- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
18 gün var önünde bol bol su iç birde neresi dar olduysa o böygeyi incelten harektelerden yap mutlaka son ana kadar da alma elbise:)Ebru bana mı sordun canım bilmiyorum ama çok cici şeyler aldım. Küçüğüne kadife bordo bir şort aldım üstüne de kırık beyaz önünde bordo küçük bir tülü okan tişört aldım. Tişört rahat oluyor çocuklara. Altına da morlu pembeli spor ayakkabı aldın. Büyüne de mini bir elbise aldım.
Bizim de 18 ekimde düğünümüz var o zamana kadar 80 olmak istiyorum ama şu bayramı kazasız atlatmam lazım. Birde kızlar elbise denedim haftasonu 44 dar geldi biraz 46 da bol oldu 18 ekime kadar 3 kilo daha verebilsem acaba 44 tzm olur mu ki yaa. Çok dar da sevmiyorum bdn ödünç almış gibi duruyor. Fikir verin
kaptan yok ben şişman yerinden kıpırdayamayan bi anne olmak istemiyorum elimden geleni yapıcam inş :)Yee canım yeee şimdi yemeyeceksin de ne zaman yiyeceksin. Canın ne istiyorsa yee ama dozunda ve kararında ye. Sağlıklı beslenmeye çalış. Şuan 70 li kilolardasın. Ne kadar az kilo alsan senin için o kadar iyidir. Hatta bebeğin sağlığı için bile dikkat etmen lazım yediklerine. Bu şekilde düşün.
biliyorum özlemcim bebek gelişsin diye yemiyorum zatende iştahım açıldı acıkıyorum habire bol su içmem lazım sanırım...Ebru haklisin saat basi tartiliyorum cunku.
---
Eda'cim gece uyanip yemek kadar kotusu yok.
sabaha kadar saat basi uyanip 1 tepsi pizza yemis ve 2 L kadar kola icmis insanim.
Ama o donem 3-4 ay surmeden 16 kilo aldim.ne guzel 67ye inmistim.83 oldum.dur demesem bir okadar daha alirdim belki.
--
Bebek icin herseyden cok cok yemek marifet degil.bunu diyorum cunku toplumda oyle bir inanis var.
Onemli olan saglikli beslenmek.ona ve sana faydali olabilecek yiyecekleri cok abartmadan yemek.
Sen insanlara bakma belki yeee yeee diyenler vardir.
şimdi geldim dr dan 6+1 günlük hamileymişim :)bende ara öğün yapmayı düşündüm de pilav olunca ana yemekde 2 3 parça kuş başından da küçük et yedim sonrasında da 6ya kadar ders vardı acıkırım diye korktum
kısır da bitmedi mi halaya aslında bir sürü şey yemişsin ama nedense gözüme az geldi
ekmek pilav olmamaış zaten sende demişsin canım:)
aşure cıss olmamış gerçi çorbayıda yememişsin dengelemiştir muhakkak
ben perşembe yapsam olur mu ki birde haftayada yapamıycam sanırım ankaraya dönmezsem merak etmeyin gerçi gelirim :)
geçmiş olsun canım
başlarda alışana kadar bende çok sıkıntı yaşadım ama alıştım artık sadece sabahları ekmek yiyorum okulda ekmek sepetine bakmıyorum bile
bildiğim kadarıyla hastanelerde yemek listelerini diyetisyenler hazırlıyor bence yemende bi sakınca yoktur kalori tuz dengesini çok iyi sağlıyorlar
canımmm sen gittin mi doktora kesinleşti mi hamileliğin?
ayy hayırlı olsun canımm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kuzunu:)kaptan yok ben şişman yerinden kıpırdayamayan bi anne olmak istemiyorum elimden geleni yapıcam inş :)
biliyorum özlemcim bebek gelişsin diye yemiyorum zatende iştahım açıldı acıkıyorum habire bol su içmem lazım sanırım...
şimdi geldim dr dan 6+1 günlük hamileymişim :)
sanırım ıphonelarda var sorun ben hep telefondan giriyorum mesela hiçte sorun yaşamadım..selam hanımlar
yollardan okudum yazılanları, ya haberi olan var mı ne zaman duzelir acaba uygulama?
amiiiin canım benim sagolasın :)ayy hayırlı olsun canımm hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kuzunu:)
Tebrik ederim canım, umarım hep böyle gider.Bende tarti bagimliligi var.Engel olamiyorum kusurabakmayin.
--
Bugun sabah biraz tatli yedim yaninda sut ictim.istahim yok kahvalti edemedim.
Ilacimi icim diye baktim tezgahin uzerinde tatli var 2 kucuk yedim.
Ama normal sire icinde yuzen degil.
Kagittan ince hamurdan rulo yapilmis antep fistigi var sadece hamur yok baska.
--
Bunuda farkinda olarak yedim cnm.eski ben olsaydim kutunun yarisini yerdim.
Birde uzuldugum zaman,sinirlendigim zaman kendimi yemege veren bir insandim dun gec saate kadar oturdum aklima gelmedi.dolapta yemek,cola,patates kizartmasi,tatli var elimi bile surmedim.
insallah hep boyle olurum.:)
Aman Eda, sakın öyle şeyler yapma. Bildiğim bir gerçek var, o da insan yedikçe yemek istiyor. Sonra çok zorlanırsın. Hamilelikte çok kilo alırsan doğumun da zor olur, bebeğin sağlığı da tehlikeye girer.özlemcim tebrikler vallahi.. Ben şirazeden çıkmış gibiyim kızlar çok acıkıyorum yani bildiğiniz gibi degil eskiden pis bogazımdan yerdim şimdi cidden hep acıkıyorum gece uykumdan uyanıyorum açklıktan ne yapıcam hiç bilmiyorum..
O alışkanlık bende de var. Günde en az 3 kez tartılıyorum. Artış olursa kendimi frenlemek açısından iyi oluyor. Ama düşüş olduğunda şımarıyorum aynen.Bizim için sorun yok canım ne zaman istersen o zaman tartıl ama senin için söylüyoruz. Ne kadar az tartılırsan psikolojik olarak o kadar rahatlarsın. Ayrıca ben bağımlılık diye bir şeye inanmıyorum eğer istersen her şeyi yapabilirsin. Ben senin yerine olsam tartının pilini söker uzak bir yere kaldırırdım. Aklıma ne zaman tartılmak gelirse de koca bir bardak su içerdim. Alışkanlıklarımızı değiştirmek bizim elimizde unutma sakın.
Günaydın kızlar,
Dün ne güzel hareketliymiş burası, eski günlerdeki gibi. Ben gelemedim, özlüyor insan burayı. Çok ilginç yolda karşılaşsak tanımayız birbirimizi ama buna rağmen gelemediğimde yakın arkadaşlarımdan uzak kalmış gibi hissediyorum kendimi :) Beklediğim gibi hasta oldum, aldığım ilaçların etkisiyle bütün gün dalgın yattım. Diyet, spor falan kalmadı yani. Bu nedenle sonuç bildirimlerinin bu hafta yapılmamasına sevindim.
Ben de dünü yazayım.
29.9
09:00
2 dlm börek (evde yiyecek yoktu, aç kalmamak için dondurucudaki börekleri ısıtıp yedim)
Çay+tarçın
13:30
1 kase tereyağlı tarhana çorbası (saolsun komşum yapıp getirmiş)
18:00
1 kase tereyağlı tarhana çorbası
yarım dlm çavdar ekmeği
1 avuç içi kadar tavuk şinitzel
19:00
4-5 adet taze ceviz
19:30
1 bardak mandalina suyu (C vitamini olsun diye içtim)
1,5 lt su, spor yok, aksine hareketsiz yattım tüm gün.
aynen canım kilo her türlü sıkıntı...Tebrik ederim canım, umarım hep böyle gider.
Aman Eda, sakın öyle şeyler yapma. Bildiğim bir gerçek var, o da insan yedikçe yemek istiyor. Sonra çok zorlanırsın. Hamilelikte çok kilo alırsan doğumun da zor olur, bebeğin sağlığı da tehlikeye girer.
O alışkanlık bende de var. Günde en az 3 kez tartılıyorum. Artış olursa kendimi frenlemek açısından iyi oluyor. Ama düşüş olduğunda şımarıyorum aynen.
sanırım ıphonelarda var sorun ben hep telefondan giriyorum mesela hiçte sorun yaşamadım..
amiiiin canım benim sagolasın :)
aminnn tubacım Allah razı olsun inş saglıkla sıhhatle gelişimini tamamlar.. :) ve evet bence iphone uygulamasında sorun kelebekcim gönülde sıkıntı yaşıyomuşiphonelarda mı diyorsun? hmmm.. belkide.. ama boyle gercekten cok sıkıldım, elimin altında her an yazabiliyorken, simdi ugrasmam gerekiyor, evde ipadin basında olmam gerekiyor filan..
ayy edacım kesinleşti demek, hayırlı olsun saglıkla al kucagına insallah..
6 hafta 1gün :)Tebrik ederim canım, sağlıkla büyüsün. :)
de...
Nasıl yani 6+1? Niye 7 değil? Hem sen uzun zamandır şüpheleniyordun. Bir de bu testlerden sonuç almak için belli bir zaman geçmesi gerekmiyor mu? Yani ne demek şimdi bu 6+1?
Anneme de sordum ama o da bilmiyor.
6 hafta 1gün :)
etrafımda bir sürü doğum yapan olunca böle oldum bende6 hafta mı?
Ne kadar belli ediyorum bu işlerle hiç alakam olmadığı yaaa, hafta olacağı aklıma bile gelmedi, nedense hep gün düşündüm.
:) 6 Hafta 1 günlük demekmiş bende yeni öğreniyorum canımcım :)Tebrik ederim canım, sağlıkla büyüsün. :)
de...
Nasıl yani 6+1? Niye 7 değil? Hem sen uzun zamandır şüpheleniyordun. Bir de bu testlerden sonuç almak için belli bir zaman geçmesi gerekmiyor mu? Yani ne demek şimdi bu 6+1?
e normaal :) işim düşmeseydi benimde bilgim olmamıştı :)6 hafta mı?
Ne kadar belli ediyorum bu işlerle hiç alakam olmadığı yaaa, hafta olacağı aklıma bile gelmedi, nedense hep gün düşündüm.
Tebrik ederim canım, sağlıkla dünyaya gelir inşallah.kaptan yok ben şişman yerinden kıpırdayamayan bi anne olmak istemiyorum elimden geleni yapıcam inş :)
biliyorum özlemcim bebek gelişsin diye yemiyorum zatende iştahım açıldı acıkıyorum habire bol su içmem lazım sanırım...
Tebrik ederim canım, sağlıkla büyüsün. :)
de...
:) cok tatlısın funda yaa, :)6 hafta mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?