Özlemcim bu menü çok az canım. Bence biraz artırmalısın.Bugunku menum
11:00
Avuc ici kadar ekmek arasi peynir,domates
5 zeytin
14:00
Birer lokma karisik meyve
18:00
1 tabak mercimek corbasi
1 kac lokma ekmek
Suyu hesaplayamadim
Bu günkü menü
Sabah 07.00
1 kase sütlü nesfit
Ara 11.30
Yarım muz
Öğlen 13.30
1 tabak tazefasulye
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Akşam 18.30
4 ızgara köfte
Bol çoban salata
1 bardak ayran
2 litre su
35 dakika yürüyüş
Afiyet olsun canım. beğendim menünü.Bu günkü menü
Sabah 07.00
1 kase sütlü nesfit
Ara 11.30
Yarım muz
Öğlen 13.30
1 tabak tazefasulye
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Akşam 18.30
4 ızgara köfte
Bol çoban salata
1 bardak ayran
2 litre su
35 dakika yürüyüş
Evet farmacım bu ayran cok tok tutypr, ben de yerken zorlanıyordum,2 saatte bir acıkmıyor insanBen de menümü yazayım:
08.ekim
08:30
yeşil çay
09:00
1 dlm tb ekmeği
1,5 dlm peynir
yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
12:00
1 kase bulgurlu mercimekli nohutlu ayran çorbası
14:00
2 kase bulgurlu mercimekli nohutlu ayran çorbası
17.30
2 kase bulgurlu mercimekli nohutlu ayran çorbası
normalde 2 saatte bir yenmesi gerekiyordu ben tutturamadım. şuan çok tokum ama canım tatlı birşeyler çekiyor.
su 1,5 lt. spor yok, 2 saat uyudum.
Aynı detokstan bahsediyoruz dimi Tuba? Hani 2 saatte bir ayranlı çorba içilenden. (Nohut, mercimek ve bulgur)Selam kızlar
Gorunuse bakılırsa hepimiz kötü durumdayız ve sadece bir gunumuz var, aslında ben bu haftanın basında cook guzel bi sonuc gormustum tartıda ama suan yine kötü oldu, bayram rehaveti sürüyor, bugun de eşimin iranlı öğrencisi bir sürü tatlılar getirmiş irandan, tadına bakayım o nasıl bu nasıl derken yiyiverdim, moralim de bozuldu.. Bayramı hafif atlatmıstım halbuki, bayram sorasına birikmiş oldu..
Bugun tartılmayı unuttum, yarın tartılayım bakayım, acaba ben de mi yarın için ayran detoksu yapsam? Ne dersiniz?
Fundacım benim de durumum hiç farklı değil. Yemedikçe unutmuştum tatlıları, pastaları. Şimdi ise kendimle savaş veriyorum yememek için. Korkum yeniden diyete devam edememek. Bir de benim cuma günü diyetisyen kontrolüm var. Şimdi ne azarlar işiticem acaba diye strese de girdim.Takımın durumun benden pek farklı değil herhalde.
Bu sabah +1'dim.
Bayramda arkadaşımda kaldım. İlk iki gün kızartmaları götürdük. O da midemi rahatsız ettik, günlerdir ekşiyor midem. Öyle oldu mu da ne yesem + çıkıyorum aksi gibi... Elimde sadece 1 gün var, hiç sanmıyorum kurtarabileceğimi... Son 2 gündür "Hiç yemeyeyim." diye hareket ediyorum ama o zaman da akşama yığıyorum.Of, moralim çok bozuk. Umarım toparlarız kızlar. Bu hafta batacak gerçi de, belki başka takımlar bizden daha çok batar. Haftaya toparlayalım yeter. Bu kadar + çıkınca benim moralde depremler başladı.
Cok guzel zeynepcim, afiyet olsun
Afiyet olsun canım. beğendim menünü.
Kızlar öyle kötü bir motivasyonu var ki takımın. Bu güne kadar gayet iyi gittim ama herkesten + haberleri gelince bende bugün batırdım menüyü. Allaha şükür + da değilim ama cumaya ne olur bilmiyorum. Zaten kilolar ikiye bölünecek. Lütfen herkes toparlansın. Bayram geçmişte kaldı. Şuan dan itibaren herkesten eski motivasyonunu istiyorum. Unutun şu son bir haftayı. Kaldığımız yerden devam. Eğer kendimizi bırakacak olursak imkanı yok toparlayamayız.
Cuma günü hiç kimseye izin yok. Fatma ve Özlem' de dahil. Çünkü izne çıkan herkes daha kötü duruma geliyor. Bu hafta anlaşılan çok kötü bir sonucumuz olacak ama haftaya telafi edeceğimizi düşünüyorum.
Zamanım çok az. Yapmam gereken çok iş var. Ayrıca yarın hem işaret dili kursu, hem de kuran kursu var. Çalışmam lazım. Bir iki sayfada olsa kitap okumam lazım. Oysa dün gece 02:00 uyuyup, sabah 07:00 de uyandım. Felaket yorgun ve uykusuzum. Sanırım hiç bişey yapamadan uyuyacağım.
Kızlar bu arada mutfak tezgahının üstünde bir kutu bülbül yuvası var. Misafir gelecekti bugün. Onlar için almıştım ama gelmediler. Ne yapacağım bilmiyorum. Bir kaç tane tırtıkladım ama koca bir kutu bana bakıyor ben ona bakıyorum.
Ama size söz veriyorum ağzıma bile sürmeyeceğim.
Funda yaa cok kötü olmus kaçamakların, ama geçti gitti, moralni yuksek tutup kalkmaya calısmazsan düştüğün yerde kalırsın.. Tatil gecti gitti geride kaldı, su dakikadan itibaren eski duzenimize baslayabiliriz.. Detoks filan yapmamaya karar verdim, kilom cokken cok işe yaramıstı ama kilom azalınca bir kaç sefer denedim, hiç etkisi olmadı, kendimi zorladıgımla kaldım..
Kaptan bülbül yuvasına nasıl dayanıcaksın bilmem ama dayanmak zorundasın , gece gece..:) ben de bugun iyi ders calıstım ve okumalar yaptım guzel oldu, bu arada karatayın kitabına basladım, cok aklıma yatıyor yaa, bakalım ne zaman kesin olarak baslarım bilmiyorum ama beni cok ümitlendiriyor karatay teyzem:)
Teşekür ederim kızlar. Ama 1-2 gün beni kurtaramayacak.
Maşallah ebru sana. Ne kadar güzel kendine de zaman ayırabiliyorsun. Ben son zamanda 10 dk bile ayıramıyorum. Büyük kızım bire başladı bu yıl. Bensiz ödev yapmıyor. Küçük dersen felaket yaramaz. Bir saniye yerinde durmuyor. Sürekli ağlıyor. Son zamanlarda sinirlerim bozuluyor artık. Oturup ağlıyorum sinirimden. Hiç bir şeye yetişemiyorum. Bu sefer gün içinde 3-4 şekersiz tüfk kahvesi içiyorum. Acaba onlar mı bana ödem yaptırdı diyorum. Bu kadar almam imkansız ya. Çok yemiyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?