Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

18 gün var önünde bol bol su iç birde neresi dar olduysa o böygeyi incelten harektelerden yap mutlaka son ana kadar da alma elbise:)

kaptan yok ben şişman yerinden kıpırdayamayan bi anne olmak istemiyorum elimden geleni yapıcam inş :)

biliyorum özlemcim bebek gelişsin diye yemiyorum zatende iştahım açıldı acıkıyorum habire bol su içmem lazım sanırım...

şimdi geldim dr dan 6+1 günlük hamileymişim :)

selam hanımlar
yollardan okudum yazılanları, ya haberi olan var mı ne zaman duzelir acaba uygulama?

ayy hayırlı olsun canımm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kuzunu:)

menüm
kahvaltı 7:45
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekemeği
krem peynir

öğlen 12:30
1 kase domates çorba
1 kepçe patlıcan
1 dilim börek
ayran

ara
kahve

akşam 18:00
1 tabak sütlü mercimek çorba
2 -2.5 lt su içtim yatana kadar 3e tamamlarım

Tebrik ederim canım, umarım hep böyle gider.

Aman Eda, sakın öyle şeyler yapma. Bildiğim bir gerçek var, o da insan yedikçe yemek istiyor. Sonra çok zorlanırsın. Hamilelikte çok kilo alırsan doğumun da zor olur, bebeğin sağlığı da tehlikeye girer.

O alışkanlık bende de var. Günde en az 3 kez tartılıyorum. Artış olursa kendimi frenlemek açısından iyi oluyor. Ama düşüş olduğunda şımarıyorum aynen.

fatmacım cok dogru soylemissin, yolda gorsek tanımayız ama burda ortam oyle sıcak ki, aile gibiyiz.. ben internete girince mailimi acmadan önce burayı acıyorum:)
bu arada cok gecmiş olsun canım..

aynen canım kilo her türlü sıkıntı...

sanırım ıphonelarda var sorun ben hep telefondan giriyorum mesela hiçte sorun yaşamadım..

amiiiin canım benim sagolasın :)

iphonelarda mı diyorsun? hmmm.. belkide.. ama boyle gercekten cok sıkıldım, elimin altında her an yazabiliyorken, simdi ugrasmam gerekiyor, evde ipadin basında olmam gerekiyor filan..

ayy edacım kesinleşti demek, hayırlı olsun saglıkla al kucagına insallah..

aminnn tubacım Allah razı olsun inş saglıkla sıhhatle gelişimini tamamlar.. :) ve evet bence iphone uygulamasında sorun kelebekcim gönülde sıkıntı yaşıyomuş

şimdi geldim dr dan 6+1 günlük hamileymişim :)

Tebrik ederim canım, sağlıkla büyüsün. :)

de...

Nasıl yani 6+1? Niye 7 değil? Hem sen uzun zamandır şüpheleniyordun. Bir de bu testlerden sonuç almak için belli bir zaman geçmesi gerekmiyor mu? Yani ne demek şimdi bu 6+1?

Anneme de sordum ama o da bilmiyor.

:) 6 Hafta 1 günlük demekmiş bende yeni öğreniyorum canımcım :)

Tebrik ederim canım, sağlıkla dünyaya gelir inşallah.

6 hafta mı?
Ne kadar belli ediyorum bu işlerle hiç alakam olmadığı yaaa, hafta olacağı aklıma bile gelmedi, nedense hep gün düşündüm.
:) cok tatlısın funda yaa, :)

Sabah 9-15
1 kase special k (sütsüz)

Öğlen 14:00
1 servis kaşığı kısır
3 tane sarma
Minicik bir parca tatlı

Aksam 19:30
1 kase mercimek corbası
1 kase tavuk kusbası
Ayran salatalık

Su 1-1,5 lt

52 sayfa kitap okudum
Şimdi de kpss calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…