Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar benim durumum hiç iyi değil. Bayramda tatile gittik. İlk günler çok kontrollüydüm ama son 2 gün kendimi kaybettim. Bol spor yaptım, yüzdüm ama pek işe yaramamış anlaşılan. Tam 2 kg almışım. Geçici mi bu artış yoksa kalıcı mı bilmiyorum. Ebru izinli olabilir miyim? Toparlamak için bana önerisi olan var mı?

Tuba sen special K diyeti yapıyordun, değil mi? Faydası oldu mu? Cumaya onu mu yapsam acaba?

Gunaydınn herkese

Fatmacım o 2 kilo kalıcı degildir korkma, hızlıca aldın hemen verirsin dikkat ederek. Ya valla ben special k'dan bu sefer fayda gormedim, bilmiyorum ki , bir öğün normal yeme hakkımı mı dogru kullanamadım, cok mu yedim bilmiyorum.. Yoksa kilom nisbeten fazla olmadıgı için mi pek veremedim bilmiyorum..
Ama ayran detoksu da iyi bi secenek olabilir, 2 gunluk bi detoks, işe yarayabilir, 70 küsürlerdeyken bende işe yaramıstı.

Ben simdi karataycı olabiliirim kılzar, baktım esimin de cok aklıma yattı, var mısın karatay yapalım dedi, iki gundur de ekmek yerine cevi yiyor ki benim eşim ve ailesi ekmeği cok severler... Öyle yani karatayımsı bişeler yapıcaz galiba:)

Günaydın canım. Normalde ben şok diyetlere sıcak bakmam ama ayran detoksunu inceledim biraz, sağlıksız görünmüyor. Bugün deneyeceğim. Zaten 2 günlükmüş.
Canan Karatay'ın iki kitabını okudum. Beslenme konusunda çok iyi bilgiler edindim, ancak ekmek yememe işi bana uymuyor. Ekmek yemediğimde başka şeylere çok yöneliyorum, dengeli beslenemiyorum. Belki size uyar. Benim favorim Ayça Kaya. Beslenme tarzı bana çok uygun.

merhaba kızlar ben gelemedim hiç herkesin bayrmı kutlu olsun eve gelince gelenler olunca birde özlemişim evi bilgisayara pek oturamadım ve malesef çok da iyi bi hafta geçirmedim inşallah dönüşte toparlamak çok zor olmaz

Sporsuz kilo vermenin zorluguna kesinlikle katılıyorum zeynepcim, ben de bu hafta hiç gidemedim spora.. Cok etkiliyor..
spor çok önemlide ne yapmak gerek onu bulmak lazım sanırım

Step mi çeksem yoksa yürüyüş mü yapsam? Fikri olan var mı? Hangisi daha iyi gelir acaba? Step çekerken az da olsa terliyorum ama ter her zaman daha çok kalori yakıldığının göstergesi olur mu ki?
bi ara çok araştırmıştım terlemek vücut ısısnı korumak için ve toksin atımını sağlıyor yani terlemekle zayıflamanın çok da bir bağlantısı yok canım

kimse gelmemiş galiba
yürümek daha iyi bence

spor öenrmiyor musun canım yani fitness plates step aerobik falan olmaz mı? bayram sonu spora başlamayı düşünüyorum ne önerirsin?

ahahha geçmişi okurken sen aklımdan geçmiştin naptı acaba falan diye özledim seni ara ara değil sık sık uğra düğün nasıldı canım Allah mesut etsin :))

Kızlar çok hastayım, bir de artılardayım. Cumaya kadar iki durumu da toparlarım umarım... Giremezsem ateşime yorun. Görüşürüz.

geçmiş olsun canım

hızlı alınca hızlı veriyorsun bende aldığım 6 kilonun 4ünü 1 haftada vermiştim

ayran detoksunu bende yapmayı düşünüyorum yaklaşık 7 aydır falan ama bi deneyemedim toksin atıcı etkisi var diye biliyorum hatta bi hafta sonu takımca yapabiliriz belki

ayça kayaya hiç bakmadım birde ona bakayım bi ara dukan ve karatayı çok araştırdım hatta burcu karatayla vermişti 15kilo ayran detoksunu denedikten sonra sonuçları yazar mısın canım birde detoksa başladığın gün de tartıılır mıısn yağdan gitmiyor diyorlar ama bende denemek istiyorum

Holgeldin canım. Allah bir yastıkta bir ömür nasip etsin. Ben de izne ayrıldım. İzne ayrılmak gerçekten iyi gelmedi. Almadım ama vermedim de.

Hoş gelfib havvacım. Senin de bayramın kutlu oldun.

Merhabaşar kızlar. Nasılsını herşey yolundamı. Bayramıbz iyi geçmiştir umarım. Hepinize öpücükler.

İnternette araştırırken senin forumda yazdığın yazıyı buldum Havvacım. Bugün başladım. Sabah 79.2 kg geldim. Bakalım 2 günde ne olacak.

Ayça Kaya'yı takip etmeni öneririm. Sağlıklı beslenmeyi öğretiyor. Melek programında her pazartesi var, ben internetten mutlaka onun olduğu programların tekrarını izliyorum.
Dukan diyeti sağlıklı bir diyet değil, protein ağırlıklı. Canan Karatay'da güzel şeyler söylüyor ama bana sınırsız zeytin yemek mantıklı gelmiyor. 25-30 zeytin 1 çaybardağı yağ ediyor, günde 1 çay bardağı yağ yiyerek nasıl kendi yağlarımızdan kurtuluruz anlayamıyorum.

burcucum hoşgeldin..hayırlı ugurlu olsun..nasıl gidiyo alıştın mı :) ara ara degil sık sık gel kuzum :)

Holgeldin canım. Allah bir yastıkta bir ömür nasip etsin. Ben de izne ayrıldım. İzne ayrılmak gerçekten iyi gelmedi. Almadım ama vermedim de.

düğün rüya gibiydi kıızlar çok güzel geçti cicim ayı diye ne bulduysak yedik sanırım birlikte yemek yapmalar filan ama dün diyete başladım işte ama çok sık gelemcem daha internet bağlatmadık telefondanda çok zor oluyo merak etmeyin hemen zayıflcam ama bu ay çok halsızım biraz hasta gibiyim anlamadım toparlanamadım bi türlüen kısa zamanda spora başlıcam aranıza dönmeye çalışııcam kızlar ebrucum numaram değişti sana bi ara atarım özelden

Kızlar cumaya hiç kimse hazır değil. Naptınız böyle. Ben bile bir sürü kaçırdığım halde artıda değilim. Nasıl yaptınız anlamadım ama cuma günü tartıda en kötü sonucu gören listeyi hazırlayacak. Ona göre hazır olun. Ayrıca eğer takım olarak ceza alırsak hep birlikte çekeceğiz cezayı. Bugünden itibaren herkes dört elle sarılsın lütfen ve cumaya iyi bir sonuç alalım.

Kızlar geçmişi okudum ama herkese cevap yazamadım. İş yeri çok yoğun. Havva' cım sen spor olarak yürüyüş yap sadece. Biraz daha verdikten sonra başlarsın başka bir spora. Akşama herkesten menü bekliyorum.

Canım herkes vahim durumda. Napıcağız cumaya bilmem. İzne ayrılma benim fikrim tabi. İzinde olunca toparlamak daha zor oluyor bence.

Ebrucum kolay gelsin canım. Akşama menüyke buradayım.

Bugunku menum
11:00
Avuc ici kadar ekmek arasi peynir,domates
5 zeytin

14:00
Birer lokma karisik meyve

18:00
1 tabak mercimek corbasi
1 kac lokma ekmek

Suyu hesaplayamadim

teşekkürler canım

Merhabaşar kızlar. Nasılsını herşey yolundamı. Bayramıbz iyi geçmiştir umarım. Hepinize öpücükler.

manen madden ruhen güzeldi de sanırım diyet anlamında çuvalladım bayram gibiydi işte:) senin nasıldı canım?

ben bi ara çok araştırdım hatta malzemeleri bile aldım ama yapamadım ama bi ankaraya döneyim yapmayı düşünüyorum mutlka

fotoğraf bekliyorum mutlaka canaım sen nerde yaşıyorsun anakarada mısın yine ?

Fatmacım, dene bence de ayran detoksunu, yagdan verdiriyor diyorlar..

şok diyetler özellikle detokslar yağdan verdirmezler detoksların amacıda zaten toksin attırmaktır

yürüyüş her gün yapma imkanım olmaz ki yağmurlu sürekli ankara artık bi spor salonuna yazılayım para veriyorum diye giderim diye düşünmüştüm aslında step aerobik falan olmaz mı:?

Canım herkes vahim durumda. Napıcağız cumaya bilmem. İzne ayrılma benim fikrim tabi. İzinde olunca toparlamak daha zor oluyor bence.
Bu bayram olayı bana hiç yaramadı. Hem eski istikrarımı kaybettim, hem de kilo aldım. Napıcam bilmiyorum
Bugunku menum
11:00
Avuc ici kadar ekmek arasi peynir,domates
5 zeytin

14:00
Birer lokma karisik meyve

18:00
1 tabak mercimek corbasi
1 kac lokma ekmek

Suyu hesaplayamadim
Özlem iştahın mı yok? Böyle az beslendiğin için halsiz olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…