Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar menume ilave olarak saat 18:30 civari icerisinde kivircik,semiz otu,domates,limon ve az yag bulunan salatadan 1 kase kadar yedim.:)

Kızlar... Site değişti ya... Hani eskiden ne güzel smiley'lerimiz vardı, benim gözlerim onları çok arıyor. Kullanmaya alışmışım. Onlar tamamen kaldırılmış, değil mi? Yoksa ben mi bulamıyorum? Önceden de zor bulunuyorlardı zaten.

Bende ayni dusunuyordum kac zamandir yazmaya firsat olmadi.
Telefondan mi cikmiyor yoksa genel mi?

Bu fikri çok tuttum. Okumayıo çok severim, bunları paylaşmak diğer okuyucuların yorumlarını almak güzel olur.

Bu şekilde doyma hissi tatmin mi oluyor acaba. Yine de bu yöntem midenin küçülmesini önleyebilir, kulağıma hoş gelmedi pek.
Benim şöyle bir tespitim var, günüm dolu dolu geçtiğinde, mutlu olduğum şeyler yaptığımda aklıma yemek yemek gelmiyor bile. Oysa çalışırken yada canım sıkıldığında birşeyler yemek istiyorum sürekli. Sanırım bazen bedenimi değil de ruhumu beslemek için yemek yiyorum. Bunu engellemek için ruhsal tatmin sağlayacak bazı uğraşlar geliştirmem gerektiğine karar verdim. Neyle olacak henüz bilmiyorum ama birşeyler bulmam gerek.

Havva yeterli ekmek yiyor musun, yanlış hatırlamıyorsam yalnızca sabah görüyordum ekmeği menülerinde. Ekmeği yıllarca öcü gibi gördük ama ekmek yeyince doyuyorsun ve daha kalorili şeyleri yemiyorsun. Bir de ara öğünleri atlama, öğlen ile akşam arasında zaman uzun olduğu için tb ekmeğe yağsız tost yiyebilirsin. Gerçekten işe yarıyor.

Bende ayni dusunuyordum kac zamandir yazmaya firsat olmadi.
Telefondan mi cikmiyor yoksa genel mi?

Ben de bulamıyorum Özlemcim ama temelli gittiklerine inanmak istemiyorum.

Harika tespit Fatmacım. :) Bir de işin o boyutu var. Ruhsal açlık da yemek yemeye sürüklüyor insanı...

Neyle olacağını emin ol biliyorsundur. Çağrını dinle yeter. Biraz kendini gözlemle. İzlediğin bazı filmler çok hoşuna gider, okuduğun bazı karakterlere çok yakın hissedersin. Neden? Büyük ihtimal onlarda kendi çağrını görüyor ve duyuyorsundur. Yapmadan duramayacağın şeyi bul ve onu yap. :) Kafa karıştırıcı yazdım galiba ama neyse...

Anladım canım ne demek istediğini. :)

Kızlar ben de şöyle bir uygulamaya başladım, nasıl karşılayacaksınız bakalım. Önceki haftalarda yazmıştım gerçi. Canım diyet dışı birşey istediği zaman cuma gününe bırakıyorum. Cuma günü tartıldıktan sonra kilo verdiysem kendime ödül olarak o hafta canım neyi istediyse -1 porsiyon olarak tabi-yiyorum. Böylece hem hafta içi kaçamak yapmamış oluyorum hem de haftaiçi uslu durduğum için kendimi ödüllendiriyorum.
Bugünkü menüm:
08:30
yeşilçay+tarçın

09:00
1 dlm tb ekmeği
1 dlm peynir
3 zeytin,
domates, yeşil biber
siyah çay+tarçın

11:00
1 sade türk kahvesi
5 gram çikolata (1 çay kaşığı kadar)

13:00
1 haşlanmış tavuk
3 kaşık bulgur pilavı
salata
1 kepçe çorba

17:30
2 büyük dlm su böreği (bu haftaki ödülüm)
siyah çay+tarçın
4 kaşık kırmızı pancar+yeşil elma+yoğurt karışımı

2,5 lt su, şimdi 45 dk yürüyüş yapıcam.

Canım bence bir sakıncası yok.
Bu menünle ilgili diyeceğim sadece 2 şey var.
- Ödülünü öğlene alabilsen daha iyi olurmuş.
- 1 tavuğu nasıl yedin?

Kızlar bugunku menumu yazayım, bu sefer special k diyetimde aksam ogunumu normal yedim

Sabah 9
1 kase special

Oğlen 14:00
1 kase special k (sütsüz)

Aksam 18:30
1 tabak bulgur pilavı
1 hindi butu
Salata

2 ısırık tatlı, 2 catal kek
Uh bu kadarla bıraktım neyseki...iyi olmadı ama...üzgünüm

Su 2 lt simdilik

1 konu kpssye calıstım(hem videosunu izleyip hem ktaptan calısım hemde soru cozdum) :)

1 gün için fazla değil ama akşam biraz ağır olmuş, gerçi erken yemişsin. O kadar az tatlıdan, kekten bir şey olmaz bence. Cuma yemeyeceğiz de ne zaman yiyeceğiz?

Oh oh, maşallah.
Komple kişisel gelişim takım olup çıkacağız bu gidişle...
Mezun olma taleplerinde ön kriterlerimiz olacak.

:) :)
Çok güldüm Fundacım.
1 tavuk baget diyecektim.

Menüm

Sabah
12 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
1 dilim ekmek

Ara
1 tabak mercimek çorbası

Akşam
2 küçük salkım kadar üzüm

8 sayfa Martin Eden okudum.
20 sayfa Türkçe roman okudum.
La Cucaracha'yı çevirdim. Bilmiyorum içecek esrar bulamadığı için nalları diken hamamböceğinin hüzünlü hikayesini duydunuz mu... Bu millet gibisi yok.

benide alınn aranıza:)
öncelikle iyi akşamlar nasışsınız:) bende gunumu yazayımçm:)
sabah bir kbrr kutusu peynir
ara form çay
öğlen bir simit maden suyu
aksam bir kpce mercmk çorbası bir çatal tavuk :)

benide alınn aranıza:)
öncelikle iyi akşamlar nasışsınız:) bende gunumu yazayımçm:)
sabah bir kbrr kutusu peynir
ara form çay
öğlen bir simit maden suyu
aksam bir kpce mercmk çorbası bir çatal tavuk :)

O işlere kaptanımız Ladyline bakıyor. :) Geldiğinde sana cevap verir.
Bütün gün boyunca bunu yediysen çok aç durmuşsundur ayrıca... En güçlü öğünü sabah yapmalısın. :)

haklısın ama 1 haftk dşyet uyguluyorm oyuzdn orda ne yazıyorsa o :) sağlıklı bi şekilde dğum kilolarımdan kurtldm sonra bünye alştı durdu iki ay istdiğimi yedm iki kilo alınca bunyemi şoklamak istedim :) bakalm werckmym sağolsun oğluşum ayağa dikio halsizliğe izin vermiyor:) yaş kaç nerdensn

Harfleri o kadar yutuyorsun ki anlamakta çok zorlanıyorum.
27 yaş, İstanbul'dayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…