İnşallah canım Allahtan bir engel çıkmazsa mutlaka görüşelim.bugün aksarayda sabah 9 dan akşam 5 e kadar elektrik kesintisi vardı bizde napcaz burda deyip atladık geldik konyaya elektrik olmayınca sarjda bitti forumda yazamadım..bu bayram ilk kez bayramı ailemden uzakta geciricem aksaraydayım ve muhakkak bekliyorum kaptan hiç olmazsa bi çay içeriz:) ay bi heyecanlandım :)
hadi bakalım inş :)
Dedim yaa Zeynep' cim hayatımda tek başıma beceremeyeceğim işleri becerdim takımla beraber. Benden önceki kaptan Hilal' in kulakları çınlasın, çok yardımcı oldu bana. Kaptanlığı ondan devraldım ve vefa borcum olduğunu düşünüyorum takıma. Birinize bile ufacık faydam dokunabilirse ne mutlu bana.Ebru takım konusundaki azmine hayranım canım. Ben de gelmeden önce şöyle bir tskımları dolaşmıştım ve o sahiplenmeyi sende çok yoğun hissetmiştim. Tebrik ederim seni. Gerçekten iki çocukla hayat çok yorucu. Maşallah sen bunu halledebiliyorsun.
Bir dokun bin ah işit gibi oldu bu. Aslında senin menülere çok karışmak istemiyorum ama böyle bir sürü ekmek görünce de duramıyorumSebzeler o kadar karbonhidrat mı yahu? O zaman neden kalorileri düşük? Unutmazsam yarın sabah bakarım netten. Kız yine protein diyorsun.Sana o kadar nohut, mercimek yiyorum dedim... Yine ekmekli günü buldun. Bak yarın taaa sabahtan yapacağım mercimek çorbasını, gel de gör menüyü... Her dakika baklagil yiyorum zaten. :)
Sebze yerine salata var. Domates, salatalık, biber, soğan, kıvırcık... Bunlar da sebze.
Benim için zahmet etme canım. Ben yaparım, yapmazsam da müstahak demektir.
Menülerim kolay kolay değişmez. Evle de alakalı durumlar bunlar. Bizim eve sebze haftada bir girerse girer. Ev ahali hep tost, pilav ve et yer. Sebze de pahalı... Şu an çalışmıyorken kalan parayı yemeye harcamaya içim el vermiyor. Herkes işte yiyip geliyor, o yüzden eve yemeklik alınmıyor. Beni düşünen yok ne yazık ki... Ben de bu kazık kadar halimle isteyemiyorum. Anca laf arasında "Sebze alırsanız ben yaparım." falan diyorum. O yüzden değişecek desem yalan olur. Genelde en iyi seçimi yapmaya çalışıyorum.
Arada bende bakıyorum oraya gerçekten tuhaf insanlar var. İşi gücü olmayan herkese yorum yetiştiren insanlar varYahu ne acayip bir site bu site... Ne arasan var. Sahte konu açıp kendini öven adamlar, abuk subuk konular açan yine sahte sapıklar... Hele bazen bir derdim var'a bir giriyorum ki çıkamıyorum. 2 saattir sitenin orasına burasına bakıyordum. Sitenin sağlıklı bölümlerinde takıldığım için çok mutlu oldum. Fazlası insanı manyak yapıyormuş.
----
Ben kaçtım kızlar, haydi iyi geceler. :)
Günaydın mesajını da almıştım ama çıkmamış burda. Sana da günaydın canımFundaa sabah kabizlik sorunum kalmadi:)
--
Amaaa +1 kiloyum.
Ebru'cum haklisin ama tutamiyorum kendimi tartiliyorum.
İnşallah canım Allahtan bir engel çıkmazsa mutlaka görüşelim.
Dedim yaa Zeynep' cim hayatımda tek başıma beceremeyeceğim işleri becerdim takımla beraber. Benden önceki kaptan Hilal' in kulakları çınlasın, çok yardımcı oldu bana. Kaptanlığı ondan devraldım ve vefa borcum olduğunu düşünüyorum takıma. Birinize bile ufacık faydam dokunabilirse ne mutlu bana.
Not: Buradaki motivasyonu parayla dahi alamayız hiç bir yerden.
Bir dokun bin ah işit gibi oldu bu. Aslında senin menülere çok karışmak istemiyorum ama böyle bir sürü ekmek görünce de duramıyorum
Arada bende bakıyorum oraya gerçekten tuhaf insanlar var. İşi gücü olmayan herkese yorum yetiştiren insanlar var
Günaydın mesajını da almıştım ama çıkmamış burda. Sana da günaydın canım
Tartılma meselesine gelince hadi ikimiz birlikte yapalım bu işi. Cumaya kadar hiç tartılmayalım. Çünkü beni de karıştırmaya başladı bu tartı işi. Cumartesi sabah tartıldım 63.6 kiloyu gördüm. (-800 gr) Bu sabah tartıldım 64.5 (+100 gr) şuandan itibaren söz veriyorum kendime cuma sabahına kadar hiç tartılmayacağım. Çünkü tartıda eksi kilo gördüğüm zaman şımarıp menüleri kaçırabiliyorum. Ne dersin senle birlikte yapalım mı bu işi?
Günaydın kızlar :) hala hastayım ben yaa
Gunaydin Eda'cigim..
Gecmis olsun ve hayirli olsun cnm 2. Testte pozitif cikmis.:)
Allah'im isteyen herkese nasip eder insallah..
Fundaa sabah kabizlik sorunum kalmadi:)
--
Amaaa +1 kiloyum.
Ebru'cum haklisin ama tutamiyorum kendimi tartiliyorum.
Bir dokun bin ah işit gibi oldu bu. Aslında senin menülere çok karışmak istemiyorum ama böyle bir sürü ekmek görünce de duramıyorum
Tartılma meselesine gelince hadi ikimiz birlikte yapalım bu işi. Cumaya kadar hiç tartılmayalım. Çünkü beni de karıştırmaya başladı bu tartı işi. Cumartesi sabah tartıldım 63.6 kiloyu gördüm. (-800 gr) Bu sabah tartıldım 64.5 (+100 gr) şuandan itibaren söz veriyorum kendime cuma sabahına kadar hiç tartılmayacağım. Çünkü tartıda eksi kilo gördüğüm zaman şımarıp menüleri kaçırabiliyorum. Ne dersin senle birlikte yapalım mı bu işi?
Günaydın kızlar :) hala hastayım ben yaa
sen gunde bir kac kez tartiliyormussun cnm.ben saatte bir kac kez.Günaydın herkese...
Yahu +1 yağ kilo olmasının imkanı yok. 3 günde 13000 kalori yemiş olman lazım bunun için... Şişliktir, gider.
Yok kız, ne bin ahı... Gerçekten düşündüklerimi yazdım, laf yetiştirmek için demedim. :) Karış menülerime, bir şey olmaz. Bilmediğim bir yanlış varsa ben de görmüş olurum böylece... :)
Özlem ve Ebru, öyle her gün tartılmayın. Hatta haftada birden fazla tartılmayın. Psikolojik şişlik yapar, ya da kilo vermenizi durdurur. Rakamların psikolojisinden çıkın, sürece güvenin. "Eninde sonunda gidecek nasılsa." deyin hiç değilse... Çünkü ben de günde birkaç kere tartılma evrelerinden geçtim ve o evrelerin bana hep zararı oldu. Hele takımda ve listedeyken sakın yapmayın böyle şeyler.
Geçmiş olsun canım... Meyve yiyip güçlendirmeye bak kendini ama iyileştikten sonra da devam et meyveye... Birkaç porsiyondan korkmaya gerek yok, böylece bağışıklık sistemini güçlendirmiş olursun. :)
Gunaydin cnm hosgeldn.:)Günaydın kızlar
sen gunde bir kac kez tartiliyormussun cnm.ben saatte bir kac kez.
Senin boyun kacti? BMI miz cok farkli.:-/
Gunaydin cnm hosgeldn.:)
Tamamdır Özlem artık cuma sabahına kadar tartıya yaklaşmak yasak. Cuma günü güzel ve büyük bir sürprizle karşılaşacağımıza eminim. Çünkü tartılmadığım zamanlar çok daha iyi kilo veriyorum.Tmm cnm benim icin cook zor olacak ama birlikte yapalim.:)
Benimki oyle boyle degil Ebru gun icinde tartildigimin haddi hesabi yok.
Dusun gece yarisi wc icin yataktan kalktigimda bile tartiliyorum.
hastalik olmus artik bende
Birde + ciktim ya aklim kalicak ama ben simdi msj.i yazarken tartinin pilini cikarttim ve tartiyi dolabin uzerine attim.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.Günaydın kızlar :) hala hastayım ben yaa
Günaydın canım.1
Günaydınlar
Eskiden bende senin gibiydim canım. Cuma dan cumaya tartılırdım sonraları değişti. Sabah kalkınca tartılıyorum. Bazende akşam eve gidince. Doğal olarak insanın psikolojisini kötü etkiliyor. Ama bundan sonra kararlıyım mezun olana kadar sadece cumadan cumaya tartılacağım.Günaydın herkese...
Yahu +1 yağ kilo olmasının imkanı yok. 3 günde 13000 kalori yemiş olman lazım bunun için... Şişliktir, gider.
Yok kız, ne bin ahı... Gerçekten düşündüklerimi yazdım, laf yetiştirmek için demedim. :) Karış menülerime, bir şey olmaz. Bilmediğim bir yanlış varsa ben de görmüş olurum böylece... :)
Özlem ve Ebru, öyle her gün tartılmayın. Hatta haftada birden fazla tartılmayın. Psikolojik şişlik yapar, ya da kilo vermenizi durdurur. Rakamların psikolojisinden çıkın, sürece güvenin. "Eninde sonunda gidecek nasılsa." deyin hiç değilse... Çünkü ben de günde birkaç kere tartılma evrelerinden geçtim ve o evrelerin bana hep zararı oldu. Hele takımda ve listedeyken sakın yapmayın böyle şeyler.
Geçmiş olsun canım... Meyve yiyip güçlendirmeye bak kendini ama iyileştikten sonra da devam et meyveye... Birkaç porsiyondan korkmaya gerek yok, böylece bağışıklık sistemini güçlendirmiş olursun. :)
Günaydın canım.Günaydın kızlar
aminn canımcım sagolasın :)Gunaydin Eda'cigim..
Gecmis olsun ve hayirli olsun cnm 2. Testte pozitif cikmis.:)
Allah'im isteyen herkese nasip eder insallah..
sagolasın canım:)2
Edacım günaydın.
Hayırlı olsun. Rabbim kucaģına almayı nasip etsin.
Özlemcim günaydın
hiç yemem meyve normalde canım istemez yani ama dün portakal limon stogu yaptım eve :)Günaydın herkese...
sagol kaptan :))Tamamdır Özlem artık cuma sabahına kadar tartıya yaklaşmak yasak. Cuma günü güzel ve büyük bir sürprizle karşılaşacağımıza eminim. Çünkü tartılmadığım zamanlar çok daha iyi kilo veriyorum.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Günaydın canım.
Eskiden bende senin gibiydim canım. Cuma dan cumaya tartılırdım sonraları değişti. Sabah kalkınca tartılıyorum. Bazende akşam eve gidince. Doğal olarak insanın psikolojisini kötü etkiliyor. Ama bundan sonra kararlıyım mezun olana kadar sadece cumadan cumaya tartılacağım.
Günaydın canım.
Ayrıca bu saat olmuş hala uğramayanlar var.
Cnm 1 saatte 1 gunde sonuc bekledigim icin degil cidden:) dolabin uzerine koydum tartiyi insallah unuturum ve alisirim cnm.:)Ya işte yapma onu, unut tartıyı. Bir günde, bir saatte sonuç alınmaz. Sonuç 1 haftada alınır.
Benim boyum 1.66 ama sanırım senin çizelgende hata var, tabi boyun 1, 94 filan değilse.
guzel menunu bekliyorum eski rakibim.Güzel bi hazırlık yaptım kızlar sağlıklı beslenme adına :)
Kavrulmamış badem ceviz fındık ve kan üzümünden oluşan bi karışım yaptırdım ara ögünler için.. Ve her sabah yenmek üzere köy yumurtası bulup aldım :)) bugün güzel bi menü ile dönüyorumm
Güzel bi hazırlık yaptım kızlar sağlıklı beslenme adına :)
Kavrulmamış badem ceviz fındık ve kan üzümünden oluşan bi karışım yaptırdım ara ögünler için.. Ve her sabah yenmek üzere köy yumurtası bulup aldım :)) bugün güzel bi menü ile dönüyorumm
Ama boyumu 165 olarak yazdim.:)
Duzelttim cnm.:)6 yerine 9 yazmış olabilirsin. Çünkü bmi değerin 19'larda olsa zaten burda olmazsın. :)
Belki de sitede bir hata oldu o an, bilemiyorum. Ama 165 cm ile hesaplasan 27,1 çıkman gerekiyor.
Güzel bi hazırlık yaptım kızlar sağlıklı beslenme adına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?