burdaki muhabbet hoşuma gitti burayada takılamaz mym
Bugunku menum
09:15
1 haslanmis yumurta
1 tatli kasigi surk
2 cay kasigi krem peynir(normali bitti)
11 zeytin
Avuc ici.kadar ekmek
400ml yesil cay
13:00
Dolu bir tabak mercimek corbasi
15:00
1 yaprak kivircik
2 dilim domates
Kivircigin kokunude yedim:)
17:00
4 yk firinda et,patlican,biber,domates,sarmisak-guvec diyorlar
3 yk pirinc pilavi
Salata
1 bardak ayran
3 L SU
400ml yesil cay
Birazdan kahve iceriz
Spor
30 dk yuruyus
--
Pirinc pilavi olmadi ama aylardan sonra ilk defa yaptim.4-5 ay olmustur yapmayali belkide daha fazla hatirlamiyorum bile.
afiyet olsun sisiriyor bulgur cnm ondandir.Menüm
10:00
3 dilim ekmek
yarım domates
5 zeytin
14:00
10 yemek kaşığı kısır
20:30
1 armut
(1-2 tane de mandalina yerim muhtemelen)
65 sayfa Türkçe roman
5 sayfa Martin Eden
İspanyolca kelime çalışması
Kısır öyle bir tıkadı ki bir şey yiyemedim. Aslında tıkamak da diyemem. İştahımı kesti, acıktım ama yemek istemedim. Hatta armutu da şekerim falan düşmesin diye yedim. Hep böyle bir etkisi oluyorsa her gün yiyebilirim ben kısır.
Sagol cnm.bende menuye ilave cok az ekmek,peynir yedim ve cay ictim..Günün en güzel menüsü seçiyorum bu menüyü... :)
Özlem dışında takım olarak sapıtmışız bugün.
Havva az yine yemişsin.menüm
11:30
2dilim çavdarlı ekmekle tost yaptım
1 de omlet yaptım
1 kutu da süt
15:30
tavuk şiş
ayran
Afiyet olsun, iyi de okumuşsun.Menüm
10:00
3 dilim ekmek
yarım domates
5 zeytin
14:00
10 yemek kaşığı kısır
20:30
1 armut
(1-2 tane de mandalina yerim muhtemelen)
65 sayfa Türkçe roman
5 sayfa Martin Eden
İspanyolca kelime çalışması
Kısır öyle bir tıkadı ki bir şey yiyemedim. Aslında tıkamak da diyemem. İştahımı kesti, acıktım ama yemek istemedim. Hatta armutu da şekerim falan düşmesin diye yedim. Hep böyle bir etkisi oluyorsa her gün yiyebilirim ben kısır.
Aksamda ogun yapsaydin cok iyi olurdu cnm.simdiye kadar acikmissindir belki.:)menüm
11:30
2dilim çavdarlı ekmekle tost yaptım
1 de omlet yaptım
1 kutu da süt
15:30
tavuk şiş
ayran
Herkese iyi akşamlar.:) Beni de aranıza alır mısınız?
Motivasyona çok ihtiyacım var.
İyi akşamlar. :)
Kaptanımız Ladyline gelince cevap verir sana... :)
Canım bunların farkında olmuşsun ne güzel, kabullenmek yerine baş edebilirsin. Ben böyleyim işte, yapamıyorum diye düşünmekle hata yapıyorsun. Önce ne yapmak istediğine karar vermelisin. Kilo vermeye, spor yapmaya, şiir yazmaya vb. Sonra bunu yapabileceğine inanmalısın. Bu şekilde hayatını boş yere heba ediyorsun. Unutmamak lazım, zaman boşa harcanamayacak kadar değerli bir kavram. Bir bakarsın göz açıp kapayana kadar 30, 40 olmuşsun, hayatın bomboş geçmiş. Karar ver ve faaliyete geç!
beklentilerim kararlarım var ama sanırım bunları aklımda tutmuyorum.. tekrar deneyeceğim umudum o ki bu kez son olsun ve olumlu olsun..Bende de buna benzer bir sürahi var ama ben üst kapağını/ bardağını kırdım.Cam kase koyuyorum üstüne... Ama 3 gün önce fark ettim nokta nokta yosunlanmış galiba sürahi... O günden beri kullanmadım. Bendekinin ağzı dar, o yüzden içine elimi sokamıyorum. Yosunları yok etme önerisi olan olursa lütfen yazsın.
Ama seninki daha güzel ve pratik. :)
Bu arada bilgisayardan girdiğimde ayrıntılı düzenleme yapmadan da aynı smileyleri görüyorum. Acı ama gerçek, sanırım artık elimizde bir tek bunlar kaldı.
Ececim bilmiyorum ki artık ne desem... Aslında Fatma gereken her şeyi söylemiş. Ruhsal boşluktan yeme, kendine uğraş bul. Yoksa bugün versen bile ilerde yine alırsın. Duygusal yeme işi bitirilmediği sürece kalıcı kilo vermek bence imkansız. O yüzden acilen bir uğraş bul kendine... Aslında bence bu sabırsızlığın da aklnıda zaten bir şey olduğunu ama senin o şeyi erteleyip durduğunu gösteriyor. Kendinden beklentilerin neler? Bu soruya cevap ver ve o ertelediğin beklentileri karşılamaya başla. Yoksa olmaz maalesef. Herbirimiz için geçerli bu.
Ne güzel tatil. Kaç günlüğüne gidiyorsun canım? Nereye gidiyorsun? Beslenmek eğer istersen sorun olmaz ama ilk defa tadacağın yiyecekler olabilir. Kendini çok kasmak istemiyorsan eğer izinli yazabiliriz seni. Karar senin. Sanırım turla gidiyorsun. Eminim çok eğlenceli olacaktır.
Bu arada menünün öğle öğünü olmamış. Onun dışında akşamın saati de çok geç. Yarın telafi edersen sorun olmaz ama mutlaka telafisini yap.
Havva az yine yemişsin.
acıkmadım ki doymuyorum diye üzülüyordum şimdi de kapandıL
Aksamda ogun yapsaydin cok iyi olurdu cnm.simdiye kadar acikmissindir belki.:)
Oh ne guzel,bulasici olsa keske hepimizin istahi kapansa.:)iştahım çok diye şikayet ediyordum ya kesildi artık çok yiyemiyorum
acıkmadım ki doymuyorum diye üzülüyordum şimdi de kapandı
bu ara en dikkat etmeye çalıştığım seye parmak bastınız bu seferde cümle bozuk olduTabii ki de takılabilirsin ama senin için tek şartım var. İmla kurallarına ve Türkçe' ne dikkat edeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?