Funda yaa cok kötü olmus kaçamakların, ama geçti gitti, moralni yuksek tutup kalkmaya calısmazsan düştüğün yerde kalırsın.. Tatil gecti gitti geride kaldı, su dakikadan itibaren eski duzenimize baslayabiliriz.. Detoks filan yapmamaya karar verdim, kilom cokken cok işe yaramıstı ama kilom azalınca bir kaç sefer denedim, hiç etkisi olmadı, kendimi zorladıgımla kaldım..
Kızlar ben artık yatayım, aslında esimle film izleyecektik , projektoru getirmişti ama ben ufaklıgı uyuturken esimde koltukta uyuyuvermiş:) yazık yorulmus, 1 saat sonra uyandır izleriz dedi ama yok kıyamadım, ben de gecip 1,5 saat soru cozdum, cok körelmişim yaa, nerde eski ben, takır takır soru cozzeerdim, unutmusum herseyi..
Neyse işte şimdi artık yatayım, yarın dişçi randevum var, gorusmek uzere kızlar
Unutmayın, bugunun tercihleri gelecek ayın vücudu...:)
(Alıntıdır) :)
Kızlar ben artık yatayım, aslında esimle film izleyecektik , projektoru getirmişti ama ben ufaklıgı uyuturken esimde koltukta uyuyuvermiş:) yazık yorulmus, 1 saat sonra uyandır izleriz dedi ama yok kıyamadım, ben de gecip 1,5 saat soru cozdum, cok körelmişim yaa, nerde eski ben, takır takır soru cozzeerdim, unutmusum herseyi..
Neyse işte şimdi artık yatayım, yarın dişçi randevum var, gorusmek uzere kızlar
Unutmayın, bugunun tercihleri gelecek ayın vücudu...:)
(Alıntıdır) :)
Yedim zaten bir kaç tane ama ilk aldığımda. Dedim yaa söz veriyorum yemeyeceğim diye. Paketi kapatıp kaldırdım bir kenara. Yarın çoluk çocuğa yediririm. Ama dayanacağım başka çaresi yok.
Karatay Teyze yi bende çok seviyorum. Zaten onun sayesinde ekmekle, patatesle, bezelyeyle ve pirinçle alakamı kestim. Bence hem karataydan, hem dukandan hem de Ayça Kaya dan kendimize güzel bir diyet uyarlasak çok güzel olur. Çünkü hepsinin güzel tarafları var. Ama şunu bilip şunu söylüyorum ki Funda kızacak bana. Mümkün olduğunca karbonhidrattan özellikle ekmekten uzak durmak lazım.
Yatıyorum dedim yatamadım:) eşim akademisyen canım, docent, iranlı ogrencisi de onun yanında doktora sonrası calısmasını yapıyor (post doc.)Ne güzel bir sözmüş o. Bayıldım.
Bu arada ne kadar yoğunsun tubacım. Eşin ne iş yapıyor merak ettim iranlı öğrencisi demiştin daha önceki mesajlarında.
Yeme ebru. Sakın yeme. Karatayın her şeyi bana mantıklı geliyor. Bir tek ekmek olayını ben yapamam.
Ne kadar şanslısınız. En azından doğru düzgün ögrenirsiniz kuranı kerimi. Ben geçen yıl kızımla ögrendim. O hatim etti. Ben edemedim. Ana okuluna dini dğitim veren bir okula yollamıştım. O öğrenirken ben de onla öğrenmiştim. Şimdi inşallah unutmayız.Kendime nasıl zaman ayırıyorum gel de bana sor canım. Kuran dersine öğle molasında gidiyorum. Diyanet hastaneye hoca yollamış. Ayağıma kadar fırsat gelmişken değerlendireyim dedim. 15 dk sürüyor zaten. İşaret dili ise görevlendirme zaten. Yine mesai saatleri içinde. Yani eğer mesaiden sonra olsa imkanı yok yetişemem. Benim kız 1. sınıfa başladığında hamileydim. Çok çok zor zamanlar geçirdik. Sen yine şanslısın eğitimcisin. Ben el yazısını yazmayı bile unutmuşum. Kızımla birlikte yeniden öğrendim. Bu yılı atlattıktan sonra gerisi kolay. Biraz sabret. İnşallah seneye çok daha iyi olacaksın hem de çıpçıtırr bir anne olarak. Kahve ödem attırır aslında. Yani idrar söktürücü özelliği var. Sen yine de kahveyi çok içme. Mesela şimdi canım nescafe istiyor ama uykumu kaçıracak diye içmiyorum. Yeşil çay içebilirsin ama emzirmeye ne derece etkisi var bilmiyorum.
Ne güzel üniversitede çalışmak güzel. İlkokul ortaokul gibi hengameli değil. Bizde yat kalk evrak yap. Çalışma ortamı ćok güzel üniversitede.Yatıyorum dedim yatamadım:) eşim akademisyen canım, docent, iranlı ogrencisi de onun yanında doktora sonrası calısmasını yapıyor (post doc.)
1 tane de doktora oğrencimiz var, 3 tane de master öğrencimiz vardı biri mezun oldu, ikisi duruyor:)
Bubsefer yatıyorum, iyi geceler:)
Bunun kilo olduğunu sanmıyorum Zeynep, geçici dalgalanmadır. Menülerin gayet sağlıklı çünkü, kaçamak da yok. +1 olamazsın. Regl dönemi mi?Kızlar bu sabah tartıldım +1 deyim geçen haftaya göre. Durum vahim. Bu gün ne yapabilirim. Çabuk bir çare bulun bana.
Günaydın kızlar, dünün aksine bugün yeniden inançla uyandım. Ebrucum çok sık tartılmayacaktık ama şuan kırmızı alarmda olduğum için tartılmam gerekiyor. Bugün düne göre -700 g düşmüşüm. Bulgurlu çorba işe yaradı galiba. Bir günde 700 g gitmez ama ödem atmışımdır herhalde. Üstelik de hiç aç kalmadım ve yediğim yemeğin tadı çok güzeldi. Yarına kadar geçen haftaki kiloma insem yeterli.
Herkese güzel bir gün geçirmesini diliyorum.
Bu arada dün kitap okurken uyuyakalmışım.
30 sayfa, Bertrand Russell, Mutlu Olma Sanatı.
teşekkürler canım
manen madden ruhen güzeldi de sanırım diyet anlamında çuvalladım bayram gibiydi işte:) senin nasıldı canım?
ben bi ara çok araştırdım hatta malzemeleri bile aldım ama yapamadım ama bi ankaraya döneyim yapmayı düşünüyorum mutlka
fotoğraf bekliyorum mutlaka canaım sen nerde yaşıyorsun anakarada mısın yine ?
şok diyetler özellikle detokslar yağdan verdirmezler detoksların amacıda zaten toksin attırmaktır
yürüyüş her gün yapma imkanım olmaz ki yağmurlu sürekli ankara artık bi spor salonuna yazılayım para veriyorum diye giderim diye düşünmüştüm aslında step aerobik falan olmaz mı:?
Günaydın kızlar, dünün aksine bugün yeniden inançla uyandım. Ebrucum çok sık tartılmayacaktık ama şuan kırmızı alarmda olduğum için tartılmam gerekiyor. Bugün düne göre -700 g düşmüşüm. Bulgurlu çorba işe yaradı galiba. Bir günde 700 g gitmez ama ödem atmışımdır herhalde. Üstelik de hiç aç kalmadım ve yediğim yemeğin tadı çok güzeldi. Yarına kadar geçen haftaki kiloma insem yeterli.
Herkese güzel bir gün geçirmesini diliyorum.
Bu arada dün kitap okurken uyuyakalmışım.
30 sayfa, Bertrand Russell, Mutlu Olma Sanatı.
Bunun kilo olduğunu sanmıyorum Zeynep, geçici dalgalanmadır. Menülerin gayet sağlıklı çünkü, kaçamak da yok. +1 olamazsın. Regl dönemi mi?
Tartıldım kızlar, artıda degilim cok sevindim, aynıyım gecen haftayla..
Çok sevindim senin adına. :)
Kitap mutlu olmayı öğretiyor mu bari? Ne tüyolar veriyor?
Bence mutluluğun ilk formülü kilo vermeye devam etmek.
---------------------
Tuba da iyi bir sonuç almış ona da sevindim. :)
Zeynepcim en iyi yapacağın şey iradene hakim olabilirsen kaloriyi düşük tutmak.
gunaydin kizlar..
---
Herkes menun az oldu demis..
Onlari bile zorla yedim,fenalasmayim diye.
Onceden olsa can sıkıntısından yemedik sey birakmazdim,tika basa herseyden tok olmama ragmen cok cok yerdimama simdi sadece ayakta durmak icin yedigimi fakettim..:)
Insaallah boyle devam ederr..yoksa 100 olurum..:-/
evet tatlım ankaradayım gencayın iş yerinin lojmanlarında oturuyoruz biraz şehir dışında ama huzurlu bi mekan iş görüşmesine gittm bikaç özele ama para filan az geldi girmedim şuan ev hanımıyımresim mutlaka atıcam canım bi ara elime gelsin hepsi de
Durum bildirimi:
Sabahtan beri sadece bir tabak mercimek yemeği yedim. İkinciyi şimdi önüme aldım. Ekmek 0.
3 kupa da yeşil çay içtim, bilmiyorum abarttım mı.
Hadi toparlanın da gelin kızlar. Meydan yine boş kalmış. Kabuğumuzdan çıkıp yuvaya dönelim artık.
Funda çok az değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?