sabah
1 dilim börek 1 yemek kaşığı lor peynir çay
öğlen
1 kase yoğur 1 dilim ekmek
ara bitki çayı
2 kuru kayısı
akşam
2 yağsız köfte 2 dilim ekmek 1acı biber 1 kupa ayran ve gün biter.
gunaydıııııııııınnnn
günaydın hoşgeldin:) bende ankaradayım bu arada 25 yaşındayım öğrenciyim:)
birde geçenlerde okumuştum yoğurt içinde benzer şeyler yazılmış hatta yapılan bi araştırmaya göre de light yoğurt yerine tam yağlı yoğurt yağ yakımını hızlandırıp acıkma süresini uzatıyormuş o yüzden süt ve yoğurt önemli :)
ortaokul lise dönemin de çok kitabını okudum jack london un hatta o dönemlerde o kadar çok okuyordum ki 1e 2 ye kadar ders çalışıp yatmadan 1 saat okuyup yatardım ama şimdi nerdeyse hiç okumuyorum şu çılgın türkleri 3 günde bitirmiştim sanırım kitap okumayı özledim ve kayra ve kinyasla başlıcam bende
tavuğu poşette dene çok güzel oluyor :) öğlen için kesinlikle az olur yanına bişeyler eklemelisin bence patlıcan ve bulguru da yiyebilirsin öğlen akşamda tavuk biber soğan yersen patatese dokunma
hayırlı olsun Fundacım yeni adın. Cıvıl cıvıl, umut çağrıştıran bir isim olmuş.
27.9 menüm:
Gece uyuyamadığım için geç kalktım, geç kahvaltı yaptım o yüzden.
11:30
1 dlm tb ekmeği
1 dlm peynir
domates, yeşil biber
15:30
1 pk susamlı çubuk kraker
dışardaydım, atıştırabilecek en masum yiyecek buydu
17:30
2 hurma
19:00
2 dlm tb ekmeği
4 kaşık etli mantar sote
Ancak 1 lt su içtim 2 ye tamamlarım bu akşam.
20 dk stretching + 10 dk trambolin + 15 dk bel inceltme egzersizleri.
Sagol cnm.ekmek cok degil yemek esnasinda ufak ufak tirtikladim.hayırlı olsun Fundacım yeni adın. Cıvıl cıvıl, umut çağrıştıran bir isim olmuş.
Çok az değil mi Havva, bu menüyle açlık hissetmedin mi.
Tanıdığım Özlem menüsü işte bu, yeterli ve dengeli. Saç ekmeğinin miktarını yazmamışsın canım ama dengeli olduğuna eminim. Çok kahve de görüme battı bu arada.
Cook abartmazsan ve tarti gunune yakin yemezsen bisey olmaz.Özlemcim nick komple değişiyor. Ama eski alıntılar ve beğenilerde aynı kalıyormuş. Sen direkt Özlem alabildiğine göre ta ilk üyelersensin sanırım. :)
Kısır herhalde yarına kaldı. Babam işlerini bitirip gelemedi, yarın yerim artık. Zaten herhalde 2 servis kaşığı da bir tabak yapar. :) Haftasonu yediğim için problem olmaz o zaman.
Bir de bu turşuların durumu nedir? Bizimkiler turşu almış, azıcık yedim anca... Tuzlu su tutar diyorlar ya... Turşu yiyebiliyor muyuz?
Bende isterim..Yeme canım turşuyu. Bu arada ben de çok güzel kısır yaparım, arkadaşlarım bayılırlar. Yakın olsak yapardım sana.
Cnm sabah yumurta,zeytin aksamda yogurt,salata ekleyebilirdin menune.27.9 menüm:
Gece uyuyamadığım için geç kalktım, geç kahvaltı yaptım o yüzden.
11:30
1 dlm tb ekmeği
1 dlm peynir
domates, yeşil biber
15:30
1 pk susamlı çubuk kraker
dışardaydım, atıştırabilecek en masum yiyecek buydu
2 hurma
19:00
2 dlm tb ekmeği
4 kaşık etli mantar sote
Ancak 1 lt su içtim 2 ye tamamlarım bu akşam.
20 dk stretching + 10 dk trambolin + 15 dk bel inceltme egzersizleri.
mesajına sewndm olur tabi.ewet dun bore yaptım e kahvaltıya da kaldı avuc içi kadar yedimsanki menunde dunde borek vardi
Her gun borek yemek cok dogru olmayabilir.ama ilk gunlere gore fena degil cnm.afiyet olsun ve kendini cok ac birakma.
Oglen yogurdun yanina biraz et yada sebze yemegi ekleyebilirsin.
Birde ogun saatleri yazarsan daha iyi yorumlanir cnm.cunku ogunler arasi saatlerde onemli aslinda.
Ayy cok konustum galiba:)
Fundacigim daha iyi olabilirdi sanki mercimek corbasi disinda bisey yok.
bayıldım ne güzel az yemişsnMenüm
Sabah
2 dilim ekmek
10 zeytin
biraz domates
Öğlen
2 tabak mercimek çorbası
Ara
1 elma
biraz üzüm
Akşam
2 dilim ekmek
10 zeytin
3 burçak bisküvi (100 kcal edeceklerini bilseydim, yemezdim kuşkusuz)
70 sayfa da kitap okudum
bayıldım ne güzel az yemişsn
Menün harika olmuş tebrik ediyorum Özlem. Sporunda gayet güzel. Ekmeğin miktarını söylemişsin zaten. Kocaman alkışlıyorum seni. 30 sayfa ilk güne göre güzel okumuşsun. Okuduğun kitabın ismini ve yazarını da yazarsan sevinirim. Çünkü karşında tam bir kitap kurdu duruyorBugunku menum
08:00 1 salatalik
09:00
Avuc ici kadar ekmek arasi 1 cay kasigindan aZ tereyag,peynir,surk
3 zeytin
Domates,salatalik,biber
1 kupa yesil cay
12:30 gibi
Bir kac lokma ekmek
4 tatli kasigi mercimekli bulgur pilavı
4 tatli kasigi etli patlican yemegi
Bol salata(kıvırcık,semizotu,domates,bol limon,az yag)
3 yemek kasigi fırınlanmıs tavuk
Biraz haslanmis et
Sac ekmegi
Bol salata
300ml ayran
3L su
2 kupa yesil cay
Cok Kahve ictim
Spor 08:00
30 dk k.bandinda yuruyus
10 dk k.bisikleti
30 sayfa kitap
Haftaya pazar tatile gidiyorum kızlar yurtdışına o gezi sürecinde nası beslenicem bilemiyorum açıkçası.akşama kadar yürüyeceğim kesin ama:)
Funda' cım yeni nickin hayırlı olsun inşallah. Şimdi merak ettim neden böyle bir nick aldın diye? Menün idare eder ama senin menülere göre. Birde kitap okuman kaçmadı gözümden. Sende okuduğun kitabı ve yazarını yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?