kızlar hergün2-2,5 lt su içmeye çalışıyorum..ama zaten çok fazla yemek yemediğimden midir nedir midem bulanıyo sonrasında..neden anlamadım..bugün bi tersimden kalktım zaten :'(
Edacım senin şu an zaten çok sağlıklı beslenmen lazım. Sağlıklı yiyecekler yiyip yürüyüşünü yapman lazım.Güzel bi hazırlık yaptım kızlar sağlıklı beslenme adına :)
Kavrulmamış badem ceviz fındık ve kan üzümünden oluşan bi karışım yaptırdım ara ögünler için.. Ve her sabah yenmek üzere köy yumurtası bulup aldım :)) bugün güzel bi menü ile dönüyorumm
3
Ben de bu gün tersimden kalktım herhalde dilara. Hiç keyfim yok çok uykum var yattım uyuyamadım. Daha beter başım ağırdı.
Henüz değil Ebrucum, yalnızca karar verdik. Ben de sağlıklı bir şekilde karşılayayım hamileliği diye hazırlıklara giriştim.Bu arada yanlış anlamadıysam Fatma sen de mi hamilesin canım? Geçmişi okuyamayınca karıştı hatlar.
Afiyet olsun cnm.kek disinda goze cok batan bisey yok.:)Kızlar ben de birkaç gündür sürekli dışardayım, yazamadım bir türlü.
Dünkü menümü yazayım:
Kahvaltıyı dışarda yaptığım için biraz kaçamaklar oldu
11:30
1 yumurta
1 dlm eski kaşar
domates,
yeşil biber
1 küçük mücver
2 dlm cevizli ekmek
1 dlm kek
15:00
2 kaşık zeytinyağlı kuru fasülye
18:00
4 kaşık zeytinyağlı kuru fasülye
yarım sb yoğurt
2 kaşık kırmızı pancar salatası
2 lt su
20 dk trambolin
20 dk tempolu yürüyüş
20 dk bel inceltme egzersizleri
Güzel bi hazırlık yaptım kızlar sağlıklı beslenme adına :)
Kavrulmamış badem ceviz fındık ve kan üzümünden oluşan bi karışım yaptırdım ara ögünler için.. Ve her sabah yenmek üzere köy yumurtası bulup aldım :)) bugün güzel bi menü ile dönüyorumm
Duzelttim cnm.:)
Boyumu dogru yazmisim ama olcu birimini yanlis secmisim sanirim.:)
Kızlar ben de birkaç gündür sürekli dışardayım, yazamadım bir türlü.
Dünkü menümü yazayım:
Kahvaltıyı dışarda yaptığım için biraz kaçamaklar oldu
11:30
1 yumurta
1 dlm eski kaşar
domates,
yeşil biber
1 küçük mücver
2 dlm cevizli ekmek
1 dlm kek
15:00
2 kaşık zeytinyağlı kuru fasülye
18:00
4 kaşık zeytinyağlı kuru fasülye
yarım sb yoğurt
2 kaşık kırmızı pancar salatası
2 lt su
20 dk trambolin
20 dk tempolu yürüyüş
20 dk bel inceltme egzersizleri
Aceleyle yanlis yerlere yazmisim.:)Güzel fikir Edacım. :) Afiyet olur artık ara öğünler.
Şimdi de hedef 74, şu anki kilon 55 olmuş canım. starting= başlangıç kilo / current = şimdiki kilo / target = hedef kilo
Çizelgeyi niye kaldırdılarsa... Sadece işkence çektiriyorlar bize, her defasında yeni baştan yapıyoruz.
Yağlı ve yoğun bir başlangıç olmuş. Ama sanırım onu dengelemek için devamını azaltmışsın. :) O yüzden bir lafım yok. :)
:) :):) iyi güldüm buna bir derdim var'dan bende çıkamıyorumYahu ne acayip bir site bu site... Ne arasan var. Sahte konu açıp kendini öven adamlar, abuk subuk konular açan yine sahte sapıklar... Hele bazen bir derdim var'a bir giriyorum ki çıkamıyorum. 2 saattir sitenin orasına burasına bakıyordum. Sitenin sağlıklı bölümlerinde takıldığım için çok mutlu oldum. Fazlası insanı manyak yapıyormuş.
----
Ben kaçtım kızlar, haydi iyi geceler. :)
bekliyoruuuuz.. öyle ki ben bile heyecanlandım ilk fırsatta ara öğünler için böyle bir çözüm bulacağımGüzel bi hazırlık yaptım kızlar sağlıklı beslenme adına :)
canım kolay gelsiiinselam kızlar ben geldim tüm hafta sonu temizlikle geçti kolumu kaldıracak halim yok ev taşımış gibi oldum herşey kutularda yerleşmeyi bekliyor ve dün geceden uykusuzum ve yorgunum halada evde bi düzen yok her yer heryerde biraz halldebeilsem ortalığı
baklava kaçamak olmuş ama genel olarak iyi görünüyor gibi..menüm
kahvaltı 7:30
2 yumurtadan omlet
1 dilim çavdar
4 zeytin
öğlen 12:30
1 kase mercimek çorba
2yk pilav
2 kepçe bezelye suyunu yemedim
1 dilim baklava
ara
kahve
akşam 17:45
tarhana çorba
tavuk ciğer
2.5 literye yakın su içtim dahadaiçerim
o kadar suyu nasıl içtiiiiin aman Allah'ım :)Bugunku menum
10:30
1 haslanmis yumurta
1 tatli kasigi peynir
3 tatli kasigi zeytinyagli sürk
1 domates
Avuc ici kadar ekmek
13:15
1 yesil elma
3 ceviz
1 cay bardagi süt
16:15
5 yk kiymali makarna
4 yk yogurt
1 kozlenmis aci biber(600ml su icirtti yemekte)
Az once esim yerken birer lokma ekmek,patlican yemegi ve makarna yedim.
3-4 L kadar su 400ml bardakla surekli ictim ama hesaplayamadim.
Turk kahvesi
400ml yesil cay
aksam yurumeye calisacam.:)
canım öğün saatlerini de verirsen iyi olur diye düşünüyorum canımArtık tek tek her menüyü alıntılamayacağım kızlar. Beğendiğim menülerin mesajını beğeneceğim, öbür türlü yer kalabalığı oluyor. :)
Bu da benim menüm
Sabah
2 tabak ezogelinimsi çorba
1 dilim ekmek
Öğle
2 tabak çorba
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam
biraz zeytin
3 dilim ekmek
40 dk step
Bugün ne hikmetse daha şimdiden 2,5 lt su bitirdim, hala da çok susuz hissediyorum kendimi, hala içiyorum. :)
Wc'den de cikamadim ama.:) :):) iyi güldüm buna bir derdim var'dan bende çıkamıyorum
bekliyoruuuuz.. öyle ki ben bile heyecanlandım ilk fırsatta ara öğünler için böyle bir çözüm bulacağım
canım kolay gelsiiin
baklava kaçamak olmuş ama genel olarak iyi görünüyor gibi..
o kadar suyu nasıl içtiiiiin aman Allah'ım :)
canım öğün saatlerini de verirsen iyi olur diye düşünüyorum canımakşam az ve bozuk olmuş
içemiyorum içemiyorum bazen hırs yapıp içiyorum sonra bende çıkamıyorum wcden takip eden 1 ay boyunca içemiyorum sonraWxx
Wc'den de cikamadim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?