- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
Oh ne guzel,bulasici olsa keske hepimizin istahi kapansa.:)
Bence gun icerisinde acikmasansa ogun atlamamaya calis cnm.hafif,kucuk bir ogun yapabilirsin mesela salata,yogurt+yulaf,kuruyemis,sut vb.. Metabolizmamizi surekli canli tutmamiz lazim aslinda
ya ne bilim öyle acıkma hissim baskılandı sanırım normle döndüm:) canım bişey istemiyor istedikçe yiyorum :)
ben hafta sonları neden kendimi tutamıyorum
10:30 da hamur kızartma peynir çay
14:30 da 1 paket bisküvi
18:00 de 1 adet haşlanmış patates
21:30 da kuzu kavurma yarım bazlama ( kaynanam da olunca hayır diyemedim)
bu ne biçim menü olmamış:S
Bugunku menum
Sabah 9:30
1 kase special k
Oğlen 14:00
1 kase pilav
1 kase mantı
5-6 tane köfte
2 tane minik kremalı biskuvi
Su 2-2,5 lt
Spor
45 dk tempolu yuruyus ( bir kısmı koşu) -->5 km
Yeni geldim spordan, salonun kapanmasına 1 saat 10 dk kala esim dedi ki, (cocukları yatırıp geceliğimi giymiştim, belki biraz kpss calısıp yatıcaktım) bence yap bi cılgınlık ve spora git, 1 saat sporunu yap , yediğin mantıyı yazmaya yuzun olsun:) dedi:) ciddi misin dedim ve hemen hazırlanıp koşa koşa gittim.. Şimdi huzurla uyuyabilirim..
abooo mantı pilavv yazmamak olmuo ya bazen insanın aklına geliyorda cuma zaten kendini belli edecek şeyi saklasan bi anlamı kalmıo
gözüme browni takıldı birde kşam yeeğinin saati .9 da kalkıp havayı guzel gorunce dısarı attım kendımı
10da yarım simit
11 30da 2 dl salatalık 2 dl domates 1 kk peynir 4 zeytin en ufak kahvaltılık tereyagnın yarısı çay
13de brownie fındıklı
18 30 cay
20de 1 kase corba yr tabak bulgur 1 bıber dolma yogurt..
1 lt su
1 saat yuruyus.. Aslında en gec 18de yıyorum aksam ama bugun dalgınlıgıma geldı dısarı cıktım arkadaslar cıgkofte yedı ben bakmayı tercıh ettım :/ ama tam kurtaramadım menüyü.. Yazmaya karar verdim çünkü artık gercek bır baslangıç yaptığımı kendime kanıtlamalıydım :) sımdı kıtap okuycam..
yok yok sadece hafta sonu geç oluyro her gün 7de kalkınca hafta sonu yataktan çıkamıyorum :)) ev yerleştirme bitti unutuyorum suyu yazmayı dersler iyi şimdilik bi sıkıntı yok:)Ne demek takıma dahil değilim. Sende takımın bir üyesisin. İllaki listede olmak gerekmiyor takımda olmak için. Bir daha duymayayım böyle sözleri. Ayrıca ben de seninle aynı fikirdeyim. Perşembe tartılmaya kalkarsak zor toparlarız çünkü hafta sonu herkes bi şeyler kaçırdı gibi.
Sürahi gerçekten çok güzelmiş. Denk gelirsem bende alayım iş yeri için. Hep şişeden içiyorum. Sıkıyor bir süre sonra. Tupper aldım o da koku yapıyor.
Geçmiş olsun Fatma' cım bol bol ıhlamur iç. Havalar çok kötü. Kış geldi resmen. Dikkat etmemiz gerekiyor kendimize. Özellikle C vitaminini eksik etmemeliyiz.
Ece yapmak istediklerini yazmayı denesene. Liste yap kendine. Sonra listeden kontrol edersin. Hatta günlük yapman gerekenleri gel buraya yaz, rapor ver. Belki bir işe yarar. Bu arada sen de bende menü yazmıyoruz. Bugünden itibaren ikimizde menü yazalım. Ben yazmayınca arada ufak tefek kaçırıyorum. Yazınca kaçıramam. Ne dersin?
İlk 10 da sadece iki kişi var 13. takımdan. Ben istiyorum ki takımdaki herkes ilk onda olsun. Birinciliği kaptırmaya niyetim yok. Ancak ben mezun olunca olabilirBelki gaza getiririm bu şekilde birilerini
Pilav haricinde çok güzel bir menü Özlem tebrik ederim. Geçen haftada ki +1 nedeniyle daha dikkatli olman lazım. O nedenle biraz daha irade göstermelisin.
Bu yazını neden alıntıladım hatırlayamadım şimdi. Neredeyse bütün mesajlara bir çift lafım var. Alıntılamadan geçemiyorum ama buna ne yazacağımı unutmuşum. Çenesi düşük bir kaptanı olunca takımın böyle oluyor.
Menün dürüm haricinde harika canım. Keşke kebabı porsiyon yeseydin. O zaman muhteşem bir menü olurdu.
Çok az yemişsin Havva. Son zamanlarda dikkat ediyorum hem geç yiyorsun hem de az yiyorsun. Akşamında çok erken olmuş. Su ve sporu yazmamışsın. Ev yerleştirme bitmedi mi daha? Derslerin ne alemde?
Menün bugün gözüme güzel göründü sanırım kısırdan dolayı.Ekmeklerin cinsi ne? Beyaz ekmek değil dimi?
Kitaplar içinde kocaman bir alkış. Zira ben hiç okuyamadım.
Yeşil zeytinli salatayı çok kişi bilmez ama sen söyleyince hatırladım. Arada bir yapayım. Hatta sen tam tarifi yaz eminim Funda' nın işine yarayacaktır.
Hoş geldin canım aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız yazılı. Okuduktan sonra senin içinde uygunsa eğer okudum, kabul ediyorum diye geri bildirim yapman gerekli. Cevabını bekliyorum.
Beyaz ekmek olduğu zaman az yemeye çalış canım. Yazmayı unuttum üstteki mesajda ama Canan hocanın dediklerine çok katılıyorum. İşlenmiş gıdalardan mümkün olduğunca uzak durmamız lazım. En başta beyaz ekmekten.
bazen fırından yeni çıkmış el yakan ekmeği özlüyorum