Basiniz sagolsun cnm..Selam kızlar, ben de 2 gündür yoktum. Çok sevdiğim bir komşumuz vefat etti, zamanımın çoğunu orada geçirdim, bilgisayarı açamadım bu dönemde. Ölüm hayatın gerçeği ama yakınınızda biri olunca kabullenmesi çok zor oluyor. Baya mesaj birikmiştir diyordum ama pek gelen olmamış. Ben de birazdan tartılacağım, bu hafta çok ümitli değilim ama.
Basınız sagolsun fatmacımSelam kızlar, ben de 2 gündür yoktum. Çok sevdiğim bir komşumuz vefat etti, zamanımın çoğunu orada geçirdim, bilgisayarı açamadım bu dönemde. Ölüm hayatın gerçeği ama yakınınızda biri olunca kabullenmesi çok zor oluyor. Baya mesaj birikmiştir diyordum ama pek gelen olmamış. Ben de birazdan tartılacağım, bu hafta çok ümitli değilim ama.
Selam kızlar, ben de 2 gündür yoktum. Çok sevdiğim bir komşumuz vefat etti, zamanımın çoğunu orada geçirdim, bilgisayarı açamadım bu dönemde. Ölüm hayatın gerçeği ama yakınınızda biri olunca kabullenmesi çok zor oluyor. Baya mesaj birikmiştir diyordum ama pek gelen olmamış. Ben de birazdan tartılacağım, bu hafta çok ümitli değilim ama.
başın sagolsun canım..Selam kızlar, ben de 2 gündür yoktum. Çok sevdiğim bir komşumuz vefat etti, zamanımın çoğunu orada geçirdim, bilgisayarı açamadım bu dönemde. Ölüm hayatın gerçeği ama yakınınızda biri olunca kabullenmesi çok zor oluyor. Baya mesaj birikmiştir diyordum ama pek gelen olmamış. Ben de birazdan tartılacağım, bu hafta çok ümitli değilim ama.
kaptan sende kılpayı kurtarmışsın :)Herkese kocaman günaydın.
Bu hafta takım için çok iyi bir hafta değildi ama umarım sonuçlarımız daha güzel olur.
Dilara' cım tebrik ediyorum çok güzel bir sonuç. 8 li rakamları görmene çok mutlu oldum.
Tuba bu haftada seni geçtim. İki defa ceza vereceğim sana2-1 öndeyim bu arada.
Mesaj kalabalığı yapmayayım. Bildirimimi de burada yapayım. Bu hafta benim için kötü bir haftaydı. Kaçamaklarım oldu. Hele dün nasıl olsa yarın iyi bir sonuç gelmeyecek diye ufak tefek ikramlara yok demedim. Bütün bunlara rağmen tartıda + görürüm diye düşünüyordum ama Allaha şükür az da olsa - kilo gördüm.
Geçen hafta : 64.4
Bu hafta : 64.2
Günaydın Funda' cım aklım sende kaldı. Dün yok muydun bana mı öyle geldi?Günaydın.
Başınız sağolsun.
Aynen canım kılpayı kurtuldum. Ama bu hafta kararlıyım herşey çok güzel olacak inşallah.başın sagolsun canım..
kaptan sende kılpayı kurtarmışsın :)
Zeynep' cim harika gidiyorsun. Maşallah sanaKızlar günaydın
Geçen hafta : 84 kg
Bu hafta : 82.9
Fark : 1.1 kg
Yuppiii
Günaydın Funda' cım aklım sende kaldı. Dün yok muydun bana mı öyle geldi?
2 gündür acayip bir keyifsizlik var üstümde Ebrucum. Hep bir şeyler yapıp kurtulmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. İçimde birikmiş yüksek bir enerji var ama iyi bir enerji de değil, huzur edici, paranoyak ve sabırsız bir enerji... Bir şey yapmama da izin vermiyor o yüzden. Kafam düşünmekten patlayacak gibi hissediyorum. O yüzden pek bir şey yapamadım, takıma da giremedim, doğrudur.
Böyle durumlardan kurtulmak için sizler ne yapıyorsunuz kızlar? Benim yöntemlerim nedense işe yaramadı. Birkaç gün daha böyle olursa depresyona girecekmiş gibi hissediyorum.
Bu arada...
Geçen hafta: 78,2
Bu hafta : 77,9
Günaydın Funda' cım aklım sende kaldı. Dün yok muydun bana mı öyle geldi?
Aynen canım kılpayı kurtuldum. Ama bu hafta kararlıyım herşey çok güzel olacak inşallah.
Zeynep' cim harika gidiyorsun. Maşallah sanaŞimdi merak ettim kaçla başlamıştın diyete? Çünkü 7 li rakamları görmene az kaldı.
Canım ya, oluyor boyle dönemler, kendini en iyi sen bilirsin, keyfini ne y erine getiriyorsa onları yapmaya calıs, depresyon filan kötü düşünceler getirme aklına, olumlu düşün öyle olsun..
Bende oyleyim Funda
Ne yapacagimi bilmiyorum..
Surekli slow sarkilar dinleyip ruhumu daha cok acitiyorum.
Ve kimseye soylemiyorum..Buraya yazmaktam baska..
Kızlar günaydın
Geçen hafta : 84 kg
Bu hafta : 82.9
Fark : 1.1 kg
Yuppiii
Açık havada yürüyüş yapıyorum canım, yada en yakın arkadaşımla görüşüp kahve içiyorum dertleşiyorum. Kilo vermişsin yine de tebrikler.2 gündür acayip bir keyifsizlik var üstümde Ebrucum. Hep bir şeyler yapıp kurtulmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. İçimde birikmiş yüksek bir enerji var ama iyi bir enerji de değil, huzur edici, paranoyak ve sabırsız bir enerji... Bir şey yapmama da izin vermiyor o yüzden. Kafam düşünmekten patlayacak gibi hissediyorum. O yüzden pek bir şey yapamadım, takıma da giremedim, doğrudur.
Böyle durumlardan kurtulmak için sizler ne yapıyorsunuz kızlar? Benim yöntemlerim nedense işe yaramadı. Birkaç gün daha böyle olursa depresyona girecekmiş gibi hissediyorum.
Bu arada...
Geçen hafta: 78,2
Bu hafta : 77,9
Olur öyle durumlar Özlemcim, sakın kendini bırakma.Gecen hafta: 74
Bu hafta:75
Kizlar kusurabakmayin boyle olmasini istemezdim ama midemde bir sıkıntı var galiba,kabizim zaten.
Bu sonbahar depresyonu herhalde, ben de dün melankolik bir durumdaydım, hatta eşime akşam durduk yere tafra yaptım. Ne oldu diyor, verecek cevabım bile yok. Bugün güneşli buralar, çıkıp bir temiz hava alacağım.Bende oyleyim Funda
Ne yapacagimi bilmiyorum..
Surekli slow sarkilar dinleyip ruhumu daha cok acitiyorum.
Ve kimseye soylemiyorum..Buraya yazmaktam baska..
Rakibim super devam ediyorsun
Yine hergun 30-40dk yuruyus yaptin mi cnm?
--
Kizlar beslenirken farkinda olmadan hata yapmamak icin onceden ne yiyebikecegimi sizinle paylasip yorum almak istiyorum.:)
Midemden dolayi bu hafta cok kotu sonuc almis olarim ama boyle olmamaliydi koskoca 1 haftam bosa gitti.
--
Ve hepinizden ceza bekliyorum.Belki kafamin dagilmasinada iyi gelir.
Ya baska ceza verseydin.:)cok acimasizca tartilmamak:)İlk ceza benden o zaman, hatta 2 ceza vereceğim sana.
1. Haftaya cumaya kadar tartılmak KESİNLİKLE YASAK.
2. En kısa zamanda en sevdiğin filmi açıyorsun ve izliyorsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?