bende göremiyorum ki:STamam simdi gordum yorumunu kaptan, bak değişim albumune gecen ayın fotosunu koydum, bi bakabilirisiniz
Duzelttim simdi ama, bi bakın olmazsa da kısmet artık...:)bende göremiyorum ki:S
beni izlemdiğin için göremiyorum snaırım:)Duzelttim simdi ama, bi bakın olmazsa da kısmet artık...:)
Ekmeklere eskiye göre az görünüyor ama yine de gözüme batıyor. Mercimek yemeği güzel olmuş bugün. Yarın da sebze yemeği yapsana kendine. Mesela kabak. Ben bayılırım kabağa. Haa bu arada kısır severmisin bilmiyorum ama senin menülere yakışır. Yarın kısır yemeyi düşünüyorum akşama
Çok karbonhidrat tüketmekten bence. Ama bu saatte bişey yenmez. Bol bol su iç. Erkenden yatmaya bak.
herkes anlatınca bende anlatmak istedim cocukkende kiloluydum balık etli desek daha doğru yemek yemeyi hep çok sevmemden ötürüydü kızartma en çok sevdiğim yemekti koca bi tabak kızartma yapıp yerdim annem evde yokken hep çok da üzülürdüm dalga geçilince klasik 'şişko patates yarım kilo domates..' sonrası .. lise- üniversite üniversiteyi kazandığım sene 2009da yüzümde ki tüylenme artışı yüzünden 3 arkadaş cildiyeye gittik neyse kan testi yapıldı diğer 2arkadaşımda bi sorun çıkmadı ve benim testestornum yüksek çıktı kadın doğuma gönderdi ve kadın doğumcu diana35 ve andracor kullanacaksın 6 ay dedi hiç unutmam bu bir kısır döngüdür kilo aldıkça hormon dengen bozulur hormonların bozuldukça kilo alırsın kilo aldıkça hormon dengen bozulur dedi doktorum bi teşhis koyuldu tam kan tetkiki yapıldı hastanede heyet toplanıp bana rapr yazıldı 2 dahiliye ve 2 kadın doğum doktoru başhekim vs vs imzası vardı raporda ama ben nedense hiç önemsemedim bu olanları doktorun yazdığı raporu bile okumadım ilçaçları aldım ve başladım birde annemin ilerde bi sıkıntı olur mu dediği kalmış aklımda ve okul başladı ankaraya gelince yemeklere porsiyon limiti geldi yurtta 4. kattaydım kantin -3 deydi ve asansör yoktu yurtta yurt okul arası mesafe fazlaydı ve yürüyerek gidip geliyordum diyet yoktu hayatım da ama kilo vermeye başladım sonrasında kontorlüm vardı eve gittim bir pazar günüydü evde yanlızdım ben bu ilaçaları kullanıyorum da bu neymiş teşhis neymiş rapora ne yazılmış bi bakım dedim pko olduğumu öğrendim tabi ki hiç bişey anlaadım internette ne kadar site varsa girdim okudum ağladım anne olamıyacam diye sabah 9dan akşam 5 e kadar hem araştırdım hem ağladım okudukça beynim sulandı rahim kanseri olan anne olamayan herşey vardı pko yu korkunç bişey zannettim doktorun kilo hormon hakkında söyledikelri geldi aklıma ve karar verdim zayıflayacaktım ankaraya dönünce ilk işim diyetisyene gitmek oldu birde spora başladım ankara büyük şehir belediyesinin kadınlar lokali vardı haftada 4 gün gidiyordum eve gittiğimde herkes aaaa çok zayıflamışsın dedikçe gaza geldim yavaş yavaş kilolardan kurtulmaya başladım 1. 2. sınıf öylegeçti 3. sınıfın başında tekrar diyetisyen +spor 80leri gördüm motivasyon çok çok iyiydi birde sevgili motivasyonu ben bbu gazla 60 bile olurdum 3 . sınıfın sonuna doğru erkek arkadaşımdan ayrıldım sınıfta kaldım depresyon yenilgi kaybediş...tek dersten kalmıştım ve hafta da sadece 1 derse gidiyordum o da 2 saat sürüyordu tamamen içime kapandım depresyon aldı başını gitti haftada 1 kez evden çıkıyordum ondada derse gidiyordum tüm gün evde film izliyordum oyun oynuyordum gece 3-4 de yatıyordum sabah 8de kalkıyordum uyku yoktu zaten kahvaltı ediyordum 2-3 kişinin yiyeceğini yiyordum acıkınca sipariş veriyordum pizza kebap hamburger .. acıkınca yine sipariş veriyordum.. bir günde belkide 7 öğün yemek yiyordum akşam yiyordum 12de yiyordum sonrasında gece 2 -3 de tekrar yiyordum sonra yatyordum hayat değidlid yaşadığım sadece yemek yiyordum 3. sınıf bitti herkes çok kilo almışsın diyordu artık normalde giydiğim hiç bişey olmuyordu insanları duymuyordum bile aman ne kilosu alcam ya deyip geçiyordum önemsemiyordum aynaya bakmıyordum ki fark edeyim ne halde olduğumu 4. sınıfın ilk yarısı bi gün alışverişe gittim ve üzerime hiç bişeyin olmadığını fark ettim aynaya baktım iki katlı 4 oda 1 salon bi karın gördüm üzerimde ne varsa çıakrdım inceledim kendimi uzun uzun her yerim yağ olmuştu her yerim benim değildi sanki kocaman bi yaratık olmuştum herşeyi bıraktım gittim bi tartı aldım eve döndüm tartıyı kutusundan bile çıkarmadım kaldırdım yatağın altına attım sonrasında ara yıl tatili yine herkes kilo almış dedi ve aynaya bakınca tiksindim kendimden çok araştırdım diyet spor hızlı kilo verdiren ne varsa araştırdım sonra Kadınlar Kulübünü gördüm 24 ocakta üye oldum siteye ve 27 ocak pazartesi günü ankaraya geldim ilk işim tartılmak oldu 117.7.. sonra besmele çekip başladım kendime günlük açtım sonra cuma yarışmalarını gördüm ve 13. takıma geldim diyetimin 3. hatfasında takıma girdim ilk 5 ay çok çok iyi gitti 24e yakın kilo verdim sonra vizeler başladı vizelr bittikten hemen sonra finaller başladı sınıfta kalma korkusu sardı beni diyeti bıraktım takıma gelmeye çalıştım ama pekde becermedim haziran sonu sanırım izne ayrıldım en son tartıldığımda 26 kilo vermiştim sonra tartıya bir daha çıkmadım 1 eylülde tekrar tartıya çıknca 6.9 kilo aldğımı gördüm ve takrar başladım diyete ve şimdi yine burdayım bu kez hedef 70 ve bu sene mezuniyetim var ve mezuniyetimde kilolarım yüzünden bi elbiseyi elimden bırakmak istemiyorum.
Özlem bu görümceler seni mahvedecek. Sen en iyisi diyet süresince uzak dur onlardan. Diyet yaptığını bilmiyorlar mı? Yürüyüşün güzel ama aralar menünü mahvetmiş canım.
Benim kızımda Ocak 2006 doğumlu. Seninkisinin doğum günü çok güzel bir gün maşallah. Ara için geç olduğunu düşünme. Hepsinin yeri ayrı oluyor. Benimkilerin arasında 7 yaş fark var ve ben pişman değilim. Bence böylesi daha iyi. Hele ufaklığı sevmelere doyamıyorum. İnşallah ikincisi olduğunda ne demek istediğimi anlayacaksın. Zeynep çok iyi anlıyordur beni
Benim de aklımda. Yarın müsait bir zamanda arayıp sorarım neler yaptığını. Eminim çok mutludur. Bu arada umarım cumaya iyi bir sonuç alırsın çünkü geçen hafta sabittin unutma sakın. Azda olsa kilo vermen lazım. Dikkat et cumaya kadar.
Menün, suyun ve sporun harika Dilara' cım. Bugün seni günün üyesi ve menünü en iyi menü seçiyorum. Tebrikler.
Ekmeklere eskiye göre az görünüyor ama yine de gözüme batıyor. Mercimek yemeği güzel olmuş bugün. Yarın da sebze yemeği yapsana kendine. Mesela kabak. Ben bayılırım kabağa. Haa bu arada kısır severmisin bilmiyorum ama senin menülere yakışır. Yarın kısır yemeyi düşünüyorum akşama
Çok karbonhidrat tüketmekten bence. Ama bu saatte bişey yenmez. Bol bol su iç. Erkenden yatmaya bak.
Allah kolaylık versin canım o zaman. Biran önce yerleşirsin inşallah. Okulla bir arada zor oluyordur mutlaka.
Çok sevindim canım senin adına. İyi hatırlattın bu cuma bende kan vereyim. En son hamilelikte baktırmıştım kan değerlerime.
Menün çok güzel gitti gitti sonra arada waffle görünce habersiz tokat yemiş gibi oldum. Hiç ama hiç olmamış o waffle. Umarım cumayı kötü etkilemez. Allahtan listede değilsin. Yoksa sağlam bir fırça yerdin benden.
İkinci bomba menü senin menün canım. Afiyet olsun çok çok güzel olmuş. Maşallah
Hayır canım yine bilemedin. Halbuki burcumun bütün özelliklerimi taşıyorum. Neden bilemedin acabaGerçi her burçtan var bende biraz. Kopya olsun bu da sana.
Kimin benim hikayenin mi yoksa herkes hikayesini mi yazsın diyosun? Bence güzel fikir. Hem böylelikle birbirimizi daha yakından tanımış oluruz.
evvet dogru bildin tam bir yengeçim duygusal sulu göz..ıyy hiç sevmem burcumu ben :)selam kızlar
iyi ki gecmiş biriktirmiyorum sık sık okuyorum dedim... bugun birikmiş valla:) giremedim pek, gerci yine bi ara yolun ortasında durmus forumda yazılanları okurken buldum kendimi:) somra azcık daha ilerledim de kırmızı ısıkta durdum, bari anlamlı olsun duruşum diye:)
edacım hayırlı olsun ailenizin yeni ferdi:) fundacım cok guzel bi fikir olmus hataları yazmak..
fatmacım insallah hakkınızda hayırlı bir zamanda gelir size de bir misafir:)
bu arada benim de buyuk kızım 7 yasında, 2007 aralık dgumlu.
aa bu arada herkes burcunu yazabilir mi? ben merak ederim böyle seyleri.. benim burcum balık. mart dogumluyum:) özelliklerini tasıyorum.. tahmin edebildiğimi edeyim durun, ebru sen başak burcusun, funda sen akrep olabilirsin, ikizler de olabilir:) edacım sen yengecsin, zeynep sen terazi, fatma sen yengec, ece sen de balık ya da yengec olabilirsin:)
tamamen salladım bakalım kimleri tutturabildim:)
bu arada ben resim koymustum yaa bir iki hafta önce , yeni evlendiğim zamanki zayıf hallerimi koymsustum, bakabilirsiniz:) gerci iki tanecik:)
simdi annemlerdeyim, eve gidicem birazdan... ebrucum senin hayat hikayeni tekrar okumak da iyi oldu, ben de yazarım belki eve gidince, hala aklımda ben uzun uzun yazmıstım da sen de yorum yazmıstın uzun uzun ama gonderemeden silinmişti, dolayısıyla bana uzun bi yorum borclusun:)
sevgili eşimde akreptir..ve evet duygularını biriktirmeyi sever..uzun uzun kin tutmaz ama hersey yolunda sanırken pat diye önceden yaptıgın bişeyi söyler deli olurum :)Akrepler psikopat oluyor ve de acayip kinciler. Ejderha gibi bakıyorlar ve ilgi manyakları... En azından bana denk gelen bütün akrepler böyle...
Ay valla denk gelenleri saydım, saydırmayın bana heee.
tubacım bi Ögrencimi hatırlattın bana :) sınıfa yeni biri gelince adından önce burcunu sorardı sonra dur söyleme ben tahmin edicem derdi, bişey anlatırken hocam hani akrep burcuyla koç burcu iki kız vardı ya derdi :) başka bi Hocaya yollardım yogun olunca hocam o hoca koç burcu çok sabırsız ben ona ders veremem derdi :)Heh havvacım senin burcun da , mmmmmmmm, yay:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?