Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Senin şu dondurma bir türlü bitmedi gitti. Yeter artık bence çünkü yaz bitti. Dondurma sezonu geçti. Dondurma haricinde süper bir menü. Ama su az olmuş canım.
Dondurma yapmıyordum bir suredir, kızım sonunda isyan etti "anne! Dondurma yapmayı bilmeyenler ile bizden daha cok dondurma yiyoooo! " diye:)

Ogleden önce yedim ama aksam herkesle birlikte dondurma keyfine katılmadım:) esime ve cocuklara verdim , ben almadan oturdum, bu bi artı puan :)

Hani kaptan benim uzun hayat hikayeme senin yorumun, okumadın mı yoksa

Kızlar selam
Bende bu hafta pek yoktum kaçaklardanım
Ama artık daha çok gireceğim. Sakın kaçamak yaptıgımı düşünmeyin yapmadım ama burdan uzak kalınca mutsuz oluyorum. Okulda teneffüslerde bakmaya çalışacağım artık.

Tuba maşallah sankim dondurma imalatı var evde. Ne çok dondurma yedin bu yaz. Artık kapat sezonu.

kızlar arada birbirimize diyet,pratik tarifler versek mi?bazen ne yesem diye çok düşünüyorum bide ofiste olunca zor oluyor.arada önerilerinizi bekliyorummm :)
Dilaracım ben yazın patlıcan ve kırmızı biber közlerim buzluğa atarım sıkışınca veya kışın çıkartırım yoğurtlarım çok nefis oluyor.

Selam hanımlar
Bugun butun gun kışlık domateslerimi hazırladık annemle, butun gun domates biberle ugrastım...
Şimdi dinleneyim artık, gelen giden olmamıs yaa takıma, cok kötü..

Slm c
Selam hanımlar
Bugun butun gun kışlık domateslerimi hazırladık annemle, butun gun domates biberle ugrastım...
slm cnm elinize saglik:) bende yapicaktim oyle kaldi.
Bu aralar herseye useniyorum.
Konservemi yaptin,buzluga mi koydun?

Special k diyetime bugun basladım

Sabah 9:30
1 yumurta
Domates salatalık
Peynir
1 avuc ceviz
Zeytin

Oğlen 13:30
1 kase mısır gevregi

Aksam 19:00
1 kase mısır gevregi

Su 2 lt

Special k diyetime bugun basladım

Sabah 9:30
1 yumurta
Domates salatalık
Peynir
1 avuc ceviz
Zeytin

Oğlen 13:30
1 kase mısır gevregi

Aksam 19:00
1 kase mısır gevregi

Su 2 lt
Afiyet olsun cnm.bende belki baslarim :)

kızlar arada birbirimize diyet,pratik tarifler versek mi?bazen ne yesem diye çok düşünüyorum bide ofiste olunca zor oluyor.arada önerilerinizi bekliyorummm :)
Hoşuma gitti bu fikir.
Tuba'dan da dondurma tarifini alabilir miyiz?
Selam hanımlar
Afiyet olsun canım.

Selam kızlar, ben de 2 gündür yoktum. Çok sevdiğim bir komşumuz vefat etti, zamanımın çoğunu orada geçirdim, bilgisayarı açamadım bu dönemde. Ölüm hayatın gerçeği ama yakınınızda biri olunca kabullenmesi çok zor oluyor. Baya mesaj birikmiştir diyordum ama pek gelen olmamış. Ben de birazdan tartılacağım, bu hafta çok ümitli değilim ama.

Dünkü menüm:
Ne zaman dışarı çıksam yada farklı bir yerde yemek yemek durumunda kalsam menülerim yerle bir oluyor. Dün de aynı şekilde cenaze evinde çok kötü beslendim.
08:30
yeşil çay

09:00
1 dlm ekmek
1 dlm peynir

11:30
3 kaşık kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
2 dlm ekmek

13:00
2 kaşık pilav
1 kaşık yoğurt

17:30
4 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık tavuk haşlama

2 lt su, spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…