Funda tutturmusum işte yaa:)) benim esim akrep:) cok baskın karakterli oluyorlar, neyse ki bende hiç baskınlık yok da anlasıyoruz..:)
Özlem ya seni tutturamamısım, dediğim gibi eşim akrep, iyi bilirim akrepleri, senin eşinin burcu ne peki? Akrebi tasımak zordur:)
Bu arada pazar gunku sporumu cekmiştim de telden yollayamamıstım, kalmasın, belki motive eder :)
5 km:)
Kinci hem de ne... Tehlikelidirler, cok da sadıktırlar ama yaa kıyamammAkrepler psikopat oluyor ve de acayip kinciler. Ejderha gibi bakıyorlar ve ilgi manyakları... En azından bana denk gelen bütün akrepler böyle...
Ay valla denk gelenleri saydım, saydırmayın bana heee.
Üstümde öyle bir açlık var ki bu saatte kalkıp bir şeyler yiyesim var. Offff ooffff.
Esim ikizler cnm:)Funda tutturmusum işte yaa:)) benim esim akrep:) cok baskın karakterli oluyorlar, neyse ki bende hiç baskınlık yok da anlasıyoruz..:)
Özlem ya seni tutturamamısım, dediğim gibi eşim akrep, iyi bilirim akrepleri, senin eşinin burcu ne peki? Akrebi tasımak zordur:)
Aman dikkat! Sakın oyle bişe yapma, geçiştir, mesela gir interneten öncesi sonrası fotoları bulup bak:)
Ha bu arada benim fotoları gorebildiniz mi?
7 gün sonra bu mesajı mı alıntılayayım yani Ececim? Tam anlayamadım.
Havvacım insülin direncinde yemekten sonra ağırlık çökmesi oluyor. Gerçi daha kim bilir kaç farklı şeyde oluyordur, zaten sen kilo da veriyorsun. Ama bir şeylerin belirtisi olabilir bence, tabi içine kuruntu düşürmek de istemem... Bir ara bende de oluyordu, 2-3 ay önce... Sonra geçti.
Hangi 2 kız? Gece 2 mi? Gece 2 de yatıp sabah 7 de kalkıyorsan uyku tabi az gelir. Erken yat.
Öğlen 2 de yattığını ise düşünmek bile istemiyorum.
--------
İyi geceler kızlar. Zorunlu hafta içi ışık kapatma saati geldi evde.Ne günlere kaldık ya... Düdük kadar eve tıkışınca her ses her yerden duyulur, her ışık her yerden görülür oldu. Sabaha görüşürüz.
Hayırlısı olsun canım hakkında. İnşallah zayıfladığın zaman çıtır bir anne adayı olarak hamile kalırsın. Bende öyle olmuştu.
Kahvaltın hiç olmamış. Onun dışındaki menün gayet güzel. Sporun ve suyunda iyi. Afiyet olsun.
Herşey kutularda derken? Nasıl bir temizlik yaptın merak ettim. Sanırım geçen hafta başlamıştın. Allah kolaylık versin. Temizliğe bir başlayınca insanın canı çıkıyor. O nedenle ev hanımlarına çok özeniyorum.
Öğle öğünündeki bezelye, pilav ve baklava haricinde çok güzel bir menü. Bunlar bize ufak kaçamaklar olarak görünüyor ama toplamda oldukça etkiliyor kilo verme sürecini. Su gayet güzel. Temizlikte spor yerine geçer. Afiyet olsun.
Özlem özlem özlem senin adını makarnacı Özlem yapacağım. Makarnasız durmuyorsun hiç. Onun haricinde menü gayet güzel.
Besin değişim listesine göre 1 kase çorba 1 dilim ekmek yani sabah 3 dilim ekmek, öğle 3 dilim ekmek, akşam 3 dilim ekmek toplamda 9 dilim ekmek, 1 elma ve biraz zeytin yemişsin gün boyu. Kaba bir hesaba göre bir ekmekle günü bitirmişsin. Biliyorsun dimi çorbayla ekmek eş değer özellikte. Sporun ve suyun çok güzel. Ama menünü beğenmedim.
Kızlar dün dr üç gün rapor verdi gripim için.aslında güzelce uyuyacaktım ama ablam sabah doguma girdi ona kuran okumak için kalktım..sizde dua edin olur mu plesanta previa tanısı konmuştu..
Ne güzel ayakkabılar onlar öyle.
Tamam Tubacım, öyle yapacağım. :)
Ben gördüm, aslında pek fazlan var gibi durmuyor. Yeni halin mi bu?
ben geldim kızlar test sonuçlarım çıktı şükür bi sıkıntım yok şekerim insülinim hormonlarımda bi sıkıntı yok b12 ve demir de sıkıntı var onun için de ilaca başladım iki gündür okuldan gelince ev işleri yüzünden pek uğrayamadım gerçi hala bitmedi ama sanırım biraz sonra bitirip yatarım:)
Yeni halim mi? Nerdeeeee.. Orda suanki halimden 11 kilo eksiğim, 56 kiloyum.. Ahh ahh..
bennnnNazmiyecim senin burcunu tahmin etmemişim, seninki deeee yengec:)
Bi de dilarayı da atlamısım galiba, dilaracım sennki de akrep bence...
Baska atladıgım kalmadı dimi kızlar,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?