Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım ben yatıyorum. Herkese iyi geceler. Yarın gündüz gelemeyebilirim. Akşama mutlaka uğrarım. Merak etmeyin. Boş bırakmayın takımı da. Öpüyorum hepinizi

Gunaydin kizlar bir suru alinti yapmis ve cevaplamistim.hatta sürk ve y.mercimekli patlican tarifini bile yazmistim amaaaaa şu telefon tarayici kapandi dedi ve hepsi gitti.
Uygun zamanda tekrar yazmaya calisirim.

Ben ekmeği sıfıra indirebileceklerden değilim ya... Dürüst olmak lazım, günde 6 dilimi geçmezsem öpüp başıma koyarım sadece... Bugün nohut yapıyorum canım, ekmek yememeye çalışacağım, malum cuma yakın, sabah tartıldım, iyi bir sonuç görmedim. Ben de mümkün olduğunca az yiyeceğim bugün. Kısır yaparsam çok yerim, hem bulgur da karbonhidrat, o da ekmek yerine geçer. :)

Biraz direndim dün akşam, sonra geçti. 2 gündür bir açlık vardı üstümde.

Ne güzel anlatmışsın canım... Aslında fark eder etmez de gelmişsin buraya, senin adına çok sevindim. Ben yıllarca bildim şişman olduğumu da, pat diye harekete geçemedim pek... Mezuniyet elbiseni bizimle seçersin artık, ilk giydiğin zamanki fotoyu da biz görürüz.

Tubacım senin fotolarda anlam veremediğim bir şey var. 76 halin, sanki 90 civarı gibi duruyor. Acaba içinde kazak falan mı var o fotoda? Yani sanki fotolar arasında 10-12 değil de 20-25 kilo fark var gibi...

teşekkür ederim ebrucum

Günaydın kızçeler :) evvet dogru bildin tam bir yengeçim duygusal sulu göz..ıyy hiç sevmem burcumu ben :)

Akrepler psikopat oluyor ve de acayip kinciler. Ejderha gibi bakıyorlar ve ilgi manyakları... En azından bana denk gelen bütün akrepler böyle...

Ay valla denk gelenleri saydım, saydırmayın bana heee.
sevgili eşimde akreptir..ve evet duygularını biriktirmeyi sever..uzun uzun kin tutmaz ama hersey yolunda sanırken pat diye önceden yaptıgın bişeyi söyler deli olurum :)

Heh havvacım senin burcun da , mmmmmmmm, yay:)
tubacım bi Ögrencimi hatırlattın bana :) sınıfa yeni biri gelince adından önce burcunu sorardı sonra dur söyleme ben tahmin edicem derdi, bişey anlatırken hocam hani akrep burcuyla koç burcu iki kız vardı ya derdi :) başka bi Hocaya yollardım yogun olunca hocam o hoca koç burcu çok sabırsız ben ona ders veremem derdi :)

Selam kızlar

Ne kadar az kişi gelmiş bu saate kadar. Yine duruldu buralar. Hadi bakalım canlanın biraz.

Fundacım, alıntı yapamadım böyle yazayım, dediğinde haklısın 76 lık fotomda cok daha kilolu duruyorum, sebebi ise bir kac aylık taze anne olmam, dolayısıyla goguslerim sut dolu ve onlar beni oldugumdan da iri gosteriyordu, yandan bi baktıgımda aynaya aman allahım, koca bi govde goruyordum, goguslerden kaynaklanıyor.. Hayatımda oldugum en yuksek kilo doguma gittiğimdeki 84 kilo, dogumdlarımdan sonra da 80 civarı oldum, ilkinde 80 den 62 ye indim rahatlıkla... İkinci de ise kilo vermem ilki gibi rahat olmadı , hala ugrasıyorum...

Eda senin de burcunu tutturdum demek:)) ogrencin de cok iyiyimiş , bir ara ben de bir arkadası baska birine tanıstırırken söyle dediğimi haırlıyorum : "bu arkadasın adı elif, balık burcu..." İsimden sonra burc geliyor yani:)
Esimle de tanıstıgımızda burclardan konusmustuk ilk...

Bu arada ebru ve diğerleri hala burclarını yazmadılarrr?

Benim de anlatasım geldi uzun uzun:)
Başlıyorum
Küçüklüğümde de ince zayıf bi cocuk değildim, orta sona giderken 68 kiloya cıktıgımı haırlıyorum, boyum da ona gore daha kısaydı tabi, ben suan kendimi hayal edemiyorum o yasta o kiloda.. Sonra 13 yaslarımda bi zayıflamaya karar verip 59 a indim, egzersizler yaptım vs.
Genc kızken ise kilom genelde 65 idi.. Balık etli bir hatundum yani bastan beri... Sonra bir diyet buldum ve 10 gun gibi kısa bi surede 5 kilo verip 60 kiloya indim. Tam o sırada esimle tanıstık:) beni zayıf tanımıs oldu, sonra 4 ay sonra nişanımda 64 lerdeydim... Nişandan 3 ay sonra da dugunumde 56 kiloydum.. Evlenip yurtdısına gittim ve orda kafa dengi bi arkadasım oldu turk, onunla cok guzel bi duzen oturttuk ve spor salonuna yazılıp her gun duzenli harika spor yaptık.. Nasıl yapmayalım, orda butun herkes deli gibi spor yapıyor , ister istemez o havaya girdik izde, ve o hale geldi ki vucudum, karın kaslarım bi açıdan bakınca ışıkta filan baklavamsı gorunmeye bile baslamıstı, ne egilince ne oturunca sıfır göbek! Harika fit bi fiziğim oldu, kilom 58 di ama kaslı 58 :) biliyorsuuz kas yagdan daha agır, yani gorunusum 58 den azdı... O zamanlarda cekildiğim fotograflara her baktıgımda "anaaa bacaklarım nasıl da ince, ay hüç göbek yok, ay belim ne guzel " deyip duruyorum..

Ve bir gun hamile kaldım, 62 kilo ile... Doguma 80 ile gittim, 76-77 ile cıktım, sonra tam 9 ayda aldıgım hamilelik kilolarımı tam 9 ayda verdim, cok da zorlanmadım..

O sırada turkiyeye donduk, 1 sene kaldıktan sonra yine yurtdısına gittik, bu aralarda kilom hep 62-63 idi... Sonra 66 kiloya cıkmıstım ki tekrar bir hamilelik oldu. İkinci hamileliğimin ilk 3 ayında 5 kilo verdim. Bir yandan cocuk bakıp bir yandan hamilelik gecirmek cok zorladı beni.. Doguma 84 ile girdim,cıktıgımda 81 fialndım.. Sonra bebegim iki aylıkken spor salonuna yazıldım, gunde 3 saatim spor salonunda geciyordu, 1 saatini fazladan bebekle ilgilenmeye (alt değiştirme emzirme vs) desek, dolu dolu 2 saat spor yaptım ve haftanın 5-6 gunu boyle devam ettim, ama topu topu 4-5 kilo verebildim.. Sonra başka birsey için kan tahlili yaptırdıgımda tiroit hastalıgım oldugunu ogrendim. Meger ondanmıs.. Yoksa benim o sporuma en az 10 kilo vermeliydim, diyetle birlikteydi cunku...

Sonra o sırada turkiyeye geldim, ilaç kullanmaya basladım, turkiyede hiç spor yapmadan ilaç kullanarak oturdugum yerden 5-6 kilo verdim, cok sasırdım.. Sonra işte al ver al ver derken 75 te takıldım kaldım.

Turkiyeye 2 sene once temelli donus yaptıgımızda 76 kiloydum. Sonra fotograflarımı cektirdim eşime, ama guzel cıktıgımı zannnederken ir de baktımki kollarım bacak kadar, sırtım iri iri, bu ne dedim, kadın dediğin kalem gibi olur ordan burdan yaglar fıskırmaz, zarif olur , cıtı pıtı olur dedim, kendimi gaza getirdim:) o şişko fotograflarımı silmeyip ara ara acıp inceledim.. Sonra nette herkes gibi zayıflama yolları ararken burayı buldum..

Ay devamı birazdan...çenem dustu ben de dinleneyim siz de dinlenin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…