kusura bakma hep lisede olan kısa mesaj yazma hatası yüzünden alışkanlık oldu hala kurtulamadımHarfleri o kadar yutuyorsun ki anlamakta çok zorlanıyorum.
27 yaş, İstanbul'dayım.
bu kız bu yüzden istikrarla zayıflıyoKızlar öğlen arkadaşlarım bana gelmeye karar verdiler ve evde hazır yemeyim yoktu ve hepimize pide söyledik. Yuvarlak tatlı tabağı kadardı bir tanesi onlar ikişer üçer yediler ben bir tane yedim ama vicdanen çok rahatsız oldum. Bozdum diye. En azından akşamla dengeliyeyim akşama salata ve yanına tavuk yada köfte yiyeyim sadece.
burdayız hoşgeldiniz..kaptan ebru size yardımcı olacaktır fundacımın dediği gibi :)merhabalarrrr orda msnz:)
çook beğendim hemen yazdım bilgisayarıma :)Bence anlatan kişi gerçekten de mutluluğun sırrını çözmüş, "Mutluluk gelişimdir." diyor. Yani mümkün olduğunca her gün kendinin üzerine bir şeyler koymak gerekiyor.Planlarınla ilgili adımlar atmakgerekiyor. Yerinde saydıkça depresyon geliyor..
Kesinlikle imzamı atarım bu bakış açısının altına..beni anlatmış..
kitap bildirimini ben yapmayı düşünüyordum zaten ama bi türlü şuraya rahat rahat günbegün ulaşamadım kiiBenim burada bir grubum daha var. Kadınların kitap mekanı diye. Her ay okuduğumuz kitapları oraya yazıyoruz. Bu aya kadar çok güzel okuyordum. Tatilden sonra Yüzyıllık Yalnızlık takıldı kaldı. Bitiremedim daha kitabı. Ama hedefim en kısa zamanda bitirmek.
Kızlar özellikle kitap okuyanlar günlük menülerinin altına o gün kaç sayfa okuduklarını da yazsınlar. Ayrı bir motive kaynağı olur.
Özlem' cim sana vereceğim ceza da kendine bir kitap seçip haftaya cumaya kadar o kitabı bitirmen ve bize özet geçmen.
aynen bende epey şey anlattım şimdi korkuyorum tanıdık çıkacak diyeCanım albüme koyduğun zaman herkes göremez. Ama görsel aramada çıkar mı bilmem. Ama öyle bir çağdayız ki biz istemesek de mutlaka bir yerlerde fotolarımız var. Onun-bunun fotoğraf karesinin içinde, arkadaşımızın face'inde... Bir sürü kameralar var bizi gözetleyen... O yüzden bu konu hakkında yapılabilecek en iyi şey kilo verip o fotolarda/videolarda olabildiğince düzgün görünmek çünkü kaçış yok.
Mesela ben mezun olunca (artık bu defa başaracağıma inanıyorum) başarı hikayemi paylaşacağım ve fotoğraf da koyacağım. Yüzümü de sansürlemeyeceğim, sevmiyorum çünkü öyle... Ama güneş gözlüğüyle, albümümdeki gibi yılbaşı şapkasıyla falan kapatacağım gözlerimi, ya da profilden falan duracağım, tam belli olmasın. Aslında o konuda da titiz değildim önceden ama artık bu siteye o kadar çok kişisel şey yazdım ki, bir de fotom oldu mu tanıyanlar tam tasdiği koyarlar kim olduğuma dair...
canım onları bayağı derinlere indirdiler ayrıntılı düzenlemede bir butona daha tıklayıp öyle bulman gerek..Kızlar... Site değişti ya... Hani eskiden ne güzel smiley'lerimiz vardı, benim gözlerim onları çok arıyor. Kullanmaya alışmışım. Onlar tamamen kaldırılmış, değil mi? Yoksa ben mi bulamıyorum? Önceden de zor bulunuyorlardı zaten.
aslında olması gereken bir şey bu..kızlar arada birbirimize diyet,pratik tarifler versek mi?bazen ne yesem diye çok düşünüyorum bide ofiste olunca zor oluyor.arada önerilerinizi bekliyorummm :)
Menüm
Sabah
12 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Ara
1 tabak mercimek çorbası
Akşam
2 küçük salkım kadar üzüm
8 sayfa Martin Eden okudum.
20 sayfa Türkçe roman okudum.
La Cucaracha'yı çevirdim. Bilmiyorum içecek esrar bulamadığı için nalları diken hamamböceğinin hüzünlü hikayesini duydunuz mu...Bu millet gibisi yok.
Menün az geldi bana Fundacım, ya da ben çok yedim :)Menüm
Sabah
12 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Ara
1 tabak mercimek çorbası
Akşam
La Cucaracha'yı çevirdim. Bilmiyorum içecek esrar bulamadığı için nalları diken hamamböceğinin hüzünlü hikayesini duydunuz mu...Bu millet gibisi yok.
Afiyet olsun, güzel olmuş canım.Kizlar menum
Sabah 9,30 1 dilim kepek ekmegi,1 dilim peynir,7 zeytin,domates
Ogle 12,30 1 yumurta,1 salatalik,peynir,zeytin,1 dilim ekmek,bol yesillik(ofisteki yemegi sevmedigim icin kahvalti hazirladim kendime)
Ara light yogurt birtane kayisili
Aksam 19,30 3 kasik bulgur pilavi,1 kase cacik
Spor 45 dk leslie,2,5 lt su
bir de bir yazıyı alıntılayım sizlerin yorumunu sorayım..yazının tamamını alıntılamada sorun yaşadım sadece bir kısmını kesip yolluyorum.. Süt hakkında ne düşünüyorsunuz?? bu arada aslında ben sütün direk etkisi olmayacağını düşünüyorum ama ara öğün gibi kullanırsam olumsuz mu olur?
1. Göbek yağlarını yakıyor
Kilo alan kişilerde yağlanma göbek ve bel bölgesinde oluşmaya başlıyor. Yapılan araştırmalara göre; orta dereceli kalori kısıtlaması yapılan, az yağlı bir diyetin uygulandığı kişiye özel beslenme programında, günde 2 bardak süt tüketmek yağ yakımı için yeterli oluyor. Uzmanlar tarafından yapılan çalışmalarda, sütün içindeki kalsiyumun vücuttaki yağlanmayı azaltarak kilo kontrolü sağlamaya yardımcı olduğu ortaya konmuş. Süt, içerdiği kaliteli protein ve lioneik asit gibi yağ molekülleri ile kilo kontrolüne yardımcı oluyor.
alıntıdır..
cümleler fundaya ait tamamen bende çok begendiğim için renkli yazdım dikkat çeksin diye :)çook beğendim hemen yazdım bilgisayarıma :)
kitap bildirimini ben yapmayı düşünüyordum zaten ama bi türlü şuraya rahat rahat günbegün ulaşamadım kii
aynen bende epey şey anlattım şimdi korkuyorum tanıdık çıkacak diye
canım onları bayağı derinlere indirdiler ayrıntılı düzenlemede bir butona daha tıklayıp öyle bulman gerek..
aslında olması gereken bir şey bu..
1 gün için fazla değil ama akşam biraz ağır olmuş, gerçi erken yemişsin. O kadar az tatlıdan, kekten bir şey olmaz bence. Cuma yemeyeceğiz de ne zaman yiyeceğiz?
Oh oh, maşallah.
Komple kişisel gelişim takım olup çıkacağız bu gidişle...
Mezun olma taleplerinde ön kriterlerimiz olacak.
Menüm
Sabah
12 yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen
1 tabak mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Ara
1 tabak mercimek çorbası
Akşam
merhabalarrrr orda msnz:)
canım onları bayağı derinlere indirdiler ayrıntılı düzenlemede bir butona daha tıklayıp öyle bulman gerek..
Menün az geldi bana Fundacım, ya da ben çok yedim :)
Hangi romanı okuyorsun? Martin eden eski bir kitap, dili ağır değil mi? Okuyan insanı severim, saygı duyarım. Tebrik ederim seni.
Ahah kesinlikle , kişisel gelişim takımı olduk, yakında şanımız yayılır diger takımlara da:) ben bayıldım bu uygulamaya:)
Hammabocegine uzulmedim desem yalan olur
Funda'cim sen smiley kullaniyorsun..
Bende istiyorum.:)
Baktım ama orda da bulamadım.
Ben az yedim bugün canım. Gözüm hep lezzetli bir şeyler aradı, onları da bulamadı, sonra hiçbir şey yiyesim gelmedi.Kaç gündür yeşillik ve soğan yok evde, salata yapamıyorum, onu arıyorum galiba...
1909 yılında yazılmış, yani 100 yıldan fazla olmuş.Dili tabi ki bugünkü romanlara göre daha ağır. Ama ben Jack London'ı çok severim. Martin Eden'ın yeri de başkadır. O yüzden inatla okuyorum. Zaten eğer takılacak olursam Türkçe baskısı da var elimde, o yüzden rahatım.
Rıfat Ilgaz- Halime Kaptan'ı okuyorum şimdilik. :)
Ben de takımın böyle okuma isteği dolu olduğunu görünce çok sevindim. Artık istekle kalmayıp eyleme dönüşmesini bekliyorum. :)
Hahaha.6 ay sonra takımların kuralları:
- Her gün en az 30 sayfa kitap okunacak.
- Her hafta bir kişi okuduğu kitabın özetini geçecek.
- Sınavları olanlar her gün test çözüp rapor verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?