Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gelelim hikayenin devamına...

B
Zayıflamaya karar verip gruba uye oldum, beni 4. Takımdan cagırdılar, ve orada basladım, nickim de baskaydı. Suan kendisini de sifresii de pek hatırlamadıgım bir nick ile basladım.. Orda iyi gidiyordum 4 kilo filan verdim, ama takımda bizim suan birbirimize yaptıgımız gibi azarlamalar , kızmalar cezalar filan oluyordu, ama biz iyiyiz, orda ben kaldıramadım o kadar lafı.. Cok rahatsız oldum, ayrıldım takımdan.. Aslında oyle seyler de gerekiyor herhalde gaza gelmek için ama ne ileyim, ozaman kaldıramadım işte... Sonra bir kac ay ara verip tekrar gelmek istedim ve 13. Takımıma gelip demir attım, Ebru kaptanımın benden cekecegi varmıs ya 2 yıla yakın oldu hala buralardayım, mezun olmayı en cok da ebru içn istiyorum:)

Neyse Buraya geldikten sonra 72 kilodan 63.5 a indim, bu arada okulumda vize ve final haftaları olunca buraya takılamamaya basladım, sınav donemlerimde kendimi kaybediyorum calısırken, cok saçmalıyorum... Bazen beni idare etti takımım, sınav dönemlerimde gelmeden yine de listede oldum filan ama bazen de ben izin alıp ayrıldım listeyi kotu etkilemeyeyim diye.. Öyle olunca da yaramadı filan.. En son 6 aylık izinden döndüm, tekrar basladım ve bu yıl bitmeden de mezun oluyorum, ama üzülmeyin ayrılmayacagız:) ben yine buralarda 60-61 lerde kilomu koruyor olacagım:)

Slm kizlar ben geldim..:))
Kizlar cooook kotuyum karnimi bir gorseniz davul gibi. cokta yemiyorum. cuma gunku kiloma inemedim.
ya 1 gunde 1-2-3 kg oynarmi bir insanda.
Yine kabiZliklik sorunum basladi sanirim.

Cnm cokelegi biliyorsundur.
Onun icine kekik,habak,kimyon,corek otu istenirse damla sakizi,pul biber yada salca koyup yogrulur.avuc iciyle top gibi sekil verilir.bir kac gun disarda bekletilir,strec filme sarilip dolaba konur.zeytin yagi koyup,sade,tereyagina batirip yada salata olarak afiyetle yenir.
--
Yesil mercimekli patlican yemegi
Sogan,domates,islatilmis mercimek,patlican,biraz salca,zeytin yagi,su koyup pisirilir.biberde koyulur istenirse.:)

Tubacım tiroidin hala engel oluyor mu kilo vermene?
2 yıldır yine iyi devam ettirmişsin, ben dayanamazdım o kadar. Azimli olman güzel. :)

-----

Özlem, hani tartılmak yoktu?
O kiloların en az 2/3 ü tartıya çıkıp durmanın stresinden...

Canım ilaç aldıgım için daha iyi gibiyim.. Ama metobizmam yavas calısıyormus bu hastalıkta, ilaçla duzeliyormu bilmiyorum..

Cnm mecbur kaldim tartilmaya.
surup ictim azicik rahatlatti.
Yarin persembeymis gunleride karistirdim.
Yarin salata,yogurt gunu yapicam.en azindan sabit cikmam lazim.

Kızlar ben yarın special k diyetine baslicam, kaptan kızmazsın umarım, bu bir haftalık regl rehavetinden sonra bi toparlanmak için denemek istiyorum. Cok ihtiyacım var, hem de bu zararlı değil, rahat olur... Daha önce yapmıstım..
İnsallah bu hafta değilse de haftaya cok iyi bir sonucla gelebilirim..

çok tanıdık geldi epey güldüm :)Eki Görüntüle 1250324
çok güldüm buna yaa
o zaman ben alayım kepekli ekmek domates falan kendime yapıp götüreyim, bunu seçenekler arasına ekledim
imkanım olduğunda egzersiz işini deneyeyim bende.. ama ne gibi egzersizler?
7 gün sonra bu mesajı mı alıntılayayım yani Ececim? Tam anlayamadım.
valla çok kararlıydım yazarken de hemencik araya 1 gün girdi.. ama olsun pes etmiycem olduğu kadar :)
gün boyu toplamını söyledim canım 2500 diye.. en azından aburcuburların çoğunluğunu çıkarırsam sorun kalmaz diye düşünüyorum..
çok güzel bi özeleştiri olmuş bende yapıcam bundan
yengeç ben :))

bugün çok çok çok yediiim.. öğle yemeğini az yiyecektim bir baktım hepsi bitmiş.. bir çözüm üreticem tez zamanda.. su içmek içn faaliyetlerde bulunuyorum.. bi de birazdan spor yapıcam duştan sonra yatıcam yarın dersim erken yine
bugün 1 litre içmiş bulunuyorum suyu inşallah artırıcam.. akşam yemeğimi 17,15de yedim.. çıkıyorum şimdi sonra görüşürüüüz eğer erken uyanırsam uğrarım sabah :)

Menüm

Sabah 9,30 omlet az yağlı,1 dilim peynir,1 dilim ekmek

Öğle 13,00 türlü bir tabak yağsız,4 köfte,1 kase salata

Akşam 1 dilim ekmek,1 kase mercimek çorbası
Yemekten sonra bie avuç sarı leblebi yedim

Spor 45 dk tempolu yürüyüş,3 lt su

Tahmin edemeyeceği anlaşılan. Var mı tahmin de bulunmak isteyen?

Slm kizlar ben geldim..:))
Kizlar cooook kotuyum karnimi bir gorseniz davul gibi. cokta yemiyorum. cuma gunku kiloma inemedim.
ya 1 gunde 1-2-3 kg oynarmi bir insanda.
Yine kabiZliklik sorunum basladi sanirim.
Hani tartılmayacaktık?

Geçen hafta sabittin. Bu hafta kilo vermen lazım. Bence sakıncası yok. Yapabilirsin.

Dunku menum

Sabah 9
Yarım yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
Azcık ceviz

Ara öğleden önce
Dondurma (ev yapımı)

Öğlen 16:00
2-3 yk bulgur pilavı

Aksam 19:00
1 kase patlıcan oturtma , (kızartma değil)

Su 1,5 lt

İyi geceler

kızlar arada birbirimize diyet,pratik tarifler versek mi?bazen ne yesem diye çok düşünüyorum bide ofiste olunca zor oluyor.arada önerilerinizi bekliyorummm :)

Dilaracım
kızlar arada birbirimize diyet,pratik tarifler versek mi?bazen ne yesem diye çok düşünüyorum bide ofiste olunca zor oluyor.arada önerilerinizi bekliyorummm :)
biber seviyorsan eger tefşon tavada azıcık yag ile pişirip, yanınada peynirle yiyebilirsin, ben öyle cok severim de Aklıma ilk o geldi sen sorunca:)

Senin şu dondurma bir türlü bitmedi gitti. Yeter artık bence çünkü yaz bitti. Dondurma sezonu geçti. Dondurma haricinde süper bir menü. Ama su az olmuş canım.

Kızlar nerdesiniz yaaaaa? Takım yine darma duman olmuş. Niye kimse yok ortada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…