Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebrucum kahvaltıda yumurtayı tek bırakmamalıydın! Ne diyoruz en iyi öğün kahvaltı olmalı.. Birde aşure çok kaçmış ne kadar olsa şeker içeriyor.. Çorbayı yeseydin onun yerine keşke :)

Teşekkürler kızlar.

Ebru kahvaltın bence yok. Bir de aşure yüzünden öğlene fazla yüklenmişsin. Bence dengesiz.
Geçmiş olsun. Bence biraz daha meyve ye. Ara öğün yap. Bu aralar önceliğin kilo vermek değil, iyileşmek.
Öğle yemeklerini maalesef kendim seçemiyorum. Aslında sadece tavuğu yeyip bırakmam lazımdı ama o zamanda ara öğün eklemem gerekiyor. Saat 5 e kadar çok acıkıyorum. Ara öğünde yanımda olmadığı için mecburen ne bulduysam yedim.

ebrucum menüde sadece aşure gözüme battı. Genel anlamda güzel bir menü.

Bu hafta iyi kilo vermeliyiz ki bayramda ancak koruruz.
Paylaşım alanı dediğin listelerin paylaşıldığı alan mı
Haklısın canım aşure olmamalıydı ama evde yapamıyorum, hastanede de ayda senede bir çıkıyor. Bulmuşken kaçırmayayım dedim ama tadı da güzel olmamıştı zaten.

Ebrucum kahvaltıda yumurtayı tek bırakmamalıydın! Ne diyoruz en iyi öğün kahvaltı olmalı.. Birde aşure çok kaçmış ne kadar olsa şeker içeriyor.. Çorbayı yeseydin onun yerine keşke :)
Çorbanın hem tadı kötüydü hem de tamamen pirinçliydi. Yani aynıya gelecekti neredeyse aşureyle. Kahvaltıyı unutmuşum ekleyeyim hemen. Sabah çok erken kalkıyorum. Büyük kızı okula, küçük kızı kreşe hazırlıyorum. Kahvaltıya vaktim çok az oluyor. Toplamda 10 dk ancak ayırabiliyorum.

Ebru canım ekmek arası peynir domates hazırlasan da işyerinde yesen. Gerçi hazırlamak da sabahleyin zor.

Kızlar nerdesiniz yaaa. Kimse yazmamız yine

Ebru bayram yakın ya herkes yoğun bu ara. Temizlik tatlı derken kimse uğrayamıyor.
Bu hafta bende durumlar hiç iç açıcı değil. Dayanamadım bu sabah tartıldım şoklardayım. 300-400 gr artıdayım. Ama hiç kaçamak da yapmadım. Reglimde bitiyor yarın. Cuma regl olmuştum o zaman bile daha azdım anlamadım ben bu işi.

Tatlım ekmek yemiyorum ki ekmek arası bişeyler yapayım. Eğer öyle olsa işim kolay ama yemek getirmem imkansız hastaneye. Bende kendime göre olanları yiyorum olmayanlar kalıyor. Bugün ki yemek güzeldi. Yani diyete uygundu. Ama her zaman uygun çıkmıyor. Aslında ev yakın ama her öğlen gidip gelmek olmaz. 6 km git 6 km gel günlük toplamda 24 kilometre yapıyor eğer öğle yemeğine eve gitsem. Bu kez de akşamdan hazır yemek bırakmam gerekecek. Bunun kışı var, yağmuru var derken en güzeli hastanede yemek.

Umarım o tatlı yapanlar kendileri yemezler yoksa çok fena yaparım. Ben bayramda da devam edeceğim diyete. Eğer bırakırsam ipin ucunu toparlayamam. Zaten zor vermeye başladım. Bünye şaştı ne yapacağını al ver al ver derken şimdi ceza veriyor bana gram gram gidiyor. Temizlik yapanlara da kolay gelsin inşallah. Ama molalarda burayı boş bırakmamak lazım.

Allahtan bu hafta bildirim genel değil. Yoksa takımın hali kötüydü. Lütfen herkes kendine dikkat etsin. Cuma günü herkesin yüzdesini en az 0.30 un üstünde görmek istiyorum.

Sen neler aldın bebişlere? Ben dün çok zorlandım ama Allaha şükür buldum bişeyler.

Merhaba kizlar..:)
EBRU'cugum bende oyleydim.
Tabak tabak makarnanin,pilavin yaninda bile cooooook ekmek yerdim.
4 buyuk kase puding,
icinde 1 ekmek yada daha fazla ekmek bulunan durum kebap,doner.
Koca 1 porsiyon iskender yer doymazdim.:)
Simdi bakiyorumda daglar kadar fark var.:)
Cidden farkindalik cok onemli.simdi yedigim herseyin bilincinde olarak yiyorum.:)
--
Ebru tartilma kismini gorme
Nihayet 74u gordum geri.
ayy ne olur bayramdan sonraki bildirimde 70'i gorsem,cok mu ucuk olur.

Son düzenleme:

Eski yediklerimi hiç hatırlamıyorum bile Özlem. Ama doymama konusunda haklısın doymak bilmezdim. Aynen dediğin gibi yediğim her şeyin farkındayım. Çok güzel bir durum bu. Hani Funda ceza vermişti sana, tartılmayacaktın? Bu sabah tartılmak istedim. Ama bir şekilde kendimi engellemem lazımdı. Hemen koca bir bardak su içtim ve tartılmadım. Cumaya kadar tartılmayacağım yoksa tartıda az rakam görünce şımarıyorum. Bayramdan sonra 70 i görmen tam uçukluk olur. Sakın öyle bişey deneme. Ama 72 yi görme ihtimalin yüksek. Bayramı güzel geçirmeye çalış bence.

Bende tarti bagimliligi var.Engel olamiyorum kusurabakmayin.
--
Bugun sabah biraz tatli yedim yaninda sut ictim.istahim yok kahvalti edemedim.
Ilacimi icim diye baktim tezgahin uzerinde tatli var 2 kucuk yedim.
Ama normal sire icinde yuzen degil.
Kagittan ince hamurdan rulo yapilmis antep fistigi var sadece hamur yok baska.
--
Bunuda farkinda olarak yedim cnm.eski ben olsaydim kutunun yarisini yerdim.
Birde uzuldugum zaman,sinirlendigim zaman kendimi yemege veren bir insandim dun gec saate kadar oturdum aklima gelmedi.dolapta yemek,cola,patates kizartmasi,tatli var elimi bile surmedim.
insallah hep boyle olurum.:)

özlemcim tebrikler vallahi.. Ben şirazeden çıkmış gibiyim kızlar çok acıkıyorum yani bildiğiniz gibi degil eskiden pis bogazımdan yerdim şimdi cidden hep acıkıyorum gece uykumdan uyanıyorum açklıktan ne yapıcam hiç bilmiyorum..

Acıkınca yiyeceksin canım. Başka çaresi yok ama gecenin bir yarısı da kalkıp yemek olmaz. Öğünlerini sağlıklı ve dolu dolu yemeye çalış. Ama sakın kendini aç bırakma. Canın ne çekerse ye ama abartmadan mümkünse tadımlık ye. Sonunda çok mutlu olursun eğer öyle yaparsan.

Bizim için sorun yok canım ne zaman istersen o zaman tartıl ama senin için söylüyoruz. Ne kadar az tartılırsan psikolojik olarak o kadar rahatlarsın. Ayrıca ben bağımlılık diye bir şeye inanmıyorum eğer istersen her şeyi yapabilirsin. Ben senin yerine olsam tartının pilini söker uzak bir yere kaldırırdım. Aklıma ne zaman tartılmak gelirse de koca bir bardak su içerdim. Alışkanlıklarımızı değiştirmek bizim elimizde unutma sakın.

dogru öylüyosun kaptan..ama aldım şimdiden kilo., her sabah bugün güzel olacak diye başlıyorum güne ama yerken buluyorum kendimi

dogru öylüyosun kaptan..ama aldım şimdiden kilo., her sabah bugün güzel olacak diye başlıyorum güne ama yerken buluyorum kendimi

Yee canım yeee şimdi yemeyeceksin de ne zaman yiyeceksin. Canın ne istiyorsa yee ama dozunda ve kararında ye. Sağlıklı beslenmeye çalış. Şuan 70 li kilolardasın. Ne kadar az kilo alsan senin için o kadar iyidir. Hatta bebeğin sağlığı için bile dikkat etmen lazım yediklerine. Bu şekilde düşün.

Ebru haklisin saat basi tartiliyorum cunku.
---
Eda'cim gece uyanip yemek kadar kotusu yok.
sabaha kadar saat basi uyanip 1 tepsi pizza yemis ve 2 L kadar kola icmis insanim.
Ama o donem 3-4 ay surmeden 16 kilo aldim.ne guzel 67ye inmistim.83 oldum.dur demesem bir okadar daha alirdim belki.
--
Bebek icin herseyden cok cok yemek marifet degil.bunu diyorum cunku toplumda oyle bir inanis var.
Onemli olan saglikli beslenmek.ona ve sana faydali olabilecek yiyecekleri cok abartmadan yemek.
Sen insanlara bakma belki yeee yeee diyenler vardir.

Sen neler aldın bebişlere? Ben dün çok zorlandım ama Allaha şükür buldum bişeyler.

Ebru bana mı sordun canım bilmiyorum ama çok cici şeyler aldım. Küçüğüne kadife bordo bir şort aldım üstüne de kırık beyaz önünde bordo küçük bir tülü okan tişört aldım. Tişört rahat oluyor çocuklara. Altına da morlu pembeli spor ayakkabı aldın. Büyüne de mini bir elbise aldım.

Bizim de 18 ekimde düğünümüz var o zamana kadar 80 olmak istiyorum ama şu bayramı kazasız atlatmam lazım. Birde kızlar elbise denedim haftasonu 44 dar geldi biraz 46 da bol oldu 18 ekime kadar 3 kilo daha verebilsem acaba 44 tzm olur mu ki yaa. Çok dar da sevmiyorum bdn ödünç almış gibi duruyor. Fikir verin

Özlem dediğin gibi beni de şimdiye kadar mahveden gece yemeler. Bir de tatlıyı çok seviyorum. Tatlı bir şeyler yaptığımda yemeden duramıyorum. Son zamanlarda yapmıyorum.

bende ara öğün yapmayı düşündüm de pilav olunca ana yemekde 2 3 parça kuş başından da küçük et yedim sonrasında da 6ya kadar ders vardı acıkırım diye korktum

kısır da bitmedi mi hala ya aslında bir sürü şey yemişsin ama nedense gözüme az geldi

ekmek pilav olmamaış zaten sende demişsin canım:)

aşure cıss olmamış gerçi çorbayıda yememişsin dengelemiştir muhakkak

ben perşembe yapsam olur mu ki birde haftayada yapamıycam sanırım ankaraya dönmezsem merak etmeyin gerçi gelirim :)

geçmiş olsun canım

başlarda alışana kadar bende çok sıkıntı yaşadım ama alıştım artık sadece sabahları ekmek yiyorum okulda ekmek sepetine bakmıyorum bile

bildiğim kadarıyla hastanelerde yemek listelerini diyetisyenler hazırlıyor bence yemende bi sakınca yoktur kalori tuz dengesini çok iyi sağlıyorlar

canımmm sen gittin mi doktora kesinleşti mi hamileliğin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…