Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bide gün içinde uyumalarım başladı ağırlık oluyor üstümde çok .. yorgun hissediyorum okul başlayınca kendimi.. susuzluk olabilir mi.. su içip tamamlayamıyorum diye yeşilçay da içemiyorum

Ben hiç 4-5 gün beklemedim, yenisini eklediğim gibi güncelliyor, öyle yapıyorum ben.
Hesaplamamıştım, şimdi hesapladım, 900 civarı ediyor ama sürk müydü neydi, o çok yağlıysa daha fazla eder. İnternetten kokmuş çorap gibi kokuyor demişler onun için, abartı bir yorum muymuş bilemedim, senin menülerinde hep oluyor. :)

canım öğün saatlerini de verirsen iyi olur diye düşünüyorum canım akşam az ve bozuk olmuş

İlk yarıştığım günlerden böyle alışmışım Ececim, saatleri aklımda tutmaya üşemiyorum. Herbirinin arasında 2 saat falan oluyor işte... Çok acayip saatlerde yediğim zaman yazıyorum saatleri. :)

Niye 2500 etsin ki? Sen dikkat edersen etmez. 350-400 kalorilik ana öğünler yap. 100 kalorilik de ara öğünler yaparsın. 2 porsiyon meyve olur, yağsız-şekersiz bisküvi/ kraker olur, kuru meyve olur, bir porsiyon yoğurt falan olur. Ama salatalıktan ara öğün olmaz, kalorisi çok düşük. Acıktırır kısa sürede. Tereyağı konusunda da iradene hakim olmak zorundasın Ececim.

Selam hanımlar, bugun cook cok yogundu derslerim, eve herkesten sonra geldim, telefondan hep okudum yazdıklarınızı ama ben cevap yazamıyorum, hala sorun devam ediyor. Telden girince girşi yapmak için kullanıcı adı ve sifremi giriyorum ama algılamıyor, yok sayıyor eski sayfaya dönüyor.. Uygulama da duzelmedi hala, onun için yazacagım zaman ipadin basına oturmam gerekiyor..böyle cok kötü oldu benim in.. Muhabbetlere sıcagı sıcagına katılamıyorum, ama okuyorum.,

Tartı kaldırma kampanyası olmus, ben de kaldırdım eve gelince hemen:) gerci ben duzenli olarak gunde bir kere tartılıyorum zaten, aç karnına sabah tuvaletten sonra:) neyse şimdi kaldırdım bir daha cumaya tartılırım..

Ebrucum cezamı niye hala bulamadınki, yoksa sen benim verdiklerimi hala tamamlamadın mı?

Menüm..
08:00
1 haşlanmış yumurta
Bir tabak limonlu zeytinyağlı maydanoz
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
1 dilim ekmek

12:00
Bir kase ekşili bamya çorbası
2 haşlanmış içli köfte(tereyagı sosu vardı ama ben tereyagına karşı degilim)
2 yk sarımsaklı yogurt
Bir kaç ufak kornişon turşu

15:00
Bir avuç çig kuruyemiş karışımı

19:00
dolu bir tabak biber sote domatesli
Büyük bir kase cacık
3 minik kabak çiçegi dolması

Biraz önce yarım dilim pasta.. Bugün 3. Ay dönümümüz eşim o kadar özenip pasta yaptırmış bende yarım dilim yemek zorunda kaldımm..

2,5 lt su.. 20 dk yürüyüş

Gcmişi atlayarak okuyanlar arasında ben yokum bu arada:)) cunku dediğim gibi birikmeden okuyorum, ders aralarında zırt pırt giriyorum yazılanı okuyorum, atlayacak kadar birikmiyor yani, ama yazamıyorum, alntı da yapmak için eve gelince hepsine geri dönmem gerekir ki o da zor benim için.. Aklımda kaldıgı kadarıyla cevap yazmaya calısıyorum, insallah kusuruma bakmıyorsunuzdur, benim bıdık beni çağırıyor, uyuması lazım:) ben kaçtıım

afiyet olsun canım artık dikkat etmelisin kendine zaten..
inş canım hedefimde o zaten :)

Edacım senin şu an zaten çok sağlıklı beslenmen lazım. Sağlıklı yiyecekler yiyip yürüyüşünü yapman lazım.
yürüyüşe ufakTan başladım bugün canım :)

Edacım folik asit takviyesine başladın mı? Hamileliğin ilk aylarında çok önemli. Bu arada rakibim, artık bebeğe kıyıp sana ceza veremeyeceğim,napıcaz, sen yarışa devam edecek misin?
şimdi 4 haftalıgım canım kendi hesabıma göre dr a gittiğimde özellikle sorucam.. O zamana kadar dogal yolla almaya çalışıcam bugün netten okudum hangi besinlerde bulundugunu..yarış konusunu bilmiyorum ama ilk üç ay kilo verebiliyomuşuz ya deneyeyim diyorum ben çok sıkmadan..

bezelye pilav baklava..öglen menün olmamış havvacım.. Suyunu yemesen bile bezelye karbonhidrat deposu e pilavda var fazla olmuş bence :)

akşam erken yemişsin canım geceler uzadı artık işkence yapma bedenine :)

inş fundacım vicdan azabı duymamak güzel his :)

akşamın bence saglıksız fundacım ekmege yüklenmişsin yanında da az bi zeytin bu seni acıktırır zannımca..

tavsiye ederim canım :)

ögle yemegi yememeni hata olarak görüyorum canım bu bi şekilde bi yerlerden çıkıyo.. Az yersen ekmek pilav tüketmezsen sebze yada bakliyat yanına yogurt salata yada çorba türevi şeyler yersen bence daha faydalı olur..enerjin düşmez namahrem yiyecekler sana göz kırpaamaz :)) suyunu güzel içersen akşama aç kalırım korkusu oluşmaz.. Yıllarca yurtlarda kaldım en çok zararı oralarda aldım bedenime..arkadas ortamları aç kalma korkusu...ara ögün için uygun bişeyler secip dolabında bulundurabilirsin mesela...

canım mesela bugün öğle yemeğini yemekhanede yeme zamanım olmadı.. çok acayip bir ders programı yapmışlar.. çabuk çorba içsem kötü mü olur pekii

Yazagelen cım içimden geldi sana paylaşım savaşı açıyorum :)
önümüzdeki hafta senin bu mesaja cevap vereceğin saate kadar mesajlarımızı sayacağım ve kontrol edeceğim :)

kızlar ben çıkıyorum spor yapmalıyım duş alıp uyumalıyım yarın dersim 8,30da iyi geceleeer

öğle yemeğini bende okulda yiyorum sana tavsiyem sende ye zaten çorba ve ana yemeği yemende bi sakınca olmaz ki sadece pilav makarna ve tatlı türünü almazsın ben genel olarak alammaya yada az koydurmaya susuz koydurmaya çalışıyorum sende o şekilde dene istersen:) benim diyetisyenim bi değişim tablosu vermişti mesela akşam çorba içersen pilav makarna yersen ekmek yoktu o listede pilav ve makarna da 2 yk idi ara öğün ekleyebilirsin bence ama burda genel bi görüş var ve öğleden sonra meyveye hoş bakmıyorlar kuruyemiş deneyebilirsin ayran süt yoğurt olabilir akşam için ben uyumayı tercih ediyorum acıkınca

kızlar ben çıkıyorum spor yapmalıyım duş alıp uyumalıyım yarın dersim 8,30da iyi geceleeer
sabahın 8:30unda ders olunca pestilim çıkıyor

benim bi sorunum var kızlar
bu ara 6dan sonra bişey yememeye çalışıyrum ama son 1 haftadır özellikle yemekten sonra dehşet bi uykum geliyor gözlerimi açamıyorum ne olduğu önemli değil ağzıma iki lokma bişey atınca uykum eliyor bu gün okulda yemekten sonra uudum eve geldim yemek yedim 5:45 de az önce uyandım ve bu durum ciddi anlamda beni sinir ediyor :S napıcamıda bilmiyorum bu uyku hali beni mahvediyor hatta ballikayfe de yazmış aynı durumu bi çözümü olan varmıdır????

canım mesela bugün öğle yemeğini yemekhanede yeme zamanım olmadı.. çok acayip bir ders programı yapmışlar.. çabuk çorba içsem kötü mü olur pekii
hazır gıdalar bol katkı maddesi canım daha sağlıklı bi yol bulalım hiç yeme imkanın yoksa..kepekli sandviç alsan yol üstünden ayran yanına baya tok tutar..

sabah bi saat önce kalkıp egZersiz yapma imkanın varsa bu seni zinde tutar..

uyku az geliyor ki dün 2 de yattım sabah 7de kalktım

Yazagelen cım içimden geldi sana paylaşım savaşı açıyorum :)
önümüzdeki hafta senin bu mesaja cevap vereceğin saate kadar mesajlarımızı sayacağım ve kontrol edeceğim :)

7 gün sonra bu mesajı mı alıntılayayım yani Ececim? Tam anlayamadım.

Havvacım insülin direncinde yemekten sonra ağırlık çökmesi oluyor. Gerçi daha kim bilir kaç farklı şeyde oluyordur, zaten sen kilo da veriyorsun. Ama bir şeylerin belirtisi olabilir bence, tabi içine kuruntu düşürmek de istemem... Bir ara bende de oluyordu, 2-3 ay önce... Sonra geçti.

uyku az geliyor ki dün 2 de yattım sabah 7de kalktım

Hangi 2 kız? Gece 2 mi? Gece 2 de yatıp sabah 7 de kalkıyorsan uyku tabi az gelir. Erken yat.
Öğlen 2 de yattığını ise düşünmek bile istemiyorum.

--------

İyi geceler kızlar. Zorunlu hafta içi ışık kapatma saati geldi evde. Ne günlere kaldık ya... Düdük kadar eve tıkışınca her ses her yerden duyulur, her ışık her yerden görülür oldu. Sabaha görüşürüz.

İyi geceler kızlar..ve hoşgeldin ilk hamilelk belirtileri..midem fena halde ekşiyo şuan uyku yok gözümde..

Zorunlu hafta içi ısık kapama saati cok iyiymiş:))

Dun aksam kızımı yatırınca ben de uyumusum, saat 10 du galiba, öyle olunca sabah 6 olmadan uyandım, simdi kızlar uyanana kadar ders calısayım..
Gorusuruz

2

Funda bayıldım zorunlu ışık kapatma fikrine. Bizim eve de lazım böyle bir kural. Benim kızları bırak sabaha kadar oyun oynarlar.

İyi geceler kızlar..ve hoşgeldin ilk hamilelk belirtileri..midem fena halde ekşiyo şuan uyku yok gözümde..

Edacım çok özel günlerin. Tadını çıkart. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin.

Zorunlu hafta içi ısık kapama saati cok iyiymiş:))

Dun aksam kızımı yatırınca ben de uyumusum, saat 10 du galiba, öyle olunca sabah 6 olmadan uyandım, simdi kızlar uyanana kadar ders calısayım..
Gorusuruz

Maşallah tuba. Bu ne azim. Tüm alkışlar tubaya. Benim okul klmasa bu saatte ne kadar erken yatarsam yatayım kalkamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…