- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
günaydın özlem..günaydın kızlar:)Gunaydin:) iyi ve kacamaksiz bir haftasonu olmasi dilegiyle....
merhabalarrrr orda msnz:)
bir de bir yazıyı alıntılayım sizlerin yorumunu sorayım..yazının tamamını alıntılamada sorun yaşadım sadece bir kısmını kesip yolluyorum.. Süt hakkında ne düşünüyorsunuz?? bu arada aslında ben sütün direk etkisi olmayacağını düşünüyorum ama ara öğün gibi kullanırsam olumsuz mu olur?
1. Göbek yağlarını yakıyor
Kilo alan kişilerde yağlanma göbek ve bel bölgesinde oluşmaya başlıyor. Yapılan araştırmalara göre; orta dereceli kalori kısıtlaması yapılan, az yağlı bir diyetin uygulandığı kişiye özel beslenme programında, günde 2 bardak süt tüketmek yağ yakımı için yeterli oluyor. Uzmanlar tarafından yapılan çalışmalarda, sütün içindeki kalsiyumun vücuttaki yağlanmayı azaltarak kilo kontrolü sağlamaya yardımcı olduğu ortaya konmuş. Süt, içerdiği kaliteli protein ve lioneik asit gibi yağ molekülleri ile kilo kontrolüne yardımcı oluyor.
alıntıdır..
Baktım ama orda da bulamadım.
Ben az yedim bugün canım. Gözüm hep lezzetli bir şeyler aradı, onları da bulamadı, sonra hiçbir şey yiyesim gelmedi.Kaç gündür yeşillik ve soğan yok evde, salata yapamıyorum, onu arıyorum galiba...
1909 yılında yazılmış, yani 100 yıldan fazla olmuş.Dili tabi ki bugünkü romanlara göre daha ağır. Ama ben Jack London'ı çok severim. Martin Eden'ın yeri de başkadır. O yüzden inatla okuyorum. Zaten eğer takılacak olursam Türkçe baskısı da var elimde, o yüzden rahatım.
Rıfat Ilgaz- Halime Kaptan'ı okuyorum şimdilik. :)
Ben de takımın böyle okuma isteği dolu olduğunu görünce çok sevindim. Artık istekle kalmayıp eyleme dönüşmesini bekliyorum. :)
Hahaha.6 ay sonra takımların kuralları:
- Her gün en az 30 sayfa kitap okunacak.
- Her hafta bir kişi okuduğu kitabın özetini geçecek.
- Sınavları olanlar her gün test çözüp rapor verecek.
Kizlar avuc ici kadar ekmek ,peynir vb ile hafif bir kahvalti yaptim.
Oglen cok az patlican ile bulgur var,yumurta haslarim,salata yogurt.
Aksam tavugu patates,domates,biber ile firinliyacam.salata,ayran belki bulgur yaparim yanina esim isterse:)
40 dk spor yaptim.
Oglen sadece salata,yogurt yesem Az mi olur?
Bunlardan guzel bir menu olusturabilirsiniZ bana,zahmet olmazsa tabi
Gunaydin cnm hosgeldin aramiza.gunaydıııııııııınnnn
hosbuldumGunaydin cnm hosgeldin aramiza.
afiyet olsunnGunaydın kızlar
Special k kahvaltımı yapıyorum:)?
Canım sen kaç yasındasın, lisenin uzerinden cok gecmedi herhalde hala harfleri yutma alıskanlıgını bırakmamıssın:) boyle okuması cok zor oluyor1 ymk lor peynir bir dilim peynir li borek ve cay icp kahvktiyi yptm bnde
92 liyim.ya hala mesajlastigim icin aliskanlik gitmedi maalesef arada esimde kiziyorCanım sen kaç yasındasın, lisenin uzerinden cok gecmedi herhalde hala harfleri yutma alıskanlıgını bırakmamıssın:) boyle okuması cok zor oluyor
Funda smileyler yok bir iki isaret yanyana gelince cikiyor bendekiler.:)
Bilgisayardan girince azda olsa cikiyor demekki
Onceden telefondan bile butun smileyler cikardi.
smileylerii istiyoruz...
uygulamayi istiyoruz...
:)
Kizlar avuc ici kadar ekmek ,peynir vb ile hafif bir kahvalti yaptim.
Oglen cok az patlican ile bulgur var,yumurta haslarim,salata yogurt.
Aksam tavugu patates,domates,biber ile firinliyacam.salata,ayran belki bulgur yaparim yanina esim isterse:)
40 dk spor yaptim.
Oglen sadece salata,yogurt yesem Az mi olur?
Bunlardan guzel bir menu olusturabilirsiniZ bana,zahmet olmazsa tabi
Canım sen kaç yasındasın, lisenin uzerinden cok gecmedi herhalde hala harfleri yutma alıskanlıgını bırakmamıssın:) boyle okuması cok zor oluyor
92 liyim.ya hala mesajlastigim icin aliskanlik gitmedi maalesef arada esimde kiziyor
Selam benim güzel takımımın çıtır hatunları.
Sonuç listelerinin hazırlama cezamız bitti şükür. Bu seferlik ben hazırladım ama ola ki bir daha ceza alırsak cezayı almaya sebep olanlar hazırlayacak ona göre.
Bugün eşim izinli. Normalde pazar kullanıyor iznini ama bu hafta böyle oldu. O yüzden tembellik yaptık biraz az önce uyandım. Daha fazla geç olmadan kahvaltımızı yapmamız lazım.
Bugün çok uğrayamayabilirim. Haberiniz olsun. Öpüyorum kocaman mutlu bir hafta sonu geçirmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?