Tatlı olmasaymış iyiymiş canım, bu arada 2 çocukla kpss ye hazırlanman süper başarı, tebrik ederim.Sabah 9-15
1 kase special k (sütsüz)
Öğlen 14:00
1 servis kaşığı kısır
3 tane sarma
Minicik bir parca tatlı
Aksam 19:30
1 kase mercimek corbası
1 kase tavuk kusbası
Ayran salatalık
Su 1-1,5 lt
52 sayfa kitap okudum
Şimdi de kpss calısıyorum
Böreği çıkarıp 1 dlm ekmek ekleyebilirdin canım. Bir de krem peynir diyete hiç yakışmıyor. Kahve şekersizse başka sorun yok.menüm
kahvaltı 7:45
1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekemeği
krem peynir
öğlen 12:30
1 kase domates çorba
1 kepçe patlıcan
1 dilim börek
ayran
ara
kahve
akşam 18:00
1 tabak sütlü mercimek çorba
2 -2.5 lt su içtim yatana kadar 3e tamamlarım
Selam Ebru, açılmıyor video. Belki youtube dan açılır. Bir deneyeyim.Videonun adı ne diye geçiyor?
Selam kızlar
İşaret dili çalışıyordum. Size de bakayım dedim. Eğer açarsa mutlaka izleyin videoyu. Benim çok hoşuma gitti. Normalde bu tür şarkıları çok sevmem ama çok sevimli çevirmişler.
Selam Ebru, açılmıyor video. Belki youtube dan açılır. Bir deneyeyim.Videonun adı ne diye geçiyor?
anladım canım o korkuyu biliyorum :) :)bende ara öğün yapmayı düşündüm de pilav olunca ana yemekde 2 3 parça kuş başından da küçük et yedim sonrasında da 6ya kadar ders vardı acıkırım diye korktum
ekmek pilav olmamaış zaten sende demişsin canım:)
bende de oldu aynısı6 hafta mı?
Ne kadar belli ediyorum bu işlerle hiç alakam olmadığı yaaa, hafta olacağı aklıma bile gelmedi, nedense hep gün düşündüm.
Ah ben bunun üstüne yediklerimi nasıl yazayım? Antibiyotikten midir nedir, bugün çok yemek yedim.Menümü de yazayım araya karışmadan. Bu arada yazmayanlar da yazsın. Kontrol ediyorum ona göre.
Kahvaltı (07:15)
1 tane haşlanmış yumurta
Bir kaç küçük parça peynir
Öğle (12:00)
1 yk kaşığı kuskus çorbası (Tadına baktım beğenmeyip bıraktım)
1 porsiyon karışık ızgara (Et, tavuk ve köfte)
Salata ve ayran
Ara (17:00)
Bir elmanın %75 i
3 yk bulgur pilavı
Akşam (19:15)
1 kk beyaz peynir
10 tane siyah zeytin
2 litre su
1 fincan şekersiz sade nescafe
1 bardak şekersiz çay
Not: Zeytinler tamamen Funda' nın eseri zeytin diye diye canım zeytin çeker oldu.
Ebrucum izzledim youtubedan, cok guzel gercekten.. Ben de cok isterdim işaret dilini öğrenmeyi..
ne desem kendi kendime bir kulp uydurdumMenümü de yazayım araya karışmadan. Bu arada yazmayanlar da yazsın. Kontrol ediyorum ona göre.
Kahvaltı (07:15)
1 tane haşlanmış yumurta
Bir kaç küçük parça peynir
Öğle (12:00)
1 yk kaşığı kuskus çorbası (Tadına baktım beğenmeyip bıraktım)
1 porsiyon karışık ızgara (Et, tavuk ve köfte)
Salata ve ayran
Ara (17:00)
Bir elmanın %75 i
3 yk bulgur pilavı
Akşam (19:15)
1 kk beyaz peynir
10 tane siyah zeytin
2 litre su
1 fincan şekersiz sade nescafe
1 bardak şekersiz çay
Not: Zeytinler tamamen Funda' nın eseri zeytin diye diye canım zeytin çeker oldu.
30.9 mwnüm
08:30
yeşil çay+tarçın
09:30
1 dlm peynir
1 dlm tb ekmeği
domates
çay+tarçın
3 zeytin
12:30
bol sebzeli menemen, 1 yumurta ile
1 dlm ekmek
1 kaşık yoğurt
16:30
1 kepçe domates çorbası, şehriyeli
1 dlm tb ekmeği
17:30
4 köfte
2 dlm tb ekmeği
2 kaşık domates sosu
23:00
sütlü bitki çayı
2lt su, bugün de spor yok.
çok güzel çok :) son iki öğünü birbirinin devamı gibi yemende daha iyi olmuş bekleyerek yemekten bahsedilir hep.. her öğünde ekmek olmasına rağmen bunu belli miktarda bırakmanda çok iyi TeBrİkLeR canım :)30.9 mwnüm
08:30
yeşil çay+tarçın
09:30
1 dlm peynir
1 dlm tb ekmeği
domates
çay+tarçın
3 zeytin
12:30
bol sebzeli menemen, 1 yumurta ile
1 dlm ekmek
1 kaşık yoğurt
16:30
1 kepçe domates çorbası, şehriyeli
1 dlm tb ekmeği
17:30
4 köfte
2 dlm tb ekmeği
2 kaşık domates sosu
23:00
sütlü bitki çayı
2lt su, bugün de spor yok.
ben bu ara ekmeğe taktım, ekmek çok oldu. 6 dlm ekmek yapıyor. Ekmek yemeyince de başka şeyleri arıyorum.Ne var ki bu menüde Fatma. Harika bir menü. Tebrik ederim. Ben hasta olsam kesin menüm rezalet olurdu. En başta hiç kaçamağın yok. Son iki öğünün arası yakın ama zaten onun hepsi bir öğün eder. Az biraz fazla ama yine de mükemmel.
ne desem kendi kendime bir kulp uydurdumama ben gözüme ilk bakışta yanlış gelenleri yazacağım ki sende zamanla düzeltesin :)
1-yumurta ve peyniri aynı anda tüketmemekle ilgili bir bilgi okuduğumu hatırlıyorum ama hem peynir az hem de en azından sadece yumurta değil bu affedildi..
2-ara da bulgur pilavı şaşırttı onun 3 yk kalabilmesi de şaşırttı.. ama bunu da akşam yemeğine yüklenmemek için diyerek KıSmEn affettim :)
3-akşam yemeği geç de olsa o kadar zeytin yerine azıcık bir yemek olabilirdi sankim ne bileyim ..
her konuda çeşit çeşit yazılar fikirler olunca insan yorumda bile bulunamıyor.. spor yerine geçebilecek ve su bilgisi yok mu??
başarılarının devamını diliyoruz..Hemen şöyle açıklamamı yapayım. Kahvaltıda normalde haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, salatalık ve domates tüketiyorum. Vaktim olursa krep yapıyorum ara ara. Onun haricinde zaten başka bişey yemiyorum. Ekmek yemediğim için genelde haşlanmış yumurta tercih ediyorum. İkisinin bir arada tüketilmemesi gerektiğini ilk senden duydum. Araştırayım bi ne kadar doğruluk payı var. Yanlış yapıyorsak hemen düzeltelim kendimizi.
Normalde akşam menümde bulgur pilavı, yoğurt ve salata olacaktı. Ama balık yapmaya karar verdik. Balıkları buzluktan çıkarttım görünüşleri hoşuma gitmedi. Balıktan vaz geçince saatte geç olunca bulgur pilavından vaz geçip peynirle zeytin yedim çünkü evde başka yemek yoktu. Yapmaya kalksam zaman daha da ilerleyecekti.
Arada ki pilavı da kızıma yedirdikten sonra kalan kısım olarak düşün. Zaten elmanın 1/4 nü de o yedi. Paylaştık yani miniğimle. Anlayacağın her şeye bir kulp buluyorumYazmadığım zaman ki menülere göre bunlar mükemmel geliyor bana. Mesela akşama doğru öyle acıktım ki hemen çiğköfte dürüm yemeyi düşündüm. Aklıma siz geldiniz menümü yazarken nasıl yazacağımı düşünüp vaz geçtim. Peynir ve zeytine talim ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?