Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fagnacım hakkında hayırlısı olsun. Bursadaydın herhalde ben şu anda düşünmüyorum ama kilo vermem yavaşladıktan sonra gitmeyi düşünüyorum.
Kime gidiyorsun acaba.
Zeynepcim benim bursada denemediğim diyetisyen Gülcan karpuz kalmıştı bir tek ona gittim bu defa.

Fatmacım bu güzel bi haber bende mi gitsem pazartesi diyetisyene acaba..ayrıca test yaptım kızlar pozitif çıktııı
Tebrik ederim canım, gördüğüm kadarıyla sen de benim gibi pastaya böreğe hayır diyemiyorsun Can'ın. Destek Alman iyi olur, bana böyle gidersen bebeğin de obez olur dedi. Bu işin şakası yok yani. Ben buaralar dikkat ediyorum ama benin problemim istikrar olmamasıydı geçmişte.

Fundacım kedinize cok üzüldüm.. Basınız sagolsun

Kızlar iki gundur cok iyi spor yaptım ama menulerim braz karısıktı, ben de anlamadım.. Yarından itibaren tekrar eskisi gibi kagıdımla gezicem ve yedikçe yazıcam insallah

Yarın oklum var, yogun gecicek, iyi geceler

Haklısın canım ama buraya da gereken özeni göstermeyince kilo verebilmeyi bir kenara bırak kilo alıyoruz. Aslında gereksiz zaman ayırdığımızı düşünenlerde olabilir buraya ama burası olmasa ve sürekli takip etmesem kesinlikle kilo alıyorum. O nedenle burdan uzak olmamak lazım her zaman.

Sen de haklısın Funda' cım ama herkesin de bildiği üzere hepimiz insanız. Bazen istemediğimiz şeylerle karşılaşıyoruz hayatta. Bir yerlerden fedakarlık etmemiz gerekiyor. Doğal olarak arada bir de buralardan uzaklaşmak zorunda kalıyoruz. Ben 2012 den beri buralardayım. Ve bu süre içerisin de hamileliğimde bile takımın başındaydım. Mezuniyetten sonra takımı bir başka arkadaşa devredip uzaklaştım ama geri döndüğümde takım kapanmak üzereydi. Sırf benim hayatımda çok güzel bir sayfa açan takımım kapanmasın diye çok uğraştım. Şuan takımda eskilerden kimse yok. Kısacası çok kötü zamanlar geçirdi bu takım. Ama arkasından da dualarla zayıflayıp giden insan çok oldu. Çoğu zaman burası çok büyük yük oluyor bana. Elimden geldiğince iki çocuklu çalışan bir insan olarak idare etmeye çalışıyorum. Yanlış anlaşılmasın sakın çünkü seve seve buralardayım. Birilerine bir katkım oluyorsa ne mutlu bana. Ama dediğim gibi arada bir böyle kopukluklar oluyor maalesef. İnşallah böyle kötü zamanları da hep birlikte atlatırız ki öyle görünüyor. Haa bu arada son bir haftadır geçmiş okuyamıyorum zaten belli oluyordur. Geçmiş okumayan üyeleri fark ettiğim zaman gerekli uyarıyı yaparım zaten. Eğer sende fark ediyorsan uyar lütfen. Ben kaptan olabilirim ama bu takım hepimizin.

Çok az yemişsin. Ayrıca çokta sağlıksız olmuş. Toparlanman lazım Özlem. Hadii bakalım kendine gel ve yarın için umutlu ol.

Valla Funda ben senin yediklerini yesem kilo vermek yerine kilo alırım. Ekmeklerin çok fazla olmuş canım. Üzerine makarna zaten karbonhidrat ağırlıklı. Umarım kilo vermeye devam edersin bu şekilde. Peki ekmek yerine ceviz yesen olmaz mı? Hem sağlıklı hem lezzetli. Karatay da izin veriyor. Bence denemelisin.

Her dakika tartılırsan eğer olmaz ki Özlem. Neden tok karnına tartıldın ki? Motivasyonunu çok etkiler bu. Bak etkilemiş bile. Sadece cuma dan cumaya tartıl canım. Yoksa işin tadı kaçıyor.

Fatmacım bu güzel bi haber bende mi gitsem pazartesi diyetisyene acaba..ayrıca test yaptım kızlar pozitif çıktııı

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim çok güzel bir haber bu, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle

Sana hala ceza bulamadım Tuba toptan mı versem cezayı ne, cumadan sonra üç akşam oldu

Bu arada yanlış anlamadıysam Fatma sen de mi hamilesin canım? Geçmişi okuyamayınca karıştı hatlar.

doktorunun dilide pek keskinmiş fatmacım Allah korusun tabii de bu tarz bi yaklaşım hoşuma gitmedi..

Hiç kafam yerinde değil bugün, kusura bakmayın...

Edacım, biraz geç olacak ama tebrik ederim.
thanks fundacım :) ayrıca sana çok alışmışım bu hafta az girebildin gözüm arıyo olmayınca bunu farkettim :)

Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim çok güzel bir haber bu, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle
sagolasın kaptan:) ultrasona girmeden net bişey söylemekte istemiyorum bin türlü sey okudum forumda..
Ayrıca bugün senin sehrindeydik kaptan :) kuleavmde :)

Hadi yaaaa keşke haber verseydin görüşürdük bi şekilde. Günübirlik geldiniz galiba. Gerçi bizde bayramda senin şehirde olacağız inşallah anneme gidiyoruz. Haberleşelim kısmet olursa görüşürüz inşallah.

Testte pozitif çıktıysa korkma canım. Öyle internetten de çok araştırma. Kendine güzel bir doktor bul düzenli olarak git kontrollerine. Bu arada da dikkat et kendine

Benim için bir problem yok. Mailim hep açık, hayatımın arasına yediriyorum takımı... Hep cevap yazmaya çalışıyorum. Ama genel olarak bir sessizlik hakim oluyor bir süre sonra... 1-2 konuşkan kişiyle pek yürümüyor. :) Belki biraz olsun hareketlenmek için birkaç yeni üye çağırabilirsin. Gerçi yine de iyi bir takımız. Bir günde bir sayfayı zor dolduran takımlar var. Ama ne kadar paylaşım, o kadar motivasyon. Ben çok rahatsız edici bir şey görmediğim sürece geçmiş okunmuyor diye isim verme taraftarı değilim. Zamanında kibarca yazdığım yorumlar yüzünden o kadar kavgalar yaşadım ki artık bulaşmıyorum. :) Zaten dikkat de etmiyorum, atlayarak okuyanlar kendilerini biliyordur, isterlerse biraz daha dikkatli olabilirler. :) Çabanı takdir ettim. Yıllar boyu bir takımın başında durmak zor bir iş. Arada böyle zamanlar olur. Vakti geldiğinde bomba gibi olacağına inanıyorum o zaman ben.

-----

Bugün fena oldu canım, farkındayım. Gerçi ben yine de takımın en çok ekmek yiyen üyesiyim. Cevizle olmaz gibi geliyor. Çok hamur kafayım ben, gerçi böyle deyip işin içinden de sıyrılamam tabi. :) Ama ceviz çok yağlı değil mi? Ekmeğe göre kalorisi daha çok olur. Esmer ekmeğin yarattığı tokluğu yaratmaz. Bir de karbonhidrata bu kadar önyargılı olmamamız lazım. Sonuçta beslenme piramidinin temel basamağı karbonhidratlar. :)

Belki de bende bir tuhaflık vardır. 17 yaşımda bir rejim yapmıştım. 17 yaş, düşün, metabolizma uçak motoru gibi çalışıyor. 8 ay boyunca unun yanına yaklaşmadım. Ne ekmek, ne makarna... Börek, çörek... Aklına ne gelirse, hiçbirine dokunmadım. Meyve-sebze yedim durdum. Ama o koca 8 ayda anca 16 kilo vermiştim. Üzerinden yıllar geçti ama eminim o süreçte ekmek yemediğime çünkü hiç bozamayacağım bir yemini etmiştim onları yemeyeyim diye... :)

Bir de Jillian Michael'in sitesinde bir test yapmıştım. Pek de anlam veremediğim bir "slow oxidizer" tanımı yapmıştı bana. "Karbonhidratı bol yemelisin." demişti. Tabi inanasım gelmemişti ama belki de doğrudur. Baksana halime, hayatımın en ekmekli rejimini yapıp hayatımın en yüksek kilolarını veriyorum.

Ne bileyim ya... Göreceğiz işte haftalar ilerledikçe.

Fundacım kedinize cok üzüldüm.. Basınız sagolsun

Sağol Tubacım.

thanks fundacım :) ayrıca sana çok alışmışım bu hafta az girebildin gözüm arıyo olmayınca bunu farkettim :)

Berbat bir haftaydı, evet. Popomun üzerine çok nadir oturabildim. Artık birkaç gün hiçbir şey yapasım olmaz. Bol bol konuşuruz.

ebrucum okudum bana yazdıgını. bekliyorum cezamı artık ne yapalım
:)
Site kafayı yedi. Alıntıladım daha önce şimdi çıkıyor. İlginç

Senin gibi üyeler yeter zaten bize Yeni üye konusunu düşünebiliriz. Bakalım bu hafta nasıl olacak.

Bir çay bardağı ceviz diyor Canan Hoca. Bir ara bende yedim. Hem lezzetli hem de kahvaltıda ekmeğin yerini tutuyor. Sebzeler zaten karbonhidrat ağırlıklı. Yani sadece ekmekten almıyorsun karbonhidratı. Seninkisi gün boyu karbonhidrat oluyor. Tahıldan protein alsan emin ol daha çabuk gidecek kilolar. Hiç sebze görmüyorum senin menülerde. Yeşil fasulye, barbunya, enginar, kereviz vb. Daha öncede yazdım sana. Kuru fasulye, nohut, mercimek özellikle yeşil mercimek çok önemli bir protein kaynağı. Neredeyse kırmızı ete karşılık gelecek kadar. Menülerini birazcık değiştir bence. Hatta ben uygun bir zamanda senin için bir araştırma yapmayı bile düşünüyorum.

bugün aksarayda sabah 9 dan akşam 5 e kadar elektrik kesintisi vardı bizde napcaz burda deyip atladık geldik konyaya elektrik olmayınca sarjda bitti forumda yazamadım..bu bayram ilk kez bayramı ailemden uzakta geciricem aksaraydayım ve muhakkak bekliyorum kaptan hiç olmazsa bi çay içeriz:) ay bi heyecanlandım :)

Sağol Tubacım.

Berbat bir haftaydı, evet. Popomun üzerine çok nadir oturabildim. Artık birkaç gün hiçbir şey yapasım olmaz. Bol bol konuşuruz.
hadi bakalım inş :)

Ebru takım konusundaki azmine hayranım canım. Ben de gelmeden önce şöyle bir tskımları dolaşmıştım ve o sahiplenmeyi sende çok yoğun hissetmiştim. Tebrik ederim seni. Gerçekten iki çocukla hayat çok yorucu. Maşallah sen bunu halledebiliyorsun.

Sebzeler o kadar karbonhidrat mı yahu? O zaman neden kalorileri düşük? Unutmazsam yarın sabah bakarım netten. Kız yine protein diyorsun. Sana o kadar nohut, mercimek yiyorum dedim... Yine ekmekli günü buldun. Bak yarın taaa sabahtan yapacağım mercimek çorbasını, gel de gör menüyü... Her dakika baklagil yiyorum zaten. :)

Sebze yerine salata var. Domates, salatalık, biber, soğan, kıvırcık... Bunlar da sebze.

Benim için zahmet etme canım. Ben yaparım, yapmazsam da müstahak demektir.
Menülerim kolay kolay değişmez. Evle de alakalı durumlar bunlar. Bizim eve sebze haftada bir girerse girer. Ev ahali hep tost, pilav ve et yer. Sebze de pahalı... Şu an çalışmıyorken kalan parayı yemeye harcamaya içim el vermiyor. Herkes işte yiyip geliyor, o yüzden eve yemeklik alınmıyor. Beni düşünen yok ne yazık ki... Ben de bu kazık kadar halimle isteyemiyorum. Anca laf arasında "Sebze alırsanız ben yaparım." falan diyorum. O yüzden değişecek desem yalan olur. Genelde en iyi seçimi yapmaya çalışıyorum.

Yahu ne acayip bir site bu site... Ne arasan var. Sahte konu açıp kendini öven adamlar, abuk subuk konular açan yine sahte sapıklar... Hele bazen bir derdim var'a bir giriyorum ki çıkamıyorum. 2 saattir sitenin orasına burasına bakıyordum. Sitenin sağlıklı bölümlerinde takıldığım için çok mutlu oldum. Fazlası insanı manyak yapıyormuş.

----

Ben kaçtım kızlar, haydi iyi geceler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…