Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba 13.takımın güzel hatunları hepinizin kurban bayramını kutlarım. Öpüyorum hepinizi kocaman.

Edacım neler yaptınız kaptanla anlatsana. :)

Hoş bulduk canım, gündüz iş akşam da gezmelerden vakit kalmıyor nete girmeye :)
biraz ayaküstü olsada çok keyifli bi sohbetti..ve inanın ilk kez karşılaşmış iki insan degildik:) resim çektik albüme ekleyeyim şimdi :)

Ekledimm :)

Son düzenleme:
biraz ayaküstü olsada çok keyifli bi sohbetti..ve inanın ilk kez karşılaşmış iki insan degildik:) resim çektik albüme ekleyeyim şimdi :)

Ekledimm :)

Aynen canım yaaa gerçekten çok ayak üstü ve kısa oldu ama inşallah en kısa zamanda telafi ederiz. Eşlere durumu izah etmek biraz zor oldu. Aslında buluştuğumuz yerde çok güzeldi ama vakit az olunca ancak bu kadar olabildi. Ben çok mutlu oldum seninle görüştüğüm için inşallah bir gün hepimiz birlikte görüşürüz.

Slm kizlar..
Cok iyi ettiniz,keske bende olsaydim.:)
---
Kizlar bildirim gunu izin isteyebilirim belki.hic iyi degilim.takima ugrayamayabilirim o yuzden izin olabilir dedim,yoksa diyetle ilgili sıkıntı yok.

Gunaydın hanımlarr
Dün sitede sorun vardı girenedim , nasılsınız bakalım?

Ayyyy edaaaa resminize bayıldııımmmm:) ikiniz de öyle guzel cıkmıssınız kiii:) ya keske hep birlikte bulussaaakk

GÜNAYDIN KIZLAR BENİ TANIMAYANLAR OLABİLİR BEN BURCU BU TAKIMLA 17 KİLO VERMİŞTİM ŞUAN TAM 1 AYLIK EVLİYİM TATİLE 60 KİLO GİTTİM 62 OLARAK DÖNDÜÜM VE ŞUAN 64.1 KİLOYUM DİYETE BAŞLAMAYA CALIŞIYORUM ARA ARA UĞRICAM KENDİNİZE İYİ BAKIN

burcucum hoşgeldin..hayırlı ugurlu olsun..nasıl gidiyo alıştın mı :) ara ara degil sık sık gel kuzum :)

Ayyyy edaaaa resminize bayıldııımmmm:) ikiniz de öyle guzel cıkmıssınız kiii:) ya keske hep birlikte bulussaaakk
Yaaaa işte kıskan biraz çatla İnşallah kısmet olurda hep birlikte buluşuruz bi gün.

Hoş geldin cici gelin. Çok almışsın. Biran önce in 60 a. Ve ara ara değil sık sık uğra. Ayrıca ben şuan senden daha zayıfım

Aslında ne zamandır aklımdaydın. Arayacaktım ama uygun zaman denk getiremedim. Bi de yeni evlisin yaa rahatsız etmekten çekindim. Düğün nasıl geçti anlatsana bir ara.

kaptanım ben gezmelerdeyim kırşehir ortaköy senin mekanlardaydım :) yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam inş :)

Ohhh gez bakalım. Gezmeci seni Yarın düzenli ve sağlıklı menünü bekliyorum o zaman. İyi eğlenceler

Kızlar çok hastayım, bir de artılardayım. Cumaya kadar iki durumu da toparlarım umarım... Giremezsem ateşime yorun. Görüşürüz.

Canııımmm, ben de seni merak ediyordum nasıl acaba diye, evlilik yaramıs demek:) kocan sana iyi bakmış:) hep gel burcucum

Kızlar çok hastayım, bir de artılardayım. Cumaya kadar iki durumu da toparlarım umarım... Giremezsem ateşime yorun. Görüşürüz.

Gecmiş olsun fundacım, umarım iyileşirsin bir an önce, simdilik kilonu degil saglıgını dusun, dert etme..

burcucum hoşgeldin. Sık sık bekleriz yeni gelin. Ben de merak ettim düğünün nasıl geçti. Hadi gel de anlat.

Kızlar nerdesiniz yine

Ebru çok fenalardayım. Artıdayım ama bayram boyunca 2 dilim baklava yedim. Şeker de bir tane yedim. Et fazla yedim. Ama yarından itibaren düzenli menüye geçiceğim.

Slm kizlar..
Cok iyi ettiniz,keske bende olsaydim.:)
---
Kizlar bildirim gunu izin isteyebilirim belki.hic iyi degilim.takima ugrayamayabilirim o yuzden izin olabilir dedim,yoksa diyetle ilgili sıkıntı yok.
Özlemcim neyin var, geçen haftada iyi değildin.
Geçmiş olsun Funda, iyileşip bir an önce dön. Yokluğun çok hissediliyor buralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…