Dondurma yapmıyordum bir suredir, kızım sonunda isyan etti "anne! Dondurma yapmayı bilmeyenler ile bizden daha cok dondurma yiyoooo! " diye:)Senin şu dondurma bir türlü bitmedi gitti. Yeter artık bence çünkü yaz bitti. Dondurma sezonu geçti. Dondurma haricinde süper bir menü. Ama su az olmuş canım.
Dondurma yapmıyordum bir suredir, kızım sonunda isyan etti "anne! Dondurma yapmayı bilmeyenler ile bizden daha cok dondurma yiyoooo! " diye:)
Ogleden önce yedim ama aksam herkesle birlikte dondurma keyfine katılmadım:) esime ve cocuklara verdim , ben almadan oturdum, bu bi artı puan :)
Hani kaptan benim uzun hayat hikayeme senin yorumun, okumadın mı yoksa
Ya ben dondurmayı en hafifinden atlatayım tatlı isteğimi diye yiyorum:)Tuba maşallah sankim dondurma imalatı var evde. Ne çok dondurma yedin bu yaz. Artık kapat sezonu.
Canım dondurma çok da masum değil bence. Diyetisyenler çok tatlı istiyorsan bitter yiyebilirsin 2 - 3 kare diyordu.Ya ben dondurmayı en hafifinden atlatayım tatlı isteğimi diye yiyorum:)
Dilaracım ben yazın patlıcan ve kırmızı biber közlerim buzluğa atarım sıkışınca veya kışın çıkartırım yoğurtlarım çok nefis oluyor.kızlar arada birbirimize diyet,pratik tarifler versek mi?bazen ne yesem diye çok düşünüyorum bide ofiste olunca zor oluyor.arada önerilerinizi bekliyorummm :)
slm cnm elinize saglik:) bende yapicaktim oyle kaldi.Selam hanımlar
Bugun butun gun kışlık domateslerimi hazırladık annemle, butun gun domates biberle ugrastım...
Şimdi dinleneyim artık, gelen giden olmamıs yaa takıma, cok kötü..
Konserve yaptık canımSlm c
slm cnm elinize saglik:) bende yapicaktim oyle kaldi.
Bu aralar herseye useniyorum.
Konservemi yaptin,buzluga mi koydun?
Afiyet olsun cnm.bende belki baslarim :)Special k diyetime bugun basladım
Sabah 9:30
1 yumurta
Domates salatalık
Peynir
1 avuc ceviz
Zeytin
Oğlen 13:30
1 kase mısır gevregi
Aksam 19:00
1 kase mısır gevregi
Su 2 lt
Dilaracım ben yazın patlıcan ve kırmızı biber közlerim buzluğa atarım sıkışınca veya kışın çıkartırım yoğurtlarım çok nefis oluyor.
azmin zaferi :)kızlar bildirim yapayım
Geçen hafta 90,00
Bu hafta 89,30
Fark:700 gr
8 leri gördüm sonunda
Hoşuma gitti bu fikir.kızlar arada birbirimize diyet,pratik tarifler versek mi?bazen ne yesem diye çok düşünüyorum bide ofiste olunca zor oluyor.arada önerilerinizi bekliyorummm :)
Tuba'dan da dondurma tarifini alabilir miyiz?Dondurma yapmıyordum bir suredir, kızım sonunda isyan etti "anne! Dondurma yapmayı bilmeyenler ile bizden daha cok dondurma yiyoooo! " diye:)
Ogleden önce yedim ama aksam herkesle birlikte dondurma keyfine katılmadım:) esime ve cocuklara verdim , ben almadan oturdum, bu bi artı puan :)
Hani kaptan benim uzun hayat hikayeme senin yorumun, okumadın mı yoksa
Afiyet olsun canım.Selam hanımlar
Bugun butun gun kışlık domateslerimi hazırladık annemle, butun gun domates biberle ugrastım...
Şimdi dinleneyim artık, gelen giden olmamıs yaa takıma, cok kötü..
kızlar bildirim yapayım
Geçen hafta 90,00
Bu hafta 89,30
Fark:700 gr
8 leri gördüm sonunda
Tebrikler kızlar.Gunaydın hanımlar
Gecen hafta 67
Bu hafta 66,9
Fark 100 gr
Haftaya kaldı iyi bir sonuc...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?