Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu kız bu yüzden istikrarla zayıflıyo

merhabalarrrr orda msnz:)
burdayız hoşgeldiniz..kaptan ebru size yardımcı olacaktır fundacımın dediği gibi :)

çook beğendim hemen yazdım bilgisayarıma :)
kitap bildirimini ben yapmayı düşünüyordum zaten ama bi türlü şuraya rahat rahat günbegün ulaşamadım kii
aynen bende epey şey anlattım şimdi korkuyorum tanıdık çıkacak diye

canım onları bayağı derinlere indirdiler ayrıntılı düzenlemede bir butona daha tıklayıp öyle bulman gerek..
kızlar arada birbirimize diyet,pratik tarifler versek mi?bazen ne yesem diye çok düşünüyorum bide ofiste olunca zor oluyor.arada önerilerinizi bekliyorummm :)
aslında olması gereken bir şey bu..

Kızlar eğer haftasonunu da kötü geçirirsem oturup acımasız bir özeleştiri yazacağım sizlere.. haftasonu iyi geçerse yine yazıcam ama acele değil :) bugün dersim olmamasına rağmen bilgisayarı açmaya vakit bulamadım.. ne yaptın deseniz az bi temizlik dedikodu yemek yemek bi de kısacık alışveriş.. masamın üstüne çok güzel bir sürahi aldım çok sevdim onla su içmeyi bardağıda var :))

Menün az geldi bana Fundacım, ya da ben çok yedim :)
Hangi romanı okuyorsun? Martin eden eski bir kitap, dili ağır değil mi? Okuyan insanı severim, saygı duyarım. Tebrik ederim seni.

Kizlar menum

Sabah 9,30 1 dilim kepek ekmegi,1 dilim peynir,7 zeytin,domates

Ogle 12,30 1 yumurta,1 salatalik,peynir,zeytin,1 dilim ekmek,bol yesillik(ofisteki yemegi sevmedigim icin kahvalti hazirladim kendime)

Ara light yogurt birtane kayisili

Aksam 19,30 3 kasik bulgur pilavi,1 kase cacik

Spor 45 dk leslie,2,5 lt su

Ayrica kitap fikri harika olmus ebrucum.cok kitap okuyan biri olarak onerilerinize acigim.su an feraye'yi okuyorum.naside erbudak yazari.akici,guzel bir roman tavsiye ederim.

Afiyet olsun, güzel olmuş canım.

bir de bir yazıyı alıntılayım sizlerin yorumunu sorayım..yazının tamamını alıntılamada sorun yaşadım sadece bir kısmını kesip yolluyorum.. Süt hakkında ne düşünüyorsunuz?? bu arada aslında ben sütün direk etkisi olmayacağını düşünüyorum ama ara öğün gibi kullanırsam olumsuz mu olur?
1. Göbek yağlarını yakıyor
Kilo alan kişilerde yağlanma göbek ve bel bölgesinde oluşmaya başlıyor. Yapılan araştırmalara göre; orta dereceli kalori kısıtlaması yapılan, az yağlı bir diyetin uygulandığı kişiye özel beslenme programında, günde 2 bardak süt tüketmek yağ yakımı için yeterli oluyor. Uzmanlar tarafından yapılan çalışmalarda, sütün içindeki kalsiyumun vücuttaki yağlanmayı azaltarak kilo kontrolü sağlamaya yardımcı olduğu ortaya konmuş. Süt, içerdiği kaliteli protein ve lioneik asit gibi yağ molekülleri ile kilo kontrolüne yardımcı oluyor.
alıntıdır..

Bende siskinlik ve agri yaptigi icin tuketemiyorum sut ve yogurt canin.ancak laktozsuz olursa iciyorum.yaglari erittigini duymustum ama.ozellikle her gun bir kase yogurt yag yakimini hizlandiriyormus.

cümleler fundaya ait tamamen bende çok begendiğim için renkli yazdım dikkat çeksin diye :)

Ahah kesinlikle , kişisel gelişim takımı olduk, yakında şanımız yayılır diger takımlara da:) ben bayıldım bu uygulamaya:)

Hammabocegine uzulmedim desem yalan olur

Funda'cim sen smiley kullaniyorsun..
Bende istiyorum.:)

canım onları bayağı derinlere indirdiler ayrıntılı düzenlemede bir butona daha tıklayıp öyle bulman gerek..

Baktım ama orda da bulamadım.

Menün az geldi bana Fundacım, ya da ben çok yedim :)
Hangi romanı okuyorsun? Martin eden eski bir kitap, dili ağır değil mi? Okuyan insanı severim, saygı duyarım. Tebrik ederim seni.

Ben az yedim bugün canım. Gözüm hep lezzetli bir şeyler aradı, onları da bulamadı, sonra hiçbir şey yiyesim gelmedi. Kaç gündür yeşillik ve soğan yok evde, salata yapamıyorum, onu arıyorum galiba...

1909 yılında yazılmış, yani 100 yıldan fazla olmuş. Dili tabi ki bugünkü romanlara göre daha ağır. Ama ben Jack London'ı çok severim. Martin Eden'ın yeri de başkadır. O yüzden inatla okuyorum. Zaten eğer takılacak olursam Türkçe baskısı da var elimde, o yüzden rahatım.

Rıfat Ilgaz- Halime Kaptan'ı okuyorum şimdilik. :)

Ben de takımın böyle okuma isteği dolu olduğunu görünce çok sevindim. Artık istekle kalmayıp eyleme dönüşmesini bekliyorum. :)

Ahah kesinlikle , kişisel gelişim takımı olduk, yakında şanımız yayılır diger takımlara da:) ben bayıldım bu uygulamaya:)

Hammabocegine uzulmedim desem yalan olur

Hahaha. 6 ay sonra takımların kuralları:

- Her gün en az 30 sayfa kitap okunacak.
- Her hafta bir kişi okuduğu kitabın özetini geçecek.
- Sınavları olanlar her gün test çözüp rapor verecek.

Funda'cim sen smiley kullaniyorsun..
Bende istiyorum.:)

Sen de kullanıyorsun işte.
Eskiden buralarda 180 civarı smiley vardı. Yemek yiyen smiley, dişine çikolata bulaştırmış smiley, laptop başında kahve içip yazı yazan smiley... Kararsız kalıp kafasını kaşıyan smiley bile gitmiş.

6 ayı beklemeylim bence yarından tezi yok baslasın bu kurallar süüüpper

İyi geceler hanımlar, guya ders calısıcaktım ama nete takıldım zaman gecti, yatayım simdi..

Gunaydin:) iyi ve kacamaksiz bir haftasonu olmasi dilegiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…