- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
- 248
Merhaba 13.takımın güzel hatunları hepinizin kurban bayramını kutlarım. Öpüyorum hepinizi kocaman.
biraz ayaküstü olsada çok keyifli bi sohbetti..ve inanın ilk kez karşılaşmış iki insan degildik:) resim çektik albüme ekleyeyim şimdi :)Edacım neler yaptınız kaptanla anlatsana. :)
Hoş bulduk canım, gündüz iş akşam da gezmelerden vakit kalmıyor nete girmeye :)
biraz ayaküstü olsada çok keyifli bi sohbetti..ve inanın ilk kez karşılaşmış iki insan degildik:) resim çektik albüme ekleyeyim şimdi :)
Ekledimm :)
burcucum hoşgeldin..hayırlı ugurlu olsun..nasıl gidiyo alıştın mı :) ara ara degil sık sık gel kuzum :)GÜNAYDIN KIZLAR BENİ TANIMAYANLAR OLABİLİR BEN BURCU BU TAKIMLA 17 KİLO VERMİŞTİM ŞUAN TAM 1 AYLIK EVLİYİM TATİLE 60 KİLO GİTTİM 62 OLARAK DÖNDÜÜM VE ŞUAN 64.1 KİLOYUMDİYETE BAŞLAMAYA CALIŞIYORUM ARA ARA UĞRICAM KENDİNİZE İYİ BAKIN
Yaaaa işte kıskan biraz çatlaAyyyy edaaaa resminize bayıldııımmmm:) ikiniz de öyle guzel cıkmıssınız kiii:) ya keske hep birlikte bulussaaakk
Hoş geldin cici gelin. Çok almışsın. Biran önce in 60 a. Ve ara ara değil sık sık uğra. Ayrıca ben şuan senden daha zayıfımGÜNAYDIN KIZLAR BENİ TANIMAYANLAR OLABİLİR BEN BURCU BU TAKIMLA 17 KİLO VERMİŞTİM ŞUAN TAM 1 AYLIK EVLİYİM TATİLE 60 KİLO GİTTİM 62 OLARAK DÖNDÜÜM VE ŞUAN 64.1 KİLOYUMDİYETE BAŞLAMAYA CALIŞIYORUM ARA ARA UĞRICAM KENDİNİZE İYİ BAKIN
Kızlar günaydınnnnn
Günaydın kızlar
Gunaydın hanımlarr
Dün sitede sorun vardı girenedim , nasılsınız bakalım?
kaptanım ben gezmelerdeyim kırşehir ortaköy senin mekanlardaydım :) yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam inş :)Kızlar nerdesiniz yine
kaptanım ben gezmelerdeyim kırşehir ortaköy senin mekanlardaydım :) yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam inş :)
GÜNAYDIN KIZLAR BENİ TANIMAYANLAR OLABİLİR BEN BURCU BU TAKIMLA 17 KİLO VERMİŞTİM ŞUAN TAM 1 AYLIK EVLİYİM TATİLE 60 KİLO GİTTİM 62 OLARAK DÖNDÜÜM VE ŞUAN 64.1 KİLOYUMDİYETE BAŞLAMAYA CALIŞIYORUM ARA ARA UĞRICAM KENDİNİZE İYİ BAKIN
Kızlar çok hastayım, bir de artılardayım. Cumaya kadar iki durumu da toparlarım umarım... Giremezsem ateşime yorun. Görüşürüz.
GÜNAYDIN KIZLAR BENİ TANIMAYANLAR OLABİLİR BEN BURCU BU TAKIMLA 17 KİLO VERMİŞTİM ŞUAN TAM 1 AYLIK EVLİYİM TATİLE 60 KİLO GİTTİM 62 OLARAK DÖNDÜÜM VE ŞUAN 64.1 KİLOYUMDİYETE BAŞLAMAYA CALIŞIYORUM ARA ARA UĞRICAM KENDİNİZE İYİ BAKIN
Kızlar nerdesiniz yine
Çok iyi olmuş, yakın olsaydım ben de katılmak isterdim.Kızlar biz kaptanla buluştuk bugün
Özlemcim neyin var, geçen haftada iyi değildin.Slm kizlar..
Cok iyi ettiniz,keske bende olsaydim.:)
---
Kizlar bildirim gunu izin isteyebilirim belki.hic iyi degilim.takima ugrayamayabilirim o yuzden izin olabilir dedim,yoksa diyetle ilgili sıkıntı yok.
Geçmiş olsun Funda, iyileşip bir an önce dön. Yokluğun çok hissediliyor buralarda.Kızlar çok hastayım, bir de artılardayım. Cumaya kadar iki durumu da toparlarım umarım... Giremezsem ateşime yorun. Görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?