Çok guzel yazmıssın funda, zaten senin kendini ifade edişine hayranım:) cok guzel kullanıyorsun dili gercekten:)
Kizlar nerdesiniz?
Rakibim sen ceza vermedin bana,seninde cezani bekliyorum.
Bu haftanin dolu dolu ve saglikli beslenerek gecmesini istiyorum.
Ebru'cugum bu sabah kitap okumaya basladim.
Funda'cigim esim harddiski getirsin filmide izleyecegim insallah.
Yuruyuste yapiyorum.
Insallah guzel kilo verebilirim bu cuma.:)
Hepbirlikte veririz insallah.:)
Bende siskinlik ve agri yaptigi icin tuketemiyorum sut ve yogurt canin.ancak laktozsuz olursa iciyorum.yaglari erittigini duymustum ama.ozellikle her gun bir kase yogurt yag yakimini hizlandiriyormus.
Süt mü yoğurt mu :) ben en iyisi bi seferin birini bi seferinde diğerini alıyım :)birde geçenlerde okumuştum yoğurt içinde benzer şeyler yazılmış hatta yapılan bi araştırmaya göre de light yoğurt yerine tam yağlı yoğurt yağ yakımını hızlandırıp acıkma süresini uzatıyormuş o yüzden süt ve yoğurt önemli :)
niye bu gizem hiç anlamadım ki"Amaaaan, nasılsa araştıran bulur." diye düşünerek değiştirme talebimi yolladım kızlar. Artık onaylanırsa yeni bir kullanıcı adıyla aranızda olacağım. Düzenli yazdığım başka konular da var, başlarda biraz ortalık karışacak ama artık ismimle görünmek de istemiyorum.
O kadar yazdım ama siz daha girip göremeden oldu bittiye getirdim işi.
yoğurt için ingilterede diyet yapanlar üzerinde bi araştırma yapılmış light ve tam yağlı yoğurt için de tam yağlı daha uzun süre tok tutuyormuş ve yağ yakımını artırıyormuşSüt mü yoğurt mu :) ben en iyisi bi seferin birini bi seferinde diğerini alıyım :)
niye bu gizem hiç anlamadım kihayırdır inşallah bakalım neden?
selamlarr
akşam menum 2 yağsız köfte 2 dilim ekmek 1 acı biber 1 kupa ayran.
biraz paranoya var gibi geldi bana:) kim niye uğraşsın ki o kadarAman ne gizemi Havvacım... Öyle heyecanlı bir hayatım yok.
İsmimin direkt görünmesini sevmiyorum, bir de çocuk işi geliyor bu rumuzum. Profilde de kendi fotom var. Zaten başarı hikayesi de yazacağım ya yakında (yani o kadar eminim kendimden), orda da adım görünmesin istiyorum. Malum, google'da ne aratsan kadınlar kulübü çıkıyor. Bir kadın tarafından keşfedildiğinde de didik didik ediliyor. İlla bulurlar rejim bölümünü... Sonra başarı hikayelerine bir dalarlar, özellikle de resimli olanlara (şahsen ben de öyle yapıyorum ), sonra başlarlar "Dur ben bu kızı bir yerden çıkaracağım." Sonra adıma bir bakarlar Funda. "Aaaa, bizim lisedeki Funda bu. O zamanlar da rejim yapıyordu, daha anca mı vermiş kiloları, 10 yıl şişman mı kalmış." falan derler.
Birazcık paranoyaklık var galiba bende...Ama bana çok olağan geliyor bu durum. Bence mutlaka olur. Ben de görüşmediğim kişilerin hayatımdan o ya da bu şekilde haberdar olmalarını istemiyorum.
menüm
kahvaltı /öğlen 12:00
yağsız menemen
1 patatesi ve biberi az yağda kavurdum
az yoğurt
1 dilim çavdar
akşam 16:45
1 tabak taze fasülye
1 büyük bardak ayran
Bugunku menum
08:00 1 salatalik
09:00
Avuc ici kadar ekmek arasi 1 cay kasigindan aZ tereyag,peynir,surk
3 zeytin
Domates,salatalik,biber
1 kupa yesil cay
12:30 gibi
Bir kac lokma ekmek
4 tatli kasigi mercimekli bulgur pilavı
4 tatli kasigi etli patlican yemegi
Bol salata(kıvırcık,semizotu,domates,bol limon,az yag)
17:30
3 yemek kasigi fırınlanmıs tavuk
Biraz haslanmis et
Sac ekmegi
Bol salata
300ml ayran
3L su
2 kupa yesil cay
Cok Kahve ictim
Spor 08:00
30 dk k.bandinda yuruyus
10 dk k.bisikleti
30 sayfa kitap
biraz paranoya var gibi geldi bana:) kim niye uğraşsın ki o kadar
sabah
1 dilim börek 1 yemek kaşığı lor peynir çay
öğlenço
1 kase yoğur 1 dilim ekmek
ara bitki çayı
2 kuru kayısı
akşam
2 yağsız köfte 2 dilim ekmek 1acı biber 1 kupa ayran ve gün biter.
hayırlı olsun Fundacım yeni adın. Cıvıl cıvıl, umut çağrıştıran bir isim olmuş."Amaaaan, nasılsa araştıran bulur." diye düşünerek değiştirme talebimi yolladım kızlar. Artık onaylanırsa yeni bir kullanıcı adıyla aranızda olacağım. Düzenli yazdığım başka konular da var, başlarda biraz ortalık karışacak ama artık ismimle görünmek de istemiyorum.
O kadar yazdım ama siz daha girip göremeden oldu bittiye getirdim işi.
Çok az değil mi Havva, bu menüyle açlık hissetmedin mi.menüm
kahvaltı /öğlen 12:00
yağsız menemen
1 patatesi ve biberi az yağda kavurdum
az yoğurt
1 dilim çavdar
akşam 16:45
1 tabak taze fasülye
1 büyük bardak ayran
Tanıdığım Özlem menüsü işte bu, yeterli ve dengeli. Saç ekmeğinin miktarını yazmamışsın canım ama dengeli olduğuna eminim. Çok kahve de görüme battı bu arada.Bugunku menum
08:00 1 salatalik
09:00
Avuc ici kadar ekmek arasi 1 cay kasigindan aZ tereyag,peynir,surk
3 zeytin
Domates,salatalik,biber
1 kupa yesil cay
12:30 gibi
Bir kac lokma ekmek
4 tatli kasigi mercimekli bulgur pilavı
4 tatli kasigi etli patlican yemegi
Bol salata(kıvırcık,semizotu,domates,bol limon,az yag)
17:30
3 yemek kasigi fırınlanmıs tavuk
Biraz haslanmis et
Sac ekmegi
Bol salata
300ml ayran
3L su
2 kupa yesil cay
Cok Kahve ictim
Spor 08:00
30 dk k.bandinda yuruyus
10 dk k.bisikleti
30 sayfa kitap
cnm gecmisteki nickinde degisti sanirim.
Kisiri 3 servis kasigi yiyebilirsin cnm 'bence'..
Bende bugun anneme dedim uygun bir zamanda kisir yapAlim diye.:)
Kisiri cook yedigimiz zaman ozellikte tarti gunune yakin sisirdigi icin + cikma ihtimali yuksek oluyor.ondan dikkat etmeye calisiyoruz cnm :)
--
Keske bende baska bir nick yapsaydim..:)
Yeme canım turşuyu. Bu arada ben de çok güzel kısır yaparım, arkadaşlarım bayılırlar. Yakın olsak yapardım sana.Özlemcim nick komple değişiyor. Ama eski alıntılar ve beğenilerde aynı kalıyormuş. Sen direkt Özlem alabildiğine göre ta ilk üyelersensin sanırım. :)
Kısır herhalde yarına kaldı. Babam işlerini bitirip gelemedi, yarın yerim artık. Zaten herhalde 2 servis kaşığı da bir tabak yapar. :) Haftasonu yediğim için problem olmaz o zaman.
Bir de bu turşuların durumu nedir? Bizimkiler turşu almış, azıcık yedim anca... Tuzlu su tutar diyorlar ya... Turşu yiyebiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?