın imkanı yok. :)
Mercimeğin içinde patates, havuç, un falan yoksa kalorisi yüksek olur.
Benim sadece mercimek, salça ve baharat koyduğum bir çorba var, ezogelin gibi bir şey... O şekilde yaparsan da düşük olur. :)
Belki çok sıvı tükettiğin için şiş hissediyorsundur, ya da midende hassasiyet vardır.
afiyet olsun cnm.ekmeklerin fazla oldugu bir gunde makarnada var.Menüm
Sabah (Aileyle kahvaltı, o yüzden ayarı kaçık)
4 dilim ekmek
2 nohut köftesi
3 zeytin
1 domates
Ara
1/3 tabak makarna
Öğle
2 tabak kızılcık çorbası
Ara
3 mandalina
Akşam
2 nohut köfte
2 dilim ekmek
salata
Bugun yaparken hic bisey koymadim.mercimek,az yag,baharat var.
patlicak gibiyim.kabizim sanirim.
Şu an sade sodanin icine yarim limon sıktım iciyorum.
Hadi kiyafet 500 gr,tartilmadan once buyuk bardak su ictim 400ml
+ 3 kg olmasa bile + 2 kgcok kotu.
afiyet olsun cnm.ekmeklerin fazla oldugu bir gunde makarnada var.
nohut koftesinin buyuklugunu merak ettim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?