Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

9 da kalkıp havayı guzel gorunce dısarı attım kendımı
10da yarım simit
11 30da 2 dl salatalık 2 dl domates 1 kk peynir 4 zeytin en ufak kahvaltılık tereyagnın yarısı çay
13de brownie fındıklı
18 30 cay
20de 1 kase corba yr tabak bulgur 1 bıber dolma yogurt..
1 lt su
1 saat yuruyus.. Aslında en gec 18de yıyorum aksam ama bugun dalgınlıgıma geldı dısarı cıktım arkadaslar cıgkofte yedı ben bakmayı tercıh ettım :/ ama tam kurtaramadım menüyü.. Yazmaya karar verdim çünkü artık gercek bır baslangıç yaptığımı kendime kanıtlamalıydım :) sımdı kıtap okuycam..

8 gun surecek canin.bayramin ikinci gunu gidicem.viyana,budapeste,prag,almanya.
Dikkat etmeye calisicam ama tatmak istedigim seyler olabilir.en azindan tartida arti cikmam diye dusunuyorum.

Dilaracım iyi tatiller. :)
Bence kafana takmadan keyfince ye, her Allahın günü yurtdışına çıkmaz sonuçta insan... :)

ben hafta sonları neden kendimi tutamıyorum
10:30 da hamur kızartma peynir çay
14:30 da 1 paket bisküvi
18:00 de 1 adet haşlanmış patates
21:30 da kuzu kavurma yarım bazlama ( kaynanam da olunca hayır diyemedim)

Eyvah, eyvah, bu ne?
Deneme sürecine girdin diye hemen saldın mı kendini yoksa?
Kilo veremezsen almayız listeye, ona göre...
Bu arada, adın neydi?

Bugünün klasik takım menüsü... Ne olduğu belli olmayan bir diğer menü...

Hadi bakalım, bu defa olacağını umuyorum. :)

yarın diyetime çook dikkat ediyorum
adım Kevser. Canım. Çok yorgunum yoğun bı gün geçirdim bebişimi uyuttum sıra bizde herkese iyi geceler

Gunaydin kizlar..
Karnim cok acikti bende bugun Funda gibi mercimek corbasi ile kahvaltimi yapim diyorum.:)

45 dakikalik sporumda bitmek uzere.

Son düzenleme:
günaydıııın kahvaltı yapıyorum şimdi hazırlanıp okula gidicem :) dün gece 33 sayfa okudum kitap mutluyum

Ne demek takıma dahil değilim. Sende takımın bir üyesisin. İllaki listede olmak gerekmiyor takımda olmak için. Bir daha duymayayım böyle sözleri. Ayrıca ben de seninle aynı fikirdeyim. Perşembe tartılmaya kalkarsak zor toparlarız çünkü hafta sonu herkes bi şeyler kaçırdı gibi.

Sürahi gerçekten çok güzelmiş. Denk gelirsem bende alayım iş yeri için. Hep şişeden içiyorum. Sıkıyor bir süre sonra. Tupper aldım o da koku yapıyor.

Geçmiş olsun Fatma' cım bol bol ıhlamur iç. Havalar çok kötü. Kış geldi resmen. Dikkat etmemiz gerekiyor kendimize. Özellikle C vitaminini eksik etmemeliyiz.

Ece yapmak istediklerini yazmayı denesene. Liste yap kendine. Sonra listeden kontrol edersin. Hatta günlük yapman gerekenleri gel buraya yaz, rapor ver. Belki bir işe yarar. Bu arada sen de bende menü yazmıyoruz. Bugünden itibaren ikimizde menü yazalım. Ben yazmayınca arada ufak tefek kaçırıyorum. Yazınca kaçıramam. Ne dersin?

İlk 10 da sadece iki kişi var 13. takımdan. Ben istiyorum ki takımdaki herkes ilk onda olsun. Birinciliği kaptırmaya niyetim yok. Ancak ben mezun olunca olabilir Belki gaza getiririm bu şekilde birilerini

Pilav haricinde çok güzel bir menü Özlem tebrik ederim. Geçen haftada ki +1 nedeniyle daha dikkatli olman lazım. O nedenle biraz daha irade göstermelisin.

Bu yazını neden alıntıladım hatırlayamadım şimdi. Neredeyse bütün mesajlara bir çift lafım var. Alıntılamadan geçemiyorum ama buna ne yazacağımı unutmuşum. Çenesi düşük bir kaptanı olunca takımın böyle oluyor.

Menün dürüm haricinde harika canım. Keşke kebabı porsiyon yeseydin. O zaman muhteşem bir menü olurdu.

menüm

11:30
2dilim çavdarlı ekmekle tost yaptım
1 de omlet yaptım
1 kutu da süt

15:30
tavuk şiş
ayran
Çok az yemişsin Havva. Son zamanlarda dikkat ediyorum hem geç yiyorsun hem de az yiyorsun. Akşamında çok erken olmuş. Su ve sporu yazmamışsın. Ev yerleştirme bitmedi mi daha? Derslerin ne alemde?

Menün bugün gözüme güzel göründü sanırım kısırdan dolayı. Ekmeklerin cinsi ne? Beyaz ekmek değil dimi?

Kitaplar içinde kocaman bir alkış. Zira ben hiç okuyamadım.

afiyet olsun sisiriyor bulgur cnm ondandir.
aslinda kahvaltida yesil zeytinli salata falan yapabilirsin cnm.:)

Sagol cnm.bende menuye ilave cok az ekmek,peynir yedim ve cay ictim..

Gorumcemdeyiz simdi eve gidince eger usenmezsem 30 dk yuruyum.
Yeşil zeytinli salatayı çok kişi bilmez ama sen söyleyince hatırladım. Arada bir yapayım. Hatta sen tam tarifi yaz eminim Funda' nın işine yarayacaktır.

Herkese iyi akşamlar.:) Beni de aranıza alır mısınız?
Motivasyona çok ihtiyacım var.
Hoş geldin canım aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız yazılı. Okuduktan sonra senin içinde uygunsa eğer okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli. Cevabını bekliyorum.

tamam bi daha söylemem :) bir de tam bayram arifesi kafa karışıklığı olur mutlaka gelen olur gelemeyen olur.. zaten bu nedenle yarışma genelinde sonraki cuma olsun dedim..
sürahim adına teşekkür ederim :)
yapmak istediklerim konusunda liste hazırlamışlığım falan var ama evet bundan sonra buraya rapor vereceğim.. menü konusunda katılıyorum..
bu arada takımdaki arkadaşları anlıyordum zaten ama şu an kesin olarak doğruluğuna kanaat getirmiş bulunuyorum kaptan/yardımcı kontrolü gerçekten olması gereken bir şey.. sen yazınca bi başka kararlı hissettim kendimi

8 gun surecek canin.bayramin ikinci gunu gidicem.viyana,budapeste,prag,almanya.
Dikkat etmeye calisicam ama tatmak istedigim seyler olabilir.en azindan tartida arti cikmam diye dusunuyorum.
Karar senin canım. Listeyi kötü etkilememek şartıyla istediğini yapabilirsin. Bu arada güzel bir tatil olacak. Doya doya gez tadını çıkart. Benim de en büyük hayallerimden birisi. İmkanım olsa tüm dünyayı gezerim büyük ihtimal.

bu ara en dikkat etmeye çalıştığım seye parmak bastınız bu seferde cümle bozuk oldu
Başımızın üstünde yerin var o zaman.

Şimdi anladığım kadarıyla 7. takımda yarışacaksın ve ara ara bize takılacaksın doğrumudur?

Benim tarihçi arkadaşlarım öğreniyordu Osmanlı' cayı. Onlar için oldukça önemli bir ders. Hırs yap biraz da emeklerin boşa gitmesin. Dönem bitiminde Osmanlıca da öğrenmiş ol. Kitap okuyan insanları çok seviyorum

ben hafta sonları neden kendimi tutamıyorum
10:30 da hamur kızartma peynir çay
14:30 da 1 paket bisküvi
18:00 de 1 adet haşlanmış patates
21:30 da kuzu kavurma yarım bazlama ( kaynanam da olunca hayır diyemedim)
Kevser' cim bu nasıl bir menüdür böyle. Hem çok sağlıksız hem de kilo vermek yerine kilo alacağın bir menü. Kaç kilosun? Boyun kaç? Sen böyle pat diye atlayınca takımın ortasına hiç bir şey soramadık sana.

Ahhh Tuba ahhh. Seninle napcaz biz anlamadım. Bu gün ki menülerden sonra bildirim kararını bayram sonrası olarak vereceğim. Çünkü üç günde hiç kimse toparlayamaz.

Menü nü yazdığın için tebrik ederim. Browni haricinde aslında idare eder bir menü. Akşam yemeğin geç olmuş. Kahvaltı yapmadan kendini dışarı atman olmamış. Önce sıkı bir kahvaltı ve yaklaşık 1 saat sonra yürüyüş olabilir. Su az olmuş. Zamanla çoğaltacağına inanıyorum.

Gunaydin kizlar..
Karnim cok acikti bende bugun Funda gibi mercimek corbasi ile kahvaltimi yapim diyorum.:)
Günaydın canım.

45 dakikalik sporumda bitmek uzere.
Ohh maşallahın var Özlem. Evde olanlar çok şanslısınız yaaa. Çalışınca her şey zor oluyor.

günaydıııın kahvaltı yapıyorum şimdi hazırlanıp okula gidicem :) dün gece 33 sayfa okudum kitap mutluyum
Günaydın canım. İyi dersler. Kitap okuman süper olmuş. Birde okuyanlar ne okuduğunu yazarsa daha iyi olur.

Beyaz ekmek maalesef... Bizimkiler önceki akşamdan benim ekmeği bitirmişler, ben de kahvaltıda beyaz ekmeğe kaldım.

Sağol canım. :)

Biberli yeşil zeytini severim. Normal salata gibi miymiş bu, nasılmış? Ebru böyle dediğine göre zeytini çok değildir.

Ama birinin de beni denetlemesi gerekiyor. Ara ara kontrolümü kaybediyorum.

Zeytinleri çekirdekliyse eğer çekirdeğinden ayırıyorsun canım. Sonra doğruyorsun küçük küçük. Yeşil soğan, maydonoz, kırmızı biber, limon (Unuttuğum bişeyler var galiba) hep birlikte karıştırıyorsun. Çok lezzetli oluyor. Eski kayınvalidem yapardı. Bende çok severdim. Bu arada Özlem in sürk dediği şeyde çok lezzetli. Onların yöresinin vazgeçilmez kahvaltılıklarından. Birde tuzlu yoğurtları var. Sürkü katıklı ekmekte de kullanıyorlar. Mmmm ağzım sulandı. O yörenin yemeklerine bayılıyorum. Bir gün gelirsem Özlem oralara mutlaka uğrarım sana.

Beyaz ekmek olduğu zaman az yemeye çalış canım. Yazmayı unuttum üstteki mesajda ama Canan hocanın dediklerine çok katılıyorum. İşlenmiş gıdalardan mümkün olduğunca uzak durmamız lazım. En başta beyaz ekmekten.

Baharatlı zeytin gibi...

Sürkü ben sormuştum Özlem'e ama sanırım gözünden kaçtı ya da o cevap verdi ben görmedim. Netten falan baktım da, çok kötü kokuyor diyenler var, çorap gibiymiş falan... "Gerçekten öyle mi?" demiştim. Vardır ya öyle kokulu peynirler... Gerçi bana her peynir kokuyor zaten, size afiyet olsun. Eminim çorap gibi olsa bu kadar sevmezdiniz.

Yok canım yaaaa. Öyle kötü kokmuyor. Böreklerin içinde çok lezzetli oluyor. Bildiğin çökeleğin içine baharat karıştırıyorlar. Kurutuyorlar top şeklinde. Küflü çökelekte diyorlar. Hatta o yörenin zahter diye bir baharatı var. Yeşilinden salata yapıyorlar. Asıl tadını veren o. Kötü olsa yiyemezdim sanırım çünkü bende 20 li yaşlarımda yedim ilk defa. Sen zaten süt ve süt ürünleri tüketmiyorsun. Sana göre değil zaten. Ama zeytin salatası çok iyi bir salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…