Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yarından itibaren regl miskinliğinden rehavetinden ve saçmalığından cıkıp kurtuluyorum, uf cok kötüydü bu hafta, her ne kadar spor yaptıysam da pek dikkat edemedim, yarından itibaren menulerimi de yazıcam insallah...

Simdi ben kızımı yatırmaya gideyim, eger uyanık kalabilirsem çıkıp ders calısıcam..

Ya bu arada kaç zamandır aklımda burcu var, ne yaptı acaba ? Evlendi gitti, alıştı mı keyfi yerinde mi? Cok merak ediyorum..

Akrepler psikopat oluyor ve de acayip kinciler. Ejderha gibi bakıyorlar ve ilgi manyakları... En azından bana denk gelen bütün akrepler böyle...

Ay valla denk gelenleri saydım, saydırmayın bana heee.

Kizlar menum

Sabah 9,00 kepekli tost,cay

Ara 3 mor erik,1 elma

Oglen 12,30 bol salata buyuk tabak,1,5 kase yagsiz mercimek corbasi

Aksam bir porsiyon cinekop izgara,bol salata,1 dilim kepek ekmegi

Spor 45 dk leslie,50 mekik su 3 lt

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
10 zeytin

Öğlen
2 tabak mercimek yemeği
Salata

Ara
3 mandalina

Akşam
1 tabak mercimek yemeği
2 dilim ekmek

1 saat de step

Akrepler psikopat oluyor ve de acayip kinciler. Ejderha gibi bakıyorlar ve ilgi manyakları... En azından bana denk gelen bütün akrepler böyle...

Ay valla denk gelenleri saydım, saydırmayın bana heee.
Kinci hem de ne... Tehlikelidirler, cok da sadıktırlar ama yaa kıyamamm

Esim ikizler cnm:)

gece 2 canım insülinde bi sıkıntım yok testlerimii aldım

odaları değiştiriyorum da herşeyleri kutulara toplamıştım geçeceğim odada ki eşyalar büyük olduğu için yanlız çıkaramadım o nedenle 2 haftadır hiç bişey yapamadım haftasonu onları hallettim ama hala bi yerleşemedim iki gündür okuldan gelince onlarla uğraşıyorum hala da bitiremedim ufak tefek işler kaldı

Kızlar dün dr üç gün rapor verdi gripim için.aslında güzelce uyuyacaktım ama ablam sabah doguma girdi ona kuran okumak için kalktım..sizde dua edin olur mu plesanta previa tanısı konmuştu..

inşallah bebişini hayırlısıyla sğlıcakla kucağına alır canım

ben geldim kızlar test sonuçlarım çıktı şükür bi sıkıntım yok şekerim insülinim hormonlarımda bi sıkıntı yok b12 ve demir de sıkıntı var onun için de ilaca başladım iki gündür okuldan gelince ev işleri yüzünden pek uğrayamadım gerçi hala bitmedi ama sanırım biraz sonra bitirip yatarım:)

menümm
kahvalatı 7:30
2 dilim çavdar ekmeği
yarım domamtes
1 ince dilim peynir

öğlen 12:30
1 kase düğün çorba
2yk bulgur pilavı
2 yk patlıcan musakka
1 kase yoğurt

ara
kahve

akşam 17:30
1 adet waffle (arkadaşımın doğum günüydü yedim) ama sonrasında hiç bişey yemedim

su 2-2.5 lt olmuştur halada içiyorum birde 7den beri temizlik yapıyorum birazdan gidip devam edicem

Nazmiyecim senin burcunu tahmin etmemişim, seninki deeee yengec:)
Bi de dilarayı da atlamısım galiba, dilaracım sennki de akrep bence...
Baska atladıgım kalmadı dimi kızlar,?

Çok sevindim canım. :) Halledilecek küçük şeyler onlar...

Yeni halim mi? Nerdeeeee.. Orda suanki halimden 11 kilo eksiğim, 56 kiloyum.. Ahh ahh..

Şimdikini halini de koysan da onu da görsek ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…