Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba 13.takım arkadaşlarım.ankaralaym sen bizim takımda deyilmiydin?nasıl oldu da aynı anda iki takıma da katılıyorsun?buna izin yok bilmiyormusun?

Merhaba 13.takım arkadaşlarım.ankaralaym sen bizim takımda deyilmiydin?nasıl oldu da aynı anda iki takıma da katılıyorsun?buna izin yok bilmiyormusun?

Merhaba canım hoşgeldin. Kevser bizim takıma katılmadı zaten. 7. Takımda ama arada bir sohbet için bize uğruyor. Bunun için izne gerek yok diye biliyorum.

çok geçmiş olsun canım.ıhlamur kaynat iç,zencefilde çok iyi gelir.

güzel tarif canım.ben kısıra çok yeşillik dolduruyorum roka,kıvırcık,domates,salatalık.hatta soğanıda kavurup koyuyorum.afiyet olsun:)

canım special k 'yı 2 öğününde mi yiyorsun?daha önce denedin mi?bende aldım bir ara deneyim diyorum.

Merhaba canım hoşgeldin. Kevser bizim takıma katılmadı zaten. 7. Takımda ama arada bir sohbet için bize uğruyor. Bunun için izne gerek yok diye biliyorum.

Dün hiç uğramamış ama 7. takıma. Ben oraya da yazdığını bilmiyordum sen söyleyene kadar. Benim de kafam karıştı. Gelse de aydınlatsa bizi, aklındaki neymiş...

Noldu Özlem? Umarım kötü bişey olmamıştır.
sagol cnm.
1 saat disarida yurudum bebek arabasiyla iyi geldi biraz.
Kusurabakmayin gecmisi dikkatli okuyup cevap veremedim.

Son düzenleme:
Özlem' cim şimdi iş yerindeyim. Müsait olduğum en kısa zamanda yazarım sorduğun sorunun cevabını. Zaten öyle çok özel bir hikayesi yok.

canım eksik ve yanlışları farkındayım hepsini aynı anda kafaya takınca tıkanıyorum hemencik.. Ama evet sizler uyarın beni diye yazıyorum :) :)
Ama birinin de beni denetlemesi gerekiyor. Ara ara kontrolümü kaybediyorum.
gözüm üstünde

kızlar okuldan geldim.. düzenli olayım derken bulandırdım menümü ama yine de pes etmiycem.. daha akşam yemeği yemedim.. canım hemen yemek istiyor ama ben zorlayıp bekliycem saat 17,30u.. bu arada okuduğum kitap Tess gerritsen ruh koleksiyoncusu

hayırdır canım
sagol cnm iyiyim simdi:)

Genelde evde olanlar calismaya,calisanlarda evde olmaya ozeniyor sanki.:)

Domates:) pulbiber yada salca.biz zeytinleri dogramiyoruz ayikliyoruz sadece.ozlemisim bende zeytin zamanida geldi ama 3-4 tl olan zeytinler 10-15 lira bu yil.
Biberli ekmek,odun firininda ispanakli borek...
Katikli ekmek dedigin biberli ekmekmi cnm?
Icli kofte oymadim hic en iyisi ogrenmeyim.:) mm canim cekti.
Insallah cnm beklerim.
Cnm kusurabakma cevap verdim diye hatirliyordum ama yaniliyorda olabilirim.
Hatta fatma(akat) sormustu tarifini verdim.
Kiminin yaptigi kokuyor kimininki kokmuyor.
Disardan aldiklarim kokmuyor.
Keske yesen peynir gibi degil tadi.:)

canım sıkıldı ama spor yapasım gelmedi nedense.. bende basit ingilizce bilgilerimi tazeliyorum.. burda konuşulanlardan sanırım gaza geldim geliştireceğim.. bir dile daha giriş yapmak istiyorum.. ve tabiki diksiyon bir de ders notlarımı yüksek tutacağım :) kararlarımın bir kısmı bunlar.. aklıma geldikçe yazarım

Kızlar selam bir kaç gündür uğrayamadım tüm hafta sonu dışarıdaydım. Kızçelerime ciciler aldım. Çok yoruldum ama değdi.
Artık inşallah buralardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…