Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cnm durum olmasaydi cok guzel olurdu.
Afiyet olsun.:)

Menüm

10:00
3 dilim ekmek
yarım domates
5 zeytin

14:00
10 yemek kaşığı kısır

20:30
1 armut
(1-2 tane de mandalina yerim muhtemelen)

65 sayfa Türkçe roman
5 sayfa Martin Eden
İspanyolca kelime çalışması

Kısır öyle bir tıkadı ki bir şey yiyemedim. Aslında tıkamak da diyemem. İştahımı kesti, acıktım ama yemek istemedim. Hatta armutu da şekerim falan düşmesin diye yedim. Hep böyle bir etkisi oluyorsa her gün yiyebilirim ben kısır.

Günün en güzel menüsü seçiyorum bu menüyü... :)

Özlem dışında takım olarak sapıtmışız bugün.

afiyet olsun sisiriyor bulgur cnm ondandir.
aslinda kahvaltida yesil zeytinli salata falan yapabilirsin cnm.:)

Günün en güzel menüsü seçiyorum bu menüyü... :)

Özlem dışında takım olarak sapıtmışız bugün.
Sagol cnm.bende menuye ilave cok az ekmek,peynir yedim ve cay ictim..

Gorumcemdeyiz simdi eve gidince eger usenmezsem 30 dk yuruyum.

Afiyet olsun, iyi de okumuşsun.

beklentilerim kararlarım var ama sanırım bunları aklımda tutmuyorum.. tekrar deneyeceğim umudum o ki bu kez son olsun ve olumlu olsun..

8 gun surecek canin.bayramin ikinci gunu gidicem.viyana,budapeste,prag,almanya.
Dikkat etmeye calisicam ama tatmak istedigim seyler olabilir.en azindan tartida arti cikmam diye dusunuyorum.

iştahım çok diye şikayet ediyordum ya kesildi artık çok yiyemiyorum

acıkmadım ki doymuyorum diye üzülüyordum şimdi de kapandı
Oh ne guzel,bulasici olsa keske hepimizin istahi kapansa.:)
Bence gun icerisinde acikmasansa ogun atlamamaya calis cnm.hafif,kucuk bir ogun yapabilirsin mesela salata,yogurt+yulaf,kuruyemis,sut vb.. Metabolizmamizi surekli canli tutmamiz lazim aslinda

Selam hanımlar
Bugun kayınvalidemlerdeyken esimin tabletinden girip yazdım ama suanda bakıyorum ki cıkmamıs yazdıgım.. Neyse zaten ordan kolay yazamadıgımı eve gidince cevap vereceğimi yazmıstım, simdi evdeyim

Paleografya dersini ilahiyatta alıyorum, tarih bölümünde de alıyorlar, buyuk ihhtimalle türk dili ve edebiyatı gibi bölümlerde de vardır.. Benim üye oldugum bazı gruplar var bu yazıları okumaya yönelik, bakıyorum da gayet guzel okuyorlar, cogu tarihçi zannediyorum.. Obların ödevleri oluyor paylaşıyorlar soruyolar filan.. Demek ki ben de bu ilmi alınca ben de okuyabilecegim diyorum umutlanıyorum , ama sonra yazıları gorunce gozum korkuyor, bakalım daha cok bastayız..

Bu arada benim de en son bitiridğim kitap Hilmi Yavuz - Ceviz Sandıktaki Anılar
İlk defa bir anı kitabı okudum ve Hilmi Yavuz gibi bir deryanın anılarını okumak çok hoşuma gitti.. Evde daha 10 tane kadarkitabı var, esim cok sever, onlaı da sırayla okuyacagım nsallah.
Suan elimde yollarda okumak çzere cantamda bulundurdugum Dursun Gürlek - Tebessum ve Tefekkur kitabı var, adından da anlasılacagı gibi latifeler , tebessum ettiren menkıbeler var kitapta.. Daha bitirmedim, yollarda okuyorum sadece..

ben hafta sonları neden kendimi tutamıyorum
10:30 da hamur kızartma peynir çay
14:30 da 1 paket bisküvi
18:00 de 1 adet haşlanmış patates
21:30 da kuzu kavurma yarım bazlama ( kaynanam da olunca hayır diyemedim)

Bugunku menum

Sabah 9:30
1 kase special k

Oğlen 14:00
1 kase pilav
1 kase mantı
5-6 tane köfte

2 tane minik kremalı biskuvi

Su 2-2,5 lt
Spor
45 dk tempolu yuruyus ( bir kısmı koşu) -->5 km

Yeni geldim spordan, salonun kapanmasına 1 saat 10 dk kala esim dedi ki, (cocukları yatırıp geceliğimi giymiştim, belki biraz kpss calısıp yatıcaktım) bence yap bi cılgınlık ve spora git, 1 saat sporunu yap , yediğin mantıyı yazmaya yuzun olsun:) dedi:) ciddi misin dedim ve hemen hazırlanıp koşa koşa gittim.. Şimdi huzurla uyuyabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…