Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sanki menunde dunde borek vardi
Her gun borek yemek cok dogru olmayabilir.ama ilk gunlere gore fena degil cnm.afiyet olsun ve kendini cok ac birakma.
Oglen yogurdun yanina biraz et yada sebze yemegi ekleyebilirsin.
Birde ogun saatleri yazarsan daha iyi yorumlanir cnm.cunku ogunler arasi saatlerde onemli aslinda.
Ayy cok konustum galiba :)
sabah
1 dilim börek 1 yemek kaşığı lor peynir çay
öğlen
1 kase yoğur 1 dilim ekmek
ara bitki çayı
2 kuru kayısı
akşam
2 yağsız köfte 2 dilim ekmek 1acı biber 1 kupa ayran ve gün biter.

gunaydıııııııııınnnn

hoşgeldin canım
umarım çok güzel kilolar verirdin

Kızlar light yoğurt önermiyor doktorlar.
Ev yoğurdu öneriyolar

27.9 menüm:
Gece uyuyamadığım için geç kalktım, geç kahvaltı yaptım o yüzden.
11:30
1 dlm tb ekmeği
1 dlm peynir
domates, yeşil biber

15:30
1 pk susamlı çubuk kraker
dışardaydım, atıştırabilecek en masum yiyecek buydu

17:30
2 hurma

19:00
2 dlm tb ekmeği
4 kaşık etli mantar sote

Ancak 1 lt su içtim 2 ye tamamlarım bu akşam.
20 dk stretching + 10 dk trambolin + 15 dk bel inceltme egzersizleri.

hayırlı olsun Fundacım yeni adın. Cıvıl cıvıl, umut çağrıştıran bir isim olmuş.

Teşekkür ederim canım. :)

Krakerden sonra düzeltebildiğin kadar düzeltmişsin. Az geldi gözüme ama krakerden dolayı bir şey demeyeceğim. :)

Sagol cnm.ekmek cok degil yemek esnasinda ufak ufak tirtikladim.
1 nescafe fincani sade turk kahvesi
2 kucuk fincan sade turk kahvesi

Cook abartmazsan ve tarti gunune yakin yemezsen bisey olmaz.
Hatta biraz yika veya suda beklet tuzu gider.
--
direkt yazdigin gibi alamadim.:)
Yillar evel uye olmusum hatirlamiyorum. Ama
Aktif olarak 1 yildan beri kullaniyorum.yani takima girdigimde kullanmaya basladim
Yeme canım turşuyu. Bu arada ben de çok güzel kısır yaparım, arkadaşlarım bayılırlar. Yakın olsak yapardım sana.
Bende isterim..

Cnm sabah yumurta,zeytin aksamda yogurt,salata ekleyebilirdin menune.
Cok iyi degil cok kotude degil sporun guzel yarin daha iyi olacaktir menun afiyet olsun.:)
Krakerin paketi buyuk degildir insallah.

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
10 zeytin
biraz domates

Öğlen
2 tabak mercimek çorbası

Ara
1 elma
biraz üzüm

Akşam
2 dilim ekmek
10 zeytin
3 burçak bisküvi (100 kcal edeceklerini bilseydim, yemezdim kuşkusuz )

70 sayfa da kitap okudum

mesajına sewndm olur tabi.ewet dun bore yaptım e kahvaltıya da kaldı avuc içi kadar yedim

Fundacigim daha iyi olabilirdi sanki mercimek corbasi disinda bisey yok.

Fundacigim daha iyi olabilirdi sanki mercimek corbasi disinda bisey yok.

Meyve var, zeytin var. Onlar da iyidir. Doğal doğal ne güzel. :)
Daha fazla ekmek yemediğime şükrediyorum. Saat 7'ye kadar kısır yapacağız diye bekledim durdum. Hep geçiştirdim açlığımı, doğru düzgün bir şey yemedim. Normalde saldırırdım ekmeklere ama iki gündür iştahım azaldı. Aman böyle kalsın da, bir lafım yok.

Yarın daha iyi olur herhalde Özlemcim. :)

Kizlar menum

Sabah kepekli tost,cay,12,30

Ogle bol sebzeli noodle

Aksam salata sadece 21,00 öğle noodle yediğim için akşam salatayla geçiştirdim.2 mor erik ve 1 elma yedim.

Pek başarılı bir menü olmadı malesef

Kizlar menum

Sabah kepekli tost,cay,12,30

Ogle bol sebzeli noodle

Aksam salata sadece 21,00 öğle noodle yediğim için akşam salatayla geçiştirdim.2 mor erik ve 1 elma yedim.

Pek başarılı bir menü olmadı malesef

Haftaya pazar tatile gidiyorum kızlar yurtdışına o gezi sürecinde nası beslenicem bilemiyorum açıkçası.akşama kadar yürüyeceğim kesin ama:)

İyi akşamlar herkese

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cuma-yarismasinda-bugune-kadar-kim-kac-kilo-verdi.246132/page-9#post-37099680

Bu linki inceleyin lütfen. Liste aylık hazırlanıyor. Haberi olmayanlar olabilir. Birde sizlerden bir isteğim daha var. Lütfen herkes ara ara paylaşım topiğine baksın. Özellikle cumartesi günleri.

Püsküüt' cüm her hafta cumartesi günü haftalık etap değerlendirme raporu hazırlıyor. Bazen bizim takıma ait sorularda çıkabiliyor. Ola ki bir gün ben olmam. Ya da bir aksilik olur. Takımdan herhangi birinin cevap vermesi gerekebilir. Dediğim gibi orayı mutlaka takip edin.

Mesela şimdi haftaya cuma arife olduğu için bildirim yapılacak mı yapılmayacak mı tartışması var. Takım içi oylama yapıp ona göre sonuç bildirmemiz gerekiyor. İki türlü seçenek var. Bir kısmı haftaya cuma bildirim olmasın, bayramdan sonra bildirim olsun diyor, bir kısmı da haftaya olacak olan bildirim cuma değil de perşembeden olsun diyor.

Herkes cevabını yazsın lütfen. Yarın paylaşım alanında takımın kararını yazacağım çünkü.

Menün harika olmuş tebrik ediyorum Özlem. Sporunda gayet güzel. Ekmeğin miktarını söylemişsin zaten. Kocaman alkışlıyorum seni. 30 sayfa ilk güne göre güzel okumuşsun. Okuduğun kitabın ismini ve yazarını da yazarsan sevinirim. Çünkü karşında tam bir kitap kurdu duruyor Çok meraklı aynı zamanda

Funda' cım yeni nickin hayırlı olsun inşallah. Şimdi merak ettim neden böyle bir nick aldın diye? Menün idare eder ama senin menülere göre. Birde kitap okuman kaçmadı gözümden. Sende okuduğun kitabı ve yazarını yazar mısın?

Ebru bence perşembeden olacaksa hiç olmasın, bir sonraki haftaya cuma olsun.

Bir de ben adımı değiştirdim, bunu da senin bildirmen gerekecek sanırım.

Haftaya pazar tatile gidiyorum kızlar yurtdışına o gezi sürecinde nası beslenicem bilemiyorum açıkçası.akşama kadar yürüyeceğim kesin ama:)

Ne güzel tatil. Kaç günlüğüne gidiyorsun canım? Nereye gidiyorsun? Beslenmek eğer istersen sorun olmaz ama ilk defa tadacağın yiyecekler olabilir. Kendini çok kasmak istemiyorsan eğer izinli yazabiliriz seni. Karar senin. Sanırım turla gidiyorsun. Eminim çok eğlenceli olacaktır.

Bu arada menünün öğle öğünü olmamış. Onun dışında akşamın saati de çok geç. Yarın telafi edersen sorun olmaz ama mutlaka telafisini yap.

Benden önce davranmışsın, görmemişim.
Rıfat Ilgaz'dan Halime Kaptan'ı okuyorum ama pek beklediğim gibi gitmiyor maalesef... Yarısından fazlasını okuduğum için bitsin diye devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…