Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin mesajimin ardindan kizim uyuyorken biraz kitap okudum ve 30dk yurudum.10dk.da bisiklet surusum bitsin kahvalti hazirliyacam.cimcime uyandi.:)
1 salatalik yedim sadece birazdan kahvalti ederim
--
Funda smileyler yok bir iki isaret yanyana gelince cikiyor bendekiler.:)
Bilgisayardan girince azda olsa cikiyor demekki
Onceden telefondan bile butun smileyler cikardi.
smileylerii istiyoruz...
uygulamayi istiyoruz...
:)

Kizlar avuc ici kadar ekmek ,peynir vb ile hafif bir kahvalti yaptim.
Oglen cok az patlican ile bulgur var,yumurta haslarim,salata yogurt.
Aksam tavugu patates,domates,biber ile firinliyacam.salata,ayran belki bulgur yaparim yanina esim isterse:)
40 dk spor yaptim.
Oglen sadece salata,yogurt yesem Az mi olur?
Bunlardan guzel bir menu olusturabilirsiniZ bana,zahmet olmazsa tabi

merhabalarrrr orda msnz:)

günaydın hoşgeldin:) bende ankaradayım bu arada 25 yaşındayım öğrenciyim:)

birde geçenlerde okumuştum yoğurt içinde benzer şeyler yazılmış hatta yapılan bi araştırmaya göre de light yoğurt yerine tam yağlı yoğurt yağ yakımını hızlandırıp acıkma süresini uzatıyormuş o yüzden süt ve yoğurt önemli :)

ortaokul lise dönemin de çok kitabını okudum jack london un hatta o dönemlerde o kadar çok okuyordum ki 1e 2 ye kadar ders çalışıp yatmadan 1 saat okuyup yatardım ama şimdi nerdeyse hiç okumuyorum şu çılgın türkleri 3 günde bitirmiştim sanırım kitap okumayı özledim ve kayra ve kinyasla başlıcam bende

tavuğu poşette dene çok güzel oluyor :) öğlen için kesinlikle az olur yanına bişeyler eklemelisin bence patlıcan ve bulguru da yiyebilirsin öğlen akşamda tavuk biber soğan yersen patatese dokunma

Selam benim güzel takımımın çıtır hatunları.

Sonuç listelerinin hazırlama cezamız bitti şükür. Bu seferlik ben hazırladım ama ola ki bir daha ceza alırsak cezayı almaya sebep olanlar hazırlayacak ona göre.

Bugün eşim izinli. Normalde pazar kullanıyor iznini ama bu hafta böyle oldu. O yüzden tembellik yaptık biraz az önce uyandım. Daha fazla geç olmadan kahvaltımızı yapmamız lazım.

Bugün çok uğrayamayabilirim. Haberiniz olsun. Öpüyorum kocaman mutlu bir hafta sonu geçirmek dileğiyle

Günaydın takımcım.

Funda smileyler yok bir iki isaret yanyana gelince cikiyor bendekiler.:)
Bilgisayardan girince azda olsa cikiyor demekki
Onceden telefondan bile butun smileyler cikardi.
smileylerii istiyoruz...
uygulamayi istiyoruz...
:)

Telefondan çıkmıyor olabilir, ben bilgisayardan giriyorum. :)

Öğlen sadece salata ve yoğurt tabi ki az olur. Ama yemek az demişsin, evde kim var kim yok bilemediğimden menü oluşturamadım.

Canım sen kaç yasındasın, lisenin uzerinden cok gecmedi herhalde hala harfleri yutma alıskanlıgını bırakmamıssın:) boyle okuması cok zor oluyor

Tuba'ya katılmak zorundayım.

92 liyim.ya hala mesajlastigim icin aliskanlik gitmedi maalesef arada esimde kiziyor

Gitmesini istersen gider o kötü alışkanlık. Yapman gereken tek şey dili bozuk kullanmanın insanların gözüne itici göründüğünü bilmek. Ayrıca dili güzel kullanmak da her zaman bir avantajdır; bilgili ve kendini geliştirmiş bir insan izlenimi verirsin. Belki zaten böylesindir ama bozuk yazdığın zaman biz bunu anlayamayız. Aksine Tuba'nın dediği gibi "liseli" imajı uyanır. Çünkü burada birbirimizi kelimelerimizle tanıyor ve kendimizi de kelimelerimizle ifade ediyoruz. 92 az değil, 22 yaşındasın. Bunların farkına bir kez varıp gerçekten değiştirmek istedikten sonra hemen düzeltirsin yazını, çok kolay olur.

Gözünaydın Ebrucum. Zaten cezayı baştan senin üstlenmen çok özverili bir hareket olmuş bence. :) Ben olsam hiç elimi sürmez, kabahatliler kimse onlara yaptırırdım.

Sana da güzel bir haftasonu dilerim. :)

Kizlar nerdesiniz?
Rakibim sen ceza vermedin bana,seninde cezani bekliyorum.
Bu haftanin dolu dolu ve saglikli beslenerek gecmesini istiyorum.
Ebru'cugum bu sabah kitap okumaya basladim.
Funda'cigim esim harddiski getirsin filmide izleyecegim insallah.
Yuruyuste yapiyorum.
Insallah guzel kilo verebilirim bu cuma.:)
Hepbirlikte veririz insallah.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…