Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Rakibim ben yazarken gelmissin,hosgeldin cnm.

Şuanda Dışardayım kızlar, msjları okuyorum ama telefondan cevap yazamıyorum. Herkese sağlıklı ve bol hareketli haftasonları.

Çok guzel yazmıssın funda, zaten senin kendini ifade edişine hayranım:) cok guzel kullanıyorsun dili gercekten:)

Utandırma kız beni.
Teşekkürler güzel sözlerin için.

Ben de hepimiz için çok güzel bir hafta olsun istiyorum. Çünkü bu hafta Zeynep, Dilara ve Fatma dışında kalanlarımız batırdık.

Bu arada bugün kısır yapmayı planlıyorum ustasıyla birlikte (kendileri babam olur :)). Ebru bana hep "kısır, kısır" deyip duruyordu, o yüzden sorun olmayacağını düşünüyorum. :) Ama size bir şey sormam lazım ... Bir yemek kaşığı kısıra 34 kcal yazmışlar, acaba ne kadar yesem? 10 kaşık yesem aslında anca 340 kalori yapacak ama siz kısıra çok dikkat ediyordunuz. O yüzden kararsız kaldım. Ne kadar yesem sizce?

Kızlar kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum, sanırım bir kereye mahsus yapılabiliyormuş isim/soyisim vs. olduğunda.

Nerden gidip de bu adı seçmişim zaten hiçbir fikrim yok. Ta 13 yaşımda mynet'te kullanırdım bunu... Tabi ilk üye olduğumda bu kadar demir atacağımı düşünmemişimdir. İlk aklıma geleni zart diye yazmışım. Yarışmada bir problem olmaz herhalde yeni aynı kişi olduğunu bildirdikten sonra...

Başarı öyküsüne fotoğraf falan da koyacağım ya, o yüzden değiştirmek istiyorum. Önerisi olan olursa açığım. :)

------------

Aaa, şansa bakın. Yönetimle iletişime geçmeden isim değiştirebiliyormuşuz artık. Çok sevindim. Pişman olmayacağım düzgün bir şey bulup hemen bugün değiştirmeyi planlıyorum.

------------

Amaaaan, yine onaya tabiymiş. Ne diye kendimiz yapabilirmişiz gibi yazmışlar ki o zaman. Şans dileyin bana da onaylanayım.

------------

Daha önceden alıntı yapılan mesajlarımdaki eski kullanıcı adım da değişmeyecekmiş, ne anladım ki ben şimdi bundan, her şey yine belli olacak. Bu durumda değiştirmeyeceğim. Ya da bilmiyorum. Offf, kafam karıştı. Fikir verebilecek olan var mı?

Son düzenleme:
Bende siskinlik ve agri yaptigi icin tuketemiyorum sut ve yogurt canin.ancak laktozsuz olursa iciyorum.yaglari erittigini duymustum ama.ozellikle her gun bir kase yogurt yag yakimini hizlandiriyormus.

Süt mü yoğurt mu :) ben en iyisi bi seferin birini bi seferinde diğerini alıyım :)

"Amaaaan, nasılsa araştıran bulur." diye düşünerek değiştirme talebimi yolladım kızlar. Artık onaylanırsa yeni bir kullanıcı adıyla aranızda olacağım. Düzenli yazdığım başka konular da var, başlarda biraz ortalık karışacak ama artık ismimle görünmek de istemiyorum.

O kadar yazdım ama siz daha girip göremeden oldu bittiye getirdim işi.

menüm
kahvaltı /öğlen 12:00
yağsız menemen
1 patatesi ve biberi az yağda kavurdum
az yoğurt
1 dilim çavdar

akşam 16:45
1 tabak taze fasülye
1 büyük bardak ayran

niye bu gizem hiç anlamadım ki hayırdır inşallah bakalım neden?

niye bu gizem hiç anlamadım ki hayırdır inşallah bakalım neden?

Aman ne gizemi Havvacım... Öyle heyecanlı bir hayatım yok.
İsmimin direkt görünmesini sevmiyorum, bir de çocuk işi geliyor bu rumuzum. Profilde de kendi fotom var. Zaten başarı hikayesi de yazacağım ya yakında (yani o kadar eminim kendimden ), orda da adım görünmesin istiyorum. Malum, google'da ne aratsan kadınlar kulübü çıkıyor. Bir kadın tarafından keşfedildiğinde de didik didik ediliyor. İlla bulurlar rejim bölümünü... Sonra başarı hikayelerine bir dalarlar, özellikle de resimli olanlara (şahsen ben de öyle yapıyorum ), sonra başlarlar "Dur ben bu kızı bir yerden çıkaracağım." Sonra adıma bir bakarlar Funda. "Aaaa, bizim lisedeki Funda bu. O zamanlar da rejim yapıyordu, daha anca mı vermiş kiloları, 10 yıl şişman mı kalmış." falan derler.

Birazcık paranoyaklık var galiba bende... Ama bana çok olağan geliyor bu durum. Bence mutlaka olur. Ben de görüşmediğim kişilerin hayatımdan o ya da bu şekilde haberdar olmalarını istemiyorum.

Bugunku menum
08:00 1 salatalik

09:00
Avuc ici kadar ekmek arasi 1 cay kasigindan aZ tereyag,peynir,surk
3 zeytin
Domates,salatalik,biber
1 kupa yesil cay

12:30 gibi
Bir kac lokma ekmek
4 tatli kasigi mercimekli bulgur pilavı
4 tatli kasigi etli patlican yemegi
Bol salata(kıvırcık,semizotu,domates,bol limon,az yag)

17:30
3 yemek kasigi fırınlanmıs tavuk
Biraz haslanmis et
Sac ekmegi
Bol salata
300ml ayran

3L su
2 kupa yesil cay
Cok Kahve ictim

Spor 08:00
30 dk k.bandinda yuruyus
10 dk k.bisikleti

30 sayfa kitap

biraz paranoya var gibi geldi bana:) kim niye uğraşsın ki o kadar

sabah
1 dilim börek 1 yemek kaşığı lor peynir çay
öğlen
1 kase yoğur 1 dilim ekmek
ara bitki çayı
2 kuru kayısı
akşam
2 yağsız köfte 2 dilim ekmek 1acı biber 1 kupa ayran ve gün biter.

menüm
yağsız menemen
az yoğurt
1 dilim çavdar

1 tabak taze fasülye
1 büyük bardak ayran

Az olmuş tabi.

Ben bu menüyü çok beğendim. :)

biraz paranoya var gibi geldi bana:) kim niye uğraşsın ki o kadar

Var galiba biraz. Ama bu hale gelmeme neden olacak bir geçmişim oldu. Lisede kaç kere dedikodusunu yaptıklarım yanımda bitti. Saklamak için o kadar özendiğim sırlar saçmasapan nedenlerle etrafa saçıldı. Ben de sonunda böyle oldum.

sabah
1 dilim börek 1 yemek kaşığı lor peynir çay
öğlenço
1 kase yoğur 1 dilim ekmek
ara bitki çayı
2 kuru kayısı
akşam
2 yağsız köfte 2 dilim ekmek 1acı biber 1 kupa ayran ve gün biter.

İlk günler için iyi. İlk günlerde biraz az yemek iyidir.

---------

Kabul edilmiş bu arada yeni adım. Hadi bana hayırlı olsun. :)

cnm gecmisteki nickinde degisti sanirim.
Kisiri 3 servis kasigi yiyebilirsin cnm 'bence'..
Bende bugun anneme dedim uygun bir zamanda kisir yapAlim diye.:)
Kisiri cook yedigimiz zaman ozellikte tarti gunune yakin sisirdigi icin + cikma ihtimali yuksek oluyor.ondan yerken dikkat etmeye calisiyoruz cnm :)
--
Keske bende baska bir nick yapsaydim..:)

hayırlı olsun Fundacım yeni adın. Cıvıl cıvıl, umut çağrıştıran bir isim olmuş.

menüm
yağsız menemen
az yoğurt
1 dilim çavdar

1 tabak taze fasülye
1 büyük bardak ayran
Çok az değil mi Havva, bu menüyle açlık hissetmedin mi.

Tanıdığım Özlem menüsü işte bu, yeterli ve dengeli. Saç ekmeğinin miktarını yazmamışsın canım ama dengeli olduğuna eminim. Çok kahve de görüme battı bu arada.

Özlemcim nick komple değişiyor. Ama eski alıntılar ve beğenilerde aynı kalıyormuş. Sen direkt Özlem alabildiğine göre ta ilk üyelersensin sanırım. :)

Kısır herhalde yarına kaldı. Babam işlerini bitirip gelemedi, yarın yerim artık. Zaten herhalde 2 servis kaşığı da bir tabak yapar. :) Haftasonu yediğim için problem olmaz o zaman.

Bir de bu turşuların durumu nedir? Bizimkiler turşu almış, azıcık yedim anca... Tuzlu su tutar diyorlar ya... Turşu yiyebiliyor muyuz?

Yeme canım turşuyu. Bu arada ben de çok güzel kısır yaparım, arkadaşlarım bayılırlar. Yakın olsak yapardım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…