Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3
kızlar hergün2-2,5 lt su içmeye çalışıyorum..ama zaten çok fazla yemek yemediğimden midir nedir midem bulanıyo sonrasında..neden anlamadım..bugün bi tersimden kalktım zaten :'(

Ben de bu gün tersimden kalktım herhalde dilara. Hiç keyfim yok çok uykum var yattım uyuyamadım. Daha beter başım ağırdı.

Edacım senin şu an zaten çok sağlıklı beslenmen lazım. Sağlıklı yiyecekler yiyip yürüyüşünü yapman lazım.

Bu arada yanlış anlamadıysam Fatma sen de mi hamilesin canım? Geçmişi okuyamayınca karıştı hatlar.
Henüz değil Ebrucum, yalnızca karar verdik. Ben de sağlıklı bir şekilde karşılayayım hamileliği diye hazırlıklara giriştim.

Edacım folik asit takviyesine başladın mı? Hamileliğin ilk aylarında çok önemli. Bu arada rakibim, artık bebeğe kıyıp sana ceza veremeyeceğim,napıcaz, sen yarışa devam edecek misin?

Kızlar ben de birkaç gündür sürekli dışardayım, yazamadım bir türlü.
Dünkü menümü yazayım:
Kahvaltıyı dışarda yaptığım için biraz kaçamaklar oldu
11:30
1 yumurta
1 dlm eski kaşar
domates,
yeşil biber
1 küçük mücver
2 dlm cevizli ekmek
1 dlm kek

15:00
2 kaşık zeytinyağlı kuru fasülye

18:00
4 kaşık zeytinyağlı kuru fasülye
yarım sb yoğurt
2 kaşık kırmızı pancar salatası

2 lt su
20 dk trambolin
20 dk tempolu yürüyüş
20 dk bel inceltme egzersizleri

Afiyet olsun cnm.kek disinda goze cok batan bisey yok.:)
Spor harikaa.

selam kızlar ben geldim tüm hafta sonu temizlikle geçti kolumu kaldıracak halim yok ev taşımış gibi oldum herşey kutularda yerleşmeyi bekliyor ve dün geceden uykusuzum ve yorgunum halada evde bi düzen yok her yer heryerde biraz halldebeilsem ortalığı

menüm
kahvaltı 7:30
2 yumurtadan omlet
1 dilim çavdar
4 zeytin

öğlen 12:30
1 kase mercimek çorba
2yk pilav
2 kepçe bezelye suyunu yemedim
1 dilim baklava

ara
kahve

akşam 17:45
tarhana çorba
tavuk ciğer

2.5 literye yakın su içtim dahadaiçerim

Bugunku menum
10:30
1 haslanmis yumurta
1 tatli kasigi peynir
3 tatli kasigi zeytinyagli sürk
1 domates
Avuc ici kadar ekmek

13:15
1 yesil elma
3 ceviz
1 cay bardagi süt

16:15
5 yk kiymali makarna
4 yk yogurt
1 kozlenmis aci biber(600ml su icirtti yemekte)

Az once esim yerken birer lokma ekmek,patlican yemegi ve makarna yedim.

3-4 L kadar su 400ml bardakla surekli ictim ama hesaplayamadim.
Turk kahvesi
400ml yesil cay

aksam yurumeye calisacam.:)

Güzel fikir Edacım. :) Afiyet olur artık ara öğünler.

Duzelttim cnm.:)
Boyumu dogru yazmisim ama olcu birimini yanlis secmisim sanirim.:)

Şimdi de hedef 74, şu anki kilon 55 olmuş canım. starting= başlangıç kilo / current = şimdiki kilo / target = hedef kilo

Çizelgeyi niye kaldırdılarsa... Sadece işkence çektiriyorlar bize, her defasında yeni baştan yapıyoruz.

Yağlı ve yoğun bir başlangıç olmuş. Ama sanırım onu dengelemek için devamını azaltmışsın. :) O yüzden bir lafım yok. :)

Artık tek tek her menüyü alıntılamayacağım kızlar. Beğendiğim menülerin mesajını beğeneceğim, öbür türlü yer kalabalığı oluyor. :)

Bu da benim menüm

Sabah
2 tabak ezogelinimsi çorba
1 dilim ekmek

Öğle
2 tabak çorba
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Akşam
biraz zeytin
3 dilim ekmek

40 dk step
Bugün ne hikmetse daha şimdiden 2,5 lt su bitirdim, hala da çok susuz hissediyorum kendimi, hala içiyorum. :)

Aceleyle yanlis yerlere yazmisim.:)
Funda şunu farkettim.
Usendigim icin bastan degilde duzeltme yapiyordum ben yaptigim gun eski cizelge cikiyor.
Ama 4-5 gun sonra bir bakiyorum yeni girdigim kilo cikiyor.
Acaba bir ayari falan mi var?yada farkli bir hata ilerde duzeltirler belki.:)
--
Bu arada aksam az yemissin sanki.ama ekmekler cokmus .:)
--
Bugunku menumu hesapladin mi cnm merak ettim.:)

:) :):) iyi güldüm buna bir derdim var'dan bende çıkamıyorum
bekliyoruuuuz.. öyle ki ben bile heyecanlandım ilk fırsatta ara öğünler için böyle bir çözüm bulacağım
canım kolay gelsiiin
baklava kaçamak olmuş ama genel olarak iyi görünüyor gibi..
o kadar suyu nasıl içtiiiiin aman Allah'ım :)
canım öğün saatlerini de verirsen iyi olur diye düşünüyorum canım akşam az ve bozuk olmuş

Kizlar
Menum

Sabah 9,00 iki dilim ekmek,8 zeytin.1 dilim peynir,biber,domates

Ogle közlenmiş patlıcan yoğurtla karıştırdım bir kase.1 tabak ton balıklı salata,1 kase yayla çorbası

Ara 3 grisini kepekli

Akşam 3 köfte,2 kasık makarna

3 kırmızı erik,1 elma

menüleri ve yorumlardan uzak kala kala nasıl yorum yapacağımı bilemez olmuşum..
dün gece telefonum bozuldu gibi bişey oldu çok korktum bellek kartımı çıkarınca düzeldi şimdi korkumdan takıp müzik dinleyemiyorum.. gündüz de bilgisayarım gitti geldi kızlar diyetle ilgili sorunlarımdan düzeltemediklerim var bunları sizle paylaşmadan bulduğum çözümleri de istikrarla uygulayamayacağım sanırım..
en belirgin sorunum şu ki: yemekli yurtta kalıyorum ve ekmek-yemek dengesini tutturamıyorum.. akşam erken yediğim için sonradan acıkırım korkusundan kurtulamıyorum.. bir de yurdun öğle yemeği yok ama okulun yemekhanesinde öğle yemiyorum çünkü öyle toplamda 2500 gibi bir kalori oluyor.. ders saatlerimde karmaşık olduğu için belli bir saat koyamadım yemek yerken dengeleyebiliyorum ama kendimi örneğin pilav-makarna türlerini 2 yk yiyip bırakıyorum yiyen varsa arkadaşlarıma veriyorum.. kahvaltıda tereyağına dadanmış durumdayım bir de bunu da itiraf edeyim ki hafta 1 - 2 de olsa kesmem gerek bunu şimdi şöyle düşünüyorum 3 kez ara öğün koysam öğle yemeği yemiyorum tabi olumsuz bir yanı olur mu bir de neler önerirsiniz ara öğünlerime geçen gün salatalık aldım hala yemedim canım istemiyorrr herkesin elinde abur cuburları görünce kendimi zor tutuyorummm

Wxx Wc'den de cikamadim ama.

bugün ki raporum
8,30: 2 dl domates 2 dl salatalık 2 kk peynir 3 dl ekmek tereyağ-bal çay
13,30: activia kayısı-şeftali
14,30: 1 şekerpare ( arkadaşlar dışarıdan yemişti öğlende onu atlatmayı başardım ama tatlıya hayır diyemedim)
18,00: 1 kase çorba, 1 tb karışık kızartma+bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
19,30: nescafe 2si1arada

1 saat yürüyüş
su içemedim yine 330 ml sadece
batırdım yine ama yazmazsam kötü hissederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…