Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen öyle Tubacım. Sanırım hepimizin öyle davranması lazım. Yarın sabahtan itibaren yediklerimi ve yaptıklarımı yazacağım ki takımda biraz olumlu yazılar olsun. Hem yazdıkça ben de bir sonraki adımımı daha dikkatli atarım. :)

Bence doğru karar vermişsin, detokslar riskli bence.

İyi geceler. :)
Güzelmiş cümle. :)

-----------

Bu arada alıntılayamadım ama geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkürler. :)

Canlarım ben yatıyorum. Yarın yine yorucu bir gün beni bekliyor. Unutmayın her şeye yeniden başlıyoruz yeni bir günle. Geçmişi unutun. Yolumuza bakalım. İyi geceler tatlı rüyalar. Yarın herkesten menü bekliyorum. Yerken unutmayın buraya yazacağınızı.

Ne güzel bir sözmüş o. Bayıldım.
Bu arada ne kadar yoğunsun tubacım. Eşin ne iş yapıyor merak ettim iranlı öğrencisi demiştin daha önceki mesajlarında.

Yeme ebru. Sakın yeme. Karatayın her şeyi bana mantıklı geliyor. Bir tek ekmek olayını ben yapamam.

Yatıyorum dedim yatamadım:) eşim akademisyen canım, docent, iranlı ogrencisi de onun yanında doktora sonrası calısmasını yapıyor (post doc.)
1 tane de doktora oğrencimiz var, 3 tane de master öğrencimiz vardı biri mezun oldu, ikisi duruyor:)

Bubsefer yatıyorum, iyi geceler:)

Ne kadar şanslısınız. En azından doğru düzgün ögrenirsiniz kuranı kerimi. Ben geçen yıl kızımla ögrendim. O hatim etti. Ben edemedim. Ana okuluna dini dğitim veren bir okula yollamıştım. O öğrenirken ben de onla öğrenmiştim. Şimdi inşallah unutmayız.
Birinci sınıf gerçekten çok zor. Rabbim önce çocuklara sonra da velilere sabır versin.
Çıtır anne olma konusunda çok hevesliyim umarım olurum.

Ne güzel üniversitede çalışmak güzel. İlkokul ortaokul gibi hengameli değil. Bizde yat kalk evrak yap. Çalışma ortamı ćok güzel üniversitede.
Darısı senin başına tubacım

Kızlar bu sabah tartıldım +1 deyim geçen haftaya göre. Durum vahim. Bu gün ne yapabilirim. Çabuk bir çare bulun bana.

Günaydın kızlar, dünün aksine bugün yeniden inançla uyandım. Ebrucum çok sık tartılmayacaktık ama şuan kırmızı alarmda olduğum için tartılmam gerekiyor. Bugün düne göre -700 g düşmüşüm. Bulgurlu çorba işe yaradı galiba. Bir günde 700 g gitmez ama ödem atmışımdır herhalde. Üstelik de hiç aç kalmadım ve yediğim yemeğin tadı çok güzeldi. Yarına kadar geçen haftaki kiloma insem yeterli.
Herkese güzel bir gün geçirmesini diliyorum.
Bu arada dün kitap okurken uyuyakalmışım.
30 sayfa, Bertrand Russell, Mutlu Olma Sanatı.

Kızlar bu sabah tartıldım +1 deyim geçen haftaya göre. Durum vahim. Bu gün ne yapabilirim. Çabuk bir çare bulun bana.
Bunun kilo olduğunu sanmıyorum Zeynep, geçici dalgalanmadır. Menülerin gayet sağlıklı çünkü, kaçamak da yok. +1 olamazsın. Regl dönemi mi?

Gunaydın hanımlar

Fatmacım ayranın işe yaramadına cok sevindim, bugun de devAm ederden toplamda 1,5 kilo gider bence, ben 73 lerdeyken 1,5 gitmişti.. Bu arada yazıp yazmadıgımı unuttum, aynı detokstan mı bahsediyoruz demiştin ya, evet aynı:)

Zeynepcim bence de üniversite de hoca olmak cok daha iyi ve rahat.. Artık kısmet bakalım beni ne bekliyor

Ebrucum tatlıyı yemedin harikasın, ben gideyim de bi tartılayım ne durumdayım..

Çok sevindim senin adına. :)
Kitap mutlu olmayı öğretiyor mu bari? Ne tüyolar veriyor?
Bence mutluluğun ilk formülü kilo vermeye devam etmek.

---------------------

Tuba da iyi bir sonuç almış ona da sevindim. :)

Zeynepcim en iyi yapacağın şey iradene hakim olabilirsen kaloriyi düşük tutmak.

gunaydin kizlar..
---
Herkes menun az oldu demis..
Onlari bile zorla yedim,fenalasmayim diye.
Onceden olsa can sıkıntısından yemedik sey birakmazdim,tika basa herseyden tok olmama ragmen cok cok yerdim ama simdi sadece ayakta durmak icin yedigimi fakettim..:)
Insaallah boyle devam ederr..yoksa 100 olurum..:-/

Durum bildirimi:

Sabahtan beri sadece bir tabak mercimek yemeği yedim. İkinciyi şimdi önüme aldım. Ekmek 0.
3 kupa da yeşil çay içtim, bilmiyorum abarttım mı.

Hadi toparlanın da gelin kızlar. Meydan yine boş kalmış. Kabuğumuzdan çıkıp yuvaya dönelim artık.

evet tatlım ankaradayım gencayın iş yerinin lojmanlarında oturuyoruz biraz şehir dışında ama huzurlu bi mekan iş görüşmesine gittm bikaç özele ama para filan az geldi girmedim şuan ev hanımıyım resim mutlaka atıcam canım bi ara elime gelsin hepsi de

Selam hanımlar, toparlanamamısız hala, eski mubabbetlere bi dönelim de ben de yine haftada 1 kilo verdiğim gunlere donmus olayım:)

Bugun öğleden önce kaçamak yaptım, sonrasında cook coook yurudum. İnsallah kurtarırım.. Herhalde tartıda kilo almadıgımı gorunce sımardım, işte bunun için kötü oluyor sık sık tartılmak..

Süpersin canım. 700 gr çok iyi bir sonuç. Ben de 1-2 hafta içinde detoks yapmayı düşünüyorum. Bu durgunluğu kırmam lazım. Bu arada kitap nasıl öneriyormusun.

Bunun kilo olduğunu sanmıyorum Zeynep, geçici dalgalanmadır. Menülerin gayet sağlıklı çünkü, kaçamak da yok. +1 olamazsın. Regl dönemi mi?

Umarım öğledir kuzum yoksa yemiyorum yaa. Regl dönemi de değil.

Tartıldım kızlar, artıda degilim cok sevindim, aynıyım gecen haftayla..

Tubacım süpersin. Hadi bir hızla yarın - leri görürsün.

Fundacım bence de mutluluğun temeli kilo vermek. Umarım dalgalanmadır. Ya da bazen de bekleme süreci oluyor herhalde o süreçteyim.

Özlemcim canını sıkan her neyse en kisa zamanda son bulur.

Burcucum en kısa sürede aramızda daha sık görmek dileyiğle.
İş konusunda da hakkında hayırlısı canım.

Funda çok az değil mi.

Funda çok az değil mi.

Çok az ama çok da artım var.
Böyle günlerden değil bir, 5-6 tane yapsam anca kurtarırım. Ama tabi bugünü böyle bir atlatayım da başka bir şey istemiyorum şimdilik. Yazdıklarımdan farklı bir tek 1 mandalina yedim. Akşam niyetine de patates haşlayacağım. Mercimek çok tutmuyor beni, zaten çok tuz atmışım. Patates yatana kadar tıkar beni. Gerçi iki tane yiyeceğim ama akşama kaçırmamamın garantisi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…