Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menum,
Sabah 9,30 iki dilim peynir,8 yesil zeytin,1 dilim ekmek domates,biber,zencefilli limonlu cay

Ogle 12,30 bir kase mercimek corbasi,1 kase az yagli ispanak,1 buyuk kase kirmizi lahana salatasi

Ara yarim salkim
Uzum,1 elma

Aksam 19,30 bir tabak ton balikli salata,1 kozlenmis patlican,1 dilim ekmek

1 saat tempolu yuruyus,100 mekik,2 lt su

Guzel menu olmus canim afiyet olsun

tubacım hedefin ne kpssye hangi alan için gireceksin formasyon almış mıydın özetle okul bitince ne olacaksın :))
İlahiyatı bitiriyorum canım, öğretmen olucaz bakalım:)

Formasyon bu sene alıcam insallah, bir iki gune basvurular yapılır zannediyorum...

Menüm

09:00
2 dilim kepek ekmeği
8 zeytin
1 domates
3 yemek kaşığı kısır

11:30
Bir porsiyon üzüm

15:00
10 yemek kaşığı kısır

17:00
Bir porsiyon üzüm

19:00
2 dilim çavdar ekmeği
8 zeytin
1 domates

50 sayfa da kitap

9.00 2 dl salatalık 2 dl domates 20 gr krem peynir 2 dl ekmek 7 zeytin çay

13.00 1 avuç leblebi
14.15 1 çabuk çorba 2.5 grisini
17.45 1 kase sebze çorbası 1 kase pirinç pilavı+bol salata+2 dl kıymalı kabak (kabak küçücüktü) 2 yudum kepekli ekmek(bi anlık dalgınlığımda oldu pilav ve ekmeği bir arada yememeye çalışıyorum)
1 saat 15 dk yürüyüş
suyu hesaplamadım bıle 1 lıtre cıvarı az oldu yine..
67 sayfa kitap okudum
açlık hissediyorum sanki ama uyuyacağım şimdi sabah dersim erken.. İyi geceler

9.00 2 dl salatalık 2 dl domates 20 gr krem peynir 2 dl ekmek 7 zeytin çay

13.00 1 avuç leblebi
14.15 1 çabuk çorba 2.5 grisini
17.45 1 kase sebze çorbası 1 kase pirinç pilavı+bol salata+2 dl kıymalı kabak (kabak küçücüktü) 2 yudum kepekli ekmek(bi anlık dalgınlığımda oldu pilav ve ekmeği bir arada yememeye çalışıyorum)
1 saat 15 dk yürüyüş
suyu hesaplamadım bıle 1 lıtre cıvarı az oldu yine..
67 sayfa kitap okudum
açlık hissediyorum sanki ama uyuyacağım şimdi sabah dersim erken.. İyi geceler

Zaten çok kilosu da yok canım verilecek. Yani listeye girmesine bile değmez. Sıkı diyet yaparsa deneme süresinde bile kurtulur bütün fazlalıklarından. Sen onu yarışmacı olarak görme kısaca. Paylaşım topiğinde mesajını gördüm ama sırf verilecek kilosu az olduğu için çağırmamıştım. Umarım anlatabildim düşüncelerimi.

Tamam canım anladım.bol şans...

Günaydın kızlar Dünkü menümü yazayım. Akşam çok yorgundum gelemedim.

Kahvaltı (07:00)
1 tane haşlanmış yumurta

Öğle (12:00)
1 tane haşlanmış tavuk but
3-4 parça haşlanmış sebze (Havuç-patates)
5-6 yk aşure
2-3 yk çorba (içinde pirinç vardı devam etmek istemedim)

Akşam (17:45)

1 tabak barbunya yemeği
1 kase salata

2 lt su

Geçmişi okudum ama sabah erken çıkınca evden cevap yazamadım. Paylaşım alanında oylama yapılmış ama takım olarak cevap vermemişiz. Böyle durumlarda özellikle ben yokken mutlaka oradaki oylamalara katılın. Ben kaçırmışım. Ama sizden kaçmasın olur mu? Sanırım sadece Funda bakmış paylaşım alalına. Lütfen bundan sonra herkes ilgilensin.

Alınan ortak karara göre bu hafta genel bildirim yapılmayacak ama biz cuma günü kendi bildirimimizi yapacağız. Yani bizim için değişen bişey yok. Yine çok iyi kilo vermemiz lazım ki bayramdan sonraki hafta kilomuz ikiye bölününce ortalamamız yüksek çıksın.

Günaydın kızlar,
Dün ne güzel hareketliymiş burası, eski günlerdeki gibi. Ben gelemedim, özlüyor insan burayı. Çok ilginç yolda karşılaşsak tanımayız birbirimizi ama buna rağmen gelemediğimde yakın arkadaşlarımdan uzak kalmış gibi hissediyorum kendimi :) Beklediğim gibi hasta oldum, aldığım ilaçların etkisiyle bütün gün dalgın yattım. Diyet, spor falan kalmadı yani. Bu nedenle sonuç bildirimlerinin bu hafta yapılmamasına sevindim.
Ben de dünü yazayım.
29.9
09:00
2 dlm börek (evde yiyecek yoktu, aç kalmamak için dondurucudaki börekleri ısıtıp yedim)
Çay+tarçın

13:30
1 kase tereyağlı tarhana çorbası (saolsun komşum yapıp getirmiş)

18:00
1 kase tereyağlı tarhana çorbası
yarım dlm çavdar ekmeği
1 avuç içi kadar tavuk şinitzel

19:00
4-5 adet taze ceviz

19:30
1 bardak mandalina suyu (C vitamini olsun diye içtim)

1,5 lt su, spor yok, aksine hareketsiz yattım tüm gün.

Dengeli olmuş, ekmek yemiyor musun Ebru. Nedense ekmeksiz doymuyorum ben.

Dengeli olmuş, ekmek yemiyor musun Ebru. Nedense ekmeksiz doymuyorum ben.

İlk zamanlarda bende ekmeksiz doymuyordum canım. Yaklaşık 2 yıldır diyet yapan bir insan bir süre sonra kendisi yemiyor zaten. Arada yiyorum ama ekmek bana ciddi şekilde kilo aldırıyor. Hatta eskiden imkanı yok ekmeksiz ne çorba içebilirdim, ne kahvaltı yapabilirdim. Zamanla değişiyor insanın alışkanlıkları.

Geçmiş olsun canım. Havalar o kadar çabuk değişti ki etrafımda hasta olmayan kimse yok. Benimde hafif hafif burnum akmaya başlıyor. O kadar soğuk ki Konya anlatamam. Umarım sende biran önce toparlarsın kendini. Hasta menüsüne göre gayet güzel olmuş menü. Bol bol ıhlamur iç. Çok iyi geliyor soğuk algınlığına.

Ebru kahvaltın bence yok. Bir de aşure yüzünden öğlene fazla yüklenmişsin. Bence dengesiz.

Geçmiş olsun. Bence biraz daha meyve ye. Ara öğün yap. Bu aralar önceliğin kilo vermek değil, iyileşmek.

ebrucum menüde sadece aşure gözüme battı. Genel anlamda güzel bir menü.

Bu hafta iyi kilo vermeliyiz ki bayramda ancak koruruz.
Paylaşım alanı dediğin listelerin paylaşıldığı alan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…