Ya baska ceza verseydin.:)cok acimasizca tartilmamak:)
Sen yazinca farkettim cnm 3 ay olacak bu eve tasinali hic film izlememisim gerek esimle,gerek tek.
(Tv'de cikan ve reklam aralari olan bazi yarim yamalak izledigimiz filmler haric.)
Ben anlamam, sen istedin.
Uygula cezalarını.
tek kelimeyle istikrar budur :)Kızlar günaydın
Geçen hafta : 84 kg
Bu hafta : 82.9
Fark : 1.1 kg
Yuppiii
kelin merhemi olsa başına sürermiş..bide Ögrencilerim sitem dolu mektup yazmışlar dün nerdeyse aglayacaktım az vakit ayırıyomuşum vs vs..beni huzursuz eden şeyleri tespit ettim onlarla savaşıcam..öncelikle bugün erken kalkıp 8 buçukta başlayan dersime 6 buçukta geldim ve gec çıkıcam dersim bitsede..2 gündür acayip bir keyifsizlik var üstümde Ebrucum. Hep bir şeyler yapıp kurtulmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. İçimde birikmiş yüksek bir enerji var ama iyi bir enerji de değil, huzur edici, paranoyak ve sabırsız bir enerji... Bir şey yapmama da izin vermiyor o yüzden. Kafam düşünmekten patlayacak gibi hissediyorum. O yüzden pek bir şey yapamadım, takıma da giremedim, doğrudur.
Böyle durumlardan kurtulmak için sizler ne yapıyorsunuz kızlar? Benim yöntemlerim nedense işe yaramadı. Birkaç gün daha böyle olursa depresyona girecekmiş gibi hissediyorum.
Bu arada...
Geçen hafta: 78,2
Bu hafta : 77,9
üzülme canım halledersin haftayaGecen hafta: 74
Bu hafta:75
Kizlar kusurabakmayin boyle olmasini istemezdim ama midemde bir sıkıntı var galiba,kabizim zaten.
tebrikler canım..ben bi kilo daha aldım bu haftaya yazmaya yüzüm yok..az yiyorum ama dengesizim saat 3 e kadar bi lokma bile yemiyorum canım istemiyo midem almıyo sonra bi acıkıyorumGeçen hafta 78,1 kg
Bu hafta 77,6 kg
fark: 500 g
Selam kızlar, ben de 2 gündür yoktum. Çok sevdiğim bir komşumuz vefat etti, zamanımın çoğunu orada geçirdim, bilgisayarı açamadım bu dönemde. Ölüm hayatın gerçeği ama yakınınızda biri olunca kabullenmesi çok zor oluyor. Baya mesaj birikmiştir diyordum ama pek gelen olmamış. Ben de birazdan tartılacağım, bu hafta çok ümitli değilim ama.
Kızlar günaydın
Geçen hafta : 84 kg
Bu hafta : 82.9
Fark : 1.1 kg
Yuppiii
Funda buldumm! Saclarını kestir ya da boyat ya da o tarz bişe:) kadınlar kuaforde mutlu olurlar ya:)
Gerci ben kestirme işini de cok gerekmedikce yapmam, esim de ben de uzun sac severiz.. Boya ise hiç yapmıyorum, beyazlayınca nasılsa boyamak gerekicek , kendi hali kalsın diye..
Ama bi kuafore ugramak guzel olabilir:)
Bence tüm bunların sebebi iklim değişikliği. Hepimizde var. Geçen hafta beni hatırlamıyor musunuz? Eve gitmeden önce bir sürü plan yapıyorum, şunu yapacağım, bunu yapacağım diye. Ama eve gidince sadece yatasım geliyor hiç bir şey yapamıyorum. Bunları hep birlikte aşacağız inşallah. Azda olsa kilo verebilmen güzel. Senin beslenme şekline uyan bir diyet şekli araştırdın mı hiç?2 gündür acayip bir keyifsizlik var üstümde Ebrucum. Hep bir şeyler yapıp kurtulmaya çalışıyorum ama yapamıyorum. İçimde birikmiş yüksek bir enerji var ama iyi bir enerji de değil, huzur edici, paranoyak ve sabırsız bir enerji... Bir şey yapmama da izin vermiyor o yüzden. Kafam düşünmekten patlayacak gibi hissediyorum. O yüzden pek bir şey yapamadım, takıma da giremedim, doğrudur.
Böyle durumlardan kurtulmak için sizler ne yapıyorsunuz kızlar? Benim yöntemlerim nedense işe yaramadı. Birkaç gün daha böyle olursa depresyona girecekmiş gibi hissediyorum.
Bu arada...
Geçen hafta: 78,2
Bu hafta : 77,9
Az olsun benim olsun. Sende çalış sende kazan. Bugün akşam cezaların kesin gelecek sıkı durKaptan ikidir azıcık kiloyla geciyorsun beni , sayılmaz banane!
Zeynep tebrik ederm harika gidiyorsun
Özlem' cim çok kötü bir sonuç. Biran önce toparla lütfen kendini. Gerçekten hem kendini hem takımı çok kötü etkiledin. Funda' nın tartılmama cezası çok iyi bir ceza. Lütfen uygula.Gecen hafta: 74
Bu hafta:75
Kizlar kusurabakmayin boyle olmasini istemezdim ama midemde bir sıkıntı var galiba,kabizim zaten.
Kimseye söyleyemiyorum derken? Eğer bir sıkıntın varsa anlat mutlaka. Belki bir yardımımız dokunur.Bende oyleyim Funda
Ne yapacagimi bilmiyorum..
Surekli slow sarkilar dinleyip ruhumu daha cok acitiyorum.
Ve kimseye soylemiyorum..Buraya yazmaktam baska..
Maşallah maşallah süper gidiyorsun dedim yaaa. Yaza incecik çıtır bir anne olarak gireceksin inşallah. Ve o zaman tatile giderken istediğin her türlü kıyafeti giyebileceksin. Aklıma geldi şu şort arayıp bulamayışın.ebrucum 93.2 ile başladım
çok güzel kilo verdim allaha şükür
Ama çok var daha. Muhakkak yavaşlıycam ama emzirmem çok büyük avantaj
Benden de ceza gelecek sana ama birazcık düşünmem lazım.Rakibim super devam ediyorsun
Yine hergun 30-40dk yuruyus yaptin mi cnm?
--
Kizlar beslenirken farkinda olmadan hata yapmamak icin onceden ne yiyebikecegimi sizinle paylasip yorum almak istiyorum.:)
Midemden dolayi bu hafta cok kotu sonuc almis olarim ama boyle olmamaliydi koskoca 1 haftam bosa gitti.
--
Ve hepinizden ceza bekliyorum.Belki kafamin dagilmasinada iyi gelir.
Tamamdır Fatma' cım. Akşama yeni listeyi hazırlarım. Bu arada başın sağ olsun canım.Ebru daha önce yazmış olabilirim, yada aklımdan da geçirmiş olabilirim :) hatırlayamadım.
Eda'yla bebişten dolayı yarışmak doğru olmaz, yarışsak da kıyıp da ceza veremem kızcağıza. Bana yeni bir eş bulur musun.
Bana hesap verebilirsin bunlar içinKestirmek kesinlikle gerekiyor. :)
Bir de ben aslında turuncuya boyatmak istiyorum saçımı. Ama kilo vermeden yaparsam çirkin duracak, o yüzden dişimi sıkıyorum. :)
Kuaförde mutlu olanlardan değilim ama alışverişte mutlu olanlardanım.Ama para yok.
Popomun üzerinde oturup çözüm düşünmeye devam ediyorum anlayacağın...
Aslında geçenlerde bir video izlemiştim, mutluluğun sırrı diye... Bence anlatan kişi gerçekten de mutluluğun sırrını çözmüş, "Mutluluk gelişimdir." diyor. Yani mümkün olduğunca her gün kendinin üzerine bir şeyler koymak gerekiyor. Planlarınla ilgili adımlar atmak gerekiyor. Yerinde saydıkça depresyon geliyor. Pek kilo veremediğimi biliyordum, bu da canımı sıkıyordu. Yapmayı isteyip ertelediğim şeyler var, onlar sıkıyor aslında canımı... Mesela İngilizce bir roman var, onu okumak istiyorum, haftalardır elimi sürmedim. Her gün aklımda ama hiçbir şey yaptığım yok. Deli ediyor bunlar beni... En iyisi ben sizlerin önünde bir söz vereyim.
Bugün menümün altına şunları da yazacağım:
5 sayfa Martin Eden okuması
1 adet İspanyolca şarkı çevirisi
Hahaha...İş çıkardım kendime, bak. Aslında her gün bunlar için hesap vermem gereken bir yer lazım bana... KK'de yok sanırım böyle bir yer, bakayım biraz, belki netten bulurum.
Kizlar 25 dk. bebek arabasiyla yuruyerek anneme geldim.:)
Yolda fenalasmaya basladim,gelir gelmez yemege saldirdim.hala icimde bir titreme var gibi.
Merak etmeyin sagliksiz bise yemedim hazirda mercimekli bulgur pilavi vardi, 6 yemek kasigi ondan ve 2 bardak ayran ictim ve kendime gelemedim.
Bilmiyorum cnm.havanin serin olmasina ragmen terledimde.:-/Neden böyle oldu sence? Kahvaltı yapmadın mı? Büyük ihtimal yaa şekerin yaa tansiyonun düştü. Yat dinlen. Ayran iyi gelir. Yine düzelmezsen şekerli bişeyler iç. Meyve suyu olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?