Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Fundaa sabah kabizlik sorunum kalmadi:)
--
Amaaa +1 kiloyum.

Ebru'cum haklisin ama tutamiyorum kendimi tartiliyorum.

Son düzenleme:
İnşallah canım Allahtan bir engel çıkmazsa mutlaka görüşelim.

Dedim yaa Zeynep' cim hayatımda tek başıma beceremeyeceğim işleri becerdim takımla beraber. Benden önceki kaptan Hilal' in kulakları çınlasın, çok yardımcı oldu bana. Kaptanlığı ondan devraldım ve vefa borcum olduğunu düşünüyorum takıma. Birinize bile ufacık faydam dokunabilirse ne mutlu bana.
Not: Buradaki motivasyonu parayla dahi alamayız hiç bir yerden.

Bir dokun bin ah işit gibi oldu bu. Aslında senin menülere çok karışmak istemiyorum ama böyle bir sürü ekmek görünce de duramıyorum

Arada bende bakıyorum oraya gerçekten tuhaf insanlar var. İşi gücü olmayan herkese yorum yetiştiren insanlar var

--
Amaaa +1 kiloyum.

Günaydın mesajını da almıştım ama çıkmamış burda. Sana da günaydın canım

Tartılma meselesine gelince hadi ikimiz birlikte yapalım bu işi. Cumaya kadar hiç tartılmayalım. Çünkü beni de karıştırmaya başladı bu tartı işi. Cumartesi sabah tartıldım 63.6 kiloyu gördüm. (-800 gr) Bu sabah tartıldım 64.5 (+100 gr) şuandan itibaren söz veriyorum kendime cuma sabahına kadar hiç tartılmayacağım. Çünkü tartıda eksi kilo gördüğüm zaman şımarıp menüleri kaçırabiliyorum. Ne dersin senle birlikte yapalım mı bu işi?

Tmm cnm benim icin cook zor olacak ama birlikte yapalim.:)
Benimki oyle boyle degil Ebru gun icinde tartildigimin haddi hesabi yok.
Dusun gece yarisi wc icin yataktan kalktigimda bile tartiliyorum.
hastalik olmus artik bende
Birde + ciktim ya aklim kalicak ama ben simdi msj.i yazarken tartinin pilini cikarttim ve tartiyi dolabin uzerine attim.

Gunaydin Eda'cigim..
Gecmis olsun ve hayirli olsun cnm 2. Testte pozitif cikmis.:)
Allah'im isteyen herkese nasip eder insallah..

Günaydın herkese...

--
Amaaa +1 kiloyum.

Yahu +1 yağ kilo olmasının imkanı yok. 3 günde 13000 kalori yemiş olman lazım bunun için... Şişliktir, gider.

Yok kız, ne bin ahı... Gerçekten düşündüklerimi yazdım, laf yetiştirmek için demedim. :) Karış menülerime, bir şey olmaz. Bilmediğim bir yanlış varsa ben de görmüş olurum böylece... :)

Özlem ve Ebru, öyle her gün tartılmayın. Hatta haftada birden fazla tartılmayın. Psikolojik şişlik yapar, ya da kilo vermenizi durdurur. Rakamların psikolojisinden çıkın, sürece güvenin. "Eninde sonunda gidecek nasılsa." deyin hiç değilse... Çünkü ben de günde birkaç kere tartılma evrelerinden geçtim ve o evrelerin bana hep zararı oldu. Hele takımda ve listedeyken sakın yapmayın böyle şeyler.

Günaydın kızlar :) hala hastayım ben yaa

Geçmiş olsun canım... Meyve yiyip güçlendirmeye bak kendini ama iyileştikten sonra da devam et meyveye... Birkaç porsiyondan korkmaya gerek yok, böylece bağışıklık sistemini güçlendirmiş olursun. :)

sen gunde bir kac kez tartiliyormussun cnm.ben saatte bir kac kez.
Senin boyun kacti? BMI miz cok farkli.:-/

Günaydın kızlar
Gunaydin cnm hosgeldn.:)

sen gunde bir kac kez tartiliyormussun cnm.ben saatte bir kac kez.
Senin boyun kacti? BMI miz cok farkli.:-/

Gunaydin cnm hosgeldn.:)

Ya işte yapma onu, unut tartıyı. Bir günde, bir saatte sonuç alınmaz. Sonuç 1 haftada alınır.

Benim boyum 1.66 ama sanırım senin çizelgende hata var, tabi boyun 1, 94 filan değilse.

Tamamdır Özlem artık cuma sabahına kadar tartıya yaklaşmak yasak. Cuma günü güzel ve büyük bir sürprizle karşılaşacağımıza eminim. Çünkü tartılmadığım zamanlar çok daha iyi kilo veriyorum.

Günaydın kızlar :) hala hastayım ben yaa
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.

Günaydın canım.

Eskiden bende senin gibiydim canım. Cuma dan cumaya tartılırdım sonraları değişti. Sabah kalkınca tartılıyorum. Bazende akşam eve gidince. Doğal olarak insanın psikolojisini kötü etkiliyor. Ama bundan sonra kararlıyım mezun olana kadar sadece cumadan cumaya tartılacağım.

Günaydın kızlar
Günaydın canım.

Ayrıca bu saat olmuş hala uğramayanlar var.

Gunaydin Eda'cigim..
Gecmis olsun ve hayirli olsun cnm 2. Testte pozitif cikmis.:)
Allah'im isteyen herkese nasip eder insallah..
aminn canımcım sagolasın :)

2

Edacım günaydın.
Hayırlı olsun. Rabbim kucaģına almayı nasip etsin.

Özlemcim günaydın
sagolasın canım:)

hiç yemem meyve normalde canım istemez yani ama dün portakal limon stogu yaptım eve :)

sagol kaptan :))

Güzel bi hazırlık yaptım kızlar sağlıklı beslenme adına :)
Kavrulmamış badem ceviz fındık ve kan üzümünden oluşan bi karışım yaptırdım ara ögünler için.. Ve her sabah yenmek üzere köy yumurtası bulup aldım :)) bugün güzel bi menü ile dönüyorumm

Ya işte yapma onu, unut tartıyı. Bir günde, bir saatte sonuç alınmaz. Sonuç 1 haftada alınır.

Benim boyum 1.66 ama sanırım senin çizelgende hata var, tabi boyun 1, 94 filan değilse.
Cnm 1 saatte 1 gunde sonuc bekledigim icin degil cidden:) dolabin uzerine koydum tartiyi insallah unuturum ve alisirim cnm.:)

Ama boyumu 165 olarak yazdim.:)

guzel menunu bekliyorum eski rakibim.

Zaten olması gereken şeyler bunlar ama biz sağlığımıza hiç dikkat etmiyoruz. Bunları düşünüp uygulaman çok güzel olmuş. Hamileyken de sağlıklı beslenmek gerekiyor. Hatta en sağlıklısından yoksa anneye zararı oluyor.

6 yerine 9 yazmış olabilirsin. Çünkü bmi değerin 19'larda olsa zaten burda olmazsın. :)
Belki de sitede bir hata oldu o an, bilemiyorum. Ama 165 cm ile hesaplasan 27,1 çıkman gerekiyor.
Duzelttim cnm.:)
Boyumu dogru yazmisim ama olcu birimini yanlis secmisim sanirim.:)

kızlar hergün2-2,5 lt su içmeye çalışıyorum..ama zaten çok fazla yemek yemediğimden midir nedir midem bulanıyo sonrasında..neden anlamadım..bugün bi tersimden kalktım zaten :'(

afiyet olsun canım artık dikkat etmelisin kendine zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…